2014 Kasım Anneleri

Bizde öyleyiz üst diler alta göre daha zor çıkıyormus ne yapsam memnun edemiyorum.Sabır...
Vallahi bende sabır kalmadı haftayada malum işe başlıycm bakıcıyada pek pas vermedi durum böyle olunca habire beni istyr istediği olmayonca aglıyor ayy napsam bilemedim şuan ayağımda 1 saattr sallıyrm uyudu derken yataga koymamla uyanması bir oldu sardık tekrar başa yaa çok gerginimm oyy:-(

Allah yardımcın olsun canım inş bir an önce çıkartırda huzursuzluğunuz geçer
diş kolyesine gelince biz kullanmaya başladıktan on gün sonra 3 tane alt dişi sorunsuz sonra üst 2 tane sonra 2 daha toplam 7 :) biz bu süreci sorunsuz atlattık tesadüfmüdür yada inançmıdır bilemem ama ben iyi geldiğini düşünüyorum

Buna yazmadan geçemeyeceğim bize doktorumuz 8.aydan itibaren karaciğer verebilirsin dedi ama ekledi eğer güvendiğin bir yerden alacaksan lekesiz ve taze olduğundan eminsen diye (ben henüz yedirmedim)
onun dışında sakatat yasak çünkü beyin hatta kokoreç yedirenlere karşılaştım dedi böle kaldım

Gözünaydın arkadaşım sevindim senin adına. Allah'ım Eren Paşa'ya hayırlı zamanda sağlıklı kardeş versin inşallah ve tüm isteyenlere tabiki. Bu arada yeni arabanızda hayırlı olsun. 600 de az değilmiş, inşallah memnun kalırsınız dostum

Blw yöntemi en çok iştahsız bebekler için öneriliyor bence araştır biraz belki öyle yemekten çok zevk alacak
Aslında blw yöntemi ilerisi için mantıklı. Kendi kendine yeme alışkanlığını kazanması çok önemli ama şuan sanki kendi kendine yemesi karnını doyurmazmış gibi geliyor. Tabi eline verdiğim yiyecekler de var. Salatalık, ekmek gibi. Bir de açıkçası etrafı o kadar çok dağıtıyor ki Eren, blw ye de başlarsak vay halimize, eve girilmez artık. Evde bir tek Eren'in yemek artıkları eksikti, tam oluruz o zaman

Işte bu saydıklarının üstüne bide bizde yemek artıkları da var sen düşün halimizi artık

O kolyeyi ilk ben aldım heralde bir umut diye ama ne yazdıysan aynısını yaşıyoruz çok yorgunum gerginim yinede azda olsa etkisi olduğunu düşünüyorum bir dene bence biz de hala diş yok daha alt dişlerde nakavt olduk gazdan çok çektik bari dişten çekmeseydik ama nerdeeee

Işte bu saydıklarının üstüne bide bizde yemek artıkları da var sen düşün halimizi artık

Tahmin edebiliyorum adaşım bu bıcırıklar şimdiden pilimizi bitirdiler. Bu kadar yaramazlığa Karşılık insan yorulurda uyur. Yok valla o da yok. Bak ben buraya yazarken kaşla göz arasında Tracy teyzemin Kitabı'nı eline geçirmiş, parçalıcakKafayı yemem yakındır

Bende kafayı yicem Allah o Tracy ide bildiği gibi yapsın yok easy yöntemiymiş çok basit sanki

Bende kafayı yicem Allah o Tracy ide bildiği gibi yapsın yok easy yöntemiymiş çok basit sanki
yaa hepsi palavraymis turk cocuklarini denek.olarak.kullanmadi demekki:)yemiyo yemeyince doymuyo gece uarim saate kalkiyo arti diger gunn yine huysuzluk boyle gidiyo bu yontemler hangi coocuklarda ise yaradi merak ediyorum6 ay gaz atakdedik rahatliycaz simdi dis Allah kolaylık versin hepimize

="Nehir-derin2, post: 42343696, member: 681795"]Kızlar sabaha kadar ağladı benim afacan gözü kapalı ağlıyo içli içli bide bi kaç gündür öksürük var sabahları balgamlı öksürüyo ateşi yok ama götürsem mi doktora kan alacaklar diye götürmek istemiyorum önemli bişey mi diyede korkuyorum size danısıyım dedim[/QUOTE]
Benimkide öksürüyo ve hapırık pedıtus ver dedi.biziki biraz sııntıı ıduğu için ben götürdüm.eğer ateş ıuesa antibiyıtik ver dedi

Diş biter yürüme başlar o biter 2 yaş sendromu başlar bitmez artık valla 3 sene önce sigarayı bıraktım şuan acayip içesim var perişanım

Yoooo Allah büyük konuşturmasın ama asla birdaha başlamam eşimle beraber bıraktık biz yaman için bidaha Tövbe demekoyle hocam bırak valla doktor beye şikayet ederim
bizde ayni sorunlari yasiyoz iciyozmuu cok ayip seytana uymayin
Ayy ben tek tük derken paket almaya başladım dostum sakin yapma 2 yıldır içmiyordum ne güzel

biliorum bize vegaferon verdi doktor onu kullandık
ama ferrum da güzel kan için bizim 5.aydan beri kullanıoruz
gene de düşük çıktı ama biz et falan fazla vermemiştik ondan da olabilir

Devit 3 d vitamini kan ilaçları başka

evet biliorum bizim kan ilacı vegaferon hamileyken bende
onu kullanmıştım ferrumda güzel ama.

Gunaydin kizlar dua edin esim hastanede yatiyor bobrek buyumesi miymis neymis anlamadik ben yayladaydim dun apar topar geldim cocugumla rezil oldum 1gunde. eve geldim mecburen gece oglum emiyor onun icin kalamdm yaninda bugun belli olack ne olacagi iyi olsunda varsin rezil olim

günaydın hatunlarrr :)))
Evettt nezlemizide olduk inşallah ilerlemezz
bugün bebişlere ne yapıcazzz ben ek gıda işinde tıkanıyorumm yaa ben beceriksiz bi annemiyim acabaa

Bebeklere ek gıda verdiğinizde markasından hemen mama veya emziriyormusunuzz.benimki bazen doyumluk yemiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…