2014 Kasım Anneleri

Iyi geceler kizlar..bisey danismak istiyorum bebegiyle ucega binen arkadaslara..cuma gunu sivasa gidicem..bebeklere bilet parasi aliyolar ama ayri koltuk veriyolarmi??nasil yolculuk yapiliyo???
2 yasına kadar ayrı koltuk vermiyorlar kucağında gidiyo az bi miktar sigorta parası ödüyorsun çocuk arabasıylada uçağın girişine kadar gidip orda veriyosun çıkıncada sana veriyo hemen görevliler

selam annişler hamile olan annelerimizi görünce korkum depreşti hamile olma ihtimalim var korunuyoruz ama bir terslik oldu ayın onundan beri korkuyla beklemedeyim allah isteyene sağlıklı sıhhatli versin de ben istemiyorum. gebelik testi ne zaman kesin sonuç veriyordu .regl olmama 3-4 gün var. inşallah kasım annelerinin ilk gebişi olmam çünkü 2. çocuk düşünmüyorumm.birde ilk haftalarda hamilelik belirtisi oluyormuydu ben 8. haftada farketmiştim barlası

E efsunkarr geçmiş olsun canım.

kızlar 3.diş çıktı oğlumun ve bize tutunarak kalkıyor ama hala emeklemek yok
ek gıda düzeni bozuldu gibi, biberon ve mamayı da çok istemiyor artık ne yapacağım bilemedim aç olsa belli olur ama nasıl dayanıyor anlayamiyorum ya hep döktüm yaptığım mamayı. az cc hazırlayıp veriyorum içtiği kadarı doyuruyor hayret ..

Kizlar merhaba bende 2014 kasim annesiyim.
Sabahları kahvalti da neler veriyosunuz.
Bide sütüm cok az yetmiyo ve 2 yada 3 saatte bir acikiyo.gündüzleri corba yemek yogurt meyve vs veriyorum gecede bebelac 3 veriyorum ama kabız oldu yavrum.iki gündür mamasina yag katip veriyorum.mama vermek istemiyoruz sutum de yetmiyo napicami sasirdim.

Yeni hamislerimiz varmış hayırlı olsun kızlar benim ogluslarimin arası 16 ay bende emzirme konusunu o zamanlar çok arastirmistim bi Dr emzir diyor farklı bi Dr sakin emzirme diyor cevre baskisi bi yandan kimisi zehirler diyor kimisi haram diyor o kadar kizdim ki bu sekilde konusanlara anne sutu haram olabilir mi bebegine ne kadar sacma dusunmeden yorum yapiyorlar bende ikilemde kalmıştım ancak sadece beni düşündüren yeni doğacak bebeğe bi sorun olur mu diye yani yeterli beslenemezse diye başka bişeyi düşünmedim bazı çocuklar emmeyi reddediyormus sütün tadı değişebilir diye okumustum ancak çocuk emmek istiyorsa annenin sağlığında da herhangi bir problem yoksa emzirilebilir bence ben 26 haftalik olana kadar emzirdim sonra bıraktirdim çünkü 20.haftadan sonra süt oluşumu için vücut kendini hazırlamaya başlıyormus birde son 2 ay baya zorlandım bu nedenle sizde kimseyi dinlemeyin bebeginiz ve siz nasıl rahatsaniz ve sağlığınız neye el veriyorsa onu yapın derim nacizane tavsiyem kizlar sevgiyle kalın

Eki Görüntüle 1614989 Yaşasınn büyüdüm ben teyzelerrr

ay yerimm yerimmmmmm maşallahh sana ne güzel
ya bütün bebişler nerdeyse tatile denize gitti biz gidemedik ya

hmm ozaman yapıdan cnm oalbilir herşeyde yiyomuş sorun yoktur.
maşallah size byüyünce iyiki olmuş dersin eminim şimdi belki zorlanırsın
ama birazda iyi bence rahatlığa alışmadan 2si bir çıksınn ev hanımıysan sıkıntı yok
benim olsa yanarım allah korusun çalışıorum çalışmak zorundayım işi
bırakma lüksüm yok rabbim inş.bana istediğim zamanda versinn.

Saol tatlim:) evet emziriyorum Dr devam emzirmeye dedi o bırakana kadar emziricem inşallah siz de bi atak yapın yoldaş arıyorum kendime

bence devam etme cnm nasılsa büyüdüler
artık hem sana hem bebişlere zarar amansız kilo kaybı yaşıomuş
emen bebek karnındakide beslenemez nasılsa büyüdü artık vermeseden napıcan
mecbur olur benm kuzenimin öle oldu 3 aylıkken hamile kaldı hemen bıraktı
çok üzüldü ama yapıcak bişey yoktu öle olsa daha kötüydü sennki büyük nede olsa
çok olmasada.

amann sende mi sanada hayırlı olsun.
aralık annelerine bakın hele ne kadar çalışkanlar
kasım anneleri hu hu elinizi çabuk tutun:)
bencede bırak cnm süt çocuğu değil nede olsa herşey yer
zararlı çünkü çok minik asla yorum yapmazdım ama ne bilim genede
tabi kendiniz bilirsiniz.rabbim hepimizin yardımcısı olsun sizin içinde
hayırlı buymuş böle olmuş rabbim herkese hayırlsını versin.

mecbursan mama vericen cnm bu kadar seni emmiş sonuçta
üzülme okadar herşeyde yer zaten hiç sorun yapma
sabah kahvaltılarında ben bazen omlet yapıorum bazen menemen
gerçi ben hafta da bir bebeğimleyim oda pazar günü hafta içi
babnnesi sanırım arada bulamaç gibi verio ekmek içi peynir tuzsuz zeytin
bebe bisküvisi vs gibi.

Gunaydn arkadaşlar kızıma bugun kerevız yedırmek istıyorum. Yapan varmı. Tavsıye edebilcegınız tarıf falan

Cok
2 yasına kadar ayrı koltuk vermiyorlar kucağında gidiyo az bi miktar sigorta parası ödüyorsun çocuk arabasıylada uçağın girişine kadar gidip orda veriyosun çıkıncada sana veriyo hemen görevliler
cok Tesekkur ederim..araba orada cok lazim olucak korktum almicaklar diye

Bebek arabasiyla binebiliyormuyuz
2 yaşına kadar seni bebeğe bağlıyorlar bebek kemeri ile 2 yaşından sonra ayrı koltuk... Bebek arabasını uçağa binene kadar kullanmak istiyorsan ki çok rahat oluyor bagajını verirken söylersin sana büyük bir poşet veriyorlar uçağa binerken poşeti ve arabyı görevlilere veriyorsun inerken uçağın kapısında geri alıyorsun iyi yolculuklar...

Sagolun kizlar oglum cok huzursuz yaramaz nasil gidicez bilmiyorumm. .simdiden kara kara dusunuyorumm butun ucak bizi dinlicek diyeE="glbyz, post: 42333355, member: 561239"]kucağında gidip Bi kemerde ona bağlıyolar cnm[/QUOTE]
Sagol

ooo kimleri görüyorum

Kafayı yiyorum kızlar reglim 2 gün gecikti karnım ağrıyordu ama ne gelen vaar ne giden bu gün ağrım da yok Eren'e hamileyken de böyle olmustum insallah hamile değilimdir stresten evde terör estiriyorum offf böyle durumlarda kadın olmaktan nefret ediyorum

He hee aralik annelerine mi ozendin :)
Saka bir yana ben de yasadim ayni stresi insallah bekledigin alamet bir an önce gelir de rahatlarsin..

He hee aralik annelerine mi ozendin :)
Saka bir yana ben de yasadim ayni stresi insallah bekledigin alamet bir an önce gelir de rahatlarsin..
Okudum onları da az önce insallah sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini...Ben ekim annesiyim belki ordan kurtulusum vardır zamanı değil psikolojim kaldırmaz ikinciyi Rabbim bebek için uğrasan annelerin kucağını doldursun ben sıramı onlara veriyorum.ah bi olsam sadaka vericem pek umudum yok ama panikledim doğrusu sen emzirdiğin için olmustur

2 günden birşey olmaz canım merak etme
iyi düşün iyi olsun.aralarda kaçak olanlar vardı burda
panik falanlardı onlardan ses çıkmadı heralde seninde
olmaz inşallah.rabbim hepimize istediğimiz zamnda versin.

Stres yaptıkça gelmez arkadaşım, dur bakalım bugün yarın regl olursun belki. Bizi durumdan haberdar etmeyi unutma. Allah gönlündekini hayırlısıyla versin.

bende aynı stresteyim hayırlısı neyse o olsun da.. ayy çok zor yaa adetin gecikmiş test yapsan sonucu verir sanırım. benim iki üç günüm var beklemedeyim.sonuç belli olsun direk spiral mi takılıyor iğne mi yapılıyor ne gerekiyorsa yapıcam.

Kızlar oğlum 2 gündür ürperme şeklinde titriyo ara ara.bazen üşüdüğümzde bize de olur geriye doğru bi titreriz ya öyle oluyo.bide bianda ağlayarak uyanıyo.çişini yaparken titriyo olablr dedim de kafama takıldı idrar yollaryla mı ilgili dönemsel bişe mi bide solunum yollaryla da ilgili olablrmiş böyle bişe gözlemleyen oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…