Slm kizlar yayladan bugun dondum cok ozledim kulubu cocuklarda sorunlar var gecmislr olsun herkese. Bizimki iyi bin sukur yaylada yagliya tuzluya dikkat ettim yine ozel corbalar yaptim ama verdim herseyden eline masallh yiyor artik kendi yemek istiyor ekmek salatalik tum meyveleri eline verdim cicibebe heo yedi masallh tabi ogunlerinde ben yediriyorum bolca toprakta oynadi:) sukur sikinti olmadi orumceginide goturmustum
Bu harika bi tarif denemekte fayda var ben bunu ruşeymli irmikle muhallebi şeklinde yapıyorum gece yatmadan önce az da tam buğday unu ve elma suyu ile birlşkte pek bi seviyor kızım bu tafa ruşeymi keşfetmeyen annelere tavsiye olsun buradan gerçekten çok faydalı.Bugün sabah kahvaltısında ruşeymli toplar Yaptım Sizede yazayım tarifi
1 hurma ve 1 gün kurusu Kayısıyı cezvede haşladım hurmanın kabuğunu soyup çekirdeğini çıkardım Kayısı ile beraber Bıçakla iyice doğradım içine 1 Çay kaşığı pekmez 1 ceviz ve 1 Çay kaşığı ruşeym koyup iyice yoğurdum elimde minik toplar yapıp üzerine ruşeym serptim çok lezzetli oldu sizde miniklere deneyin isterseniz ama sonra durmuyor diye şikayet etmek yok çünkü tam bir enerji Bombası oluyor
Canım. Peynir altı suyu 3 gün içinde kullanmanız gerekiyor ben Çorbalar a katıyorum kendim de soğuyunca limon sıkıp nane ile birlikte içiyorum.difrize de atabilirsinKızlar yoğurt mayalamak için süt almıştım ama süt kesildi şimdi onu bi tulbente koydum süzüluyor ama geri kalan suyunu napıcam yanlış hatırlamıyorsam o şu çok faydalı falan diye konusulmustu nasıl değerlendirebilirim onu
Kizlar ust dislerimizde cikti
Yardim edin mahvetti beni bu aksam
Karni ac ama isiriyor emecegine
Gogus uclarim yanyor cok aciyor
Agladim
Kac kez isirdi
Ac oldugu icin yinede belki emer diye denedim
Yok isiriyor
Ne yapicam ben
Mahvoldu gogus uclarim
Emmiyorda
Aynen bizde böyleyiz o yüzden oyuncaklaara para vermiyourm boşuna ilgisini 5 dk bile çekmiyor çünkü :)damacanaya bile daha çok ilgili sürekli üzerine tırmanıp hortumunu inceliyor su gelen yere bakıyor eğilip :):)bi alemler valla evde keşfetmediği yer kalmadı her yeri döküyor kendine ait kirli sepetini açıp bütün kirlilerini koridora yayıyor akşama kadar arkasını topluyorm pertim çıkıyoYarin dokuz aylik oluyrz
Dokuz ay icin gerekli oyuncaklarin hic biri ile oynamiyor
Cekmece, su kaplari, kablolar, supurge, terlik
Oyuncaklarimiz bunlar :)
La havle
Merhaba. Pekmez biz yapıyoruz koyde ama ne yazık ki oğlum tatlı şeyler sevmiyor tükürüyo. Katkısız doğal mis gibi pekmez pestil,orcik yaparız :)KıZlar pekmez ne kullanıyosunuz bebişlere.nerden alıyosunuz.
carputi Senin hurmalı ruşeymli toplarından bugün kahvaltıda yaptım damlaya bayıla bayıla yedi hepsini sildi süpürdü
ama biz kaysı yerine muz koydukçok leziz oldu gerçkten ben bile yedim tbi hepsini yediğ iiçin bana artıkları kaldı bu tarz tariflerin varsa paylaşırsan çok iyi olur
Su toplardan bende yapmayi dusunyrm
Guzel tarif hemde faydali
Bugun annem kuzu haslama yapacak
Dunde kabak yemeyi yedi
Kuzu incik Haşlama yapıyorum bende yamanın sevdiği bir yemek hem bizde yiyoruz güzel oluyor
Carputi annem olur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?