2014 Kasım Anneleri

sağlık ocağına kızamık aşımızı olmaya gittik annişler. yeni geldik ama kilo ve hemoglobin değeri fenalarda.demir ilacını kullanmıyorum diye paparayı yedim ebemizden. hmg 10.7 kilo 7.700 herşeyden yiyor ama çok az yiyor aynı zamanda emiyorda ama pek fayda etmemiş.şu ana kadar kiloyu hiç dert etmemiştim ama daha fazla da ne yapabilirim ki... demir ilacını ne alsam kızlar.eşimde sana bıraktım kararı ama yanlış yapmışsın vermemekle demir ilacını diyor.offfff

demir ilacı devit 3 değil mi
ben bildim bileli hep bu yani.
ilaca falan bende karşıyım çok mecbur kalmadıkça
ama bu tarz ilaçlarıda kullanmak gerek die düşünüorum.

Kızlar bebişlerın burunlarını nasıl temzlıyosnz. Benmkı ımkansz durmuyo artık kıyamet kopartıyo. Agladkca daha cok tıkanıyo. Yarım saatten fazla sürüyo temzlemem bin şebeklik denıyorumya

Ferromixin iyi diyorlar bir araştır istersen her bebek bir olmuyor işte doktoru dinlemekte fayda var bende vermedim hiç Demir ilacı iyi çıktı ama kaç doğumlu seninki

demir ilacı devit 3 değil mi
ben bildim bileli hep bu yani.
ilaca falan bende karşıyım çok mecbur kalmadıkça
ama bu tarz ilaçlarıda kullanmak gerek die düşünüorum.
devit 3, ferrum gibi muadilleri var doktoruyla konuşmuştuk kan sayımına kadar vermeme kararı almıştım bende.kırmızı et ve bakliyatla demir ihtiyacını karşıladık sadece.demek ki benim oğlum için yetersizmiş ama kullanılmadığı halde kan değeri gayet iyi olan bebişlerimiz de de var. detaylı kan sayımına baktırcam doktorumuzda ondan sonra yararından çok zararı olmayan bir kan damlasına bakıcam

Ferromixin iyi diyorlar bir araştır istersen her bebek bir olmuyor işte doktoru dinlemekte fayda var bende vermedim hiç Demir ilacı iyi çıktı ama kaç doğumlu seninki
doktorumuza daha gitmedik ama görünen köy de ortada. 10 kasım doğumlu düşük kiloda doğmuştu fakat iyi toparlamıştı 2 aydır alt limitte kilo açısından. sence detaylı kan sayımına gerek var mı carputi. parmak ucundan alınan kanla baktılar sağlık ocağında.ferromixin i bir araştırayım. sağlık ocağının verdiğini iki kere kullanmıştım çok fazla yan etkisi olmuştu

bizde dün kan syımı ve hormon bakıldı kan 9.8 cıktı, ferritin de 5.6 çıktı moralim çoook bozuk sağlık ocağının verdiği demir damlasını vermiyordum içinde paraben var diye ve daha kan tahlili yaptırmamıştım diye vermemiştim iş çıkışı gidicem sağlık ocağına kaç damla ve nasıl vereceğimi konuşucam, ciğer veremeye başlıcam bide portakal suyu öneriliyor canım demir emilimini sağlıyormuş, Allah yardımcımız olsun bende çok üzgünüm inşallah değerlerimiz yükselir

Ben 9. Ayda tüm kan tahlillerini yaptırdım damardan aldı hemsire arkadaşlarım bence yaptırmakta fayda var doktoruna bir sor bakalım kilosu persantil aralığında öyle olunca normal kabul ediliyor kilo boy genetik işi işte yamanda çok kilolu bir çocuk değil
Parmak ucundan nasıl Hemogram alınıyor ben anlamadım bütün hemoglobin öyle parçalanır ki doğru sonuç çıkacağını sanmıyorum bir çok tedavi hep yanlış laboratuvar sonuçları yüzünden etkin yapılamıyor maalesef

Devit 3 d vitamini kan ilaçları başka
acd 3 kullanıyorum d vitamini o yüzden karıştırmışım bende devit 3 denince.sağlık ocağının verdiği de ona benzer bir isimdi sanki baktım ama atmışım.yanlış bilgiden dolayı özür diliyorum

insanın moralini bozuyor gerçekten 7 damla dediler bana 4 e 3 verecekmişim.bende ciğer vermemiştim daha vereyim en iyisi

parmak ucundan iğneyle delip küçük bir cihaza taktı. direkt olarak değer belirdi. dediğin gibi detaylı baktırayım kesin sonuç için içim de rahatlar ve şüphe kalmaz aklımda hem..sen bu topiğe faydalısın carputi yaman paşayı da kocaman öpüyorum

Eyvallah

Stres yaptıkça gelmez arkadaşım, dur bakalım bugün yarın regl olursun belki. Bizi durumdan haberdar etmeyi unutma. Allah gönlündekini hayırlısıyla versin.
Güzel haberlerle geldim dostum her ne kadar stresimi atamasamda sonuç beni sevindirdi.Araba tavsiyelerin için tekrar tesekkür ederim dün ebebekteydik tüm arabalara baktım sonuç pliko mini aldık katlanısı tek elle ve diğerlerine göre daha hafif geldi 6 kg ağırlığı nuna ve chicco arasında kaldım ama esimin hep ucuz olan arabalara kaçması sinir etti 600 küsüre bunu aldık

Selam arkadaslar, kan testi yaptırdık sonuç negatif çıktı çok sükür içim rahatladı halen adet olmadım mevsimsel geçis yada kistten sanırım darısı sana acun :)

ayyy çok sevindimm bende aynı sevinci yaşarım inşallah :) bak yine aklıma geldi ya offf

Delirmek üzereyim yaa ne dişmiş arkadaş mahvetti bizi saatlerce sallıyrm yok uyumuyorum sırtım belim koptu tamam uyuma gel oynayalım onada yok oturup ağlıyor uykusuzluktan ayy oynatmaya az kaldı ya diş kolyesi alan arkadaşlar işe yaradımı ya biz alt önleri çıkardk bukadar kötü değildi üst dişler gelemedi bi türlü perişanız:-(

Haha geçmiş olsun Bende ayno stresle boğuşuyrdmki bugün çok şükür mutlu son Darısı sana dikkat dostum

ah benim demir damlalarını ,devit 3 leri çöpe atan arkadaslarım o zaman yazmıstım ilerde eksikliğe neden olur diye...Neyse sağlık olsun kızmayın söylediğimi de lütfen yanlıs anlamayın okuduğum kadarıyla demir eksikliğini gidermek için bebeğine ciğer yedirmeyi düsünen anneler var yalnız 1,5 yasınden önce sakatat (ciğer,beyin vs..)ürünleri verilmiyor arkadaslar sağlıksız ve riskli bilginiz olsun.

Bizde öyleyiz üst diler alta göre daha zor çıkıyormus ne yapsam memnun edemiyorum.Sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…