Ayy ne güzel kaç haftalık canım senin bebis bende ara ara yatarken hissediyorum bugün doktora gittim 2li test yaptırdım oda 2,2 çıktı doktor sınır da dedi ama ben buradaki arkadaşlarımın yazdıklarını okuyorum ve hiç moralimi bozmuyorum kan testimin sonucu 10 gün sonra çıkacak onun da temiz çıkacağına inanıyorum bebeğim kıpır kıpır oynuyordu yumuk yumuk eller çok tatliydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yardım ediyo ediyo sağolsun ama ben kendim yapmayıncada içim rahat etmioo
Ayy ne güzel kaç haftalık canım senin bebis bende ara ara yatarken hissediyorum bugün doktora gittim 2li test yaptırdım oda 2,2 çıktı doktor sınır da dedi ama ben buradaki arkadaşlarımın yazdıklarını okuyorum ve hiç moralimi bozmuyorum kan testimin sonucu 10 gün sonra çıkacak onun da temiz çıkacağına inanıyorum bebeğim kıpır kıpır oynuyordu yumuk yumuk eller çok tatliydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kitap tavsiyesi ve 2 li test sonuçları için çok tşkler canlar
Kızlar , bir kaç gündür süren bir akıntım ve kötü bir koku problemi yaşıyordum. 10 Mayıs cumartesi doktor kontrolüm olmasına rağmen dayanamadım iş yerinden izin aldım doktora gittim. Sağ olsun hemen aldı ilgilendi. Çok abartılacak bir durum yokmuş, ufak bir iltihap durumu mevcutmuş. Bu dönemler genelde mantar enfeksiyonu çok olur Allah'tan mantar değil dedi. 2'li taramamı cumartesi yapacaktı gelmişken yapalım dedi. Ense kalınlığını ölçtü 1,5mm oldukça iyi olduğunu söyledi. Dilersen kan tahlili yapmayabiliriz dedi ama ben istedim yapılmasını. Bunun dışında bizim ufaklık 6,7cm olmuş ve inanılmaz hareketli. Yani doktor ölçmek isterken sürekli hareket halindeydi. Kollar bacaklar, bildiğiniz zıplıyor içimde.Kalp atışlarını bile duymamız oldukça zor oldu, doktor "tam alıyorum kalp atışını, kaçıyor hemen oradan dedi.Ve bugün itibariyle bamya olan ismini zıpçıktık olarak değiştirdimBugün itibariyle 12+4 haftalık, ama doktora göre boyu fazlaca uzun, 17 günde 2 katından fazla büyümüş. 19 Nisan'da 3,5 Cm 'di. Suyu çok iyi dedi, kese çevresinde vs herhangi bir kanama da yok dedi. İçimi rahatlattı baya. Tahlil sonuçlarımızı 14 Mayıs günü alacağız İnşallah. Allah'ıma emanet bebeğim, temiz çıkacağını gönülden inanıyorum.Kısacası cumartesi olacak randevumuzu ve tahlil işimizi bugün plansız olarak aradan çıkardık. Cinsiyetini de sordum ama, malum aşırı hareketliliğinden bir şey görmek mümkün olamadı
Kızlar bi konuda size danışmak istiyorum. Ben ense kalınlığı ve ikili tarama testini yaptırmadan önce bunlarla ilgili kötü sonuç alanların yazılarını okumuştum ve çok etkisinde kalmıştım. Çok şükür ikisinin sonucu da iyi çıktı ve endişelenmem gereken bişey olmadığını söyledi doktorum. Ama bu testleri yaptırmaya giderken de sonuçlarımı almaya giderken de korkudan tansiyonum düştü çok endişelendim hep bayılmak üzereydim kendimi çok kötü hissettim ve eşimi de kendimle birlikte yıprattım. Sonuçlar kötü de çıksaydı o benim evladım ve ona ömür boyu mutlulukla bakıcam tabiki ama sağlıklı olması da en önemlisi. Şimdi doktorum 4 hafta sonra 3 lü tarama testi yapalım dedi bunun gerekli olduğunu biliyorum ama daha şimdiden stresi sardı o testi yaptırırken ve sonucu alırken ne hale geliceğimi şimdiden görüyorum bebeğimi de üzdüğüm için üzülüyorum . Acaba yaptırmasam mı diye düşünüyorum sonuçta kötü bi sonuç alsam da bebeğimi Allah'ın izniyle doğurucam. Ne yapçağımı bilmyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Kızlar , bir kaç gündür süren bir akıntım ve kötü bir koku problemi yaşıyordum. 10 Mayıs cumartesi doktor kontrolüm olmasına rağmen dayanamadım iş yerinden izin aldım doktora gittim. Sağ olsun hemen aldı ilgilendi. Çok abartılacak bir durum yokmuş, ufak bir iltihap durumu mevcutmuş. Bu dönemler genelde mantar enfeksiyonu çok olur Allah'tan mantar değil dedi. 2'li taramamı cumartesi yapacaktı gelmişken yapalım dedi. Ense kalınlığını ölçtü 1,5mm oldukça iyi olduğunu söyledi. Dilersen kan tahlili yapmayabiliriz dedi ama ben istedim yapılmasını. Bunun dışında bizim ufaklık 6,7cm olmuş ve inanılmaz hareketli. Yani doktor ölçmek isterken sürekli hareket halindeydi. Kollar bacaklar, bildiğiniz zıplıyor içimde.Kalp atışlarını bile duymamız oldukça zor oldu, doktor "tam alıyorum kalp atışını, kaçıyor hemen oradan dedi.Ve bugün itibariyle bamya olan ismini zıpçıktık olarak değiştirdimBugün itibariyle 12+4 haftalık, ama doktora göre boyu fazlaca uzun, 17 günde 2 katından fazla büyümüş. 19 Nisan'da 3,5 Cm 'di. Suyu çok iyi dedi, kese çevresinde vs herhangi bir kanama da yok dedi. İçimi rahatlattı baya. Tahlil sonuçlarımızı 14 Mayıs günü alacağız İnşallah. Allah'ıma emanet bebeğim, temiz çıkacağını gönülden inanıyorum.Kısacası cumartesi olacak randevumuzu ve tahlil işimizi bugün plansız olarak aradan çıkardık. Cinsiyetini de sordum ama, malum aşırı hareketliliğinden bir şey görmek mümkün olamadı
Kızlar ikili test sonucumu yazıyorum bi fikir söyleyen ve belki karşılaştırmak isteyen olur... Biz 11+4 ken yaptırdık erken mi oldu bilmiyorum.. Sonuçlar şöyle:
CRL: 46,6 mm
NT: 1,20 mm
PAPP-A : 3,39 mlU/ml
fB-hCG : 25,6
Kombine risk doğumdaki : <1:10000 cut off değerinin altında
Yaş riski doğumdaki : 1:1292
Trisomy 13/18 + NT : < 1:10000 cut off değerinin altında
Günaydın annelerherkese iyi mesailer
Sizi çok iyi anlıyorum. Ben öğretmenlik yapıyorum çalıştığım kurumun müdürünün üzerime atmadığı iftira kalmadı işi bırakmam için her türlü yolu denedi ve hla da devam ediyo hergün çektiğim binbir eziyet. Sırf öğrencilerimi bırakıp hayal kırıklığına uğratmamak için sabrediyorum. Çok ağladım çok tartıştım çare olmadı huylu huyundan vazgeçmedi .6 hafta sonra tatil olcak ve kurtulucam. Siz de bu 2 haftadan sonra kurtulcaksınız öyle düşünün. Hamileliğimiz en güzel günlerimiz olsun bunu mahfetmelerine izin vermeyelim güçlü duralım
Günaydın annelerherkese iyi mesailer
hımm güzel, eğer erkek olursa eren, ege, yağız, kız olursa ırmak veya deniz seçenekler arasındaBiz yavuz selim dusunuyoruz canimsiz dusundunuz mu
canım ikili temiz çıkmış ve yeterince stres yaşatmışsın zaten bebeğine. Bence aynı strese tekrar gerek yok, ama tabi kendi kararın yine deKızlar bi konuda size danışmak istiyorum. Ben ense kalınlığı ve ikili tarama testini yaptırmadan önce bunlarla ilgili kötü sonuç alanların yazılarını okumuştum ve çok etkisinde kalmıştım. Çok şükür ikisinin sonucu da iyi çıktı ve endişelenmem gereken bişey olmadığını söyledi doktorum. Ama bu testleri yaptırmaya giderken de sonuçlarımı almaya giderken de korkudan tansiyonum düştü çok endişelendim hep bayılmak üzereydim kendimi çok kötü hissettim ve eşimi de kendimle birlikte yıprattım. Sonuçlar kötü de çıksaydı o benim evladım ve ona ömür boyu mutlulukla bakıcam tabiki ama sağlıklı olması da en önemlisi. Şimdi doktorum 4 hafta sonra 3 lü tarama testi yapalım dedi bunun gerekli olduğunu biliyorum ama daha şimdiden stresi sardı o testi yaptırırken ve sonucu alırken ne hale geliceğimi şimdiden görüyorum bebeğimi de üzdüğüm için üzülüyorum . Acaba yaptırmasam mı diye düşünüyorum sonuçta kötü bi sonuç alsam da bebeğimi Allah'ın izniyle doğurucam. Ne yapçağımı bilmyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var
canım gözün aydın, senin de sonucun gayet güzel benceKızlar ikili test sonucumu yazıyorum bi fikir söyleyen ve belki karşılaştırmak isteyen olur... Biz 11+4 ken yaptırdık erken mi oldu bilmiyorum.. Sonuçlar şöyle:
CRL: 46,6 mm
NT: 1,20 mm
PAPP-A : 3,39 mlU/ml
fB-hCG : 25,6
Kombine risk doğumdaki : <1:10000 cut off değerinin altında
Yaş riski doğumdaki : 1:1292
Trisomy 13/18 + NT : < 1:10000 cut off değerinin altında
Canım maşallah gözün aydınnnnnn
günaydın cnm, iyi mesailerGünaydın annelerherkese iyi mesailer
günaydınlar, güzel günlergünaydın kasım anneleri herkese güzel sağlıklı bir gün diliyorm
ayyyy harbiden zıpçıktı
maşallah annesi ona
Canım maşallah gözün aydınnnnnn
Erkek olursa çok fırlama, kız olursa çok fingirdek olacak sanırım, sanırsınız zorla tutuyoruz içeride. Elinde olsa çıkacak sanki
Teşekkür ederimmm, sizinde sonuçlarınız güzel çıkmış. İnşallah hep böyle güzel haberler alarak biter hamileliklerimiz de sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.
hımm güzel, eğer erkek olursa eren, ege, yağız, kız olursa ırmak veya deniz seçenekler arasındatam karar vermiş değiliz canım.
canım ikili temiz çıkmış ve yeterince stres yaşatmışsın zaten bebeğine. Bence aynı strese tekrar gerek yok, ama tabi kendi kararın yine de
canım gözün aydın, senin de sonucun gayet güzel bence
günaydın cnm, iyi mesailer
günaydınlar, güzel günler
canım gözün aydın, senin de sonucun gayet güzel bence
Teşekkür ederimmm, sizinde sonuçlarınız güzel çıkmış. İnşallah hep böyle güzel haberler alarak biter hamileliklerimiz de sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.
inşallah canımEren ve deniz guzelmissaglikla gelsinler insallahh.
evet canım benim de bir kaç gündür var batmalarım, hatta sevindim bile demek ki büyüyor bebeğim diyebugünde göbişimde batmalar başladı
doktor söylemişti arık göbeğe doğru rahmi genişletmeye başlayacaklar batma olabilir diye...
siz ne alemdesiniz kızlarr???
ya bir de 2 haftadır eşimi çok ihmal ettim ne yemek yapıyorum ne başka bişey anladınız siz
napsam acaba bu akşama bir organizasyon mu yapsam...
yarın annem gelicek...
ama eve bir gidiyorum pelte gibi yığılıp kalıyorum 8 de devriliyorum...
bana fikir verirmisiniz kızlarr??
pratik ne yapıyım yemek olarak eve gidince (makarna dışında)??
inşallah perimSağol cnaım benim darısı başınızaaaaaa
İnşallah canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?