Vallahi bende sabır kalmadı haftayada malum işe başlıycm bakıcıyada pek pas vermedi durum böyle olunca habire beni istyr istediği olmayonca aglıyor ayy napsam bilemedim şuan ayağımda 1 saattr sallıyrm uyudu derken yataga koymamla uyanması bir oldu sardık tekrar başa yaa çok gerginimm oyy:-(Bizde öyleyiz üst diler alta göre daha zor çıkıyormus ne yapsam memnun edemiyorum.Sabır...
Allah yardımcın olsun canım inş bir an önce çıkartırda huzursuzluğunuz geçerDelirmek üzereyim yaa ne dişmiş arkadaş mahvetti bizi saatlerce sallıyrm yok uyumuyorum sırtım belim koptu tamam uyuma gel oynayalım onada yok oturup ağlıyor uykusuzluktan ayy oynatmaya az kaldı ya diş kolyesi alan arkadaşlar işe yaradımı ya biz alt önleri çıkardk bukadar kötü değildi üst dişler gelemedi bi türlü perişanız:-(
ah benim demir damlalarını ,devit 3 leri çöpe atan arkadaslarım o zaman yazmıstım ilerde eksikliğe neden olur diye...Neyse sağlık olsun kızmayın söylediğimi de lütfen yanlıs anlamayın okuduğum kadarıyla demir eksikliğini gidermek için bebeğine ciğer yedirmeyi düsünen anneler var yalnız 1,5 yasınden önce sakatat (ciğer,beyin vs..)ürünleri verilmiyor arkadaslar sağlıksız ve riskli bilginiz olsun.
Gözünaydın arkadaşım sevindim senin adına. Allah'ım Eren Paşa'ya hayırlı zamanda sağlıklı kardeş versin inşallah ve tüm isteyenlere tabiki. Bu arada yeni arabanızda hayırlı olsun. 600 de az değilmiş, inşallah memnun kalırsınız dostumGüzel haberlerle geldim dostum her ne kadar stresimi atamasamda sonuç beni sevindirdi.Araba tavsiyelerin için tekrar tesekkür ederim dün ebebekteydik tüm arabalara baktım sonuç pliko mini aldık katlanısı tek elle ve diğerlerine göre daha hafif geldi 6 kg ağırlığı nuna ve chicco arasında kaldım ama esimin hep ucuz olan arabalara kaçması sinir etti 600 küsüre bunu aldık
Selam arkadaslar, kan testi yaptırdık sonuç negatif çıktı çok sükür içim rahatladı halen adet olmadım mevsimsel geçis yada kistten sanırım darısı sana acun :)
Aslında blw yöntemi ilerisi için mantıklı. Kendi kendine yeme alışkanlığını kazanması çok önemli ama şuan sanki kendi kendine yemesi karnını doyurmazmış gibi geliyor. Tabi eline verdiğim yiyecekler de var. Salatalık, ekmek gibi. Bir de açıkçası etrafı o kadar çok dağıtıyor ki Eren, blw ye de başlarsak vay halimize, eve girilmez artık. Evde bir tek Eren'in yemek artıkları eksikti, tam oluruz o zamanBlw yöntemi en çok iştahsız bebekler için öneriliyor bence araştır biraz belki öyle yemekten çok zevk alacak
Aslında blw yöntemi ilerisi için mantıklı. Kendi kendine yeme alışkanlığını kazanması çok önemli ama şuan sanki kendi kendine yemesi karnını doyurmazmış gibi geliyor. Tabi eline verdiğim yiyecekler de var. Salatalık, ekmek gibi. Bir de açıkçası etrafı o kadar çok dağıtıyor ki Eren, blw ye de başlarsak vay halimize, eve girilmez artık. Evde bir tek Eren'in yemek artıkları eksikti, tam oluruz o zaman
Delirmek üzereyim yaa ne dişmiş arkadaş mahvetti bizi saatlerce sallıyrm yok uyumuyorum sırtım belim koptu tamam uyuma gel oynayalım onada yok oturup ağlıyor uykusuzluktan ayy oynatmaya az kaldı ya diş kolyesi alan arkadaşlar işe yaradımı ya biz alt önleri çıkardk bukadar kötü değildi üst dişler gelemedi bi türlü perişanız:-(
Işte bu saydıklarının üstüne bide bizde yemek artıkları da var sen düşün halimizi artık
Tahmin edebiliyorum adaşım bu bıcırıklar şimdiden pilimizi bitirdiler. Bu kadar yaramazlığa Karşılık insan yorulurda uyur. Yok valla o da yok. Bak ben buraya yazarken kaşla göz arasında Tracy teyzemin Kitabı'nı eline geçirmiş, parçalıcakKafayı yemem yakındır
yaa hepsi palavraymis turk cocuklarini denek.olarak.kullanmadi demekki:)yemiyo yemeyince doymuyo gece uarim saate kalkiyo arti diger gunn yine huysuzluk boyle gidiyo bu yontemler hangi coocuklarda ise yaradi merak ediyorum6 ay gaz atakdedik rahatliycaz simdi dis Allah kolaylık versin hepimizeBende kafayı yicemAllah o Tracy ide bildiği gibi yapsın yok easy yöntemiymiş çok basit sanki
yaa hepsi palavraymis turk cocuklarini denek.olarak.kullanmadi demekki:)yemiyo yemeyince doymuyo gece uarim saate kalkiyo arti diger gunn yine huysuzluk boyle gidiyo bu yontemler hangi coocuklarda ise yaradi merak ediyorum6 ay gaz atakdedik rahatliycaz simdi dis Allah kolaylık versin hepimize
Ayy ben tek tük derken paket almaya başladım dostum sakin yapma 2 yıldır içmiyordum ne güzelDiş biter yürüme başlar o biter 2 yaş sendromu başlar bitmez artık valla 3 sene önce sigarayı bıraktım şuan acayip içesim var perişanım
Diş biter yürüme başlar o biter 2 yaş sendromu başlar bitmez artık valla 3 sene önce sigarayı bıraktım şuan acayip içesim var perişanım
bizde ayni sorunlari yasiyoz iciyozmuu cok ayip seytana uymayinAyy ben tek tük derken paket almaya başladım dostum sakin yapma 2 yıldır içmiyordum ne güzel
bizde ayni sorunlari yasiyoz iciyozmuu cok ayip seytana uymayin
Ayy ben tek tük derken paket almaya başladım dostum sakin yapma 2 yıldır içmiyordum ne güzel
devit 3, ferrum gibi muadilleri var doktoruyla konuşmuştuk kan sayımına kadar vermeme kararı almıştım bende.kırmızı et ve bakliyatla demir ihtiyacını karşıladık sadece.demek ki benim oğlum için yetersizmiş ama kullanılmadığı halde kan değeri gayet iyi olan bebişlerimiz de de var. detaylı kan sayımına baktırcam doktorumuzda ondan sonra yararından çok zararı olmayan bir kan damlasına bakıcam
Devit 3 d vitamini kan ilaçları başka
Kerevizi yaptınmı cnm.ben sebzelerle karışık püre vermiştimmSibeltanjut: 42359822 .!.:Gunaydn kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?