2014 Kasım Anneleri

Gunaydin..
Gecmeyen pisigimiz var 2 haftadir..
Yapmadigim kalmadi..
Sudocrem hametan kantoron yagi zeytinyagi sebamed bepathol kullandik..
Acik bırakıyorum havalanson diye..
Altini her actigimda ilik suyla yikiyorum..
Ilik suda oturma banyosu yaptiriyorum yok yokkkkk gecmiyor. Artik altini acmaya korkuyorum
Onerilerinizi bekliyorum..
Doktor baska yapacak yok dedi

Çok özledim sizleri yaaaaaaaaaaaaaaa.... Kocaman bir GÜNAYDIN herkeseeeee...
Ailemin yanında olmak o kadar güzel o kadar güzeldi ki... Hiç bitsin istemedim günler...
Neler yaptık oğlumla paylaşıcam ara ara sizlerle...
Herkes nasıl? Bebişler nasıl?

Günaydın canım diş mi çıkarıyor? Benim oğlum da diş çıkarma döneminde afedersin en ufak bir k.k.sı değse acaip pişik yapıyordu.. Sen yine de kremlerini sür geçer inşallah..

Senin bebişin maşallahı var maşallah diyelim nazar değmesin uyku düzenini oturtmuşsun benimki kesintisiz 1 saat uyusa mutluluktan uçuyorum gecede aynı uyanıyo

ben akşamları pek bişey vermiodum gündüz beni
bulamıo bol bol emsin die ama dün meyvesi geçe kaldı
akşam vericektim irmikten muhallebi yaptım suyla şeftaliyi
attım içine öle de güzel oldu ki çok güzel yedi ağır falan da
gelmedi böle yapabilirsin ve bunu ahududu böğürtlen gibi meyvelerle
yapınca daçok güzel oluo meyveyi pişiriosun jöle gibi oluo ya atıon üzerine
çok güzel oluo.

ohh maşallah seninkine valla çok güzel uyuyomuş
uyanık kalmıo gibi bişey nazar değmesin.benimki günde
2 sat uyusa gündüz kvlere iyi diorum valla.

hoşgeldin cnm memleketteydin dimi.bayada kaldın sanki
nasıl geçti bakalım aşan naptı oralarda.
biz bıraktığınız gibiyiz işte uyku diş iştahsızlık mızmızlık
devam yani.

Ya çok güzel geçti canım evet 22-23 gün felan oldu.. Valla ananesi dedesi öyle güzel vakit geçirdik ki.. Şükürler olsun nasip eyleyene.. Bir dişimiz zaten burda patlamıştı o büyüdü ikinci dişimizi de orda patlattık.. Şükür alttan iki dişimiz var artık.. Denize girdik yaylaları gezdik.. İnşallah resim atıcam : ) İyi olsunlar da napalım dişler de onlar için : )

Uyku zamanları iyice çileye döndü uyumuyor uyumuyor uyumuyor sürekli yanında olayım istiyor hiçbir şey yapamıyorum kendi karnımı doyuramıyorum onunkini hazırlarken apartman yıkılıyor uykusuzluk hat safhada cok yorgunum çıksın artık şu diş
tüm bunların yanında yarın itibarı ile çalışmak ne yapacak minigim bensiz
cok doldum yakınımda keşke aileden birileri olsaydı cok caresiz hissediyorum kendimi

Seni öyle iyi anlıyorum ki... Ailemden herkestan uzağım.. Az ağlamadım.. Şükürler olsun en güzel şansım karşı komşum... O da buralı ama ailesi hep uzakta... Bacısı bildi beni oğluma da o bakıyor.. İyi ki o var.. Allah yardımcın olsun canım...

Selam kızlar ahh ahh öyle üzgünümki yarın iş başlıyor aylarca yorgunluk ağlamalar uykusuzluk derken koskoca 10 ay oldu ve ben bugün hiç gelmiycek sanıyrdm gelsede bu kadar üzülceğimi düşünmemiştim çok üzülyrm oğlumdan ayrılcagm için Birde artk hiç oğlumun yanında olamycam hep parça bölük olcak onunla yeterincs vakit geçirememekten aramızdaki bagın zayıflamasnda korkuyrm. Bakıcımızu tanıdık biri seçmkle hatamı ettim onuda bilmiyrm bana nispet yapar hibi konuşuyor anlamyrm işte artk anne demeye başlar bana da anne der üzülme bilmmm ne, sen biraz sinirlisin ben yumuşak huyluym aradaki farkı anlaynca bana daha çok düşer falan kızlar bu düşünceler zaten kafamda deli gibi dönüyrdu birde dile getrnce kafayı yemk üzereyim şuan bu kadn napmaya çalşyr benim yeternce üzüldüğümü yıprandgmı anlamyrmu acaba birde çıcuguma bu şekilde daveanıp kendisine anne dedirtrse ben çıldırırım galiba bana bişey deyin kzlar taa ne olursa olsun annesini bilir demi oğlum onun dediği gibi olmaz , birde akraba olunca herşeyi söyleyemyrmda yabancı olsa kural koyarım ama sizce nasıl davranmalıyım ne demeliyim ki bunları yapmasın valla çok mutsuzum başlamk zorunda olmasam asla bırakmam varsın yiğitle evde kafayı yiyeyim ama yeterki benimle olsun

çalışmaya başlıcan kim bakıcak bebeğine cnm
ben 4 aylıktı bıraktım başlarda zor tabi ama
zamanla alışıosun herşey onlar için sonuçta
iyi düşün herşey iyi olsun baka buzamana kadar
getirdin ona dua et.

ohh çok ii kalmışsın acaba ben görebilicem mi okadar kaldığım
günleri benm eşim bırakmazda
yer nereydi canım güzel bi yere benzio
maşallah kuzuya nasıl güzel çıkmış kemerini
yesinler çok da tatlı yemişş

Giresun canım ailem orda yaşıyor... Valla senede bir taş çatlasın iki kere olduğu için bişi demesin bir zahmet.. Başta baya mızırandı ama sağolsun babam geldi aldı bizi eşim de almaya geldi o da kaldı bi kaç gün.. Böyle oluyor genelde bizim..

Canım bu kadar oğlunla başbaşa olmak tabi ki çok bağlamış sizi ayrılmak sana çok çok zor gelir.. Tanıdık olsun olmasın.. Sen bir annesin ve ona canını emanet ediyorsun... En başta kurallarını kendin koy ki yüzgöz olma daha sonra... Bu konuda yumuşak davranma lütfen.. Söz konusu bebeğin... Hoşlanmıyorum böyle konuşmalardan de gerekirse üzülüyorum söyleme böyle de.. Oğlunla ilgili evde ne kural uyguladıysan söyle.. Mesela benim komşum Allah razı olsun zaten bizden çıkmazdı.. Hep beni gözlemlerdi izindeyken.. Derdi ki sen neyi nasıl yapıyorsan ben de öyle yaparım iyi bakayım öğreneyim de derdi.. Sağolsun.. O da bi kere öyle şaka yollu söyledi bakalım kime anne dicek diye sonra kendisi tekrar bana abla dicek annesi sensin tabi ki de dedi... Senin canın senin oğlun kuralını baştan koy ki sonra sıkıntı çekme..

üzülme cnm hepimiz aynı değilmiyiz
ben çok küçük bıraktım siz gene şanslın
bu zmana kadar getirdiniz ben yavrumun ek gıdaya geçmesinde
dişinde vs aklına ne gelirse yanında olamadım.çoğu şeye ben alıştıramadım
böle düşün bence ii ol.
akrabn da olsa istemediğin rahatsız olduğun şeyleri bence söle
benim kv die herşeyi sölemedim aman boşver dedim çoğu zaman takmıo mesela
beni baştan sakın yüz verme benim kv braz takıntılı kırılgan kavgacı die de sustum ben gerçi
yanlış konuşuomuş seninkide sakın o duruma getirme.ne olursa anne sensin senden asla vazgeçmez
kokundan tanır bilir zaten tanıdığı kadar tanıdı daha unutur mu asla..

böle bana anne der diynleride ben anlamıorum
ya nekadar meraklılar başkasının çocuğuna anne dedirtmeye
benim kv de geçen bugün hep anne dedi bana dedi durdu sonra da dioki
tabi ölesine dio bilio annesi olmadığımı falan ama beni denio tepkimi denio
hep mesela annem die sever çocuğu başlarda hep düşünürdüm ki nie öle
sevio onun annesi benm falan sonra düşündüm aman dedim ya o ne derse desin
onun annesi benim çocuk bunu bilio aklı erse belkide derki annem sen değilsin falan
die şimdi hiç takmıorum mesela ama yinede böle konuşulmaması gerekio bence.

hmm eşimin memlekti güzel yermiş.
kaç yıllık evliydin sen ben valla bilmiroumda
göndermez heralde okadar senede 1 1 hafta falan belki anca.
daha 1 yıl oldu annemler memlekte taşınalı burdaykende çok yakın değillerdi
gerçi ama çok sık görüşemioduk çalışıorum falan die göndermk istemiodu bende yeni evliyiz
aman sıkntı çıkmasın die bişey demiodum falan şimdi dioeum ama gidicem falan izin amaçlı bile sölemiorum
demek ki eskiyince böle oluomuş şimdi derim mesela keşke başlarda da hep gitseydim çocuk
yokken rahat falan gülüo mesela gıcık..

Canım bu eylülde 2 sene olacak bizim evlilik... Benim eşim kadar başta aşırı tepkili velveleci büyüten bir insan olamaz ama ne yaparsa yapsın başta nasıl alıştırırsam öyle.. 20 gün iznim var senede.. 10 günü muhakkak ailemin.. Çok kudurdu başta hele ki egosu tavan zaten ama benimseyecek.. Ben de ana kuzusuyum onun gibi.. Geçen sene de gebeydim gittiğimde.. Yine bi 17 gün felan kalımştım... Şubatta oğlumu işte hasta zannetmiştik o yüzden bahane olmuıştu.. Ailedir sonuçta taviz vermek istemiyorum

Oy maşallahh bebişinr. Benmkındede cok şukur yeme uyku sorunu yok ama bır hafadr aynı saatınde uyuyo 8 gbı 11 yada 12 de uykusunu almış gulerek uyanıyo 1,5 gbı uyuyo sabahta 7.8 de kalkıyo. Ama nıye uyanıyo onu anlayamadm.tam yatıca eşimle prenses lak dıye açıyo gozlerı. Dün gece 1 de ankaranın baglarını oynuyoduk Göbek atmayı çok sevıyoda benmkı

Kızlar bebişle piknıge gıttınızmı almam gereken önlem varmı böcüklere vs karşı. Yarın hava guzel olursa gıdıcez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…