- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
sağol canım bende hiç istemiyorum ama eşim dr vermişse kullanalım diyo ince tabaka halinde az miktarda o bölgelere sürüyoruz artık inşallah kalıcı bi yan etki olmaz. bahsettiğin kremi direk eczaneden alabiliyor muyum yoksa reçeteli miÇok Geçmiş olsun cnm bence kortizonlu krem kullanmadan önce coresatin denesen bitkisel bi krem.inşallah bian önce geçer havalarda 15 güne serinlerse daha rahatlarlar inşallah
aynen dün banyo yaptırdık rahatlar geçer belki diye, ne mümkün. daha da kızardı hatta mora döndü renkleri. hemen giydirip sürdüm kremleri,sanki iyi geliyor gibi hametan. günde 4 5 kez sürebilirsn dedi diye aklıma geldikçe sürüyorum pisik kremi gibi bi şey sanırım zararsız. birbirimize haber verelim durumlarımzı canım çünkü benzer durum gibi geliyor anlattıklarımız. uyanınca foto da koyarım zatenBizimde başlarda çok seyrekti şu an kolunun iç tarafı kıpkırmızı boş bi nokta yok her gören ayrı birsey söylüyor oğlumun kolları özellikle çok terliyor şu gibi oluyor özellikle gece şu içinde kalıyor Dr da terledikce tetikliyor dedi bir.de çok fazla suyla temas ettirme dedi banyoları çok kısa yaptır dedi banyoda sonra mutlaka nemlendir dedi ki banyoda sonra daha da yoğunlaşiyor zaten
sağol canım bende hiç istemiyorum ama eşim dr vermişse kullanalım diyo ince tabaka halinde az miktarda o bölgelere sürüyoruz artık inşallah kalıcı bi yan etki olmaz. bahsettiğin kremi direk eczaneden alabiliyor muyum yoksa reçeteli mi
Aaa aynısııı işte böyle baldır bacaklarıBak fotoğraf attım benim Oğlanın kolları bu haldeydi doktor hiç ilaç vermedi sık Yıkama dedi uzun ince Pamuklu Şeyler giydir teri emsin dedi haftasonu havuza gitmiştik Güneş Aldı baya öyle geçti gitti çok sık görüyorum bu aralar terden oluyor dedi
Tamam canım umarım hemen geçer çok uzuluyorum oğlumun kollarını gördükçe bende aralarda nemlendirme için coresatin kullanıyorum hametankrem da var ama hiç surmemistimaynen dün banyo yaptırdık rahatlar geçer belki diye, ne mümkün. daha da kızardı hatta mora döndü renkleri. hemen giydirip sürdüm kremleri,sanki iyi geliyor gibi hametan. günde 4 5 kez sürebilirsn dedi diye aklıma geldikçe sürüyorum pisik kremi gibi bi şey sanırım zararsız. birbirimize haber verelim durumlarımzı canım çünkü benzer durum gibi geliyor anlattıklarımız. uyanınca foto da koyarım zaten
Aynen bizim ki de bu haldeBak fotoğraf attım benim Oğlanın kolları bu haldeydi doktor hiç ilaç vermedi sık Yıkama dedi uzun ince Pamuklu Şeyler giydir teri emsin dedi haftasonu havuza gitmiştik Güneş Aldı baya öyle geçti gitti çok sık görüyorum bu aralar terden oluyor dedi
Aaa aynısııı işte böyle baldır bacakları
e peki ne yapmalıyım şimdi 5 gün kullan kremleri geçmezse dermatolojiye git dedi bırakayım mi diğer kremi. sadece hametan mi süreyim. yok yere yavrum yan etki görmesin her bebekte olan bi şeyse ne gerek var ilaca hele ki sıcaklardan olan bi şeyse hiç gerek yok
Doktor görür Görmez Güldü sadece hiç bişey vermem dedi sürekli Yıkama kurusun dedi valla aynen de geçti ah ah bu doktorlar hemen ilaç veriyor bence kortizonlu olanı hiç sürme bak şimdi böyle kolu
bak carputi resim koymuş yaman kerem de varmış aynı öyle oğlumda olan kızarıklıkTamam canım umarım hemen geçer çok uzuluyorum oğlumun kollarını gördükçe bende aralarda nemlendirme için coresatin kullanıyorum hametankrem da var ama hiç surmemistim
ben bişey göremedim resimde ama
ne demek istedin canım bu halde derken.
Tm o zaman sadece hametan süreyim ara sıra böyle çoğaldıkça. diğerini bırakayım dediğin gibi bi de ince pamuklu pijama giydireyim terini emsn kurusun geçsin çabuk.Doktor görür Görmez Güldü sadece hiç bişey vermem dedi sürekli Yıkama kurusun dedi valla aynen de geçti ah ah bu doktorlar hemen ilaç veriyor bence kortizonlu olanı hiç sürme bak şimdi böyle kolu
Bi önceki fotoya bak bu geçmiş hali
Benımkıde böyle olu canm sık sık yıkadm gectı. Buara ıkı gun yıkayamadm misafr gelen gidenden bıkactane cıkmış yıne.Bak fotoğraf attım benim Oğlanın kolları bu haldeydi doktor hiç ilaç vermedi sık Yıkama dedi uzun ince Pamuklu Şeyler giydir teri emsin dedi haftasonu havuza gitmiştik Güneş Aldı baya öyle geçti gitti çok sık görüyorum bu aralar terden oluyor dedi
Benımkıde böyle olu canm sık sık yıkadm gectı. Buara ıkı gun yıkayamadm misafr gelen gidenden bıkactane cıkmış yıne.
Bende yıkamayınca geçti tam tersi
hangi doktorun ne dediği hiç belli
değil kendi düşüncelerine göre mi söylüyolar ben
anlamadım onlarada güvenip bişey yapamıycaksak
artık ne deyim ki.
kızlar peki bişey sorıcam malum
kurban bayramı yaklaşıo ya bebişlere o etden verilmicek mi
kuzu eti falan diolar ya ondan yani.genelde byük baş dana eti falan
olur çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?