2014 Kasım Anneleri

benim hamilelik takvimimi oku tatlım

Allah'ımm ya ne komikimmm normal demekki ne bilim dünkü halimden sonra korktum

omeganı vitaminini ihmal etmemelisin perim, suyunu da bol bol içmelisin. Ama doktorunu arasan için de rahat eder

Canım ya bulantılar geri geldi ya doktor bulantı hapı kullanmadığımı, omega mı 4-5 gündür almadığımı hiç su içmediğimi bilmiyor Dün sabahtan beri midem boş... Dün akşam da afedersin artık midemdeki safrayı çıkardım böyle giderse dengem bozulur bebeğe bişi olur diye çekindim o yüzden bugün de parmaklarım uyuşunca dedim noluyoruz :) Allah korusun kuzum sen nasılsın iyi misin?

Benim bir saattir parmak uçlarımda da uyuşma başladı geçmiyor baya uyuşuyor acaba dün çok mu susuz kaldım ne oldu gitmeli miyim doktora yoksa normal mi bilemedim.. :44:

Sana biraz kızabilir miyim?? sıvı kaybı çok hayati bir şey perikanadi kendinide bebeğini de tehlikeye atıyorsun..hemen doktorunla görüş tedavine başla biran önce

Doktorun öğrenirse kızabilir bulantı hapını niye kullanmıyorsun, yazık kendini harap ediyorsun böyle. Allah korusun serumluk duruma düşme
Ben iyiyim çok şükür, cumartesi 12+0 olacağız, doktor kontrolumuz var, stresliyim:18: iyi olduğunu görsem hele, kabuslarım azalacak bir süre

Kizlarrr 14 haftalik gebeyim cumartesi kontrolumde bebegim.hic oynamiyordu suyum.azalmis ve bebegim.asagiya dusmus ne yapmam gerekiyor neden boyle oldu

Sana biraz kızabilir miyim?? sıvı kaybı çok hayati bir şey perikanadi kendinide bebeğini de tehlikeye atıyorsun..hemen doktorunla görüş tedavine başla biran önce

Tabi ki.. Ne yanlışımı hatamı görürseniz kızın söylenin yeter ki bileyim... Beni heyecanlandırdın şimdi canım ya Ne yapsam bilemedim doktorumu aramaya da çekiniyorum akşamki durumuma göre sabah hastaneye giderim inşallah düzelirim ya panik oldum

Ya canım metpamid vermişti ya bi kere içtim en ufak fayda görmedim okudum masum bi hap da değğilmiş ya o yüzden öyle kaldı kullanmıyorum... KEndime gelemezsem giderim baya bi korktum ya siz de maşallah büyümüşsünüz İyidir tabi ki canım o kadar gelmişsin bu kontrolden sonra daha da rahatlarsın stres yokkkk

merhaba kızlar uyku düzeniniz nasıl ben hala sersem gibiyim hep uykum var çok halsizim guya 3 ay bitince düzelecekti

Son düzenleme:

Panik olacak bir şey yok şimdi artık tüm imkanlar elimizin altında.. doktorundan çekinme anlat açık açık kullanmadım ilacı hiç su içmiyorum de ona göre tedavini düzenlesin susuz kalmamaya çalış elinden geldiğince yudum yudum iç suyunu

Kizlarrr 14 haftalik gebeyim cumartesi kontrolumde bebegim.hic oynamiyordu suyum.azalmis ve bebegim.asagiya dusmus ne yapmam gerekiyor neden boyle oldu
geçmiş olsun canım, doktorun ne dedi peki neden azalmış suyun? tedaviye başladı mı?

bence doktorunu aramalısın ve yiyip içemediğini anlatmalısın. ve artık sen 3 ayı bitirdin, 1 tane metpamid biraz rahatlatır seni ama bir zararı olmaz. yine de faydası olmuyorsa doktoruna söyle ilacını değiştirsin. İnanki şuan yaptığın şey, bebeğine metpamidden daha zararlı
Büyüdük teyzesi, inşallah kendisi de büyümüştür kuzumun Kontrollerin arası uzayınca bende evhamlar başlıyor. Aslında evham stres çok yapmıyorum da, gördüğüm rüyaların etkisinden çıkamıyorum bir süre

Tamam birazdan ararım iş yerinde biraz daha iyi su içebiliyorum bugün zorla da olsa 1-2 bardak içtim...

Tama aricam Sorma ben de öyle hissediyorum bebeğim gelişemiyormuş gibi geliyor.. 1,5 ayda 7-8 kilo vermişim :S Ve sanki bebeğim hiç karnımda gibi de değil...
Evet 1 ay aralıkla olunca bana da çok uzun geliyor taaa 26 mayısa kontrolümüz... Hepimizin için musmutlu haberler olsun inşallah

Su icmedigim icin canim benim.suyla fazla aram yok hic aklima gelmiyor icmek oyuzden azalmis

kızlarrrrrrrrrrrrr göbeğinizin altından kasığınıza doğru doğum çizginiz çıktı mı????

bende bazen göbeğim inince korkuyorum :18:
ben 15 günde bir gidiyorum o bile çok uzun geliyo 1 ay dayanamam :26:

İllaki gelişiyordur ama daha böyle devam edersen gelişemeyebilir. Bak CECE34'ün suyu azalmış mesela.
Benimki normalde 2 haftada 1 çağırıyordu, ama ikili teste denk gelmesi için 3 haftayı buldu bu sefer. Eğer bir dahaki sefere 1 ay sonra çağırırsa isyan edeceğim
İnşallah güzel haberler alırız hepimiz canım

Su icmedigim icin canim benim.suyla fazla aram yok hic aklima gelmiyor icmek oyuzden azalmis
hımm anladım canım, serum takviyesi fln yapsa olmuyormuymuş?

kızlarrrrrrrrrrrrr göbeğinizin altından kasığınıza doğru doğum çizginiz çıktı mı????
yok tatlım bende daha çıkmadı, ama iğnelerden dolayı bol miktarda iğne izi var senin çıktı mı hamilelik çizgin?

Hala arayamadım dur arim doktorumu da bi sorim şimdi hastalarına da bakıyordur ya ben vaktini alıyormuşum gibi hissediyorum tuhaf oluyorum...
Hamilelik çizgisi nedir kızlar ?

Mrb canim
24.haftamda benim de suyum sınırdaydi. Doktor cok fazla su icmen lazim dedi. Ben bi sonraki kontrole kadar siseyle yapisik yasadim diyebilirim gunde 4 lt falan iciyodum korkudan. Bi de burdaki kizlar armut yememi tavsiye ettiler, onu da yedim. 3haftada yeterli seviyeye geldi cok sukur suyum.
İnsallah senin de normale doner

Hala arayamadım dur arim doktorumu da bi sorim şimdi hastalarına da bakıyordur ya ben vaktini alıyormuşum gibi hissediyorum tuhaf oluyorum...
Hamilelik çizgisi nedir kızlar ?
olsun müsait değilse açmaz zaten, sen ara bence canım. Hamilelik çizgisi göbeğin üzerinde hafif koyu renk bir çizgi oluyor, hormonal değişikliğe bağlı olarak, linea nigra deniliyor adına. Genelde 20.haftadan sonra oluşuyor, ama kişiye göre değişebilir tabi bu, cilt rengine göre fln.

selam tatlım nasılsın? bebişin nasıl?

Tamam arkadaşlarım da şimdi ısrar ediyor arayayım bi konuşayım ya uyuşmalar da geçmedi...
Aaa inan hiç bilmiyordum canım eve gidince üstümü değiştirirken bakıcam var mı yok mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…