2014 Kasım Anneleri

BİR KÜÇÜK PİRANA DA BENDE VAR YAKIYOR CANIMI.dişlerine biraz parmağınla masaj yap ondan sonra bir dene istersen

bugun su 9 aylık ası meslesını bende sordum aslında bu persembe yapılacaktı 20 gun snra cektırdım bıras da buyur agır gelmes mantıgıyla.. snra hemsıremıze sordum alerjı yapsa sarısını verdıgınde olur buyuk ıhtımalle dedı cunku ben beyazını yedıremıorm yemıor.. snra burdan bı arkads yazmıs ya ıkı arkadssım asıdan snra bebekleeı kızamık olmus dıe onuda sordum oda dedıkı bazen oluor 10 gun snra ama o kızamık dııl dedı derı dokuntusu gıbı alerjıye benzer bı durum ama cok fazla olmayan bı sekılde gorebılır normal dedı ınan ne asıymıss kızlar bu zaten toplu yapılan bı asıymıs agır gelmemesı ıcın daha snra toplu yapılacak tarıhe cekebılırsns sızde..

benım oglumdada var b12 80 cıktı bızım 1.5 aydır b12 ıgnesı oluos ama yarım yarım agızdan ıctı bızımkı haftaya kntrolumz var bakalım bızımkınde kabızlık yok aksıne cok fazla ve cok cıvık yapıor gunde dort bes yapıor bende ondan sıkayetcıyım ıstahı hıc yok bızımkının uyumuır sacı cıkıor dokuluor bızım doktor onları bagladı b12 eksıklınden dıe

aynen istahsiz.kabızlıkta buna.baglymis dr dedi ve bu kadr dusuk.olmasi beslnemeyle alakali.degil.dogarken.boyle dedi.bende.de.eksikmiss.yani bende baktirip kuLlanicam canim.sende baktr istersen seninkinde.gelişim.nasil peki kilo.boy

sizinde hayirli olsunn disiniz yada disleriniz:)

aynen istahsiz.kabızlıkta buna.baglymis dr dedi ve bu kadr dusuk.olmasi beslnemeyle alakali.degil.dogarken.boyle dedi.bende.de.eksikmiss.yani bende baktirip kuLlanicam canim.sende baktr istersen seninkinde.gelişim.nasil peki kilo.boy
canm bnm bebegıme kac kere baktılar bu kadar dusuk dııldı hep normaldı dogumla alakalı dııl bence ben veterjan bı anneyım doktor banada dedı baktır dıe ben ıgnede kullanmıstm ıkı uc ay once dusuk dııldı acıkcası sımdıde baktırmadım ama baktırcam.. bence canım zayıf olması genetyle alakalı bı durum karsı komsumun cocuguda ıkı bucuk yasında on kılo sundan bundan dıorlar ama dııl ıstahıda acıldı cok fazla yıyıor sımdı ama almıor .. bu arada bnmkı hıc kabız olmadı dedıgım gıbı aksıne cok fazla yapıor gunde on kere yapıordu bıara prazıt cıktı gectı suan dort bes yapıor ama yemedıgıne sanırım cok cıvık ıshal gıbı hep.. benmkı gelısımı cok sukur ıı ya tombıs dıil ama su persentıl hesaplamaya göre doktorlar %50 kılo %70 boy bence her doktor farklı konusuor bak cok farklı seyler yasıors kı bızımkı daha dusuk saglıklı sıhatlı olsunlarda gerısı olur gıder Allahın ıznıyle ya kafana fazla takma cnm

geliisimi geride diyince canim sikildi canim yoksa kilo boy cok takilmam hayırlısı yaa ALLAH iyilik saglik versin tum bebeklere

Afiyet şeker olsun kuzuma yamanda öyle ya uğraş et anca tadımlık yiyor sıpa

Aşı yumurtadan yapıldığı için alerjisi olanlara hastanede Yapılıyor dedi hemsire sarısını yediyse bişey olmaz tabi Allah korusun bizede yapıldıktan sonra yarım saat bekletti
HAŞLANMIŞ YUMURTANIN SARISINI YEDİRDİM SIKINTI OLMADI.OZAMAN YAPTIRALIM MI

Ii aksmlr kizlr ben yarin yine yaylaya kaciyorum buralarda durulmuyor sicaktn 10 gun daha kalcm insallh gecen 1hafta kaldm esim ogluma dayanamadi die illa gelin dedi 5gunde babasi sevdi yine yokum 10gun herkes Allaha emanet olsun saglicakla kalin insallh

Dun skşam misafırlerım vardı arkadaşalrım. Akşama guzrl başladık. Taki kvler gelene kadar. Misafırım oldugunu bile bile geldı. Ne kızlara rahat bıraktı ne benı bır sanıye susmadı sacma sapan her lafa atladı durdu. Sinir ettı beni. Kızımda bensız durmadı odadan cıktıgım anda anne dıye agladı Herkeze sevdırdı kendını bı kvye gıtmedı. Neymiş kızım bana nıye bukadar baglıymış nıye arkamdan aglıyomuş. Milletin cocugu annesını aramazmış bile benmkı kucagmdan inmiyomuş.niye babasına düşkün degılmış. Cocugumun bana baglanmasını kıskanıyo resmenya.benmde inşallah oglum olutmuşta kaynana olurmuşum görürmüşüm ozaman. Evden kovmamak için kendımı zor tuttm. Dayanamadm agzıma gelenı soyledım. Damarıma basıp duruyo pislikya. Gelırkende cürük çarık bır sürü meyve getrmiş. İçinde bir tane saglam yok gozunun onunde attım çöpe hepsını. Guzel akşamımın içine ettıya. Hala siniri atamadm üstumdn. O gıttı eşime patladm bende

Bugun evdeyim
Taze fasulyeden yemek yapayim dedim
Taze fasulye sogan domates tereyagi patatrs hepsini dogradim, suan kendi suyuyla pisiyor, birazdan uzerine su ekleywcegim, kaynadiktan sonra buzluktan bi kalip kuzu kiymasi aticam (onceden kaveulmus)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…