- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Yaptım cnm severek yedı.ilk Didklenmış tavuk ve irmik katarak verdm. İki gun yedırdım ikincisinede patates havuc ekledm. Bugun kıymalı bişeyler yapıcam ama onu düşünüyorım napsam dıye. Evdede prk bişey kalmamışKerevizi yaptınmı cnm.ben sebzelerle karışık püre vermiştimm
Cok gecmiş olsun canm rabbim şifa versin inş önemli bişey yokturGunaydin kizlar dua edin esim hastanede yatiyor bobrek buyumesi miymis neymis anlamadik ben yayladaydim dun apar topar geldim cocugumla rezil oldum 1gunde. eve geldim mecburen gece oglum emiyor onun icin kalamdm yaninda bugun belli olack ne olacagi iyi olsunda varsin rezil olim
Bende bugun tıkananlardanm cnmya. Kıymalı bişey yapıcam dün tavuklu yedı cunku. He bırde ek besinden sonra bazen yarım bazen bır saat sonra emıyo. Nekadar yedıgıne baglı emmesi aslndagünaydın hatunlarrr :)))
Evettt nezlemizide olduk inşallah ilerlemezz
bugün bebişlere ne yapıcazzz ben ek gıda işinde tıkanıyorumm yaa ben beceriksiz bi annemiyim acabaa
Bebeklere ek gıda verdiğinizde markasından hemen mama veya emziriyormusunuzz.benimki bazen doyumluk yemiyorr
Çok geçmiş olsun cmn.parolamyo post: 42360416 .!.:Gunaydin kizlar dua edin esim hastanede yatiyor bobrek buyumesi miymis neymis anlamadik ben yayladaydim dun apar topar geldim cocugumla rezil oldum 1gunde. eve geldim mecburen gece oglum emiyor onun icin kalamdm yaninda bugun belli olack ne olacagi iyi olsunda varsin rezil olim
Allah yardımcın olsun canım inş bir an önce çıkartırda huzursuzluğunuz geçer
diş kolyesine gelince biz kullanmaya başladıktan on gün sonra 3 tane alt dişi sorunsuz sonra üst 2 tane sonra 2 daha toplam 7 :) biz bu süreci sorunsuz atlattık tesadüfmüdür yada inançmıdır bilemem ama ben iyi geldiğini düşünüyorum
Sağpl canım inş çıkarır çabucak yaa hem o acı çekiyr diye üzülyrm hemde çok yordu beni :-(gerçekten işe yaradı sizde yani ozaman sipariş veriym hemen hangi siteden aldın canım?
Buna yazmadan geçemeyeceğim bize doktorumuz 8.aydan itibaren karaciğer verebilirsin dedi ama ekledi eğer güvendiğin bir yerden alacaksan lekesiz ve taze olduğundan eminsen diye (ben henüz yedirmedim)
onun dışında sakatat yasak çünkü beyin hatta kokoreç yedirenlere karşılaştım dediböle kaldım
Anladım bi alıp deneyeyim napalımm herşeye sarılıyoruz bu sıra, valla gerilmemek elde değil ne düzen kaldı ne huzur ev desen başını almış gidyr saatlerce uyutmk için uğraşyrm birde dışarı kuşu oldk resmen eve gelince basıyor çığlığı sokakta uyucaz bu gidişleO kolyeyi ilk ben aldım heralde bir umut diye ama ne yazdıysan aynısını yaşıyoruz çok yorgunum gerginim yinede azda olsa etkisi olduğunu düşünüyorum bir dene bence biz de hala diş yok daha alt dişlerde nakavt olduk gazdan çok çektik bari dişten çekmeseydik ama nerdeeee
gecmis olsun Allah acil sifalar versinGunaydin kizlar dua edin esim hastanede yatiyor bobrek buyumesi miymis neymis anlamadik ben yayladaydim dun apar topar geldim cocugumla rezil oldum 1gunde. eve geldim mecburen gece oglum emiyor onun icin kalamdm yaninda bugun belli olack ne olacagi iyi olsunda varsin rezil olim
Diş biter yürüme başlar o biter 2 yaş sendromu başlar bitmez artık valla 3 sene önce sigarayı bıraktım şuan acayip içesim var perişanım
Ben hiç kullanmadım ama şuan gerçekten başlama aşamasına geldimm sıkıntılarımı alır belkiDiş biter yürüme başlar o biter 2 yaş sendromu başlar bitmez artık valla 3 sene önce sigarayı bıraktım şuan acayip içesim var perişanım
Canm bence küvetı buyuk almana gerek yok oturmaya başladıgından berı yanı 6 ayından berı duşakabnde yıkıyorum. Havuz yapıcgm zaman küvetıne oturtuyodum ama onuda kullanmıyorum artık şişme havuz aldm. Suyla onun içinde oynatıyorum. İlk zamanlar vitamn falan verdmmı hatrlamıyorumda yanlış olmasn bende kaşıgı 4 yada aylıkken almıştm onla verıyodum vitamınını falantekrardan merhaba guzel anneler... sizlere danismak istedigim bikac konu daha var... bebeklerinize kuveti kac cm lik aldiniz... yani 80 cm yeter mi yoksa 100 luk mu almalıyım bir de chicconun agiz yeri egri olan bir kasigi var ondan almayi düşünüyorum 1 tane kasik alayim kalsin evde diyorum... bu kasigi ilk aylarda kullanan oldu mu ya da ilk aylarda vitamin vs verirken siz ne kullandiniz
VAlla küveti büyük almaya hiç gerek yok zaten biraz hareketlenince mümkün değil onun içindeoturtamıyorsun, chicconun o kaşığından bende almştm oğlum emmek istemeyince bi süre o kaşıkla içirdim sütü vitaminide onunla verdim ben ama ek gıdaya geçince işe yaramıyor küçük kalıyor çünkü çokmu lazım dersen bence gerek yok ben boşuna para verdim ihtiyacın olursa bebişin doğduktan sonra al bencetekrardan merhaba guzel anneler... sizlere danismak istedigim bikac konu daha var... bebeklerinize kuveti kac cm lik aldiniz... yani 80 cm yeter mi yoksa 100 luk mu almalıyım bir de chicconun agiz yeri egri olan bir kasigi var ondan almayi düşünüyorum 1 tane kasik alayim kalsin evde diyorum... bu kasigi ilk aylarda kullanan oldu mu ya da ilk aylarda vitamin vs verirken siz ne kullandiniz
Gunaydin kizlar dua edin esim hastanede yatiyor bobrek buyumesi miymis neymis anlamadik ben yayladaydim dun apar topar geldim cocugumla rezil oldum 1gunde. eve geldim mecburen gece oglum emiyor onun icin kalamdm yaninda bugun belli olack ne olacagi iyi olsunda varsin rezil olim
Yaptım cnm severek yedı.ilk Didklenmış tavuk ve irmik katarak verdm. İki gun yedırdım ikincisinede patates havuc ekledm. Bugun kıymalı bişeyler yapıcam ama onu düşünüyorım napsam dıye. Evdede prk bişey kalmamış
Slm arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum dün yazdıklarınızı okurken bir kitaptan bahsettiğinizi gördüm araştırdım ve işe yarayanları gördüm Hoşuma gitti benim bebeğim emerek uykuya dalıyor çok yanlış yapmışım bu konuda Ama kokumu alsın istemiştimŞimdi işe başlayacağım ve nasıl uyutacağım bilmiyorum bu arada ne biberon alıyor ne de emzik kam bir kaos durumundayım pek de iştahı yok 1 2 aydır kilo alımı durdu sadece emmek istediği çook az yiyor ne yapacağım şaşırmış durumdayım. O Kitapları almayı planlıyorum 11 den 28 kadar da uygulamayı acaba başarılı olabilir miyim bizde blw uygulamaya çalışıyorum ama pek başarılı olamadım onun içinde bir kitap var mı bunları yapıp başarılı olan arkadaşlar var mı son olarakta kitap okumaya başlamak istiyorum yavruma sesli kitaplar mı alayım evde dokun hisset var ama o geçti artık dikkatini çekmiyor biraz uzun oldu kusura bakmayın
Kızıma kıymalı kabak yemegı yaptım bugun. Soganları yagda kavurdım. Üstune kıymayı ekledm bıraz kavurdum. Sonra ufak ufak dogradıgım domates ve kabakları ekledm.bır yemek kaşıgı prınc koydm. Pişiyo suanda. İnş yerde emegıme deger
Slm arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum dün yazdıklarınızı okurken bir kitaptan bahsettiğinizi gördüm araştırdım ve işe yarayanları gördüm Hoşuma gitti benim bebeğim emerek uykuya dalıyor çok yanlış yapmışım bu konuda Ama kokumu alsın istemiştimŞimdi işe başlayacağım ve nasıl uyutacağım bilmiyorum bu arada ne biberon alıyor ne de emzik kam bir kaos durumundayım pek de iştahı yok 1 2 aydır kilo alımı durdu sadece emmek istediği çook az yiyor ne yapacağım şaşırmış durumdayım. O Kitapları almayı planlıyorum 11 den 28 kadar da uygulamayı acaba başarılı olabilir miyim bizde blw uygulamaya çalışıyorum ama pek başarılı olamadım onun içinde bir kitap var mı bunları yapıp başarılı olan arkadaşlar var mı son olarakta kitap okumaya başlamak istiyorum yavruma sesli kitaplar mı alayım evde dokun hisset var ama o geçti artık dikkatini çekmiyor biraz uzun oldu kusura bakmayın
Tracy hogg bende var ama uyku eğitimi için sabrım yok
Blw de biz baya ilerledik onunla ilgili o tabak bitecek mi diye bir kitap var okumanı tavsiye ederim
senn oğluşun herşeyi kendi yiyo öle mi nasıl yapıosun peki
bunu tam doyuyomu ki yemek istemediğinde bırakıon mu en azında
kaşıkla falan yedirirken oyunla falan verioz gene.çorba falan nasıl veriosun peki
Anladım bi alıp deneyeyim napalımm herşeye sarılıyoruz bu sıra, valla gerilmemek elde değil ne düzen kaldı ne huzur ev desen başını almış gidyr saatlerce uyutmk için uğraşyrm birde dışarı kuşu oldk resmen eve gelince basıyor çığlığı sokakta uyucaz bu gidişlebirgene sordum sanada sorayım hangi sitedrn aldın aceba ve fiyat neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?