2014 Kasım Anneleri

Evt canım bu siteyi bende takip ediyorum gurmebebek ve gurmeanne siteleri de güzel tarifler yayınlıyor aslında öyle birşey ki zaman geçtikçe kendin üretiyorsun tarifleri bebeğinin durumuna göre oyüzden zamanla daha kolay oluyor herşey

Bebekler gerçekten sevş
Bu harika bi tarif denemekte fayda var ben bunu ruşeymli irmikle muhallebi şeklinde yapıyorum gece yatmadan önce az da tam buğday unu ve elma suyu ile birlşkte pek bi seviyor kızım bu tafa ruşeymi keşfetmeyen annelere tavsiye olsun buradan gerçekten çok faydalı.

Canım. Peynir altı suyu 3 gün içinde kullanmanız gerekiyor ben Çorbalar a katıyorum kendim de soğuyunca limon sıkıp nane ile birlikte içiyorum.difrize de atabilirsin

Her yaptığında kararlı bir ses tonuyla hayır de ve göğsünü çek yapmaması gerektiğini anlasın

carputi Senin hurmalı ruşeymli toplarından bugün kahvaltıda yaptım damlaya bayıla bayıla yedi hepsini sildi süpürdü
ama biz kaysı yerine muz koyduk çok leziz oldu gerçkten ben bile yedim tbi hepsini yediğ iiçin bana artıkları kaldı bu tarz tariflerin varsa paylaşırsan çok iyi olur

Eklentiler

• 2015-08-16 10.38.10.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 246
Kizlar ben bi hata yaptim
Dun gecemiz kotu gecti bu yuzden
Aksam gogsumu cok isirdi demistim ya
Bi tanesinde cnm cok acidi ve bagirarak agladm yani ogluma kizmadim, cnm acidi icin bagira bagira agladim, oglum korkup aglamisti, istem disi yaptigimdan cocugumun bu kadar etkilenecegini tahmin edemedm
Gece acikipuyandi herzamanki gibi aldim emzirmek icin emmiyor nasil agliyor biyerine birsey oldu sandm, ugrastim emmedi, annemi kaldirdim annem sevdi dolastirdi falan yok aglio susmuyor
Karnimi agriyor dedik ovduk yine yok
Ben muhallebi pisireyim bari deidm, oara annem sakinlestirdi onu, bende severek emzirmeyi deneyim dedim, emdi ve uyudu
Gece bida oyle sikinti olmadi ama once isiriyor tepki gelmezse emiyor ve ben disimi sikiyorm tepki vermemek icin
Bnm dustugum hataya dusmeyin sakin canininiz acisada tepkinizi yuksek vermeyin
Oglum emmeyecek bida diye cok korktum

Oglum bugun lor peyniri ile blw yapti pp
Yemiyordu ne zamandir kalhvalti
Menude ihlamur menemen ve lor peyniri vardi
Lor peyniri onune koyayim dedim bi parca aldi hepsini soktu agzina oyle guzel yediki
Cok azda menemen yedi
İhlamur baya icti
Kahvaltimiz bu kadar :)

Su toplardan bende yapmayi dusunyrm
Guzel tarif hemde faydali
Bugun annem kuzu haslama yapacak
Dunde kabak yemeyi yedi

Yarin dokuz aylik oluyrz
Dokuz ay icin gerekli oyuncaklarin hic biri ile oynamiyor
Cekmece, su kaplari, kablolar, supurge, terlik
Oyuncaklarimiz bunlar :)
La havle
Aynen bizde böyleyiz o yüzden oyuncaklaara para vermiyourm boşuna ilgisini 5 dk bile çekmiyor çünkü :)damacanaya bile daha çok ilgili sürekli üzerine tırmanıp hortumunu inceliyor su gelen yere bakıyor eğilip :):)bi alemler valla evde keşfetmediği yer kalmadı her yeri döküyor kendine ait kirli sepetini açıp bütün kirlilerini koridora yayıyor akşama kadar arkasını topluyorm pertim çıkıyo

Kızım sürekli anne memmem dıye aglıyo. Yada anneee dıye aglıyoo. Bır sanıye kucagmdan inmiyo lavaboya gıdemıyorum vallaya

Afiyet şeker olsun kuzucuğuma

Slm kizlar bizim afacanda 2 gecedir bi acayip yerine alismayami calisiyor anlamadim yaylada ayagimda sallyrdum burda besikte. Gece sık sık uyaniyor bazen emiyor bazen su iciyr onceleri 6.3 7 gibi uyanirdi 2gundur 5de uyandi normalde cook guzel uyurdu yaylada tum komsulr diyordu nekadar cok uyuyor die nazarmi ettiler dismi anlamadim sicakta olabilir gerci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…