- 5 Temmuz 2013
- 460
- 107
- 73
2 yasına kadar ayrı koltuk vermiyorlar kucağında gidiyo az bi miktar sigorta parası ödüyorsun çocuk arabasıylada uçağın girişine kadar gidip orda veriyosun çıkıncada sana veriyo hemen görevlilerIyi geceler kizlar..bisey danismak istiyorum bebegiyle ucega binen arkadaslara..cuma gunu sivasa gidicem..bebeklere bilet parasi aliyolar ama ayri koltuk veriyolarmi??nasil yolculuk yapiliyo???
Her gün pekmez veriyorum düzenli olmasa da demir ilaci da kullanıyoruz haftada uc dort defa et de yediriyorum ama neden oldu bilemedim diyarbakir ilçesindeyiz ortalık karışık malum merkezde doktorumuz en kısa zamanda goturelim bakalım çok saol..
Büyük ihtimal benimdir aralık annelerinden böyle bi çılgınlık yapan yoktur herhalde başka hayırlısı tatlım ne diyelim oldu bi sürpriz:)
Saol tatlim:) evet emziriyorum Dr devam emzirmeye dedi o bırakana kadar emziricem inşallah siz de bi atak yapın yoldaş arıyorum kendime
Merhaba yazmadan geçemedim bende aralık annesiyim oğlum 12 aralık doğumlu ve armoisee gibi hamileyim 13 hafta sanırım yani haftasonu gittiğimde doktorumuz öyle dedi. Beklemediğimiz için tam tarihi bilmiyorum maalesef. Benim kadın doğum doktorum emzirmeye devam edebilirsin dedi ancak çocuk doktorumuz kesinlikle bırakacaksın dedi çünkü oğlum 7.ayda nddensiz kilo verdiği için sütümün yaramadığını söyledi bizde istemeye istemeye devam sütüne geçtik. Birde ben işe başladığım için sütüm azaldı kısaca hersey üst üste gelince oğlumu sütten kesmek zorunda kaldım. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama herşeyin hayırlısi diyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sevgiler
Kizlar merhaba bende 2014 kasim annesiyim.
Sabahları kahvalti da neler veriyosunuz.
Bide sütüm cok az yetmiyo ve 2 yada 3 saatte bir acikiyo.gündüzleri corba yemek yogurt meyve vs veriyorum gecede bebelac 3 veriyorum ama kabız oldu yavrum.iki gündür mamasina yag katip veriyorum.mama vermek istemiyoruz sutum de yetmiyo napicami sasirdim.
cok Tesekkur ederim..araba orada cok lazim olucak korktum almicaklar diye2 yasına kadar ayrı koltuk vermiyorlar kucağında gidiyo az bi miktar sigorta parası ödüyorsun çocuk arabasıylada uçağın girişine kadar gidip orda veriyosun çıkıncada sana veriyo hemen görevliler
2 yaşına kadar seni bebeğe bağlıyorlar bebek kemeri ile 2 yaşından sonra ayrı koltuk... Bebek arabasını uçağa binene kadar kullanmak istiyorsan ki çok rahat oluyor bagajını verirken söylersin sana büyük bir poşet veriyorlar uçağa binerken poşeti ve arabyı görevlilere veriyorsun inerken uçağın kapısında geri alıyorsun iyi yolculuklar...Bebek arabasiyla binebiliyormuyuz
kucağında gidip Bi kemerde ona bağlıyolar cnmIyi geceler kizlar..bisey danismak istiyorum bebegiyle ucega binen arkadaslara..cuma gunu sivasa gidicem..bebeklere bilet parasi aliyolar ama ayri koltuk veriyolarmi??nasil yolculuk yapiliyo???
Sagol2 yaşına kadar seni bebeğe bağlıyorlar bebek kemeri ile 2 yaşından sonra ayrı koltuk... Bebek arabasını uçağa binene kadar kullanmak istiyorsan ki çok rahat oluyor bagajını verirken söylersin sana büyük bir poşet veriyorlar uçağa binerken poşeti ve arabyı görevlilere veriyorsun inerken uçağın kapısında geri alıyorsun iyi yolculuklar...
ooo kimleri görüyorum2 yaşına kadar seni bebeğe bağlıyorlar bebek kemeri ile 2 yaşından sonra ayrı koltuk... Bebek arabasını uçağa binene kadar kullanmak istiyorsan ki çok rahat oluyor bagajını verirken söylersin sana büyük bir poşet veriyorlar uçağa binerken poşeti ve arabyı görevlilere veriyorsun inerken uçağın kapısında geri alıyorsun iyi yolculuklar...
He hee aralik annelerine mi ozendin :)Kafayı yiyorum kızlar reglim 2 gün gecikti karnım ağrıyordu ama ne gelen vaar ne gidenbu gün ağrım da yok Eren'e hamileyken de böyle olmustum insallah hamile değilimdir stresten evde terör estiriyorum offf böyle durumlarda kadın olmaktan nefret ediyorum
Okudum onları da az önce insallah sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini...Ben ekim annesiyim belki ordan kurtulusum vardır zamanı değil psikolojim kaldırmaz ikinciyi Rabbim bebek için uğrasan annelerin kucağını doldursun ben sıramı onlara veriyorum.ah bi olsam sadaka vericem pek umudum yok ama panikledim doğrusu sen emzirdiğin için olmusturHe hee aralik annelerine mi ozendin :)
Saka bir yana ben de yasadim ayni stresi insallah bekledigin alamet bir an önce gelir de rahatlarsin..
Kafayı yiyorum kızlar reglim 2 gün gecikti karnım ağrıyordu ama ne gelen vaar ne gidenbu gün ağrım da yok Eren'e hamileyken de böyle olmustum insallah hamile değilimdir stresten evde terör estiriyorum offf böyle durumlarda kadın olmaktan nefret ediyorum
Okudum onları da az önce insallah sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini...Ben ekim annesiyim belki ordan kurtulusum vardır zamanı değil psikolojim kaldırmaz ikinciyi Rabbim bebek için uğrasan annelerin kucağını doldursun ben sıramı onlara veriyorum.ah bi olsam sadaka vericem pek umudum yok ama panikledim doğrusu sen emzirdiğin için olmustur
bende aynı stresteyim hayırlısı neyse o olsun da.. ayy çok zor yaa adetin gecikmiş test yapsan sonucu verir sanırım. benim iki üç günüm var beklemedeyim.sonuç belli olsun direk spiral mi takılıyor iğne mi yapılıyor ne gerekiyorsa yapıcam.Kafayı yiyorum kızlar reglim 2 gün gecikti karnım ağrıyordu ama ne gelen vaar ne gidenbu gün ağrım da yok Eren'e hamileyken de böyle olmustum insallah hamile değilimdir stresten evde terör estiriyorum offf böyle durumlarda kadın olmaktan nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?