- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Eliyle tutabileceği şeklide çok sert olmayan şeyleri önüne koyuyorum kendi yiyor yediği miktar çok değişiyor ama hiç zorlamıyorum yemek istemiyorsa kaldırıyorum masadan yoğurt verirken ya çırpıp fincana koyuyorum öyle içiyor yada kaşıkla veriyorum çorba toplasan 5 kez içmiştir pek sevmiyor yapmıyorum genelde heryerde kendisi yiyor misafire giderken bile mama sandalyemizle gidiyoruz evleri batırıyoruz yani6. Ay ek gıdaya bu şekilde başladık öyle devam ediyoruz iste ama cidden çok sabır isteyen birşey heryer batıyor bazen herşeyi fırlatıp atıyor etrafa
Ben hiç kullanmadım ama şuan gerçekten başlama aşamasına geldimm sıkıntılarımı alır belki
Inşallah bende başarılı olurum hemen alayım kitabı daTracy hogg bende var ama uyku eğitimi için sabrım yok
Blw de biz baya ilerledik onunla ilgili o tabak bitecek mi diye bir kitap var okumanı tavsiye ederim
elma armut muz falan bende veriorm meyveleri
yani ama yemek hiç vermedim öle ne bilim
ben senn gibi biyerlere gitsek batırsak falan derler ki
ne biçim annesin ufacık çocuğu öle bırakılırmı o ne anlar öle yemekten
falan başta kv.:):)
Valla benim annem ve kayınvalidem kaşıkla besleyenleri tuhaf karşılıyor eskiden onlarda böyle yaparmış Kv dem haşlar herşeyi koyardım önlerine 5 çocuğu beslemeye kalksam diğer işleri nasıl yapıcam diyor
Batırmak biraz işin şakası tabi yemek Masası batıyor yere örtü seriyorum tabiki sonra temizliyorum kimseye Yük olmuyoruz
Nasıl kendi dönmeye Başlıyor emekliyor tutunup Kalkıyor yürüyorsa okuduğum ve kendi gözlemlerimle anladığımda kendi kendine yemek yemekte çocuğun fıtratında var ama izin vermiyoruz iste
Merhabalar. Doğum Yapalı 10 ay oldu ama insan ayrıntıları unutmuyor. Benimde bir ara suyum çok artmıştı. O sıralar çok fazla meyve ve tatlı şeyler yiyordum doktorum buna bağladı. Ondan sonra şekerli ve meyve yemeyi biraz azalttim normale dönmüştü bir dahaki kontrolde. Şeker ölçümüm normaldi. Kendini strese sokma ve tavsiyem internetteki kötü yorumları okuma.çünkü genelde en kötüsü yazıyor. Allah sağlıkla bebisini kucağına almani nasip etsinYa kizlar ben bugin doktora gittim adete gore 26~5 im ama kilo 1kg 34 gr olarak 1,5 hafta onde boy 34cm olarak 1 hafta onde ve suyumda cok.cikti yani sinirdaymis seker yuklemesinde sekerim nirmal ciktigi halde neden boyle olduguna bakmak lazim dedi doktor 3 hafta sonra kontrole gittigimde gerekirse 1 hafta seker takibi yaptiracak bana onde olmasini. Dezavantajlari olurmus bebekte kalp rahatsizligi kalpte durma vs gibi sizdede boyle seyler oluyormu sormak istedim ister istemez huzursuz oldum ya ben aman iyi onde gidiyor diye sevinirken bugun canim sikildi ... sizin suyunuzu miktari kacti ?
Canım ben kendim yediriyorum ağzına veriyorum kendi ısırıyo baya baya koparıyo kabuğuyla falan yiyo öyle soymuyorum alışsınlar biraz sen baya ilerledin ek gıda konusunda ben olduğum yerde sayıyorum ben ne yapsam yediremiyorum yumurta bile yemiyo artık çok gerginim bende bıraktım oluruna artık sürekli emiyo ve ben ne yersem onlardan tattırıyorum onda sıkıntı yok yiyo kendine özel yapılanı yemiyoKızlar bişey sorucam sizce üzümü kabuguyla yıyebilirmı bebişler. Ezmeden elıne verıyorum yıyo ama kabuklarını soyarak verdım hep bogazına falan yapışır dıye.
Birde gece yatmadan yedırebılcegım tarıf önerınız varmı.
Geçmiş olsun canım Allah başka dert vermesinArkadaslar tskler esim iyi evde suan bobrekte kum varmis ve olmus simdi iyi ama.ogluma gelince yaylada carsafta sallnmaya alisti bizi 2 3 gun maf etti besiginide unutmus galiba neyseki alisti yine. Sorunumuz yok ama artik bariz emekliyor her yere zarar veriyor girmedigi ellemedigi yer yok masanin uzerindeki ortuyu cekip uzerindeki cicegi devirdi her yer batti
benimkide cook inatt aglayarak sinir yapark dedigini yaptrmaya calisiyr bu durumda bende bilmiyrm ne yapcagimi
disimiz hala yok ama cook kabardi ve belirdi iyice ne zamn cikacak acaba
Emmiyo emmıyo emmıyo yapmadıgım sey kalmadı. Sagdıgımıda içmiyo. Zoru derdı yemek.yemek yemek istıyo. Yemekten sonra mınnacık zar zor emıyo. Acta bıraktm yıne emmıyo
Kızlar benim sıpa emmiyor. Tum govdesini geri geri itiyo. Ayaga dikilmeye calisiyo. Kafasini cevirkyo. Bagiriyo. Gece uykusunda emsin bari diye ugrasiyorum istemiyo. Uykusundan uyaniyo rahatsiz oluyo arkasini donup uyumaya calisiyo. Emsin diye sagmadim. Sagilmis sut vermedim emmedi. Yiyecek vermedim emmedj su bile vermedim emmedi bunlari denetince iki firt cekip gene kaciyo. Makine de istediğim gibi bosaltmiyo artık napiim hastane tipi kiralik makine kullanan var.mi? Nasil memnun musunuz? Ev tipiyle fark var mi?
Ah ah benim sıpada böyle bıraktı işte onca işin içinde birde süt sağıyorum
Bende medela mini elektrikli var memnunum bir araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?