2014 Kasım Anneleri

amacım itham etmek değil ama işte bu yüzden devlet hastanelerini sevmiyorum. sanki drlar bıkmış ben ağzmı açıp rahatsızlığı bu demeden kendisi teşhis koyuyor. e hadi doğru teşhis koy amenna. üstüne bi de emin olmadığın bi durum için niye küçücük çocuğa icerigi uygunsuz yada ağır bi ilaç tedavisi veriyorsun ki. özele de goturdum zamanında çocuğumu en ilgili ve kısa sürede sonuç veren tedavi orada oldu.
ama malesef her an özele gitmek mümkün olmuyor.
canına yandığımın devleti ahh ah ..

Benim oğlumda 5. Ayda çıktı ve birden bacaklarını sonrada kola geçti acaba aynı mı foto koyabilirsen bizimki kanda biraz alerjik çıktı.birde böcek ısırığı varmış.bebeklerde küçük bir böcek ısırıgı yayılabilirmiş.şükür geçti.arada çıkıyor ama.kaç doktora gittim .kulağının arkasında çıkınca korkmuştum hatta.birken 5 oluyordu.acaba aynımı.önce kaşınmıyordu.1 ay sonra kaşınmalar basladı bizde.inşallah sizinde gecer.geçmiş olsun

Prednol krem bizde çok iyi geldi iki defa kullandım geçti.kortizon seviyesi çok az .valla bizde ilaç kullanmadan geçmedi ben çok direndim kullanmayım diye sürekli banyo yaptırıyordum hatta ama dahada artınca mecburen kullandım.kaşıdıkça yayıldı gerçi kaşımasada birden artıyordu.

Aynen canım derlerdi yemeğen çocuk çok zor diye ama insan yasamayinca bilemiyor gerçekten büyük oğlum maşallah istahliydi şimdide öyle bebekken zaten aşırı kiloluydu ben yedirmek istemezdim buna da ne yapsam yemiyo iki kardeş birbirinden ne kadar farklı yemeyince de bi huzursuzluk oluyo yiyen çocuk doyar doyan çocuk uyur uyuyan çocuk huzurlu olur diye boşuna demiyorlar yani

Fotografı geç gördüm canım biraz bizimkine benziyor ama bu kadar yogun değildi bizimki.birde sivilce gibi uçluydu.inşallah tez zamanda şifa bulur kuzuum.
çok şükür bahsettiğin gibi bocek sokması yada kanda alerji yok canım. Allah korusun..
sivilce uclu gibide değil şuan ve inşallah ilerlemez sanki krem ile biraz daha seyrek oldu azalıyor gibi geliyor gözüme ama daha dün 1 bugün 2.tedavi günü bakalım tamamen geçer inşallah.

bende direniyorum şuan :/

[QUOTE="melissass, post: 42236161, member: 63317imde başlarda çok seyrekti şu an kolunun iç tarafı kıpkırmızı boş bi nokta yok her gören ayrı birsey söylüyor oğlumun kolları özellikle çok terliyor şu gibi oluyor özellikle gece şu içinde kalıyor Dr da terledikce tetikliyor dedi bir.de çok fazla suyla temas ettirme dedi banyoları çok kısa yaptır dedi banyoda sonra mutlaka nemlendir dedi ki banyoda sonra daha da yoğunlaşiyor zaten[/QUOTE]
Cnm benim oğumunda oldu uçlarıda su toplar gibi oldu sonra kabuk oldu.el ayak hastalığı dedi doktor

Bizimki böyleydi

Eklentiler

• 20150812_143113.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 62
Aaaa. İyiyim canim bebegimde iyi cook sukur. Sen nasilsin.bebegin nasil..

Rahatsiz bebekler varmis. Gecmis olsun herkese acil sifalar.
bende iyiyim canım sağol oğlum da iyi şükür sadece bu sıralar alerjik salgın var heralde onunla uğraşıyoruz.
kuzunu göremedim hiç çok da merak ettiklerim arasında siz de varsnz :)

Nasıl bir durum bilmiyorum ama bi arkadaş da söylemiş benim oğlumun kolundaki kırmızı benekleri coresatin 2.güne geçirdi kortizon da yok dene istersen

Coresatin direk alınabiliyo eczaneden 30 küsür tl.ben cildi için 2.aydan beri onu kullanıyorum.bi arkadaş banyodan sonra daha çok oluyo demiş suyun sıcaklığı fazla olabilir ben hafif ılıkla yaptırıyorum bide ahizenin altında yaptırıyorum tazyiği çok olursa o suyun çıktığı deliklerden onlar da darbe gbi cildi kızartabiliyo banyodan sonra.ufak bi ayrıntı ama paylaşayım dedim.sonuç olarak sıcakla alakalı diye düşünüyorum geçsin inşallah.bnmki de gece uyumuyo ya hergece 2 de kalkıyo uyanıyo resmen uyumuyo 5 e kdr fln debeleniyo bzm yatakta.buda 1 haftadr çıktı

amin cnm hemen ilaç vermek işlerine gelio
valla bende ilaç kullanmak hiç tercihim değil mecbur
kalmadığım sürece ilk çıktı 2 aylıkken falan baya götürmedim
doktora hassa cilt olur falan dediler en sonunda mecbur götrdük egzama dedi
mecbur kullandım krem falan ialç şurup falan değil tabi ama bu tarz ufak şeylerde
hemen ilaç kullanılması olmaz şuan belli sıcaklardan yani.

yani verilebilir evet öle diolar antibiyotik olayından yani
bencede dana eti daha faydalı yani kurban da şimdi okadar
et olıcak vermeyelim mi çocuğa.1 yaşına geldiğinde bal vermeyi falan
düşünüyomusun.

aslında özeller genelde para için bi sürü tahlil istiolar
falan sen nie devlette öle bişey yaşadın ki devlet araştırıo
bana göre bence bu birazda hastanesine göre değilde
doktoruna göre değişiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…