2014 Kasım Anneleri

Benimkide yapıyo aynısını Endişeleniyorum günde 3-4 kez

Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun

Cevabin icin tesekkur ederim.
Bebe biskuvisini vermiyodum mecbur vermeye basladim.bulamac yapiyorum kuymak yapiyorum.ari mama vs.ama surekli ayni seyler.yemeklerde sıkıntı yok çeşit bol yeterki ayına uygun olsun ezip falan yediroyorum.dedim ya kahvaltıda problem yasıyorum.peki menemeni nasil veriyosunuz yiyebiliyormu?

Bir ara bize de olmustu korkmustum gecti canim aglayarak uyanmasini da dise bagliyorum..

tereyağında azcık biberleri kavuruorum
sonra domatesi katıorum pişince yumurtanın sarısını
kırıorum içine biraz sulu yapıorum suyuna ekmek banıp veriorum
tabi domatesinden falan da sulu olduğu için kolay
yiyo ama pek sevmedi sanırım fazla yemedi çünkü pazar günü
geçen hafta da omlet yapmıştım onu yedi peynirle ama bunu pek
yemedi peynir yedi sadece.evet dediğin gibi kahvaltı baya zor oluo
yemekler gene sorun değilde veriosun herşeyden ama.

Bir ara bize de olmustu korkmustum gecti canim aglayarak uyanmasini da dise bagliyorum..

bu saatte burda vayyy sanırım uykusuz gecelerdesiniz.
ben bu saatte falan ayakta olsam valla gelemem işe falan
çok şükür çok uyanıo ama uyuyo tek farkımız ayakta beklemioz:)
dişler sıkıntı dimi çok sık uyanmalarıda ondan.

Kızlar sabaha kadar ağladı benim afacan gözü kapalı ağlıyo içli içli bide bi kaç gündür öksürük var sabahları balgamlı öksürüyo ateşi yok ama götürsem mi doktora kan alacaklar diye götürmek istemiyorum önemli bişey mi diyede korkuyorum size danısıyım dedim

ben 10 aydir uykusuz gecelerdeyim canim.. Gaz, alerji, atak, simdi de dis..

Gecmis olsun canim oksuruyorsa bir gostermende fayda var Allah korusun cigerlerine fln inmesin kan tahlili yapmazlar herhalde..

hadi ya çok zor valla benim de çok uyuduğum söylenmez
ama 9 dafalan uyuyo mesela 12 ye kadar falan uyuyo bende yatıorum
o uyuyunca o arada 2 3 saat uyuyorum az da olsa iyi gelio.sonra
çok sık uyanıo herseferinde uykum bölünüo ama yarım saat yarım saat hiç yoktan
iyidir diorum iadre ediorum vücutta alıştı galiba işede gelince sabahlarıda yürüorum
biraz iyi gelio çok zorlanmadım şimdiye kadar.uyumayan çocuk çok zor valla.
rabbim sana sabır versin 2,30 uyanıktın erkenden gene ayaktasın valla.

Ayy bende öyle ya ne gündüz uyku var ne de gece hele gündüz binbir zahmetle uyutuyorum ayağımda sallayarak bazen 15 dk bazen yarım saat uyuyo çıldırıyorum bende anne olmak ne zormuş ikinci bilmiyorum valla gece onu düşündüm önceden ne rahatmışım

Kahvaltı yapmıyor oğlum, delirmek üzereyim. Hiçbirşey yemiyor ya, bu kadar olmaz. Kilo almasını geçtim, bide üstüne zayıflamış 300 gr vermiş. İştahsız olduğu gibi sürekli Mızmız ve çok yaramaz. Dağınıklığa gelemeyen ben evi boşverdim, arkasında dolanıyorum Keşke bir yardım edenim olsaydı..

Aynen beni anlatmışsın valla iştahsızlık Mızmızlık yaramazlık üst seviyede bende dağınıklığa hiç gelemem ama sıralıyor ve habire Düşüyor diye arkasında bekliyorum gecen poğaça yerken istedi bende bi tarif buldum Sarımsaklı muffin Yaptım uyansın vericem bakalım inşallah yer

İnşallah yer Yaman paşa. Eren de sabah uyandığından beri sadece anne sütü içti. Kahvaltıda tam buğday ekmeği, peynir, ceviz, domates karışımı hazırladım, 1 Kaşık yemesiyle ağlaması bir oldu. Yutmuyor, yemek yiceği zaman Kafayı sağa sola sallayıp ağzını açmıyor bu aralar durum çok fena. Allah'ım tüm bebişlere iştah açıklığı ver Ya Rabbimmmm

ona bende bakmıştım da 1 yaşından sonra
önerilio tarif ama sen nasıl yaptın bilmiorum da.

Blw yöntemi en çok iştahsız bebekler için öneriliyor bence araştır biraz belki öyle yemekten çok zevk alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…