- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
Bir fotoğraf atar mısın nasıl merak ettim
amacım itham etmek değil ama işte bu yüzden devlet hastanelerini sevmiyorum. sanki drlar bıkmış ben ağzmı açıp rahatsızlığı bu demeden kendisi teşhis koyuyor. e hadi doğru teşhis koy amenna. üstüne bi de emin olmadığın bi durum için niye küçücük çocuğa icerigi uygunsuz yada ağır bi ilaç tedavisi veriyorsun ki. özele de goturdum zamanında çocuğumu en ilgili ve kısa sürede sonuç veren tedavi orada oldu.Aynen.. benim gittiğim doktor sık yıkama ilaca gerek yok sıcaktan dedi bak arkadaşa krem şurup falan vermiş al bizimki öyle kendi halinde geçti ne diyim yani Allah vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın hemen ilaç ver yolla ne basit sırf bu Yüzden fotoğraf koydum yardımcı olmak için
Benim oğlumda 5. Ayda çıktı ve birden bacaklarını sonrada kola geçti acaba aynı mı foto koyabilirsen bizimki kanda biraz alerjik çıktı.birde böcek ısırığı varmış.bebeklerde küçük bir böcek ısırıgı yayılabilirmiş.şükür geçti.arada çıkıyor ama.kaç doktora gittim .kulağının arkasında çıkınca korkmuştum hatta.birken 5 oluyordu.acaba aynımı.önce kaşınmıyordu.1 ay sonra kaşınmalar basladı bizde.inşallah sizinde gecer.geçmiş olsunselam hanımlar ..
hasta olan minikler var galiba, Rabbim şifa versin tez vakitte.
Oğlumun bacakları kırmızı benekler ile dolu, çocuk alerji bölümüne götürdük kaşıntı yok ama niyeyse kaşıntı surubu verdi dr. baktım geçmiyo daha da çoğalıyor tekrar götürdüm teşhis koyamiyor ne sicaklardan, ne yediğinden ne de giydiği %100 pamuk olmayan giysilerden.. hiç biri için net bi şey söyleyemiyor dr.
sonuç olarak 5 gün kullanın dediği kortizonlu krem ile beraber kullan dediği hametankrem var elimizde.
çok sinir bozucu ve üzücü görünüyor yavrum inşallah iyileşir yoksa dermatolog takip edecek
Fotografı geç gördüm canım biraz bizimkine benziyor ama bu kadar yogun değildi bizimki.birde sivilce gibi uçluydu.inşallah tez zamanda şifa bulur kuzuum.
Prednol krem bizde çok iyi geldi iki defa kullandım geçti.kortizon seviyesi çok az .valla bizde ilaç kullanmadan geçmedi ben çok direndim kullanmayım diye sürekli banyo yaptırıyordum hatta ama dahada artınca mecburen kullandım.kaşıdıkça yayıldı gerçi kaşımasada birden artıyordu.şuan uyuyor canım uyannca çekip koyarım.
diğer kremin adı prednol,kullanmak istemiyorum içeriği çok karışık kortizonlu üstelik. surup da deloday. 2 gün oldu kremleri kullanmaya başlayalı tabi ki ilk güne göre daha düzelmiş durumda ama dün yıkadık sudan çıkınca mor oldu hep o benekler çok sonra açıldı rengi
Aynen canım derlerdi yemeğen çocuk çok zor diye ama insan yasamayinca bilemiyor gerçekten büyük oğlum maşallah istahliydi şimdide öyle bebekken zaten aşırı kiloluydu ben yedirmek istemezdim buna da ne yapsam yemiyo iki kardeş birbirinden ne kadar farklı yemeyince de bi huzursuzluk oluyo yiyen çocuk doyar doyan çocuk uyur uyuyan çocuk huzurlu olur diye boşuna demiyorlar yanibenımkıde kasıgı gorunce agzını acmayanlardan parmagımla verıorum dusun corbaya bıle ekmegı batırıp ekmegı parmagımla verıorm.)) az da olsun bole yıyıor gerı cıkarmıor en azından ..minik minik ıkı uc lokma verıp daha fazla zorlamıorm Allah hepımızn yardımcısı olsun yemeyen cocuk cok zormus(
çok şükür bahsettiğin gibi bocek sokması yada kanda alerji yok canım. Allah korusun..Fotografı geç gördüm canım biraz bizimkine benziyor ama bu kadar yogun değildi bizimki.birde sivilce gibi uçluydu.inşallah tez zamanda şifa bulur kuzuum.
bende direniyorum şuan :/Prednol krem bizde çok iyi geldi iki defa kullandım geçti.kortizon seviyesi çok az .valla bizde ilaç kullanmadan geçmedi ben çok direndim kullanmayım diye sürekli banyo yaptırıyordum hatta ama dahada artınca mecburen kullandım.kaşıdıkça yayıldı gerçi kaşımasada birden artıyordu.
bennHu huu. Herkese selamlar. Nasilsinizz.. Kimler var acaba eskilerdenn, yenilerdennn..
Bizimki böyleydiaynen dün banyo yaptırdık rahatlar geçer belki diye, ne mümkün. daha da kızardı hatta mora döndü renkleri. hemen giydirip sürdüm kremleri,sanki iyi geliyor gibi hametan. günde 4 5 kez sürebilirsn dedi diye aklıma geldikçe sürüyorum pisik kremi gibi bi şey sanırım zararsız. birbirimize haber verelim durumlarımzı canım çünkü benzer durum gibi geliyor anlattıklarımız. uyanınca foto da koyarım zaten
kıyamamm ya.Bizimki böyleydi
Aaaa. İyiyim canim bebegimde iyi cook sukur. Sen nasilsin.bebegin nasil..benn
hoş geldin epeydir yoktun nasılsın prenses nasıl ?
bende iyiyim canım sağol oğlum da iyi şükür sadece bu sıralar alerjik salgın var heralde onunla uğraşıyoruz.Aaaa. İyiyim canim bebegimde iyi cook sukur. Sen nasilsin.bebegin nasil..
Rahatsiz bebekler varmis. Gecmis olsun herkese acil sifalar.
Nasıl bir durum bilmiyorum ama bi arkadaş da söylemiş benim oğlumun kolundaki kırmızı benekleri coresatin 2.güne geçirdi kortizon da yok dene istersenşuan uyuyor canım uyannca çekip koyarım.
diğer kremin adı prednol,kullanmak istemiyorum içeriği çok karışık kortizonlu üstelik. surup da deloday. 2 gün oldu kremleri kullanmaya başlayalı tabi ki ilk güne göre daha düzelmiş durumda ama dün yıkadık sudan çıkınca mor oldu hep o benekler çok sonra açıldı rengi
Çok tesekkür ederiz teyzesisizinde hayirli olsunn disiniz yada disleriniz:)
Aynen.. benim gittiğim doktor sık yıkama ilaca gerek yok sıcaktan dedi bak arkadaşa krem şurup falan vermiş al bizimki öyle kendi halinde geçti ne diyim yani Allah vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın hemen ilaç ver yolla ne basit sırf bu Yüzden fotoğraf koydum yardımcı olmak için
Farkı ne biliyor musun büyük baş hayvanda antibiyotik hormon sık kullanılıyor koyun kuzuda kullanılmıyor ondan bebeklere kuzu eti öneriliyor yoksa dana eti Demir bakımından çok daha zengin kuzuya göre.. Ben yamana dana etide veriyorum
amacım itham etmek değil ama işte bu yüzden devlet hastanelerini sevmiyorum. sanki drlar bıkmış ben ağzmı açıp rahatsızlığı bu demeden kendisi teşhis koyuyor. e hadi doğru teşhis koy amenna. üstüne bi de emin olmadığın bi durum için niye küçücük çocuğa icerigi uygunsuz yada ağır bi ilaç tedavisi veriyorsun ki. özele de goturdum zamanında çocuğumu en ilgili ve kısa sürede sonuç veren tedavi orada oldu.
ama malesef her an özele gitmek mümkün olmuyor.
canına yandığımın devleti ahh ah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?