2014 Kasım Anneleri

İnşallah canım, çok sağol cevap verdiğin için.. işte elimde değil biraz endişelendim ve üzüldüm.. senin sonuçların maşallah çok güzel gelmiş.. Allah nazardan korusun..İnşallah sağlıkla doğsun bebişlerimiz..

Kızlarrr aranızda Mustela çatlak kremini kullanan weya kullanan kişileri duydunuz mu çewrenizde ??? Bana eşimin teyzesi tawsiye etti o ikiz bebek dünyaya getirdi çok az çatlağım oldu dedi çok memnun kalmış kafam cok karıstı ne kullanıcağıma dair 😔😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy insallahhh canim yaaa insallahhhh

Ben ilk çocuğumda lierac kullanmıştım çokta memnun kaldım.. Hiç çatlağım lmadı diyebilirim...

Ben ilk çocuğumda lierac kullanmıştım çokta memnun kaldım.. Hiç çatlağım lmadı diyebilirim...

O kremide internetde tawsiyelerde okudum. Kafam çok karıştı bu çatlaklarla ilgili

Kızlar , bir kaç gündür süren bir akıntım ve kötü bir koku problemi yaşıyordum. 10 Mayıs cumartesi doktor kontrolüm olmasına rağmen dayanamadım iş yerinden izin aldım doktora gittim. Sağ olsun hemen aldı ilgilendi. Çok abartılacak bir durum yokmuş, ufak bir iltihap durumu mevcutmuş. Bu dönemler genelde mantar enfeksiyonu çok olur Allah'tan mantar değil dedi. 2'li taramamı cumartesi yapacaktı gelmişken yapalım dedi. Ense kalınlığını ölçtü 1,5mm oldukça iyi olduğunu söyledi. Dilersen kan tahlili yapmayabiliriz dedi ama ben istedim yapılmasını. Bunun dışında bizim ufaklık 6,7cm olmuş ve inanılmaz hareketli. Yani doktor ölçmek isterken sürekli hareket halindeydi. Kollar bacaklar, bildiğiniz zıplıyor içimde.Kalp atışlarını bile duymamız oldukça zor oldu, doktor "tam alıyorum kalp atışını, kaçıyor hemen oradan dedi.Ve bugün itibariyle bamya olan ismini zıpçıktık olarak değiştirdim Bugün itibariyle 12+4 haftalık, ama doktora göre boyu fazlaca uzun, 17 günde 2 katından fazla büyümüş. 19 Nisan'da 3,5 Cm 'di. Suyu çok iyi dedi, kese çevresinde vs herhangi bir kanama da yok dedi. İçimi rahatlattı baya. Tahlil sonuçlarımızı 14 Mayıs günü alacağız İnşallah. Allah'ıma emanet bebeğim, temiz çıkacağını gönülden inanıyorum.Kısacası cumartesi olacak randevumuzu ve tahlil işimizi bugün plansız olarak aradan çıkardık. Cinsiyetini de sordum ama, malum aşırı hareketliliğinden bir şey görmek mümkün olamadı

Son düzenleme:

Gözünaydın canım hayırlısıyla kan tahlilide temiz gelir inş. Sen belki hareketlerini çabuk hissedersin kıpır kıpırsa 😊👼

Hissediyorum zaten canım, özellikle akşamları yattığım zaman fazlaca hareketleniyor. Hatta bugün doktoruma da sordum, hareketlerini hissediyorum diye, bu kadar zıplarsa sen daha çookkk hissedersin dedi

evet canım bizim doktor da çok garantici, tahminde bulunmayabilir, ama işte yine de umut ediyorum Aynen ben de en başından beri erkek hissediyorum, bakalım tahminlerimiz tutacak mı
Siz isme karar verdiniz mi canım?

Biz yavuz selim dusunuyoruz canim siz dusundunuz mu

gerçekten sıkma canını, hepimizin bebeği sağlıklı doğacak inşallah.

bana da doktorum "pregnacare" önerdi tamamen bitkiselmiş. eczacı da çok övdü. kafanı biraz daha karıştırayım aklında olsun

ne güzel, gözün aydın...

Merhaba Kasım anneleri bende12 +2 gunluk hamileyim. 3.bebegim spiralle hamile kaldim. Iki kizim var bakalim hayırlısı bu ne olacak Merak ediyorum. Beklenen dogum tarihi 16 kasim. Normal dogum yaptim inşallah buda normal olur. Korku var ama sezeryan daha cok heyecanlandiriyor beni Dun benim de kontrolum vardi ikili testi yaptık sonuçları 15 gun sonra alacagim. Bisey cikacagini sanmıyorum zaten. Bebegim ultrosonda arkasini donup yatmis anlicaginiz hiç bişey göremedim halbuki heyecenla girmiştim bebegimi göreceğim diye

Ense kalinligindan korkan arkadaslar, lütfen çok sikmayin caninizi. Benim ilk gebeligimde kişinin ense kalinligi çok fazlaydi. İkili test sonucu da 60ta bir gibi çok ciddi bi değer çıkmıştı. CVS diye bisey yaptılar. Amniyosentezin bi öncesi. Yani yine karindan iğneyle giriyorlar.plasentadan doku örneği aliyolar. Şükürler olsun değer çok yuksek cikmasina rağmen ssonuç temiz çıktı. Simdi kizim sapasağlam ve 3yasinda. Allah hepimizin evletlarini korusun, esirgesin.

ıkız bebek bekleyenler ıkılı test yaptırdınızmı..:26:

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben öğretmenlik yapıyorum çalıştığım kurumun müdürünün üzerime atmadığı iftira kalmadı işi bırakmam için her türlü yolu denedi ve hla da devam ediyo hergün çektiğim binbir eziyet. Sırf öğrencilerimi bırakıp hayal kırıklığına uğratmamak için sabrediyorum. Çok ağladım çok tartıştım çare olmadı huylu huyundan vazgeçmedi .6 hafta sonra tatil olcak ve kurtulucam. Siz de bu 2 haftadan sonra kurtulcaksınız öyle düşünün. Hamileliğimiz en güzel günlerimiz olsun bunu mahfetmelerine izin vermeyelim güçlü duralım

Hissediyorum zaten canım, özellikle akşamları yattığım zaman fazlaca hareketleniyor. Hatta bugün doktoruma da sordum, hareketlerini hissediyorum diye, bu kadar zıplarsa sen daha çookkk hissedersin dedi

Ayy ne güzel kaç haftalık canım senin bebis bende ara ara yatarken hissediyorum bugün doktora gittim 2li test yaptırdım oda 2,2 çıktı doktor sınır da dedi ama ben buradaki arkadaşlarımın yazdıklarını okuyorum ve hiç moralimi bozmuyorum kan testimin sonucu 10 gün sonra çıkacak onun da temiz çıkacağına inanıyorum bebeğim kıpır kıpır oynuyordu yumuk yumuk eller çok tatliydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim sabahtan beri sağ kasığımda ağrı var ve belimde ağrıyor adet olucak mış gibi böyle durum yaşayan varmı? Biraz endişeliyim de.

Merhaba ben 12 haftalık hamileyim bende de uzun süredir bu şikayetler var doktoruma danıştım normal dedi. Endişelenmenize gerek yok ama yine de doktorunuza danışırsanız içiniz rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…