- 5 Temmuz 2013
- 460
- 107
- 73
Benimkide yapıyo aynısını Endişeleniyorum günde 3-4 kezKızlar oğlum 2 gündür ürperme şeklinde titriyo ara ara.bazen üşüdüğümzde bize de olur geriye doğru bi titreriz ya öyle oluyo.bide bianda ağlayarak uyanıyo.çişini yaparken titriyo olablr dedim de kafama takıldı idrar yollaryla mı ilgili dönemsel bişe mi bide solunum yollaryla da ilgili olablrmiş böyle bişe gözlemleyen oldu mu?
Wee baby 250ml 12 tl. MemnunumEki Görüntüle 1614094 Bu biberonlar 10-14 tl arasında değişiyor bebedor bunlar nasıl benim aldığım 46 tl chicco camlar ve o kadar para vermek istemiyorum bu sefer kızlarr bana bi fikir verinn
Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsunSemiz otu hiç vermedim, deneyelim bakalım inşallah yer. Şaka gibi bu minnoşlar ya, şimdiden yemek seçiyorlar. Bu can sıkkınlığı dönemsel, geçecek içini ferah tutmaya çalış. Tatil insanı deşarj ediyor, keşke gitme fırsatınız olsaydı. Benim canım da son 1,5 aydır çok sıkkın, hiçbirşeyden tat alamıyorum. Kvdemin Vefatı yıktı biziRabbim dayanma gücü ver diye dua ediyorum çünkü her geçen gün özlemi artıyor..
ay yerimm yerimmmmmm maşallahh sana ne güzel
ya bütün bebişler nerdeyse tatile denize gitti biz gidemedik ya
hmm ozaman yapıdan cnm oalbilir herşeyde yiyomuş sorun yoktur.
maşallah size byüyünce iyiki olmuş dersin eminim şimdi belki zorlanırsın
ama birazda iyi bence rahatlığa alışmadan 2si bir çıksınn ev hanımıysan sıkıntı yok
benim olsa yanarım allah korusun çalışıorum çalışmak zorundayım işi
bırakma lüksüm yok rabbim inş.bana istediğim zamanda versinn.
bence devam etme cnm nasılsa büyüdüler
artık hem sana hem bebişlere zarar amansız kilo kaybı yaşıomuş
emen bebek karnındakide beslenemez nasılsa büyüdü artık vermeseden napıcan
mecbur olur benm kuzenimin öle oldu 3 aylıkken hamile kaldı hemen bıraktı
çok üzüldü ama yapıcak bişey yoktu öle olsa daha kötüydü sennki büyük nede olsa
çok olmasada.
amann sende mi sanada hayırlı olsun.
aralık annelerine bakın hele ne kadar çalışkanlar
kasım anneleri hu hu elinizi çabuk tutun:)
bencede bırak cnm süt çocuğu değil nede olsa herşey yer
zararlı çünkü çok minik asla yorum yapmazdım ama ne bilim genede
tabi kendiniz bilirsiniz.rabbim hepimizin yardımcısı olsun sizin içinde
hayırlı buymuş böle olmuş rabbim herkese hayırlsını versin.
mecbursan mama vericen cnm bu kadar seni emmiş sonuçta
üzülme okadar herşeyde yer zaten hiç sorun yapma
sabah kahvaltılarında ben bazen omlet yapıorum bazen menemen
gerçi ben hafta da bir bebeğimleyim oda pazar günü hafta içi
babnnesi sanırım arada bulamaç gibi verio ekmek içi peynir tuzsuz zeytin
bebe bisküvisi vs gibi.
Bir ara bize de olmustu korkmustum gecti canim aglayarak uyanmasini da dise bagliyorum..Kızlar oğlum 2 gündür ürperme şeklinde titriyo ara ara.bazen üşüdüğümzde bize de olur geriye doğru bi titreriz ya öyle oluyo.bide bianda ağlayarak uyanıyo.çişini yaparken titriyo olablr dedim de kafama takıldı idrar yollaryla mı ilgili dönemsel bişe mi bide solunum yollaryla da ilgili olablrmiş böyle bişe gözlemleyen oldu mu?
Cevabin icin tesekkur ederim.
Bebe biskuvisini vermiyodum mecbur vermeye basladim.bulamac yapiyorum kuymak yapiyorum.ari mama vs.ama surekli ayni seyler.yemeklerde sıkıntı yok çeşit bol yeterki ayına uygun olsun ezip falan yediroyorum.dedim ya kahvaltıda problem yasıyorum.peki menemeni nasil veriyosunuz yiyebiliyormu?
Bir ara bize de olmustu korkmustum gecti canim aglayarak uyanmasini da dise bagliyorum..
ben 10 aydir uykusuz gecelerdeyim canim.. Gaz, alerji, atak, simdi de dis..tereyağında azcık biberleri kavuruorum
sonra domatesi katıorum pişince yumurtanın sarısını
kırıorum içine biraz sulu yapıorum suyuna ekmek banıp veriorum
tabi domatesinden falan da sulu olduğu için kolay
yiyo ama pek sevmedi sanırım fazla yemedi çünkü pazar günü
geçen hafta da omlet yapmıştım onu yedi peynirle ama bunu pek
yemedi peynir yedi sadece.evet dediğin gibi kahvaltı baya zor oluo
yemekler gene sorun değilde veriosun herşeyden ama.
bu saatte burda vayyy sanırım uykusuz gecelerdesiniz.
ben bu saatte falan ayakta olsam valla gelemem işe falan
çok şükür çok uyanıo ama uyuyo tek farkımız ayakta beklemioz:)
dişler sıkıntı dimi çok sık uyanmalarıda ondan.
Gecmis olsun canim oksuruyorsa bir gostermende fayda var Allah korusun cigerlerine fln inmesin kan tahlili yapmazlar herhalde..Kızlar sabaha kadar ağladı benim afacan gözü kapalı ağlıyo içli içli bide bi kaç gündür öksürük var sabahları balgamlı öksürüyo ateşi yok ama götürsem mi doktora kan alacaklar diye götürmek istemiyorum önemli bişey mi diyede korkuyorum size danısıyım dedim
ben 10 aydir uykusuz gecelerdeyim canim.. Gaz, alerji, atak, simdi de dis..
Ayy bende öyle ya ne gündüz uyku var ne de gece hele gündüz binbir zahmetle uyutuyorum ayağımda sallayarak bazen 15 dk bazen yarım saat uyuyo çıldırıyorum bende anne olmak ne zormuş ikinci bilmiyorum valla gece onu düşündüm önceden ne rahatmışımben 10 aydir uykusuz gecelerdeyim canim.. Gaz, alerji, atak, simdi de dis..
Âmin canım Allah razı olsun.Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun
Gunaydn kızlar. Avakadonun olması için napıyoduk.
Kahvaltı yapmıyor oğlum, delirmek üzereyim. Hiçbirşey yemiyor ya, bu kadar olmaz. Kilo almasını geçtim, bide üstüne zayıflamış300 gr vermiş. İştahsız olduğu gibi sürekli Mızmız ve çok yaramaz. Dağınıklığa gelemeyen ben evi boşverdim, arkasında dolanıyorum Keşke bir yardım edenim olsaydı..
İnşallah yer Yaman paşa. Eren de sabah uyandığından beri sadece anne sütü içti. Kahvaltıda tam buğday ekmeği, peynir, ceviz, domates karışımı hazırladım, 1 Kaşık yemesiyle ağlaması bir oldu. Yutmuyor, yemek yiceği zaman Kafayı sağa sola sallayıp ağzını açmıyorAynen beni anlatmışsın valla iştahsızlık Mızmızlık yaramazlık üst seviyede bende dağınıklığa hiç gelemem ama sıralıyor ve habire Düşüyor diye arkasında bekliyorum gecen poğaça yerken istedi bende bi tarif buldum Sarımsaklı muffin Yaptım uyansın vericem bakalım inşallah yer
Aynen beni anlatmışsın valla iştahsızlık Mızmızlık yaramazlık üst seviyede bende dağınıklığa hiç gelemem ama sıralıyor ve habire Düşüyor diye arkasında bekliyorum gecen poğaça yerken istedi bende bi tarif buldum Sarımsaklı muffin Yaptım uyansın vericem bakalım inşallah yer
İnşallah yer Yaman paşa. Eren de sabah uyandığından beri sadece anne sütü içti. Kahvaltıda tam buğday ekmeği, peynir, ceviz, domates karışımı hazırladım, 1 Kaşık yemesiyle ağlaması bir oldu. Yutmuyor, yemek yiceği zaman Kafayı sağa sola sallayıp ağzını açmıyorbu aralar durum çok fena. Allah'ım tüm bebişlere iştah açıklığı ver Ya Rabbimmmm
ona bende bakmıştım da 1 yaşından sonra
önerilio tarif ama sen nasıl yaptın bilmiorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?