Cnm iyi fikirmis ama yaptirdim kahvaltiKumpır yapabilirsın canm. Ben oyle yapıyorum. Ya patates atıyorum fırına yannda domates peynır. Yada haslayıp ezıp içine peynır ve dereotu koyyorum
Bemkıde kahvaltı meyve ve sebze cok sevıyo. Tavugu hiç sevmıyo.kıymayıda sevmıyo. Sebzelere eklıyorum oyle azcık yıyo. Zorla yıyo resmen. Dun tavuklu sehrıye çorbası yaptm oyunla falan birkaç kaşık yedıBnm cocuk bi acayip meyve ve kahvalti sevmiyo
Sebze ve et sevio
Cok ters :)
Buda ayri dert
Meyveden vitamin alamio
Kavun yerken sanki limon veriyorz surati bi gorun yani
Bnm cocuk bi acayip meyve ve kahvalti sevmiyo
Sebze ve et sevio
Cok ters :)
Buda ayri dert
Meyveden vitamin alamio
Kavun yerken sanki limon veriyorz surati bi gorun yani
başınız sağolsun canım...
Canim yalnız değilsin benim oglumda bişey yemiyo en fazla yediği şey 3 mama kaşığı o da çay kaşığı kadar bile almıyor yani kaşık zaten ağzına zorla sokuyorum kaşığı gördüğü anda kapatiyor sımsıkı yemeklerin suyuna ekmek bandırip veriyorum bi iki parça öyle yiyor yoğurdu çocuklar sever derler bizimki suratini burusturuyo dış dönemindeyiz uykumuz bölük porcuk bazen bende çok takıyorum ama hiç bir düzelme olmuyo rahat davranmaya çalışıyorum artık ama bi yandan da sürekli kafamda ne yapsam yer diye düşünüp duruyorumAz önce kıymalı bezelyeli patatesli yemek yaptım bu sefer sadece ona özel yapayım oyunla yedireyim dedim normalde biz ne yiyosak masada onu vermeye çalışıyodum yok yemiyo hiç bişe içinede demir şase den koymuştum yok yok ilaçta boşa gdiyo ağlıcak noktaya geldim vitamine ihtiyacı var anne sütü karşılamaz artık uykuda yok geceleri uyumuyo 1 haftadr sinirlerim bozuldu resmen.doktor takma diyo da nerdeyse hiçbişe yemiyo 9 aylık oldu ne zmn yicek acaba ya
selam hanımlar ..
hasta olan minikler var galiba, Rabbim şifa versin tez vakitte.
Oğlumun bacakları kırmızı benekler ile dolu, çocuk alerji bölümüne götürdük kaşıntı yok ama niyeyse kaşıntı surubu verdi dr. baktım geçmiyo daha da çoğalıyor tekrar götürdüm teşhis koyamiyor ne sicaklardan, ne yediğinden ne de giydiği %100 pamuk olmayan giysilerden.. hiç biri için net bi şey söyleyemiyor dr.
sonuç olarak 5 gün kullanın dediği kortizonlu krem ile beraber kullan dediği hametankrem var elimizde.
çok sinir bozucu ve üzücü görünüyor yavrum inşallah iyileşir yoksa dermatolog takip edecek
Canim benim oglumunda bayramdan beri kırmızı benekler vardı kolunda Dr a götürdüm birsey yok alerji dedi zaditen damla verdi bir hafta önce iki kolunda da beyaz bi nokta kalmadı kıpkırmızı şimdi cildiye ye gittik egzama dedi advantan krem verdi ter bezlerinin olduğu kolunun iç tarafında daha yoğun ter tetiklemis dedi ama geçmeyecek birsey değil bu dedi bi de losyon hazirlatti eczaneye krem den önce onunla temizliyorum ama geçmiyo iki hafta kullanip yine gitceZ yavrumun kollarını öyle gördükçe çok uzuluyorumselam hanımlar ..
Oğlumun bacakları kırmızı benekler ile dolu, çocuk alerji bölümüne götürdük kaşıntı yok ama niyeyse kaşıntı surubu verdi dr. baktım geçmiyo daha da çoğalıyor tekrar götürdüm teşhis koyamiyor ne sicaklardan, ne yediğinden ne de giydiği %100 pamuk olmayan giysilerden.. hiç biri için net bi şey söyleyemiyor dr.
sonuç olarak 5 gün kullanın dediği kortizonlu krem ile beraber kullan dediği hametankrem var elimizde.
çok sinir bozucu ve üzücü görünüyor yavrum inşallah iyileşir yoksa dermatolog takip edecek
Evet şu dişler hayırlısıyla bi çıksaydı inşallah,sıcağı da sevmiyo o da etken bence uyku konusunda özellkle.tırnağı kırılıyo bu ara,o yüzden vitamin alsın istiyorum aoç nin keçi sütlü dondurmasını veriyorum 1 kaşık ancak.yani herseyi deniyorum.yoğurt fln yemiyo bnmki de.böyle olunca bi mızırtıdır gidiyoCanim yalnız değilsin benim oglumda bişey yemiyo en fazla yediği şey 3 mama kaşığı o da çay kaşığı kadar bile almıyor yani kaşık zaten ağzına zorla sokuyorum kaşığı gördüğü anda kapatiyor sımsıkı yemeklerin suyuna ekmek bandırip veriyorum bi iki parça öyle yiyor yoğurdu çocuklar sever derler bizimki suratini burusturuyo dış dönemindeyiz uykumuz bölük porcuk bazen bende çok takıyorum ama hiç bir düzelme olmuyo rahat davranmaya çalışıyorum artık ama bi yandan da sürekli kafamda ne yapsam yer diye düşünüp duruyorum
Çok Geçmiş olsun cnm bence kortizonlu krem kullanmadan önce coresatin denesen bitkisel bi krem.inşallah bian önce geçer havalarda 15 güne serinlerse daha rahatlarlar inşallahselam hanımlar ..
şuan uyuyor canım uyannca çekip koyarım.Bir fotoğraf atar mısın nasıl merak ettim
AMİN CUMLEMIZINKINE INSgeliisimi geride diyince canim sikildi canim yoksa kilo boy cok takilmam hayırlısı yaa ALLAH iyilik saglik versin tum bebeklere
Ya kızlar sızın goguslerınız doluyomu eskısı gbı. Benmkıler bomboş gbı duruyo hiç şiş bile degıl.söndüler resmen Ama sıkınca süt gelıyo. Benmkımı cok azaldı acaba.
bana da ciltte deri döküntüsüne benziyo demişti sağlık ocağındakiler ama sıcaktan diyordum ben. çünkü bacağında az ve seyrekti kızarıklıklar şort giydiriyordm hatta giydiği terletti sanırım diyerek.Canim benim oglumunda bayramdan beri kırmızı benekler vardı kolunda Dr a götürdüm birsey yok alerji dedi zaditen damla verdi bir hafta önce iki kolunda da beyaz bi nokta kalmadı kıpkırmızı şimdi cildiye ye gittik egzama dedi advantan krem verdi ter bezlerinin olduğu kolunun iç tarafında daha yoğun ter tetiklemis dedi ama geçmeyecek birsey değil bu dedi bi de losyon hazirlatti eczaneye krem den önce onunla temizliyorum ama geçmiyo iki hafta kullanip yine gitceZ yavrumun kollarını öyle gördükçe çok uzuluyorum
benımkıde kasıgı gorunce agzını acmayanlardan parmagımla verıorum dusun corbaya bıle ekmegı batırıp ekmegı parmagımla verıorm.)) az da olsun bole yıyıor gerı cıkarmıor en azından ..minik minik ıkı uc lokma verıp daha fazla zorlamıorm Allah hepımızn yardımcısı olsun yemeyen cocuk cok zormusCanim yalnız değilsin benim oglumda bişey yemiyo en fazla yediği şey 3 mama kaşığı o da çay kaşığı kadar bile almıyor yani kaşık zaten ağzına zorla sokuyorum kaşığı gördüğü anda kapatiyor sımsıkı yemeklerin suyuna ekmek bandırip veriyorum bi iki parça öyle yiyor yoğurdu çocuklar sever derler bizimki suratini burusturuyo dış dönemindeyiz uykumuz bölük porcuk bazen bende çok takıyorum ama hiç bir düzelme olmuyo rahat davranmaya çalışıyorum artık ama bi yandan da sürekli kafamda ne yapsam yer diye düşünüp duruyorum
Bizimde başlarda çok seyrekti şu an kolunun iç tarafı kıpkırmızı boş bi nokta yok her gören ayrı birsey söylüyor oğlumun kolları özellikle çok terliyor şu gibi oluyor özellikle gece şu içinde kalıyor Dr da terledikce tetikliyor dedi bir.de çok fazla suyla temas ettirme dedi banyoları çok kısa yaptır dedi banyoda sonra mutlaka nemlendir dedi ki banyoda sonra daha da yoğunlaşiyor zatenbana da ciltte deri döküntüsüne benziyo demişti sağlık ocağındakiler ama sıcaktan diyordum ben. çünkü bacağında az ve seyrekti kızarıklıklar şort giydiriyordm hatta giydiği terletti sanırım diyerek.
ama işte pazartesi sabah dr a götürdm durum bu, kalıcı bi şey inşallah değildir ama gördükçe içim gidiyor gören ne olmuş diyor herkez kafasina göre teşhis koyuyor bu olmuş şundan olmuş diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?