2014 Kasım Anneleri

Col sagol canm. Bakalm zamana kaldı artık

Dogum lekesi dedi cok sukur

Bende coresatini masum bi krem sanıyorum, çok sağol bilgi için. Dr bize Pişik için travazol ve fito verdi. Travazol antibiyotik li krem, çok kullanılmaması gerekir. Bi ara kullandık, pişik tam Geçmiyor. Geçse de tekrarlıyor. Sonra araştırdım baya, eczacı bi arkadaş coresatini önerdi. Bu da Kökten halletmedi ama akşam sürünce sabah pişiğini azalmış görmek bile mutlu ediyor beni. Tabi sonuçta hepsi ilaç çok kullanmamak gerekir, yaz bitince pişik derdi de biter inşallah.

Kızlar bana bir akıl verin neolur. Nerde yanlış yapıyorum. Yada dogrumu hersey. Kızım sabah kahvaltısından tut öglene kadar cok şükür ne verdıysem yıyo. Bazen tadmlık bazen doyumluk. Kesınlıkle zorlamıyorum. Sabah ve gecelerı güzel emıyo. Ama akşam uyucagı zaman 8 gbı emmıyo hatta 4 5 ten sonra zorla arada bır ıkı cekıyo okadar. Ac oldugu için uyumuyo cıglık cıglıga aglıyo ama yınede emmıyo. Bır haftadr boyle nerdeyse. Yogurt yada az muhallebı yapıyorum onu yemek için öyle çırpınıyoki. Versem cok yıcek ama bıkac kasık verıyorumkı emsın dıye. Onu yıyınce uykuya dalana kadar emıyo. Yanlış olan ne nıye öglen ek besınden sonra emmıyo uyuyana kadar sizce. Yada napmalıyım. Ne vermelıyım

kızlar bırsey soracam ozellıkle ıstahsız bebeklerın annelerıne bebegınızın kaka kıvamı nasıl? ya az yedıgıne mı neden bılmeıorm kakası hala katılasmadı dogdunda nasıldı hala ole normalmı sızce kafama cok takıorm buara

Yemedigi içindir benim oglumda az bişeyler yediginde katı yapıyor ama yemezse daha sıvı oluyor şu çok içmiyor benimki bide hergün yapması gerekiyor kakasini normalde bazen 2 3 günde yapıyo ama kabız olduğu için değil Yemedigi için yinede çok zayıf değil bu yüzden uzulmemeye calisiyorum ilk aylarda çok fazla kilo almıştı şimdi 3 aydır hiç kilo almıyor zamanla alisacaklar yemeğe belki emzirmeyi azaltsak daha iyi yerler aç kaldikca ama süte aldaniyorlar şimdi

Merhaba kızlar ilk disimizin ucu gecen hafta çıktı. Derken bir gun sonra digeri, ertesi gun bi daha, derken hooop bi tane daha gözüktü. Dordunu birden cikarmaya çalışıyo kuzum. Alt dudağini emiyo, cenesini sıkıyor. Yemiyo, ağzında bekletiyo. (Bunu yeni ogrendi:)) Hatta emmeyi bile çoğu zaman reddediyo. Iki firt cekip kaçıyor. Memeyi bile agzinda tutuyo hareketsiz sekilde. Bana cok ilginc geldi. Boyle bi sey yasayan var mi? Emmeyle ugrasmak yerine dolaptaki hazir sutlerimi lık lık icmeyi tercih ediyo:) dis çıkarırken memeye düşkün olur derlerdi. Bizde durum tersi. Hala emeklemedi. bu ara pek de niyeti yok gibi. Dikilmeyi cok sevdi. Tabi kendi dursa ne ala:) biz tutacagiz o dikilecek. Yürümesine daha cok var belli. Kendini kaldiramiyo ama dikilmek cok hosuna gitti:)) Aşısı yarın. 9ay aşısında ne yaşadınız? digerleri ates yapmadı bu ates halsizlik yapiyo mu?

eşim bu gecelik izin istedi iş yerindekilerle takılacaklarmış. tabi ki dedim. eğlen kafa dağıtırsın dedim. bayağı geç gelirim dedi. tamam dedim ama çıldırıyorum şu an resmen.oğlan da uyudu sıkıldım offff... eğlensin istiyorum ama yine de sinirleniyorum.gelince uyuzluk yapcam büyük ihtimall

Üç aydır kilo almamasına doktor ne diyor peki ? Uzun bir süre bence.

Canim bence de yavastan başlaman iyi olmuş bende iki yaşı beklemicem ablasınıa iki yasi bekliym dedim suan 28 aylık tuvalete yapmak istemiyor korkuyor inşallah en kisa surede alistirabilirim.zeynepte kesinlikle okadar beklemicem.

Üç aydır kilo almamasına doktor ne diyor peki ? Uzun bir süre bence.
Bilmem ben bunu bi sorun olarak görmedim bu yuzdende Dr a gitmedim büyük oglumda çok pimpirikli bi anneydim bunda eskiye göre baya rahatım büyük oglumda 7 aylık tan sonra kilo alımı durmustu ta ki 1.5 yaşına kadar çok da iştahlı bi bebekti ama kilo almiyordu yinede %97 persentil araligindaydi çok hareketli olmalarına bağlıyordum kilo almamasini tabi küçük oğlum biraz farklı istahsiz bi bebek ama o da hiç durmuyo hep abisinin peşinde umarım bi problem yoktur

Günaydın kızlar yaa yiğitin bacakları kolları ve birazda gövdesinde kızarıklıklar var önce az az dı şuan çok arttı tatile gitmiştik orası çok sıcak ve nemliydi orda iyice arttı havuza hiç sokmadım ama denize girdi bol bol yaa onunla alakalı olablrmi çok canım sıkıldı kötü görünüyor hatta az kalsın uçaga bile almycklardı bizi:-( dr götrmk istemyrm hemen ilaçları dayıyırlar foto atıcam sizce alerjimi yoksa sıcaktan mı olmuş

Eklentiler

• image.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 93
Bana sormuştu doğdugunda varmıydı diye ben yeni fark ettim demiştim çok geçmiş olsun sevindim için rahatlamıştır
sağol bizede sordu ama aslında ben ne zaman tam olarak hatırlamıyorum sarılık geçtikten sonra farketmiştik aslında galiba hatırlamıyorum öyle doğduğundan beri var diye çıktı ağzımdan doktora makineylede bakıyoya sonuçta bişey olsa farkededi heralde vitiligo süt beyazı olur dedi

canım bizdede oldu denizede çok girdirdik ama geçmedi 1 haftadır aynı doktora götürdüm hemen alerji şurubu verdi ama ben içirmedim duş aldırıp krem sürüyorum inşallah hemen geçer canım

Ben oğluma 20 gündür yumurta vermiyorum. Sıcakta yumurta yediğinde bacakları aynen böyle oluyor. Şuan da da boynunda hafif var. Sizinki denizden de olabilir, tuzlu su başta böyle yapıp, sonra geçiriyor.

Nerde bi kablo, şarj cihazı, terlik bulsa direkt ağzında. Çıldırıcam yakında, bir de elinden alınca kıyamet kopuyor. O kadar oyuncağı var Erenimin yüzlerine bile bakmıyor

Aynen aynen aynen durum bizde de bu aktivite Masası aldım ilgisini Çeker diye ne mümkün tutunup Kalkmayı öğrendi ya sürekli ayakta prizin yanında televizyonun yanında bende Peşinde koşmaktan perişanım bide iştahsız hiçbişey yemiyor varsa yoksa mama süt o kadar
Nerde bi kablo, şarj cihazı, terlik bulsa direkt ağzında. Çıldırıcam yakında, bir de elinden alınca kıyamet kopuyor. O kadar oyuncağı var Erenimin yüzlerine bile bakmıyor

Çılgın

Birisi benim kizimi mi anlatti... Ve de yerde minicik bir çöp kıl gormeyedursun onu inceleyecek ve derin incelemeleri sonucu agzina goturecek gecen aldim elinden yarim saat agladi.. Aksi gibi yaninda supurge de acamiyorum korkuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…