canım risk herkeste var. kesin hiçbir şey söyleyemiyorlar. ense kalınlığı 3'ten fazlaysa sıkıntılı olur diye biliyorum. ense kalınlığı 2,2 sanırım. Ben de sonuçları bugün aldım.şimdi karşılaştırdım da fb-hcg ile papp-a benim değerlerimle birbirine yakın. Risk için de 454'te bir diyor. üzülmene gerek yok, içini rahatlat güzel şeyler düşün ve bu güzelliğin tadını çıkar. Hem bebiş de boş yere üzülüp stres olmasın
ayyy ne güzelllo miniğe de Allah uzun ömürler versin inşallah
hadi görüşürüz canım, güle güle
dikkatli ol canım, devam ederse bence doktoruna danış:26:
Mrb canim
24.haftamda benim de suyum sınırdaydi. Doktor cok fazla su icmen lazim dedi. Ben bi sonraki kontrole kadar siseyle yapisik yasadim diyebilirimgunde 4 lt falan iciyodum korkudan. Bi de burdaki kizlar armut yememi tavsiye ettiler, onu da yedim. 3haftada yeterli seviyeye geldi cok sukur suyum.
İnsallah senin de normale doner
Kızlarrr aranızda Mustela çatlak kremini kullanan weya kullanan kişileri duydunuz mu çewrenizde ??? Bana eşimin teyzesi tawsiye etti o ikiz bebek dünyaya getirdi çok az çatlağım oldu dedi çok memnun kalmış kafam cok karıstı ne kullanıcağıma dair 😔😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben ilk çocuğumda lierac kullanmıştım çokta memnun kaldım.. Hiç çatlağım lmadı diyebilirim...
Kızlar , bir kaç gündür süren bir akıntım ve kötü bir koku problemi yaşıyordum. 10 Mayıs cumartesi doktor kontrolüm olmasına rağmen dayanamadım iş yerinden izin aldım doktora gittim. Sağ olsun hemen aldı ilgilendi. Çok abartılacak bir durum yokmuş, ufak bir iltihap durumu mevcutmuş. Bu dönemler genelde mantar enfeksiyonu çok olur Allah'tan mantar değil dedi. 2'li taramamı cumartesi yapacaktı gelmişken yapalım dedi. Ense kalınlığını ölçtü 1,5mm oldukça iyi olduğunu söyledi. Dilersen kan tahlili yapmayabiliriz dedi ama ben istedim yapılmasını. Bunun dışında bizim ufaklık 6,7cm olmuş ve inanılmaz hareketli. Yani doktor ölçmek isterken sürekli hareket halindeydi. Kollar bacaklar, bildiğiniz zıplıyor içimde.Kalp atışlarını bile duymamız oldukça zor oldu, doktor "tam alıyorum kalp atışını, kaçıyor hemen oradan dedi.Ve bugün itibariyle bamya olan ismini zıpçıktık olarak değiştirdimBugün itibariyle 12+4 haftalık, ama doktora göre boyu fazlaca uzun, 17 günde 2 katından fazla büyümüş. 19 Nisan'da 3,5 Cm 'di. Suyu çok iyi dedi, kese çevresinde vs herhangi bir kanama da yok dedi. İçimi rahatlattı baya. Tahlil sonuçlarımızı 14 Mayıs günü alacağız İnşallah. Allah'ıma emanet bebeğim, temiz çıkacağını gönülden inanıyorum.Kısacası cumartesi olacak randevumuzu ve tahlil işimizi bugün plansız olarak aradan çıkardık. Cinsiyetini de sordum ama, malum aşırı hareketliliğinden bir şey görmek mümkün olamadı
Gözünaydın canım hayırlısıyla kan tahlilide temiz gelir inş. Sen belki hareketlerini çabuk hissedersin kıpır kıpırsa😊👼
evet canım bizim doktor da çok garantici, tahminde bulunmayabilir, ama işte yine de umut ediyorumAynen ben de en başından beri erkek hissediyorum, bakalım tahminlerimiz tutacak mı
Siz isme karar verdiniz mi canım?
İnşallah canım, çok sağol cevap verdiğin için.. işte elimde değil biraz endişelendim ve üzüldüm.. senin sonuçların maşallah çok güzel gelmiş.. Allah nazardan korusun..İnşallah sağlıkla doğsun bebişlerimiz..
Kızlarrr aranızda Mustela çatlak kremini kullanan weya kullanan kişileri duydunuz mu çewrenizde ??? Bana eşimin teyzesi tawsiye etti o ikiz bebek dünyaya getirdi çok az çatlağım oldu dedi çok memnun kalmış kafam cok karıstı ne kullanıcağıma dair 😔😞
Kızlar , bir kaç gündür süren bir akıntım ve kötü bir koku problemi yaşıyordum. 10 Mayıs cumartesi doktor kontrolüm olmasına rağmen dayanamadım iş yerinden izin aldım doktora gittim. Sağ olsun hemen aldı ilgilendi. Çok abartılacak bir durum yokmuş, ufak bir iltihap durumu mevcutmuş. Bu dönemler genelde mantar enfeksiyonu çok olur Allah'tan mantar değil dedi. 2'li taramamı cumartesi yapacaktı gelmişken yapalım dedi. Ense kalınlığını ölçtü 1,5mm oldukça iyi olduğunu söyledi. Dilersen kan tahlili yapmayabiliriz dedi ama ben istedim yapılmasını. Bunun dışında bizim ufaklık 6,7cm olmuş ve inanılmaz hareketli. Yani doktor ölçmek isterken sürekli hareket halindeydi. Kollar bacaklar, bildiğiniz zıplıyor içimde.Kalp atışlarını bile duymamız oldukça zor oldu, doktor "tam alıyorum kalp atışını, kaçıyor hemen oradan dedi.Ve bugün itibariyle bamya olan ismini zıpçıktık olarak değiştirdimBugün itibariyle 12+4 haftalık, ama doktora göre boyu fazlaca uzun, 17 günde 2 katından fazla büyümüş. 19 Nisan'da 3,5 Cm 'di. Suyu çok iyi dedi, kese çevresinde vs herhangi bir kanama da yok dedi. İçimi rahatlattı baya. Tahlil sonuçlarımızı 14 Mayıs günü alacağız İnşallah. Allah'ıma emanet bebeğim, temiz çıkacağını gönülden inanıyorum.Kısacası cumartesi olacak randevumuzu ve tahlil işimizi bugün plansız olarak aradan çıkardık. Cinsiyetini de sordum ama, malum aşırı hareketliliğinden bir şey görmek mümkün olamadı
ben zaten şokla ihbar süresi kağıdını imzaladım yani bir nevi kendilerini garantiye aldılar...
zaten Allah korkuları olsa bana bu halde bunu etmezlerdi
hakkımı kesinlikle helal etmiyorum
manen beni boğuyorlar resmen
o kağıdı imzaladığım için zaten burdayım
ihbar tazminatından da beni men etmiş oldular bu şekilde
fakat avukatla görüştüğümde çıkışımı yaptıkları vakit kötü niyet tazminatı açılabiliyormuş
bu arada çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Hissediyorum zaten canım, özellikle akşamları yattığım zaman fazlaca hareketleniyor. Hatta bugün doktoruma da sordum, hareketlerini hissediyorum diye, bu kadar zıplarsa sen daha çookkk hissedersin dedi
Merhaba arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim sabahtan beri sağ kasığımda ağrı var ve belimde ağrıyor adet olucak mış gibi böyle durum yaşayan varmı? Biraz endişeliyim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?