2014 Kasım Anneleri

12+4 haftalık canım. Bende 2'li taramayı bugün yaptırdım ense kalınlığı 1,5 mm çıktı kan tahlili de haftaya çıkacak. Valla hiç bozma moralini Allah'a emanet bebeklerimiz. Ben de çok düşünüp duruyordum artık bıraktım ben güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Sende güzel haberlerle geleceksin gör bak. Hiç kalbini bozma dua et. Allah'ın izniyle sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza.

Kızlar bi konuda size danışmak istiyorum. Ben ense kalınlığı ve ikili tarama testini yaptırmadan önce bunlarla ilgili kötü sonuç alanların yazılarını okumuştum ve çok etkisinde kalmıştım. Çok şükür ikisinin sonucu da iyi çıktı ve endişelenmem gereken bişey olmadığını söyledi doktorum. Ama bu testleri yaptırmaya giderken de sonuçlarımı almaya giderken de korkudan tansiyonum düştü çok endişelendim hep bayılmak üzereydim kendimi çok kötü hissettim ve eşimi de kendimle birlikte yıprattım. Sonuçlar kötü de çıksaydı o benim evladım ve ona ömür boyu mutlulukla bakıcam tabiki ama sağlıklı olması da en önemlisi. Şimdi doktorum 4 hafta sonra 3 lü tarama testi yapalım dedi bunun gerekli olduğunu biliyorum ama daha şimdiden stresi sardı o testi yaptırırken ve sonucu alırken ne hale geliceğimi şimdiden görüyorum bebeğimi de üzdüğüm için üzülüyorum . Acaba yaptırmasam mı diye düşünüyorum sonuçta kötü bi sonuç alsam da bebeğimi Allah'ın izniyle doğurucam. Ne yapçağımı bilmyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Canim nasılsın? Gorusemez olduk nasil oldu rahatsizligin? Umarim biraz daha rahatlamissindir. Ne kadarlik oldu bebiş? Cinsiyetini ogrenebilinmi?

Bende yazayım 13+1 günlük benimki ikili testi yaptırdık 1.5 dedi çok ıyi dedi şükürler olsun kan sonucum 10 gün sonra çıkacak cinsiyeti sordum ısrarla erken değişebilir dedi olsun dedim tahmin edeyim dedi tam söyleyecekti eşim söylemeyin belli olunca dedi söylemedi üçlü test kalkmış 16.haftada başka bir test dedi provov mu nedir tam anlamadım onu yapacağız dedi bu kadar

kitap tavsiyesi ve 2 li test sonuçları için çok tşkler canlar

Kızlar ikili test sonucumu yazıyorum bi fikir söyleyen ve belki karşılaştırmak isteyen olur... Biz 11+4 ken yaptırdık erken mi oldu bilmiyorum.. Sonuçlar şöyle:

CRL: 46,6 mm
NT: 1,20 mm
PAPP-A : 3,39 mlU/ml
fB-hCG : 25,6

Kombine risk doğumdaki : <1:10000 cut off değerinin altında
Yaş riski doğumdaki : 1:1292
Trisomy 13/18 + NT : < 1:10000 cut off değerinin altında

Canım maşallah gözün aydınnnnnn

günaydın kızlaaaaaarrrrrrr

canım bence yaptırma aldırmayı düşünmüyosan gereksiz strese girme..
ayrıntılı ultrason yaptırırsın 20. haftalarda yapılıyor sanırım..
onda bütün organları inceleniyor doğunca müdahale edilmesi gereken bir durum olup olmadığına bakılıyor...

ayyyy harbiden zıpçıktı
maşallah annesi ona

hadi gözünaydın canım seninde

canıım onları Allaha havale ediyorum seninkileride benimkileride...mübarek 3 aylarda insan kanını donduracak ,insanlığa yakışmayacak davranışlar..Rabbimin adaleti çok büyük..haklısın....bundan sonra onları sevindirmek yok...inadına güçlü inadına keyifliyiz...Rabbimiz bizim vekilimiz....

Son düzenleme:
Biz yavuz selim dusunuyoruz canim siz dusundunuz mu
hımm güzel, eğer erkek olursa eren, ege, yağız, kız olursa ırmak veya deniz seçenekler arasında tam karar vermiş değiliz canım.

canım ikili temiz çıkmış ve yeterince stres yaşatmışsın zaten bebeğine. Bence aynı strese tekrar gerek yok, ama tabi kendi kararın yine de

canım gözün aydın, senin de sonucun gayet güzel bence

Günaydın anneler herkese iyi mesailer
günaydın cnm, iyi mesailer

günaydın kasım anneleri herkese güzel sağlıklı bir gün diliyorm
günaydınlar, güzel günler

ayyyy harbiden zıpçıktı
maşallah annesi ona

Erkek olursa çok fırlama, kız olursa çok fingirdek olacak sanırım, sanırsınız zorla tutuyoruz içeride. Elinde olsa çıkacak sanki

Canım maşallah gözün aydınnnnnn

Teşekkür ederimmm, sizinde sonuçlarınız güzel çıkmış. İnşallah hep böyle güzel haberler alarak biter hamileliklerimiz de sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.

hehehe ne güzel böyle sizi okuyunca çok hevesleniyorum...
biz ctsi gittik doktora biri bacak bacak üstüne atmış biride sırtını dönmüştü...kollarını oynatıyolardı çok hareketli değillerdi acaba bir keseye iki bebiş sığmaya çalıştıklarından mı öyleydi inşallah benimkilerde hareketlenir sağlıklaa

Eren ve deniz guzelmis saglikla gelsinler insallahh.

bugünde göbişimde batmalar başladı
doktor söylemişti arık göbeğe doğru rahmi genişletmeye başlayacaklar batma olabilir diye...
siz ne alemdesiniz kızlarr???

ya bir de 2 haftadır eşimi çok ihmal ettim ne yemek yapıyorum ne başka bişey anladınız siz
napsam acaba bu akşama bir organizasyon mu yapsam...
yarın annem gelicek...
ama eve bir gidiyorum pelte gibi yığılıp kalıyorum 8 de devriliyorum...
bana fikir verirmisiniz kızlarr??
pratik ne yapıyım yemek olarak eve gidince (makarna dışında)??

canım gözün aydın, senin de sonucun gayet güzel bence

Sağol cnaım benim darısı başınızaaaaaa

Teşekkür ederimmm, sizinde sonuçlarınız güzel çıkmış. İnşallah hep böyle güzel haberler alarak biter hamileliklerimiz de sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.

İnşallah canım teşekkür ederim

Eren ve deniz guzelmis saglikla gelsinler insallahh.
inşallah canım

evet canım benim de bir kaç gündür var batmalarım, hatta sevindim bile demek ki büyüyor bebeğim diye
yemek de şuan aklıma hiç bir şey gelmedi inan Aklıma gelince yazarım

Sağol cnaım benim darısı başınızaaaaaa

İnşallah canım teşekkür ederim
inşallah perim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…