2014 Kasım Anneleri

Atışeri marka organik keçi boynuzu özü kullanıyorum organik pazardan almıştım
@carputı sen ne pekmezı kullanıyosun bebişe. Pekmezm bittı yarn alıcamda hangısınden alıcam bilemedm. Organik bulmaya çalılıyorum birde. Ebebekten almıştım bunuda. Migrosta falan varmdr acaba

Kızlar aralık annelerınden bır hamişimiz var. Benim eski topik aceleci çıktı:))

Ekmek sabahları bi iki Parça veriyorum üzerine Çilek reçeli sürdüm mesela bugün reçelde aşağıda foto var ondan aldım

Eklentiler

• image.webp
    33 KB · Görüntüleme: 243
kızım iki aydiir kabızdı bugumn başka bir dra götrdüm acayip derecede b12 eksikliği var kilo almıyo yemiyo kabız diyordum hepsnin sebebi oymus megereksikligi gelisim.geriligi yapiyormus kime.gotursem.bagirsak duzEnleyici fitil verdi sonuc ayni sukurki sebebi bulundu bir ay gergun igne yapilacak yavrumasonra agizdannn devam edilecek bebegi.kilo.alamayan.arkadaar vardi onun.icin.yazdim.bir.baktirin sizdeE isterseniZ

Hadi ya!!!! Kim peki ben artık hiç bakmıyorum bizim sayfaya eskilerden fazla kimse yok birde aktif değil diye
Valla canm adı akllmda kalmadı. Bende cok nadir gırıyorum oraya. Denk geldım öyle. Ay ben eşime hamileyım desem düşer bayılır heralde. İstıyo ikinciyi ama ilerde. Bende dogru zaman nezamn acaba kac sene sonra onu düşünüyorum. Bazen hiç düşünmüyorum tek iyidır dıyorum.

Cok gecmiş olsun cnm inş en kısa zamnda düzelır kuzun. Ay yavrum hergün iğnemi olcakya.neyseki o dra götürmüşsün. Drlar fitil verme meraklısı zaten. Benm eskı drda gozu agrıyo desem fitil ver fitil dicek nerdeyse o derece

Benim kendi doktorum iki yıl sonra dedi .çocukların arasının fazla olmamalı dedi.aradaki yaş farkı ne kadar fazla ilişkiler okadar zayıf dedi çevremden gördüğümde bu.çocuk doktorumuzda aynısını söledi.benim doktorlar aynı kafadan

sagol canim yaa inşallah duzeElir biran once adem gunes 2 yastan sonra guvenli baglanan cocuk artik anneden uzaklasmaya basladi dyor o yüZden 3 ve 4yas uygun diyor tam rahatiz dicezz hopp basa zoryaa calismasam hic dusunmem olsun deerimde calisinca dahada zor geliyor gerci belli olmaz planla olmuyo bu isler bu sürpriz yumurta ikincide olabilir yani Allah verirse:)

Büyük gecmiş olsun yükselir inşallah tabi ama ben hergün iğne olmasına üzüldüm işte Kuzucum benim ya Rabbim şifa verin

Geçmis olsun kuzuna hemen toparlar insallah

Kıyamamm..çok geçmiş olsun cnm.inşallah en kısa zamanda toparlanırr

Offf yaa benimki bu aralar doğru düzgün bişiy yemiyo bende mama veriyorumm.
Napıcizz bilmemm.inşallah kısa süren bi durumdur.bu ay kiloda almamışız zaten bu böyle gitmezzz.
Uyku düzenimiz gitti yeme düzenimiz yokkk oyyyy oyyy

Allah şifa versin sebebin bulunmasina sevindim ben de bizzat yasadim b12 eksikligi cok asiri düşüktü aşırı unutkanlik aşırı uyku iştahsızlık fln Yapiyordu igneyle hemen düzeldi size de çok geçmiş olsun inşallah igneler acitmaz kuzunun canını..

Esim de hemen istiyor ben kararsizim
Bazen diyorum bi cilginlik yapalim ya ikisini bi buyutuvereyim
Bazen de cok bunaliyorum , yok aman diyorum kararsizim...
Dedikleri gibi Iki iki bucuk sene en güzeli galiba. ..

Kızlar buarada emzık numaralarını degıstrdnzmı. Benmkı 3 aylıkken kullanmaya basladı. Sadece uyucagı zamn verıyorum. Ve numara degstrmedm. Zararı olurmuki

Aman yapma bacım ablam o hataya düştü hergün Arıyor beni sakın yapma diye
Esim de hemen istiyor ben kararsizim
Bazen diyorum bi cilginlik yapalim ya ikisini bi buyutuvereyim
Bazen de cok bunaliyorum , yok aman diyorum kararsizim...
Dedikleri gibi Iki iki bucuk sene en güzeli galiba. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…