2014 Kasım Anneleri

benim oğluşumda acaip tokat atıo bilinçli
değil tabiki ama mesela babasıyla oynarken hep saçını çeker öle laıştı
onu oyun zannedio emerken bile mafedio benim saçımı yolmaktan.
tepkiyi valla bilmiorum canım nasıl verilir ki sakince konuşrak falan heralde.

cnm ben 6 aydır kullanıorum hastane tipi işe ilk giridğimde almıştım
çok büyük değil kolay taşınıo çokda güzel çekio hatta artık yeter kirayı,
bırakım başka şeylerle denim gündüz emmesinden ziyade süt gitmesin die
ama yine uzattım bu ayda bakalım ayda 70 tl veriorum diğerlerini bilmiorum
memnun kalnlarda var miniklerden ama ben onlara hiç bakmadan direk böle yapmıştım
model de bu

Canım benimki ne emiyo ne yiyo. Her yolu denedim.
Canm zorlama sakm brnmkı notmale döndü şükür. Geçici bir dönem bu. Emmiyosa oyun oynat kafasını dgıt tekrar dene sessız ilgısını bişeyın çekmicegı odaya götur. Her fırsatta dene. Ama benmkı gunduz emmiyodu gece ıkı üç kere emıyo. Pes etme zorlamada. Oyala sürekli ben öyle yaptm. Sarkılar söyleyerek kucagmda şebeklik yaparak emzrdm. Saclarımı cekmek istedı ona bişe izin verdm

Kızlar turkmaxgurme sitesinde mutfak sırları bölümünde çocuklar için güzel tarifler var bi bakın derimm

kızlar yarın evdeyim haftada bir değişik şeyler
yapmaya çalışıorum ya söylermisiniz ne yapım oğluşuma geçen
hafta kabak yaptım ondan önceki haftada semiz otu malum yaz bitio
bazı sebzelerde geçio onlardan yapsam daha iyi.

kızlar geç oldu belki ama belki işe yarar ben gördüm sizlede paylaşım dedim..

isiliğe karşı ne yapmalı?

Sıcak havada bebeğinizi serin tutun.

Kalın ve dar giysiler giydirmekten kaçının.

Çok fazla nemlendirici kullanmaktan kaçın.

Bebeğin altını sık sık değiştirin.

Bel lastiği sıkı olan naylon külot giydirmekten kaçının.

Bebeğinizin terli kalmasını engelleyin.

Terlediği takdirde terini emecek pamuklu kıyafetler giydirin.

Bebeğinizi sıcak ve havasız ortamlarda tutmayın.

İsilikle karşı karşıya kalan bebeğe mutlaka her gün duş aldırın.

Kızlar bu konu çok konuşuldu ama unuttum biz daha yeni tatile gidecez oğlumla uçağa binecez çünkü arabadan nefret ediyo uçakta ağlar ama idare edecez artık yanıma ne almalıyım bide güneş kremi ne yapmalıyım çok pahalı ya var mı uygun kullanan

Geçen gittigim bi markette hazırlanmış mama buzdolabinda 24 saat durabilir yaziyordu. Siz bekletiyo musunuz bu kadar Devam sütlerini?

Eveet bizede hayırlı olsun kızım emeklemesede sürünerek odaları dolaşmaya tv ünitesını dagtmaya başladı:)
Benim oglumda artik bariz emekliyor ama yinede bi basina birakamiyorum kafqsini vurack die korkuyorum ama cok guzel emekliyor heryeri kurcaliyor dokunmadigi yer yok cekmeceler simdiden bisaltiliyor cekecegim var valla annem bile diyor cok fena die
bu arada ben kizdigimda bagiriyor ve inada yine yapiyo babasi hayir diyince dudaklar buzulup agliyor oda sert demiyor yani cok fenalar valla

"LeyLi92, post: 42381260, member: 547753"]Geçen gittigim bi markette hazırlanmış mama buzdolabinda 24 saat durabilir yaziyordu. Siz bekletiyo musunuz bu kadar Devam sütlerini?[/QUOTE]
Hayır.ben acıktığı zaman yapıyorum. içmezse bir saat içinde veriyorum yoksa çöpp

Slm kıxlar. Kızımıa ilk defa avakado verdm üç dilim yedı. Bişey olurmu ilkindr fazla yedı biraz. Birde kesılen avakadoyu nasıl muhafaza edebilirm. Aynı gün bitirmekmi lazm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…