2014 Kasım Anneleri

Büyük gecmiş olsun yükselir inşallah tabi ama ben hergün iğne olmasına üzüldüm işte Kuzucum benim ya Rabbim şifa verin

Geçmis olsun kuzuna hemen toparlar insallah

Kıyamamm..çok geçmiş olsun cnm.inşallah en kısa zamanda toparlanırr
sagolun kizlar Allah. Razi olsun yaa sebebinin bulunmasina.sevindim.bende ignede cani yanacaka ma iyilesecek İnşallah ikinirkenki halii igneden cok dahakotuo kadar caresizki Alah hepimiin.yavrularina sifaa versin hic hasta olmasinlar yaa

inşallah duzElir canim bİzmde

Canım çok geçmiş olsun. Bir an önce düzelsin kuzucuk. Nedeninin bulunmuş olması sevindirici iğne olayı biraz can sıkıcı ama olsun. İyileşecek ya onu düşünüp teselli bulursun. Bakalım bizim kilo problemimizin altından ne çıkacak. Haftaya kontrolümüz var. Kilo alıp almadığını göreceğiz. Ona göre bir yol belirleyeceğiz artık. Rabbim tüm kuzulara sağlık,iyilik versin.

Cok üzüldüm canim cok cok gecmis olsun neyseki sikinti bulunmus.. Igneler de cok canini yakmaz insallah da toparlar kendini bebisin..

Gunaydinlar arkadaslar bugun arkadasimin esi ameliyat olack dua edin bagirsak kanseri 3. Ameliyat olack cikmama ihtimalide var bebiside var 7 aylik daha kimin duasi kabul olur bilinmez
hani diyordumya bana laf sokan biriydi cocuga bakamiysun die olsun desin gecmisim var ve esi coook iyi biriydi ve daha 38 yasinda adamcaz

Gunaydın kızlarrr. Bu sabah cok enerjik uyandm. Ki gece cok az uyudum cimcime yuzunden. Ama süreklı anneee diyerek alkış yaptı kızım ve her gozumu kapattıgımda anneee diye seslenen o minik ses herşeye bedel.
Rabbım tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh

Kızım gece 125 ml lik biberonuyla tam üç kez su içiyo Bır damla bıle bırakmıyo 375 ml su içiyo versem dahada içicek. Nıye bukadr su içiyo acaba bilmıyorum. Tamam içmesi cok guzel bende ciddi su içiyorum ama gece sırf su için uyanıyo. Bazen emmıyo su istıyo Napıcam böyle bilmıyorum. Dr içsin istedıgı kadar dıyo ama sütün yerınede onu koyuyo bazen

diğer şeylerde tembel cimcime ama dilde maşallah ne güzel
darısı bizlere benimki belirgin daha dede dio anne de arada işte tam
da anlaşılmıo yani tam anne dese varya dünyalar benim olur heralde
gülmesine bile içim gidioken ona napmm acaba..

ne güzel cnm içsin tabi benimki gece emdiği için sanırım suya gerek duymuo
veriorum bazen içmio sennki maşallah baya içiomuş ama su içtikten sonra
emmezse o kötü.

Geçmiş olsun canım bizde de vardı eksiklik en son 187 çıktı seninki kaç çok mu düşük iğne verdi

Kızlar tavuk haşladm bebişlerınizın severek yedıgı verebılcegınız tarıf varmı kızım için

Çok güzel hazırlanmıssın hayırlı olsun disiniz biz de yarın yapıcaz kısmetse babaannesi yapacak bana birsey hazırlama dedi herseyi üstlendi ama simdi seninkini görünce evimde yapsaydım diye heveslendim...Döktürmüssün masallah

Rabbim Şafi adını gösterir inşallah bebeğine ailesine bağışlasın çok üzüldüm

çok teşekkür ederim canım.çok keyifli geçti çocuklar çok olunca ablasıda çok eğlendi, Zeynep önüne koyduklarımızdan cetveli seçti ablasıda cetvel seçmişti bakalım mimar veya mühendis olucaklarmı:)
benimde ikramlarda annem teyzem, yiğenim ve eşimin desteği oldu, bana düşen kıyafetleri ve odayı süslemekdi:). sizinde hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun inşallah paşamızın

Bizim bugünkü menümüz patatesli kıymalı köfte :)

yarım çay bardağı ince bulgura yarım çay bardağı kaynamş su eklenip bekletilir(daha azda koyulabilir bu tarife göre fazla çıktı şiştiği için)

içerisine 1 adet haşlanmış patates eklenip yoğurulur diğer taraftada kıyma soğan biraz kimyon ve 1 çay kaşığı ev yapımı domates salçası eklenip harca karıştırılp şekil verilir ve afiyetle yenir :)
bizimkinin gözü daha çok üzümlere kaydığı için sadece 1 adet yedi :)

Eklentiler

• 2015-08-18 13.37.18.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 225
Merhaba anneler oğluma 9 aylık aşını bugün yaptılar aşı yerinde morarma oldu neden olabilir. Ebe yi aradık sorduk aşıdan sonra yerini bastırmadıysan ondan olmuştur dedi beni pek tatmin etmedi.

HAŞLANMIŞ YUMURTANIN SARISINI YEDİRDİM SIKINTI OLMADI.OZAMAN YAPTIRALIM MI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…