- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
bu gün öğlen kumpir ve kiraz suyu vardı menümüzde
Eti nasıl veriyorsun ben küçük parçalıyorum oğlum yutamıyor hala dişi de yok daha. Blendir da parçalıyorum şimdilikKuzu incik Haşlama yapıyorum bende yamanın sevdiği bir yemek hem bizde yiyoruz güzel oluyor
bn yumurta akını tobe agzına aldıramadım tukuruor alerjısı olup olmadıgını halıyle anlayamadım ama krebıne koftesıne ayırmıorm tum yumurta kırıorm alerjısı olsa o sekılde bellı olurmu sence?Aşı programından kaldırılmadı ki şuan sık görüldüğü için öne Çekildi 1 Yaşında tekrar yapılacak yumurtaya alerjisi olanlarda tehlikeli ama mesela yumurta diline bile değince alerji yapıyorsa tehlikeli
bugün pekmezi geç verdim sonuç bu.oyun modunda çkamıyoruz
Eti nasıl veriyorsun ben küçük parçalıyorum oğlum yutamıyor hala dişi de yok daha. Blendir da parçalıyorum şimdilik
ya
bn yumurta akını tobe agzına aldıramadım tukuruor alerjısı olup olmadıgını halıyle anlayamadım ama krebıne koftesıne ayırmıorm tum yumurta kırıorm alerjısı olsa o sekılde bellı olurmu sence?
Kuzu incik Haşlama yapıyorum bende yamanın sevdiği bir yemek hem bizde yiyoruz güzel oluyor
bugün pekmezi geç verdim sonuç bu.oyun modunda çkamıyoruz
suda haşlıosun başka katıosun içine canım.
topiğimizin güzel annesi.valla bayılıorum sana.
ay senn gözlerine maşallahhhhh
Incikleri yıkıyorum düdüklüye koyuyorum 30 dakika pişiyor sonra içine patates havuç kabak soğan sarımsak atıyorum bi 10 dakikada böyle pişiyor yemeğimiz hazır çok lezzetli oluyor hemde çok kolay bir yemek
Bende sizleri çok seviyorum
o civciv bana şu an horoz gibi görünüyor. 5 te yatıp her yarım saatte uyandıBi civciv gördüm sankimaşallah sana
sarı kuzuyu da al gel size de yaparım yeriz birlikteÇok açım ya bu hiç olmadı
Alıntı yapmadığın için yeni gördüm sorunu meyve püresinin içinde verebilirsin keki veya ıhlamurla ıslatıp yada muhallebinin içine katarsın ama okadar yumuşak oldu ki hatta ıslak kek havası var hurmadan dolayı.Çok güzell bende denicemm bebek kekini nasıl yaptın çok merak ettim ve neyle ceriyorsun biİmki kuru yutamaz kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?