2014 Kasım Anneleri

Benımkınındr uyku düzeni iycr deıştı öglen sıkıntı yok aynı saatte uyuyo akşam 7 de uyutıyorum 8 de uyanıyo hemen. Dun 12 ye kadar uyumadı ilk defa. Bedde bugun uyku saatını 8 e cekmeye karar verdım bakalm bu sefer kacta uyanıcak. Gecede ıkı kere uyanıyo. Az emıyo 150 ml su içiyo üstunede emsede su içmeden uyumuyo

Bizim menümüzde ıspanak çorbası var bugun. Ama kızım maşallah uyuyo uyanmadı ıkı saattr. E gece uyumazsa sonuc bu.

ya
bn yumurta akını tobe agzına aldıramadım tukuruor alerjısı olup olmadıgını halıyle anlayamadım ama krebıne koftesıne ayırmıorm tum yumurta kırıorm alerjısı olsa o sekılde bellı olurmu sence?

Tabi tabi sonuçta öylede yemiş oluyor belli olur

kızlar günaydın
aslında canım sıkkın haftaya pek iyi başlamdım dün
kv geldi suratsız tabi uykudan kalkmış ne fazla durmadı gerçi
giderken de oğluma oğlum ya yüzün hemen soluo bir günde yüzün küçülüo
falan dedi ne yani zayıflıo mu demek istiosun evet demez mi saat de 1 di
ben bu saatlerde sebzesini veriorum 3 de işte yoğurtunu falan die saymaya
başladı dedi ki senn sütün zaten yaramıo yarayanları görüoruz tombiş tombiş falan
sütümü çekemio ya daha emmesede olur dio sürekli neyse bende semiz otu yapmıştım
soğumasını bekliodum demedim çünkü dediğim zaman aman daha yiyemez bilmm ne deyip canımı
sıkıo ona da şunu ver falan demiorum kendi bildiğince yapıo bende pazarları böle değişik şeyler yapıorumki
çocuk farklı şeylerle tanışsın.yani canımı çok sıktı eşimde vardı bişey demedi beraber çıktılar sölemiş bana dioki
ben takmıorum sende takma uykudan kalktı oyüzdn öle bilmm ne benmle falan tartışmasında artık diorum
napım böle artık çekiorum bi şekilde ama konu çocuk olunca tahammül edemiıorum ona napıcam bilmiorum
paşa paşa sabah yine bıraktım ona htta verirken gitde azcık babannenen baksın kilo al akşama kadar anladı.

Incikleri yıkıyorum düdüklüye koyuyorum 30 dakika pişiyor sonra içine patates havuç kabak soğan sarımsak atıyorum bi 10 dakikada böyle pişiyor yemeğimiz hazır çok lezzetli oluyor hemde çok kolay bir yemek
Bende sizleri çok seviyorum
suda haşlıosun başka katıosun içine canım.
topiğimizin güzel annesi.valla bayılıorum sana.

ay senn gözlerine maşallahhhhh

Tunaydin kizlar biz meyvevimizede yedik orumcekte evi turluyoruz anneside cizgi film izliyor tam tersini yapuyoruz:)

aynen kolay at hepsini suyun içine pişsin :=)
bu arada yemek verirken yanında ekmek vs veriomusn dün ben semiz otu
az yoğurt kattım içine direk verdim öle ekmeksiz falan gerek varmı yanında
bişey vermeye yoksa öle yetreli olurmu.
birde bu sabah afedersiniz ama kakasında yeşillik vardı yediği semizotları yani kırmızı
biber de katmıştım içine direk çıkmış bu kötü bişey mi acaba ya..

@carputı sen ne pekmezı kullanıyosun bebişe. Pekmezm bittı yarn alıcamda hangısınden alıcam bilemedm. Organik bulmaya çalılıyorum birde. Ebebekten almıştım bunuda. Migrosta falan varmdr acaba

Arkadaslar ,baston bebek arabasından bahsedilmisti ''tek elle açılıyorum rahat'' demisti kullanan arkadas neydi markası hatırlayan var mı

Çok güzell bende denicemm bebek kekini nasıl yaptın çok merak ettim ve neyle ceriyorsun biİmki kuru yutamaz kii
Alıntı yapmadığın için yeni gördüm sorunu meyve püresinin içinde verebilirsin keki veya ıhlamurla ıslatıp yada muhallebinin içine katarsın ama okadar yumuşak oldu ki hatta ıslak kek havası var hurmadan dolayı.
Tarifi de yazayım
7 8 tane hurmayı üstünü örtecek şekilde su ile kaynatıp süzgeçten geçirdim
Bir çay bard un
Bir çay bard süt
Yarım çay bard sıvıyağ (fazla gibi geldi bence siz daha az koyun)
Bir tam ceviz rendesi
Bir yumurta beyazıyla birlikte ( alerjimiz yok siz sadece sarı koyabilirsiniz)
Bir cay kaşığı karbonat
Malzemelri karıştırıpkek hamuru elde ettim yağlanmış baton kek kalıbına döküp 170 derecede 25 30 dk pişirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…