Ben 4+ alıyom 12 aya kadar sanırım kullanılıyorrKızlar buarada emzık numaralarını degıstrdnzmı. Benmkı 3 aylıkken kullanmaya basladı. Sadece uyucagı zamn verıyorum. Ve numara degstrmedm. Zararı olurmuki
Büyük gecmiş olsun yükselir inşallah tabi ama ben hergün iğne olmasına üzüldüm işte Kuzucum benim ya Rabbim şifa verin
Geçmis olsun kuzuna hemen toparlar insallah
sagolun kizlar Allah. Razi olsun yaa sebebinin bulunmasina.sevindim.bende ignede cani yanacaka ma iyilesecek İnşallah ikinirkenki halii igneden cok dahakotuKıyamamm..çok geçmiş olsun cnm.inşallah en kısa zamanda toparlanırr
inşallah duzElir canim bİzmdeAllah şifa versin sebebin bulunmasina sevindim ben de bizzat yasadim b12 eksikligi cok asiri düşüktü aşırı unutkanlik aşırı uyku iştahsızlık fln Yapiyordu igneyle hemen düzeldi size de çok geçmiş olsun inşallah igneler acitmaz kuzunun canını..
kızım iki aydiir kabızdı bugumn başka bir dra götrdüm acayip derecede b12 eksikliği var kilo almıyo yemiyo kabız diyordum hepsnin sebebi oymus megereksikligi gelisim.geriligi yapiyormus kime.gotursem.bagirsak duzEnleyici fitil verdi sonuc ayni sukurki sebebi bulundu bir ay gergun igne yapilacak yavruma sonra agizdannn devam edilecek bebegi.kilo.alamayan.arkadaar vardi onun.icin.yazdim.bir.baktirin sizdeE isterseniZ
Cok üzüldüm canim cok cok gecmis olsun neyseki sikinti bulunmus.. Igneler de cok canini yakmaz insallah da toparlar kendini bebisin..kızım iki aydiir kabızdı bugumn başka bir dra götrdüm acayip derecede b12 eksikliği var kilo almıyo yemiyo kabız diyordum hepsnin sebebi oymus megereksikligi gelisim.geriligi yapiyormus kime.gotursem.bagirsak duzEnleyici fitil verdi sonuc ayni sukurki sebebi bulundu bir ay gergun igne yapilacak yavruma sonra agizdannn devam edilecek bebegi.kilo.alamayan.arkadaar vardi onun.icin.yazdim.bir.baktirin sizdeE isterseniZ
Gunaydın kızlarrr. Bu sabah cok enerjik uyandm. Ki gece cok az uyudum cimcime yuzunden. Ama süreklı anneee diyerek alkış yaptı kızım ve her gozumu kapattıgımda anneee diye seslenen o minik ses herşeye bedel.
Rabbım tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh
Kızım gece 125 ml lik biberonuyla tam üç kez su içiyo Bır damla bıle bırakmıyo 375 ml su içiyo versem dahada içicek. Nıye bukadr su içiyo acaba bilmıyorum. Tamam içmesi cok guzel bende ciddi su içiyorum ama gece sırf su için uyanıyo. Bazen emmıyo su istıyo Napıcam böyle bilmıyorum. Dr içsin istedıgı kadar dıyo ama sütün yerınede onu koyuyo bazen
Geçmiş olsun canım bizde de vardı eksiklik en son 187 çıktı seninki kaç çok mu düşük iğne verdikızım iki aydiir kabızdı bugumn başka bir dra götrdüm acayip derecede b12 eksikliği var kilo almıyo yemiyo kabız diyordum hepsnin sebebi oymus megereksikligi gelisim.geriligi yapiyormus kime.gotursem.bagirsak duzEnleyici fitil verdi sonuc ayni sukurki sebebi bulundu bir ay gergun igne yapilacak yavruma sonra agizdannn devam edilecek bebegi.kilo.alamayan.arkadaar vardi onun.icin.yazdim.bir.baktirin sizdeE isterseniZ
Çok güzel hazırlanmıssın hayırlı olsun disiniz biz de yarın yapıcaz kısmetse babaannesi yapacak bana birsey hazırlama dedi herseyi üstlendi ama simdi seninkini görünce evimde yapsaydım diye heveslendim...Döktürmüssün masallah
Geçmiş olsun canım bizde de vardı eksiklik en son 187 çıktı seninki kaç çok mu düşük iğne verdi
Rabbim Şafi adını gösterir inşallah bebeğine ailesine bağışlasın çok üzüldümGunaydinlar arkadaslar bugun arkadasimin esi ameliyat olack dua edin bagirsak kanseri 3. Ameliyat olack cikmama ihtimalide var bebiside var 7 aylik daha kimin duasi kabul olur bilinmez
hani diyordumya bana laf sokan biriydi cocuga bakamiysun die olsun desin gecmisim var ve esi coook iyi biriydi ve daha 38 yasinda adamcaz
çok teşekkür ederim canım.çok keyifli geçti çocuklar çok olunca ablasıda çok eğlendi, Zeynep önüne koyduklarımızdan cetveli seçti ablasıda cetvel seçmişti bakalım mimar veya mühendis olucaklarmı:)Çok güzel hazırlanmıssın hayırlı olsun disiniz biz de yarın yapıcaz kısmetse babaannesi yapacak bana birsey hazırlama dedi herseyi üstlendi ama simdi seninkini görünce evimde yapsaydım diye heveslendim...Döktürmüssün masallah
120 ydi.sGeçmiş olsun canım bizde de vardı eksiklik en son 187 çıktı seninki kaç çok mu düşük iğne verdi
HAŞLANMIŞ YUMURTANIN SARISINI YEDİRDİM SIKINTI OLMADI.OZAMAN YAPTIRALIM MIAşı programından kaldırılmadı ki şuan sık görüldüğü için öne Çekildi 1 Yaşında tekrar yapılacak yumurtaya alerjisi olanlarda tehlikeli ama mesela yumurta diline bile değince alerji yapıyorsa tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?