- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
@carputı sen ne pekmezı kullanıyosun bebişe. Pekmezm bittı yarn alıcamda hangısınden alıcam bilemedm. Organik bulmaya çalılıyorum birde. Ebebekten almıştım bunuda. Migrosta falan varmdr acaba
Kıymalı pirinç çorbası yaptım horozuma bu gün hepsini bitiridi kaseninKendimi de ihmal etmiim diye light ekmek üstüne nutella sürdüm ohh miss bunu yapan kaç kisi vardır dünyada acep
aynen kolay at hepsini suyun içine pişsin :=)
bu arada yemek verirken yanında ekmek vs veriomusn dün ben semiz otu
az yoğurt kattım içine direk verdim öle ekmeksiz falan gerek varmı yanında
bişey vermeye yoksa öle yetreli olurmu.
birde bu sabah afedersiniz ama kakasında yeşillik vardı yediği semizotları yani kırmızı
biber de katmıştım içine direk çıkmış bu kötü bişey mi acaba ya..
Kızlar aralık annelerınden bır hamişimiz var. Benim eski topik aceleci çıktı:))
Hadi ya!!!! Kim peki ben artık hiç bakmıyorum bizim sayfaya eskilerden fazla kimse yok birde aktif değil diyeKızlar aralık annelerınden bır hamişimiz var. Benim eski topik aceleci çıktı:))
Valla canm adı akllmda kalmadı. Bende cok nadir gırıyorum oraya. Denk geldım öyle. Ay ben eşime hamileyım desem düşer bayılır heralde. İstıyo ikinciyi ama ilerde. Bende dogru zaman nezamn acaba kac sene sonra onu düşünüyorum. Bazen hiç düşünmüyorum tek iyidır dıyorum.Hadi ya!!!! Kim peki ben artık hiç bakmıyorum bizim sayfaya eskilerden fazla kimse yok birde aktif değil diye
Cok gecmiş olsun cnm inş en kısa zamnda düzelır kuzun. Ay yavrum hergün iğnemi olcakya.neyseki o dra götürmüşsün. Drlar fitil verme meraklısı zaten. Benm eskı drda gozu agrıyo desem fitil ver fitil dicek nerdeyse o derecekızım iki aydiir kabızdı bugumn başka bir dra götrdüm acayip derecede b12 eksikliği var kilo almıyo yemiyo kabız diyordum hepsnin sebebi oymus megereksikligi gelisim.geriligi yapiyormus kime.gotursem.bagirsak duzEnleyici fitil verdi sonuc ayni sukurki sebebi bulundu bir ay gergun igne yapilacak yavruma sonra agizdannn devam edilecek bebegi.kilo.alamayan.arkadaar vardi onun.icin.yazdim.bir.baktirin sizdeE isterseniZ
Benim kendi doktorum iki yıl sonra dedi .çocukların arasının fazla olmamalı dedi.aradaki yaş farkı ne kadar fazla ilişkiler okadar zayıf dedi çevremden gördüğümde bu.çocuk doktorumuzda aynısını söledi.benim doktorlar aynı kafadanValla canm adı akllmda kalmadı. Bende cok nadir gırıyorum oraya. Denk geldım öyle. Ay ben eşime hamileyım desem düşer bayılır heralde. İstıyo ikinciyi ama ilerde. Bende dogru zaman nezamn acaba kac sene sonra onu düşünüyorum. Bazen hiç düşünmüyorum tek iyidır dıyorum.
sagol canim yaa inşallah duzeElir biran once adem gunes 2 yastan sonra guvenli baglanan cocuk artik anneden uzaklasmaya basladi dyor o yüZden 3 ve 4yas uygun diyor tam rahatiz dicezz hopp basa zoryaa calismasam hic dusunmem olsun deerimde calisinca dahada zor geliyor gerci belli olmaz planla olmuyo bu isler bu sürpriz yumurta ikincide olabilir yani Allah verirse:)Cok gecmiş olsun cnm inş en kısa zamnda düzelır kuzun. Ay yavrum hergün iğnemi olcakya.neyseki o dra götürmüşsün. Drlar fitil verme meraklısı zaten. Benm eskı drda gozu agrıyo desem fitil ver fitil dicek nerdeyse o derece
kızım iki aydiir kabızdı bugumn başka bir dra götrdüm acayip derecede b12 eksikliği var kilo almıyo yemiyo kabız diyordum hepsnin sebebi oymus megereksikligi gelisim.geriligi yapiyormus kime.gotursem.bagirsak duzEnleyici fitil verdi sonuc ayni sukurki sebebi bulundu bir ay gergun igne yapilacak yavruma sonra agizdannn devam edilecek bebegi.kilo.alamayan.arkadaar vardi onun.icin.yazdim.bir.baktirin sizdeE isterseniZ
Geçmis olsun kuzuna hemen toparlar insallahkızım iki aydiir kabızdı bugumn başka bir dra götrdüm acayip derecede b12 eksikliği var kilo almıyo yemiyo kabız diyordum hepsnin sebebi oymus megereksikligi gelisim.geriligi yapiyormus kime.gotursem.bagirsak duzEnleyici fitil verdi sonuc ayni sukurki sebebi bulundu bir ay gergun igne yapilacak yavruma sonra agizdannn devam edilecek bebegi.kilo.alamayan.arkadaar vardi onun.icin.yazdim.bir.baktirin sizdeE isterseniZ
Kıyamamm..çok geçmiş olsun cnm.inşallah en kısa zamanda toparlanırrkızım iki aydiir kabızdı bugumn başka bir dra götrdüm acayip derecede b12 eksikliği var kilo almıyo yemiyo kabız diyordum hepsnin sebebi oymus megereksikligi gelisim.geriligi yapiyormus kime.gotursem.bagirsak duzEnleyici fitil verdi sonuc ayni sukurki sebebi bulundu bir ay gergun igne yapilacak yavruma sonra agizdannn devam edilecek bebegi.kilo.alamayan.arkadaar vardi onun.icin.yazdim.bir.baktirin sizdeE isterseniZ
kızım iki aydiir kabızdı bugumn başka bir dra götrdüm acayip derecede b12 eksikliği var kilo almıyo yemiyo kabız diyordum hepsnin sebebi oymus megereksikligi gelisim.geriligi yapiyormus kime.gotursem.bagirsak duzEnleyici fitil verdi sonuc ayni sukurki sebebi bulundu bir ay gergun igne yapilacak yavruma sonra agizdannn devam edilecek bebegi.kilo.alamayan.arkadaar vardi onun.icin.yazdim.bir.baktirin sizdeE isterseniZ
Benim kendi doktorum iki yıl sonra dedi .çocukların arasının fazla olmamalı dedi.aradaki yaş farkı ne kadar fazla ilişkiler okadar zayıf dedi çevremden gördüğümde bu.çocuk doktorumuzda aynısını söledi.benim doktorlar aynı kafadan
Esim de hemen istiyor ben kararsizim
Bazen diyorum bi cilginlik yapalim ya ikisini bi buyutuvereyim
Bazen de cok bunaliyorum , yok aman diyorum kararsizim...
Dedikleri gibi Iki iki bucuk sene en güzeli galiba. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?