2014 Kasım Anneleri

Senin bebişlerin mekanı dar ne yapsınlar, aynı yere 2 popo sığmaya çalışıyorlar Hareketlenirler canım merak etme, sağlıkları yerinde olsunda önemli olan o.

benim bu akşam ki menüm, yayla çorbası, köfte-patates kızartması-arpa şehriyeli pilav-salata .

Bir de ben eve gidince direk duş alıyorum, duştan çıkarken son kez soğuk su ile ayaklarımı yıkıyorum, yüzümü yıkıyorum şöyle bir silkelenip kendime geliyorum. Hemen ağzıma bir kaç ceviz, badem ve kuru kayısı atıyorum. Bir kocaman bardakta soğuk su içiyorum. Toparlıyorum hemen kendimi. Ve evet gittiğimde mutlaka şöyle camları açarım, bütün gün kapalı ev zaten içeri taze hava dolar. Biraz müzik ve masamı hazırlarım. Eğer bunları yapmazsam, bende yığılıp kalıyorum maalesef. Bu da eşimi ihmal ettiğim için beni huzursuz ediyor. ceviz-badem falan enerji veriyor , güzel oluyor benden söylemesi benim de libidom tavan yaptı bu ara, hayırdır inşallah

Gunaydinlaaar kizlar hepinize muuusmutlu bi gun diliyrm kizlr bugun kakao yagina basldm resmn cikolata kokuyrm:)))

canım kaçta evde oluyorsun nasıl yetişiyor hem duş hem 3 çeşit yemek. ben tembelim galiba:)

Bende bunu merak ediyodum 3 boyutlu ultrason yaptırsam yeterli olur mu diye. Cevabın için teşekkür ederim :)

canım kaçta evde oluyorsun nasıl yetişiyor hem duş hem 3 çeşit yemek. ben tembelim galiba:)

Ben saat tam 18:45'te evde oluyorum. Ben biraz plancıyımdır :)) Yani mesela köftelerimi daha önceden hazırlamıştım buzluktaydı, sabah işe gelirken çıkardım buzluktan. Pilav pişerken patates-köfte kızarır işte bu. Yayla çorbasının da arpa şehriyesini dün akşam haşladım, içine sadece yoğurt-un karşımı girecek. Bunun gibi şeyler işte. Elim çabuk galiba bir de, annemde böyleydi benim. 20 sene çalıştı ben hiç salatasız pilavsız sofraya oturduğumuzu hatırlamam. (hastalık vs hariç tabi), anneme çekmişim galiba ne bileyim.

ayyyy bende hemen duş yapıyorum aynen soğuk su döküyorum ayaklarıma da ama bende mayışma etkisi yaratıyo bakalım bu akşam dişimi sıkmam lazım adam 2 haftadır yazık bişey de demiyo yarın annem gelicek pazartesi dönücek hafta içi yine dökülcem uykusuzluktan...
bende açıyım müziği hazırlıyım soframı...
et tavuk bişeyler alıyım yanına salata pilav ohh mis...
bir de 19 mayısa güzel bir plan yapmak istiyorum bir otelde gönlünü alıyım azcık

ben 17:15 evdeyim:) bendedipfirizden çıkarırım köfteyi. hazır köfteyi kızartıp pilav yapmak ok. beni etkileyen duş kısmı idi. ben suya girdimi mayışıp kalırım:)

benim henüz 10.haftam olduğu için mide şikayetlerim devam ediyor, çok çabuk yoruluyorum ve uyku basıyor erkenden. yemeğimi ütümü bakıcım yapıyor, pişmiş yemeği ısıtıp masaya iki tabak koymak bile bana işkence bu aralar.

Son düzenleme:

maşallah valla
kaç senelik evlisin inşallah benimde böyle elim hızlanır...

pilav misafirden misafire pişirim ben sağlıksız bence. yayla çorbası şehriyeli değişik geldi. tarifini yazabilirmisin canım?

Al tabi, erkeklerin bizim şu an yaşadıklarımızı anlamaları oldukça zor bana göre. Yani biz bayanlara verilmiş özel duygular, özel heyecanlar yaşıyoruz. Eşleri de ihmal etmek olmaz asla. 19 Mayıs planı bence çok iyi düşünülmüş

Valla ben beni ayıltıp kendime getirecek şeyleri bir şekilde keşfettim, uyguluyorum. Bir de insan kendini salarsa hepten uyku basıyor. Birazda dik durmaya çalışmak gerek.

Ben hafta sonundan hafta içinin yemek planlarını yapıyorum.örneğin bir akşam köfte yapacaksam, kıymamı alırım köftemi yaparım atarım buzluğa, karnıyarık yapacaksam patlıcanı kızartırım hazırlarım atarım buzluğa, tavuk yapacaksam derisini ayıklarım temizlerim atarım buzluğa. Hafta sonundan bunları yapınca hafta içi sadece yanına bir makarna-pilav-salata eklemek yetiyor. Bir de arada eşim, "sen yarın akşam işten gelip oturuyorsun yemekler benden" diyor. O da arada yemek yapıyor.

Ben bir süre bankada çalışmıştım, o zaman o paranın kiri sanki her yerime işliyor gibi geliyordu. Bankadan eve döndüğüm gibi kıyafetler kirli sepetine ben duşa giriyordum. Yaz-kış fark etmez yani. Bankadan ayrıldım ama bu alışkanlık bende vazgeçilmez oldu. İşten geldiğim gibi duşa atarım kendimi, ya da pilav yapacaksam pilavı ateşe koyar duşa atarım kendimi. Yaz kış hiç değişmeyen bir alışkanlık benim için. Hatta ben evlenirken babam eşime "bundan sonra su parasını sen düşün" diye espiri de yapmıştır yani son çıkarken ayaklarıma ve yüzüme soğuk su tutmayı da hamilelik yorgunluğunu nasıl atarım üzerimden diye düşünürken buldum.

Ben mide sıkıntısı yaşamadım çok şükür. Sadece akşam yemeklerinden sonra hazımsızlık, biraz gaz falan oldu. Öyle kusma, mide bulantısı falan yaşamadım. Şişkinlik hissediyordum kendimde o kadar. Belki de daha zinde olmamın, yemen yapabiliyor olmamın da sebebi budur.

maşallah valla
kaç senelik evlisin inşallah benimde böyle elim hızlanır...

Kaç senelik derken ben henüz 4,5 aylık evliyim canım

hey maşallahhhh 4.5 ayda bir de bebek süper bir planlama yapmışsın kendine...
ya hamilelikten önce bende yemeksiz bırakmazdım ama zaten uykuya düşkünüm şimdi iki kat arttı bu durum..
benimde kendimi ayıltıcak şeyler bulmam lazım..
dediğin gibi valla ben salıyom kendimi kafamı koltuğa koyduğum gibi uyuyorum...

pilav misafirden misafire pişirim ben sağlıksız bence. yayla çorbası şehriyeli değişik geldi. tarifini yazabilirmisin canım?

Benim eşim çok seviyor pilavı, ama bende genelde bulgur pilavını tercih ederim. Ama eşim istediği zaman yapıyorum.

yayla çorbasının tarifini vereyim canım,

önce tencereye suyu koy kaynasın. Kaynayan suya istediğin ölçüde arpa şehriye at. O ocakta haşlanırken bir kapta 3 kaşık yoğurda 1 kaşık un şeklinde bir karışım hazırla. İyice çırp ki topak topak kalmasın un. Bu karşımı, yavaş yavaş karıştırarak arpa şehriyeli suya dök. Bir yandan karıştır ve dökerken azar azar dök. 5 Dk kadar normal ateşte kaynat. O kaynarken, ufak bir tavada tereyağını erit içine bolca nane ekle, biraz yansın kokusunu çıksın. Bu tereyağ-nane karşımını da çorbanın içine dök. Coss diye sesle dökülüyor yağ zaten. Bu kadar.
Hem yoğurdun ekşiliği, hem nanenin kokusuyla benim çok sevdiğim bir tarif.

Salmamak lazım, geçen gün güzelce kuaföre gittim saçlarımı kestirdim. Kaş-bıyık manikür operasyonundan sonra bir güzel de fön çektirdim. Miss gibiydim valla Ben öyle, salaş, saçı başı bir yerde hamilelerden olmak istemiyorum açıkçası. Allah sağlık sıhhat, güç kuvvet verdiği sürece kendimi salmamaya çalışacağım. benim eşim de çok hassastır bu konularda, biraz kaşımı aldırmıyım "senin kaşların vakti gelmiş, ne zaman gidiyorsun kuaföre " der hemen. kendime bakayım, süsleneyim, değişik değişik giyineyim ister. O kendine çok bakar çünkü,losyonsuz, traşsız çıkmaz.

Hee şu da var, ortalama 1,5 ay kadar önce falan 1 hafta kadar sürdü benim de kafamı koyduğum gibi uyuma durumum. Yemek yiyoruz koltuğa geçiyorum saat daha 8-8,5 ben uyuyorum. Biraz Allah yardım etti, biraz ben gayret ettim kısa sürede atlattım o dönemi. Adam hafta sonu bu akşam birşeyler yapalım diyor, hanım 8,5 'ta mort

hahhaa
haklısın valla canım...
ben de o zaman bu akşam bi gönlünü alayım..
sonra bir de 19 mayısa plan yapıyım..
aynen kuaföre gidip saçlarımı kestirmem lazım bir bakım yaptırıyım kendime geleyim...
çok şükür 12. haftamda bitmiş olur o zamana..
inşallah şu libido da da bir artış olur

Arkadaslar nasipse bende kasimda dogum yapacagim gecen hafta ikili test yapildi ve ense kalinligi 2.80 cikti aranizda test yaptirip boyle sınırda sonuc alan var mi?harmony test yaptirdim ama cok endiseliyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben pek isteksizlik yaşamadım zaten ilk zamanlardan beri zaten, şu aralar hele tavan yapmış durumda libido Bak kendine aynen, zaten Allah kısmet ederse doğumdan sonra bir süre bakamayacağız kendimize. Doğum yorgunluğu, uykusuzluk, emzirmeye alışma, bebeğe alışma derken o aralar salabiliriz büyük ihtimal.Bana öyle gibi geliyor.

valla bilmiyorum ki inşallah o günleri bir görelimde toparlarız yine kendimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…