Ay yazamadan edemicem benim kızımında karnında ben fark ettim hafif beyazlık korktum cildiyeye götürdüm hemen korkulacak bişey yok dedi beyaz bene benziyor dedi benim korktum vitiligo falandı Allah korusun tabi ben benzetemedim vitiligoya dedi onun için biyopsi yapmamız lazım çok küçük bence gerek yok dedi stres yapma boşuna dedi takip et yinede demişti seni merak ettim götürdün mu ne dedilerBenim kizimdaki beyaz lekeler kizlar
Çok üzüldüm bende kızımın karnında görünce korkmuştum ağlamıştım doktora goturmuştum korkma dedi beyaz bene benziyor dedi vitiligoya benzetemedim ben dedi içim rahatlamıştı allahım korusun bebeklerimiziIns sizde guzel haberle gelirsiniz beklicem.rabbim kimseyi cocuguyla sinamasin gunlerdir ruh gibiydim.ilgilenen gecmis olsun diyen herkese cok tskkur ederim.rabbim size ve evlatlariniza hep guzel kapilar acsin
Kızlar şu danino varya meyvelı yogurt. Burda bır komşu var 8 aylık bebegıne gunde üç tane yedırıyomuş. Cocuk daninoyı gorünce yemk için çıldırıyo resmen.
Kızlar bır gögusten en az nekadar süt gelmelı sızce bebişe yeterlı olması için
Kızlar sagdıgım sütün sonucunu gounce yıkıldm resmen. Hiç yok desem yerıdır. Napıcam benya. En korktıgum seydı bu. Azaldıgını biliyodum ama bukadarını düşünmemiştm. Napıcam. Her yolu denıcem artsın diye. Bira mayası tabletıne başlıcam.
Arkadaşlar herkese selam :) nasilsiniz ne var ne yok.. geçmişi okuyamadim durumlar iyidir herkeste umarım. Biz az yemeye devam ediyoruz bu ay 4 dis çıkardı etti 7 dis bu yüzden yarim kilo zayifladi oğlus.
Bugün tuvalet eğitimine ön hazırlık yapmaya karar verdim uzun araştırmalar sonucunda. :)
Arkadaslar böyle kizarikliklar sicaktan. Emir de aynisi oldu hatta daha beteri ve gene böyle eklem yerlerinde. Orasi çok terliodu onda ve tontis olduklari icin kurumuyordu bir süre terlediginde silmeye basladim yikadim ettim kendiliğinden geçti öyle kortizonlu kremlere hic gerek yok...:)
moralini bozma canım süt bazen gider gibi olur ama tekrar gelir.sen bol bol emzir 2 satte bir mesela.ben birde galactago kullanıyorum arada takviye.işe yarıyor sanki.istersen internetten arastır bir kafana yatarsa alıp içersin.aktardan kaynarda alabilirsin.yani benim denemediğim bişey kalmadı.çaprazlama kulanıyorum.değiştirerek birde yemene içmene dikkat etcen ihmal etme kendini moralini yüksek tut .sütün vardır bebişin emiyordur.emmediği zaman sağ işe yarıyor artırmada sütü.ha birde uyku çok önemli vakit buldukça dinlenKızlar sagdıgım sütün sonucunu gounce yıkıldm resmen. Hiç yok desem yerıdır. Napıcam benya. En korktıgum seydı bu. Azaldıgını biliyodum ama bukadarını düşünmemiştm. Napıcam. Her yolu denıcem artsın diye. Bira mayası tabletıne başlıcam.
Ayni anda 4 dis çıkardı düşünün artik durumu. Bu tuvalet eğitimi içinse anneannem baski yapti öğret diye klasik bilinen 2 yastır ya karşı çıktım önce sonra ya ben bi arastirayim bu durumu dedim dünyada anneannemin eskiden uyguladığı sey bezsiz bebek yöntemi olarak yayginlasmis. Tracy ablada bu aylarda yavas yavaş başlayın demiş benim bayagi aklıma yatti zaten amac birden bez bırakmak değil ilgilenenler bi baksın bence...7 dişmi maşallah bizim daha 2 tane
tuvalet için erken değil mi ya ne bilim.
yarım kiloda bişey değil ayrıca.
Aktadan alınan şeyi anlamadm canm. Kızım hep saat başı 5 dk falan emdi. Emmesi iki saatı bulmuyo bilr vanm. Ama akşam yatarkende emdıgı zaman uyuyamıyo yıcek bişeyler istıyo. Sonra hemen uyuyo doymadıgını akşamları daha cok bellı edıyo. Gecr iki kere emıyo. Gecr emmesı daha uzun üç saatte bir uyanmasada emzırıyorum.moralini bozma canım süt bazen gider gibi olur ama tekrar gelir.sen bol bol emzir 2 satte bir mesela.ben birde galactago kullanıyorum arada takviye.işe yarıyor sanki.istersen internetten arastır bir kafana yatarsa alıp içersin.aktardan kaynarda alabilirsin.yani benim denemediğim bişey kalmadı.çaprazlama kulanıyorum.değiştirerek birde yemene içmene dikkat etcen ihmal etme kendini moralini yüksek tut .sütün vardır bebişin emiyordur.emmediği zaman sağ işe yarıyor artırmada sütü.ha birde uyku çok önemli vakit buldukça dinlen
Kesinlikle coresatin çok iyi bir krem. Bu bahsedilen kırmızılıklar benim oğlumunda boynunda ve kolunda var. Kolundakiler baya azaldı ama boynundaki henüz geçmedi. Bir de yazın başından beri pişikten bi kurtulamadık. Makatın Çevresi kıpkırmızı, o kadar pişik kremi kullandım sadece coresatin iyi geldi. Pişik konusunda çok dertliyim, bir gün azaldıysa diğer gün tekrar artıyorNasıl bir durum bilmiyorum ama bi arkadaş da söylemiş benim oğlumun kolundaki kırmızı benekleri coresatin 2.güne geçirdi kortizon da yok dene istersen
valla cok guzel anlatmısın yazının sonunu ozellıkle:)) yemedıklerınıde gec aksama kadar sunu mu yer bunumu yer bı dunya sey yapıorum ınan bı sehırde iş sebebıyle yanlız yasıors ama bulasıgı bı gor dag gıbı hergun makıne calıstırorm ıns bugunlerde gececek:)) senın bı sansın varsa bırasda buyuyunce abısınden gore gore daha ii yer canım ıns..Aynen canım derlerdi yemeğen çocuk çok zor diye ama insan yasamayinca bilemiyor gerçekten büyük oğlum maşallah istahliydi şimdide öyle bebekken zaten aşırı kiloluydu ben yedirmek istemezdim buna da ne yapsam yemiyo iki kardeş birbirinden ne kadar farklı yemeyince de bi huzursuzluk oluyo yiyen çocuk doyar doyan çocuk uyur uyuyan çocuk huzurlu olur diye boşuna demiyorlar yani
Kaynar diye geçen bitkisel bir karışım aktara sölediğin zaman onlar bilir.sütü artırıyor. Ama dediğşm gibi kızın düzenlide emiyorsa sorun yoktur.bemimde öle çünkü arada azalır süt çekilirmiş sonra geri gelir eski formuna ama ben oğlum emmediği zaman sağmaya çalışıyorum.sağmanın faydası çok.kafana takma gelir sütün.olumlu düşün sen.Aktadan alınan şeyi anlamadm canm. Kızım hep saat başı 5 dk falan emdi. Emmesi iki saatı bulmuyo bilr vanm. Ama akşam yatarkende emdıgı zaman uyuyamıyo yıcek bişeyler istıyo. Sonra hemen uyuyo doymadıgını akşamları daha cok bellı edıyo. Gecr iki kere emıyo. Gecr emmesı daha uzun üç saatte bir uyanmasada emzırıyorum.
Bizde coresatin hiç işe yaramadı.2 tüp bitirdim ama mecburen ilaç kullanınca geçti.pişik bizdede hep var krem kullanmayım diyorum ama yine kullanıyorum geçmiyor artıyor kullanmayınca.coresatinide çok uzun süre kullanılmamalı diye biliyorum sonuçta ilaç doktor beni uyarmıştı.bizde birde tüylenme yapmııştı.Kesinlikle coresatin çok iyi bir krem. Bu bahsedilen kırmızılıklar benim oğlumunda boynunda ve kolunda var. Kolundakiler baya azaldı ama boynundaki henüz geçmedi. Bir de yazın başından beri pişikten bi kurtulamadık. Makatın Çevresi kıpkırmızı, o kadar pişik kremi kullandım sadece coresatin iyi geldi. Pişik konusunda çok dertliyim, bir gün azaldıysa diğer gün tekrar artıyorKabızlıkta pişiğini tetikliyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?