Gunaydin..
Gecmeyen pisigimiz var 2 haftadir..
Yapmadigim kalmadi..
Sudocrem hametan kantoron yagi zeytinyagi sebamed bepathol kullandik..
Acik bırakıyorum havalanson diye..
Altini her actigimda ilik suyla yikiyorum..
Ilik suda oturma banyosu yaptiriyorum yok yokkkkk gecmiyor. Artik altini acmaya korkuyorum
Onerilerinizi bekliyorum..
Doktor baska yapacak yok dedi
Senin bebişin maşallahı var maşallah diyelim nazar değmesin uyku düzenini oturtmuşsun benimki kesintisiz 1 saat uyusa mutluluktan uçuyorum gecede aynı uyanıyoBizim duzenimiz bu sekilde
sabh 6 30 uyanis kahvalti kqrisimi yada omlet
8 30 tekrar uyur 11de uyanir
ara ogun meyve+cicibebe
12 30 tekrar uyur 3de uyanir
oglen corba etli yada tavuklu
5de tekrar uyur 7de uyanir
ara ogun yogurt
830 da pirinc ununu yer irmikli
bazen ikindide degisiklik olabiliyor erkn yatiyor yogurdunu 6da da yiyebiliyor sonra 8 veya 830 muhallebi yer yemez yatar sabaha kadar yatar 1 2 defa emmeye yada suya uyanir uyanik kalmaz cok sukur yeme ve uyku sorunumuz yok bin sukur yani gayet iyi yiyor gecen gun ablam gordu diyorki bu corbayi hep icecekmi evet dedim 3 gun bise yemezse bise olmaz diyo ama kac dr gosterdim bisemi var die ama ver dediler yakiyor dediler
Ya kızlar uyutmadan yedırebılcgm tarıflrrınız varmı. Netten baktm yok o unu bu unu bı ton şey. Zaten bıkaç kaşık yemiş olmak için yıyo emıyo uyuyo. Ama onu yemrden uyumuyo sütüm yetmıyo. Fkir verrsenız çoook sevınıcem
Bizim duzenimiz bu sekilde
ara ogun meyve+cicibebe
ara ogun yogurt
bazen ikindide degisiklik olabiliyor erkn yatiyor yogurdunu 6da da yiyebiliyor sonra 8 veya 830 muhallebi yer yemez yatar sabaha kadar yatar 1 2 defa emmeye yada suya uyanir uyanik kalmaz cok sukur yeme ve uyku sorunumuz yok bin sukur yani gayet iyi yiyor gecen gun ablam gordu diyorki bu corbayi hep icecekmi evet dedim 3 gun bise yemezse bise olmaz diyo ama kac dr gosterdim bisemi var die ama ver dediler yakiyor dediler
Çok özledim sizleri yaaaaaaaaaaaaaaa....Kocaman bir GÜNAYDIN herkeseeeee...
Ailemin yanında olmak o kadar güzel o kadar güzeldi ki... Hiç bitsin istemedim günler...
Neler yaptık oğlumla paylaşıcam ara ara sizlerle...
Herkes nasıl? Bebişler nasıl?
ben akşamları pek bişey vermiodum gündüz beni
bulamıo bol bol emsin die ama dün meyvesi geçe kaldı
akşam vericektim irmikten muhallebi yaptım suyla şeftaliyi
attım içine öle de güzel oldu ki çok güzel yedi ağır falan da
gelmedi böle yapabilirsin ve bunu ahududu böğürtlen gibi meyvelerle
yapınca daçok güzel oluo meyveyi pişiriosun jöle gibi oluo ya atıon üzerine
çok güzel oluo.
ohh maşallah seninkine valla çok güzel uyuyomuş
uyanık kalmıo gibi bişey nazar değmesin.benimki günde
2 sat uyusa gündüz kvlere iyi diorum valla.
hoşgeldin cnm memleketteydin dimi.bayada kaldın sanki
nasıl geçti bakalım aşan naptı oralarda.
biz bıraktığınız gibiyiz işte uyku diş iştahsızlık mızmızlık
devam yani.
Uyku zamanları iyice çileye döndü uyumuyor uyumuyor uyumuyor sürekli yanında olayım istiyor hiçbir şey yapamıyorum kendi karnımı doyuramıyorum onunkini hazırlarken apartman yıkılıyor uykusuzluk hat safhada cok yorgunum çıksın artık şu diş
tüm bunların yanında yarın itibarı ile çalışmak ne yapacak minigim bensiz
cok doldum yakınımda keşke aileden birileri olsaydı cok caresiz hissediyorum kendimi
Uyku zamanları iyice çileye döndü uyumuyor uyumuyor uyumuyor sürekli yanında olayım istiyor hiçbir şey yapamıyorum kendi karnımı doyuramıyorum onunkini hazırlarken apartman yıkılıyor uykusuzluk hat safhada cok yorgunum çıksın artık şu diş
tüm bunların yanında yarın itibarı ile çalışmak ne yapacak minigim bensiz
cok doldum yakınımda keşke aileden birileri olsaydı cok caresiz hissediyorum kendimi
Oğlumla ilk günlerimiz böyle geçti...
Oyun oynadık...
Eki Görüntüle 1619757 Eki Görüntüle 1619758
Balkonda yemek keyfi yaptık.. Kusura bakmayın ağzımız dolu : )
Eki Görüntüle 1619760 Kemerimiz de böyle oldu : ) Eki Görüntüle 1619759
çalışmaya başlıcan kim bakıcak bebeğine cnm
ben 4 aylıktı bıraktım başlarda zor tabi ama
zamanla alışıosun herşey onlar için sonuçta
iyi düşün herşey iyi olsun baka buzamana kadar
getirdin ona dua et.
ohh çok ii kalmışsın acaba ben görebilicem mi okadar kaldığım
günleri benm eşim bırakmazda
yer nereydi canım güzel bi yere benzio
maşallah kuzuya nasıl güzel çıkmış kemerini
yesinler çok da tatlı yemişş
Selam kızlar ahh ahh öyle üzgünümki yarın iş başlıyor aylarca yorgunluk ağlamalar uykusuzluk derken koskoca 10 ay oldu ve ben bugün hiç gelmiycek sanıyrdm gelsede bu kadar üzülceğimi düşünmemiştim çok üzülyrm oğlumdan ayrılcagm içinBirde artk hiç oğlumun yanında olamycam hep parça bölük olcak onunla yeterincs vakit geçirememekten aramızdaki bagın zayıflamasnda korkuyrm. Bakıcımızu tanıdık biri seçmkle hatamı ettim onuda bilmiyrm bana nispet yapar hibi konuşuyor anlamyrm işte artk anne demeye başlar bana da anne der üzülme bilmmm ne, sen biraz sinirlisin ben yumuşak huyluym aradaki farkı anlaynca bana daha çok düşer falan kızlar bu düşünceler zaten kafamda deli gibi dönüyrdu birde dile getrnce kafayı yemk üzereyim şuan bu kadn napmaya çalşyr benim yeternce üzüldüğümü yıprandgmı anlamyrmu acaba birde çıcuguma bu şekilde daveanıp kendisine anne dedirtrse ben çıldırırım galiba bana bişey deyin kzlar taa ne olursa olsun annesini bilir demi oğlum onun dediği gibi olmaz , birde akraba olunca herşeyi söyleyemyrmda yabancı olsa kural koyarım ama sizce nasıl davranmalıyım ne demeliyim ki bunları yapmasın valla çok mutsuzum başlamk zorunda olmasam asla bırakmam varsın yiğitle evde kafayı yiyeyim ama yeterki benimle olsun
Selam kızlar ahh ahh öyle üzgünümki yarın iş başlıyor aylarca yorgunluk ağlamalar uykusuzluk derken koskoca 10 ay oldu ve ben bugün hiç gelmiycek sanıyrdm gelsede bu kadar üzülceğimi düşünmemiştim çok üzülyrm oğlumdan ayrılcagm içinBirde artk hiç oğlumun yanında olamycam hep parça bölük olcak onunla yeterincs vakit geçirememekten aramızdaki bagın zayıflamasnda korkuyrm. Bakıcımızu tanıdık biri seçmkle hatamı ettim onuda bilmiyrm bana nispet yapar hibi konuşuyor anlamyrm işte artk anne demeye başlar bana da anne der üzülme bilmmm ne, sen biraz sinirlisin ben yumuşak huyluym aradaki farkı anlaynca bana daha çok düşer falan kızlar bu düşünceler zaten kafamda deli gibi dönüyrdu birde dile getrnce kafayı yemk üzereyim şuan bu kadn napmaya çalşyr benim yeternce üzüldüğümü yıprandgmı anlamyrmu acaba birde çıcuguma bu şekilde daveanıp kendisine anne dedirtrse ben çıldırırım galiba bana bişey deyin kzlar taa ne olursa olsun annesini bilir demi oğlum onun dediği gibi olmaz , birde akraba olunca herşeyi söyleyemyrmda yabancı olsa kural koyarım ama sizce nasıl davranmalıyım ne demeliyim ki bunları yapmasın valla çok mutsuzum başlamk zorunda olmasam asla bırakmam varsın yiğitle evde kafayı yiyeyim ama yeterki benimle olsun
Canım bu kadar oğlunla başbaşa olmak tabi ki çok bağlamış sizi ayrılmak sana çok çok zor gelir.. Tanıdık olsun olmasın.. Sen bir annesin ve ona canını emanet ediyorsun... En başta kurallarını kendin koy ki yüzgöz olma daha sonra... Bu konuda yumuşak davranma lütfen.. Söz konusu bebeğin... Hoşlanmıyorum böyle konuşmalardan de gerekirse üzülüyorum söyleme böyle de.. Oğlunla ilgili evde ne kural uyguladıysan söyle.. Mesela benim komşum Allah razı olsun zaten bizden çıkmazdı.. Hep beni gözlemlerdi izindeyken.. Derdi ki sen neyi nasıl yapıyorsan ben de öyle yaparım iyi bakayım öğreneyim de derdi.. Sağolsun.. O da bi kere öyle şaka yollu söyledi bakalım kime anne dicek diye sonra kendisi tekrar bana abla dicek annesi sensin tabi ki de dedi... Senin canın senin oğlun kuralını baştan koy ki sonra sıkıntı çekme..
Giresun canım ailem orda yaşıyor... Valla senede bir taş çatlasın iki kere olduğu için bişi demesin bir zahmet.. Başta baya mızırandı ama sağolsun babam geldi aldı bizi eşim de almaya geldi o da kaldı bi kaç gün.. Böyle oluyor genelde bizim..
hmm eşimin memlekti güzel yermiş.
kaç yıllık evliydin sen ben valla bilmiroumda
göndermez heralde okadar senede 1 1 hafta falan belki anca.
daha 1 yıl oldu annemler memlekte taşınalı burdaykende çok yakın değillerdi
gerçi ama çok sık görüşemioduk çalışıorum falan die göndermk istemiodu bende yeni evliyiz
aman sıkntı çıkmasın die bişey demiodum falan şimdi dioeum ama gidicem falan izin amaçlı bile sölemiorum
demek ki eskiyince böle oluomuş şimdi derim mesela keşke başlarda da hep gitseydim çocuk
yokken rahat falan gülüo mesela gıcık..
Oy maşallahh bebişinr. Benmkındede cok şukur yeme uyku sorunu yok ama bır hafadr aynı saatınde uyuyo 8 gbı 11 yada 12 de uykusunu almış gulerek uyanıyo 1,5 gbı uyuyo sabahta 7.8 de kalkıyo. Ama nıye uyanıyo onu anlayamadm.tam yatıca eşimle prenses lak dıye açıyo gozlerı. Dün gece 1 de ankaranın baglarını oynuyoduk Göbek atmayı çok sevıyoda benmkıBizim duzenimiz bu sekilde
ara ogun meyve+cicibebe
ara ogun yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?