Slm kıxlar. Kızımıa ilk defa avakado verdm üç dilim yedı. Bişey olurmu ilkindr fazla yedı biraz. Birde kesılen avakadoyu nasıl muhafaza edebilirm. Aynı gün bitirmekmi lazm.
Hatirladim canm nerelerdesin bu kadar zamn sessz kaldin bebis nasil
Merhaba :) nasılsın ben bir kaç kez merak edip yazmıştım sana:) napıyosun nasıl bebeğin?
Sınavı ne yaptın cano?günaydnnnnn
Aynrn öyle yaptım cnm sagol. Ama cok cok ezılecek kadar yumuşak olmasını beklemedm elıne verdm kendı yedı elıne alır almaz mıncıkladı parmak aralarından falan yedı şapır şupur:))Canım benim bildigim yumusacik haslanmis patates gibi avakadonun ici. oyle dilimlencek kadar sert olani bekletiyorum yumusuyo. Olgunlasmasi lazim biraz. Ortadan ikiye kesiyorum. Kabugunun icinden yediriyorum kasikla. Zaten püre gibi. Üstünü strecle kapatiyorum sikica. Hava almamasi icin. Hava alirsa karariyo.kararirsa kararmis yerlerini atiyorum.
Bizim de yok hala dişKizlar biz hala dis cikarmadik yaa neden acaba
2014 ile 2015ten sınav sorularını çözdüm canım son hafta. dün 11de girdim sınava 12de çıktım, ilk yardımdan bi kaç soru düşündürdü onun dışında hiç bir soruda zorlanmadım. kolaydı iyi ki kitabı bitirmiş geçmiş yılların sorularını çözmüşm dedim.Sınavı ne yaptın cano?
Ben gün icinde bir sey yememisse ac oldugunu düşününce sunu yapiyorum ama göz karari.. Irmigi suda pisiriyorum.. Cam rendede elma rendeliyorum azicik tarcin ceviz ve ruseym de ilave edip hepsini karistiriyorum iliyinca da az pekmez.. Elma yerine armut muz gibi meyveler de koyabilirsin..Ya kızlar uyutmadan yedırebılcgm tarıflrrınız varmı. Netten baktm yok o unu bu unu bı ton şey. Zaten bıkaç kaşık yemiş olmak için yıyo emıyo uyuyo. Ama onu yemrden uyumuyo sütüm yetmıyo. Fkir verrsenız çoook sevınıcem
Tsk cnm. Ya enteresan huy edındı emme dışında yemesede bişey gırcek agZına. Biraz önce yıne memmem demekten uyumadı. Ama ac degıl emınım. Salatalık verdım onu kemırdı sonra hemrn uydu. Ya dişleri kaşınıyo yada illakı bişey yemek istıyo onu henüz çözemedmBen gün icinde bir sey yememisse ac oldugunu düşününce sunu yapiyorum ama göz karari.. Irmigi suda pisiriyorum.. Cam rendede elma rendeliyorum azicik tarcin ceviz ve ruseym de ilave edip hepsini karistiriyorum iliyinca da az pekmez.. Elma yerine armut muz gibi meyveler de koyabilirsin..
Kesinlikle katılıyorum kız bebeklerde gaz olmaz mı yalannnnnn..kızım kolik aynen seninki gibi doktor doktor gezdikten sonra kolik denildi.Ve bizim kolik ligimiz hala bitmedi tabiki ilk 6 aya göre şimdi biraz daha iyi ama bende psikoloji diye bişey kalmadı sürekli ağlayan bir çocuk ne yapacağımı bilmiyorum artık umudum tükendi hiç böyle hayal etmemiştim. ....hatırlamanıza sevindim :) bebeğim kolikti, 6 ay doktor doktor gezip çözüm aradık, bulamadık tabii, kendiliğinden geçti ama o dönem çok zordu, gece gündüz ağlıyordu, uyumuyordu, ben sinir kübüne dönmüştüm, sadece memede susuyordu, meme verdikçe de gazı artıyordu, malum kısır döngü iştesizleri çok merak ettim ama bir yandan da yazmak iyi mi gelir kötü mi bilemedim, hiçbir şey duymaya tahammülüm yoktu, lohusa depresyonu yaşamış olabilirim şimdi iyiyiz çok şükür, dişer, emekleme, tırmanma malum dönemler işte! bakıcı telaşı bir yandan! sizler nasılsınız? işe başlayanlar bu dönemi nasıl aştınız? benim kuzu emiyor hala ama artık tadımlık tabii! tüm bebişler iyi mi? kız bebeklerde gaz olmaz derler, yalan!!! kolik bebek anneden stres alır derler, zor hamileliklerden sonra olur derler, hepsi yalan!!! hepinizi çok öpüyorum :) bakıcı meselesini huzurla aşabilirsek artık buralarda olmaya çalışıcam :)
hepinizin 30 ağustos zafer bayramı kutlu olsun :)
Ben aksamlari princ unu veya mama veriyorum yemek degilBen her akşam yarın kızıma napsam dıye düşünüyorım. Verebilceğiniz köfte yada sulu köfte tarıfı varmı. Hiç yapmadm yarın farklılık olsun dedim. Bunları hiç yapmadm genelde eşim yapıyo köftelerı evde acemıyım malesef:)
Kesinlikle katılıyorum kız bebeklerde gaz olmaz mı yalannnnnn..kızım kolik aynen seninki gibi doktor doktor gezdikten sonra kolik denildi.Ve bizim kolik ligimiz hala bitmedi tabiki ilk 6 aya göre şimdi biraz daha iyi ama bende psikoloji diye bişey kalmadı sürekli ağlayan bir çocuk ne yapacağımı bilmiyorum artık umudum tükendi hiç böyle hayal etmemiştim. ....
bazen ise basliycam diye seviniyorum biraz mola oolur iyi gelir diyee gercekten cok zor bazende üzülüyorum küçük daha birilerine emanet edecem diyee off ne zor bu annelik ya gercekten anne olmadan anlasilabilecek bir psikoloji degilArtık bu ağlamalar huy olmuş gibi geliyor bazen bende tükendiğimi hissediyorum insanız bizde sonuçta demirden değiliz ya 9 ay hamilelik 10 aydır bebeklerle soluksuz ilgileniyoruz yıprandık yorulduk Allah yardımcımız olsun çocuk gerçekten zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?