2014 Kasım Anneleri

İyiyim deryacim heyecan artarak devam ediyo buyuyoruz istee.
Siz nasilsiniz miniginlee, cinsiyetiniz belli oldu mu

evet 2-3 gün önce farkettim çok hoşuma gitti

Arkadaşlar merhaba.. Ben de 13 haftalık hamileyim ve bugün ikili tarama testimin sonucunu aldım. Doktorum çok da iyi konuşmadı gibi sanki.. Düşük de olsa risk var dedi. Çok moralim bozuk .. Değerlerimi yazıyorum bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?

fb-hcg 54,4 ng/ml
PAPP-A 1,95 mlU/ml
NT 2,2 mm
CRL 60mm

Biochem. risk+NT 1:454 below cut off
Double test 1:436 below cut off
Age risk 1:434
Trisomy 13/18+NT <1:10000 below cut off

Tamam arkadaşlarım da şimdi ısrar ediyor arayayım bi konuşayım ya uyuşmalar da geçmedi...
Aaa inan hiç bilmiyordum canım eve gidince üstümü değiştirirken bakıcam var mı yok mu :)
Tamam konuşunca haber ver bize

İyiyim deryacim heyecan artarak devam ediyo buyuyoruz istee.
Siz nasilsiniz miniginlee, cinsiyetiniz belli oldu mu
Evet maşallah kocaman olmuşsunuz siz artık Heyecanlanman normal
Biz de iyiyiz şükür, daha cinsiyetimiz belli olmadı, cumartesi günü ikili testimiz var, belki doktor tahminde bulunur diye ufak da olsa bir umudum var
İyi olduğunu göreyim de, tahmin etmese de olur gerçi

evet 2-3 gün önce farkettim çok hoşuma gitti
aa ne güzel erken çıkmış, esmer tenli misin canım?

çok anlamıyorum cnm ama anladığım kadarıyla çok çok düşük çıkmış risk, bana iyi gibi geldi sonuçlar, ama yaptıran arkadaşlar daha iyi yorumlar sanırım.

çok anlamıyorum cnm ama anladığım kadarıyla çok çok düşük çıkmış risk, bana iyi gibi geldi sonuçlar, ama yaptıran arkadaşlar daha iyi yorumlar sanırım.[/QUOTE]

Canım çok teşekkür ederim cvp verdiğin için. inşallah dediğin gibidir

Kızlar vajenden su geliyor mu sizde..crınone jel kullanıyorum hala.ona bağlıyorum ama çok sık bir şekilde çamaşırımı değiştiriyorum..dr a da sormayı unuttum, dün muayenede bir şey demedi.

kumralım canım çok açık değil ten rengim...
koyu tenlilerde daha çabuk çıkarmış zaten

Kızlar vajenden su geliyor mu sizde..crınone jel kullanıyorum hala.ona bağlıyorum ama çok sık bir şekilde çamaşırımı değiştiriyorum..dr a da sormayı unuttum, dün muayenede bir şey demedi.
su mu akıntı mı? akıntıysa normal, olabilir yani, crinone da belki arttırabilir, ama su gelmesi normal değil. Gerçi doktorun anormal birşey görse mutlaka söylerdi dün.

canım risk herkeste var. kesin hiçbir şey söyleyemiyorlar. ense kalınlığı 3'ten fazlaysa sıkıntılı olur diye biliyorum. ense kalınlığı 2,2 sanırım. Ben de sonuçları bugün aldım.şimdi karşılaştırdım da fb-hcg ile papp-a benim değerlerimle birbirine yakın. Risk için de 454'te bir diyor. üzülmene gerek yok, içini rahatlat güzel şeyler düşün ve bu güzelliğin tadını çıkar. Hem bebiş de boş yere üzülüp stres olmasın

Sizin doktor da bizimki gibi garanticiyse tahminde bulunmayabilir bize 17.haftada soyledi seninki de erkek gibi geliyo bana, tutturabilecek miyim bakalim

inşallah canım, alırsan burayada yaz olur mu bana ve diğer arkadaşlara bi fikir olur

ikili test sonuçlarım iyi çıktı çok şükür. fikir olması için yazıyorum kişiden kişiye farklılık gösterebilir yaş, kilo vs. nedenlerle
fb-hcg 25,3
PAPP-A 2,02
NT 1,9

Yaş riski 1:1165
Diğer risklerin hepsi 1:10000
Allah Hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi.

Doktorumu aradım konuştum.. Anlattım ama çok sakin karşıladı öyle panik olmadı.. Verdiğim kiloyu felan da söyledim.. Hiç o gibi şeyleri kafanıza takmayın verdiğiniz kilolarla bişi olmaz dedi.. Bol bol su içmemi istedi :S Ve dedi ki kansızlıktan da bulantı artar bu haftalarda ferro sanol duodenal alın gün bi kere dedi... Parmak uyuşması da kansızlıktan olurmuş.. Ama kendinizi bişi yemek için zorlamayın dedi.. Bakalım... Rahatladım biraz..

Sizin doktor da bizimki gibi garanticiyse tahminde bulunmayabilir bize 17.haftada soyledi seninki de erkek gibi geliyo bana, tutturabilecek miyim bakalim
evet canım bizim doktor da çok garantici, tahminde bulunmayabilir, ama işte yine de umut ediyorum Aynen ben de en başından beri erkek hissediyorum, bakalım tahminlerimiz tutacak mı
Siz isme karar verdiniz mi canım?

hadi gözün aydın perim suyu sakın ihmal etme azar azar sık sık iç ki mideni bulandırmasın

hadi gözün aydın perim suyu sakın ihmal etme azar azar sık sık iç ki mideni bulandırmasın

Sağol canım benim ya.. Öyle çekindim ki ilaçlarımı da içmiyorum 3-4 gündür dedim hiçbişi demedi Sağolsun hiç olumsuz konuşmuyor ya sesini bile özlemişim.. Telefonda beklerken bi hastasına bakıyordu bi mucizenin daha kalp atışını ben de duymuş oldum güm güm güm güm öyle heyecanlandım ki o annein adına ben sevindim telefonun ucunda Suyu da artık napim öyle böyle içicem canım sonrası için sıkıntı olmasından korkuyorum

Resmen suydu...jel yapıyor dedim ama...dün de dr demedi bir şey ne bilim...çok araştırmakk kafa karıştırıyoor ya..

Bugünlük benden bu kadar arkadaşlar... Mide yanması ve bulantılarla gidiyorum :)) Alah'a emanet olunnnnnn

ayyy ne güzelll o miniğe de Allah uzun ömürler versin inşallah
hadi görüşürüz canım, güle güle

Resmen suydu...jel yapıyor dedim ama...dün de dr demedi bir şey ne bilim...çok araştırmakk kafa karıştırıyoor ya..
dikkatli ol canım, devam ederse bence doktoruna danış:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…