2014 Kasım Anneleri

benimde bakici ikigundur geliyorralistirma asamasindayiz ama ben ise gtmek istemiyorum yaa (gerginim insallah diger haftaa hersey cok iyi alistilar diye yazabilirZ buraya

sen zaten üzgünsün bide kadının bunları söylemesi çok kırıcı ama şöyle söyliym benimde annem ve kayınvalidem bakıyor 2 aylıkken çalışmaya başladım her iki kızımda da böyle erken başladım ilk kızımda çook yaşadım bu duyguları beni anne diye bilmicek anne demicek diye çünkü kv. annem diye konuşur gelinlerinede torunlarıylada annem diyerek konuşur. öyle olunca beni anne bilemiycek diye çok üzülüyordum sonra kızım kelimeleri söylemeye, konuşmaya başladı anne kim, baba kim, anneanne babaanne kim o kadar iyi biliyolarki ben öğretmeden babaannesine banne demeye bana da anne demeye başladı hiç canını sıkma o seni kokundan sesinden çok iyi tanıyor sen annesisin, bide büyük kızım bebekken hiç beni aramazdı kimde olursa dururdu buda zoruma gidiyordu çalışıyorum diye, ama aşılıyor şimdi annecim seni seviyorum diye konuşması yokmu bitiyorum hiç bunları duyamıycam diye zannediyordum,sende canını sıkma oğluşun seni üzmez hele erkek çocuk anneye daha düşkün olur biz sonuçta onların geleceği için çalışıyoruz, ama bakıcıya bunu güzel tatlı dille anlat istersen seni üzmesin böyle saçma konuşarak

Canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki ben de kızımı 1 saat bile bırakmadan buyuttum. 10 11 ay civarı işe başladım eşimin bir akrabası bize ıkı sokak uzaklıkta ona bıraktık hergün. abla ne kadar cok ugrassa da buyuk anne babanne dedirtmek için kızım anne demeyi tercih etti. Ben yokken anne beni görünce babanne derdi hatta bazen anne diye ona seslendiğini gordukce eve gidip ağlardım. Zamanla bıraktı tabi anne demeyi tamamen. Öyle kıskanırdım ki ona sarılım uyudugunu dusundukce. Kendimi teselli ettim sürekli ne kadar güzel sevgiyle bakıyor ki kızım bı kadar mutlu dedim hep. Butun arkadaslarım evden kacarak cıkarken benim kızım el sallayarak uğurladı beni o gördüğü sevgi sayesinde. Üzülüyordu tabi ama 1 ya da ıkı kere yi gecmez ağladığı.

Moralini bozma güzel bakılsın mutlu bir çocuk olsun daha önemli. üzüldüğünü belli etme yavrucuguna geri geleceğini hissettir bebek te olsalar anlıyorlar. bakıcıyla da konuş sen teyze dedirtmeye calış üzülüyorum de.
Anne derse de bılıncli yapmıyorlar inan seni tabiki tanıyacak bilecek anne sensin.

2 aydır ara ara azalıp tekrarlayan pişik var oğlumda. Yazdığın kremlerden sadece hametanı kullanmadım, Diğerlerini ve fito, travazol da dahil hepsini kullandık. Bir işe yaramadılar. Ben hala Poposunu silerken parfümlü Islak mendil kullanmıyorum. Unibaby yenidoğan Islak pamuk Mendil kullanıyorum. Oğlumun pişiğini azaltan tek krem coresatin canım, istersen bi dene. Pembe rengi olucak. Başka renkleride var. Çok geçmiş olsun, inşallah biran önce iyileşirler

Kizlar Allah bin kere yardimciniz olsun birakip ise gidenlere diyorum evet onlar icin mecbur da ben de kimseye guvenemiyorum anneme bile az once bi biraktim mutfaga gittim pat die bi ses ardina aglama yastiktan yana dusmus neyseki bise olmadi bu zamana kadar 1saat bile birakmadim kimseye ondan birakamamm. Gercekten Allah sabir versin calisanlara guc versin gecen gun hayal ettim calismayi dusunurken bile agliyorum guya isi birakip gelirim diyorum:))

Az once saglik ocagina ugradim boy kg takibi icin boyu iyide kg yok yaaa ister istemez uzuluyorum 8kg boy 75 hareketli dedi takma kafana dedi ebesi. kan sayimi yaptrdim 10,9 dedi kan ilacini hic vermemistim ver dedi dusuk dedi
okadar yemesine ragmen kg yok. evet cok mu onemli degilde biraz alsin istiyorum almiyor sizin dediginiz gibi tadimlik yese eriyip akack demekki
herseyi duzenli ve ev yapimi dogal seylerden veriyorum uykusuda cook iyi masallah nie almiyor anlamiyorum gerci babasi zayif herseyiyle babasi

Cok şükür saglıgı yerınde cnm. Bende evde tartıyorum nerdeyse hep aynı çıkıyo. Bayramdan önce gdıcez bakalm ne durumda. Bende ferrum var ıkı üç kere ancak vermışımdır bakalm nasıl çıkıcak.

Kıyamam ya ne kadar uzulmussun canım arkadaşım ona anne dese bile bunu bilinçli demeyecek önce bunu aklına yaz kadın ayıp etmiş soylediklerinde huyunu suyunu sen daha iyi bilirsin bence çatışma haline gelmeden bastan müdahale et duruma kadınla konuş damardan gir bu konularda dikkatli davranırsin diye sana güveniyorum falan dersin diğer türlü inatlasabilir.

arkadasimin 2çocuğunu büyüten bakıcılarını transfer ettik o bakacak canım

benimde bakici ikigundur geliyorralistirma asamasindayiz ama ben ise gtmek istemiyorum yaa (gerginim insallah diger haftaa hersey cok iyi alistilar diye yazabilirZ buraya

inşallah öyle yazarız korktuğumuz gibi olmaz hiçbir şey annelik de farklı bir duyguymuş böyle

Hiç üzülme unutmak olur mu hiç anne kokusu anne yüzü unutulur mu helede 10 aydır seninle geçen gün ig.de biz söz okudum Bilimsel verilere göre insanın çok uzun yıllar görmese bile unutmaycağı tek yüz anne yüzüymüş

tamam güven açısından yakının bakması tabikide
güzel birşey aklın kalmıo ama nazın geçmesi dediklerinin
dışına çıkmaması içinde yabnacı iyi tabi çok güvenmn lazım
rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın.benm kvler bakıo mesela
çok güvenirim bakımında yemesini uykusuna gezdirrmesine 4 dönüolar
gerçi ben varken daha bi fazla ben yokken belkiarada ofluyalardır baya yoruo çünkü :)
bende çok ağladım başlarda çocuğu uyutuorum öle masum oluoki ona baktıkça ağlıodum
acaba beni arıomu emmek istiomu die kafayı yicektim bi ara daha neler neler.
ama şimdi o iyi olsun mutlu olsun karnı doysun falan die düşünüorum valla.

arkadasimin 2çocuğunu büyüten bakıcılarını transfer ettik o bakacak canım

inşallah öyle yazarız korktuğumuz gibi olmaz hiçbir şey annelik de farklı bir duyguymuş böyle

anladım cnm inş.iyi olur yabnacı daha iyidir heralde
ne bilim ben kv deden çok çektiğim için belkide torununa tabiki iyi bakıo
da bazen benm dediklerimn dışına şeyler yapınca sinirleniorum bişey sölesen kırılıo
eşimde şuan mecbur bakıo bişey desek alın çocuğunuzu der kırılır die bişey sölemek
istemio bazı şeylerinden memnn olmasakda bişey diyemioz.

Antibiyotik mi kullandınız bu aralar ondan olmuş olabilir herşeyi de yapmışsın cidden benim yeğenimin geçmeyen pişiği vardı çareyi sadece pudra da bulduk

Maşallah sana yakışıklı, annesinin memleketinde pek bi mutlu görünüyor

Evet canım ya günlerimiz şükür çok güzel geçti..

Gerçekten çok zor.. Haklısın kendi annesine bile insan güvenmemek değil de hani bebeğinin dilinden sen anlıyorsun ya 24 saatin onla geçiyor kimse benim kadar anlayamaz modundayım ben de : )

Canım ben de memlekette götürdüm 9. ayda kan sayımını burda yaptıramamıştık viral enfeksiyon geçiriyor diye.. O zaman işte tam 9 ay 14 günlüktü yani sanıyorum 1 hafta on gün önce işte.. Kanımız 11,5 felandı.. Ordaki doktor sabah 5 damla akşam 5 damla kan ilacı versen iyi olur dedi ben hala başlamadım.. Kendi doktoruna sormak istiyorum.. O zaman da kilomuz 9kg boyumuzu sormadan çıkmışım : ) Ama doktor tam ideal kilo ve boyda ne eksik ne fazla fit bir oğlan olacak demişti bana kilosu az gelmişti biraz.. Benim oğlumun da iştahı yerinde şükür ama gerçekten ben de bilmiyorum neden az kilo alıyorlar sağlıklı olsunlar da...

Ahh arkadaşım sorma hemde nasıl üzgünüm kendini tutamyrm yaa gözyaşlarım akıp gidiyor ne zormuş anne olmak ve evet dediğin gibi kadının patavatszlığı işte bunu konuşcam uygun bi zamanda anne demesini kabul edemem diye ama inş anlar

Canım msjnı okurken çok duygulandm, şuanki hislerime tercüman olmuşsun , yiğit de beni kalabalıkta pek aramaz sosyal bi çocuk en çokta bu yüzden takyrm kafaya seninde dediğin gibi ama ne güzel sen sonunda güzellikler görmüşsün inş bizim içinde öyle olur:-(

Haklısın canım en azından iyi bakıldıgını biliyrm içim rahat ama böyle nispet yapar gibi konuşmasıda çok içime oturdu sen nasıl başettin bununla başkasına anne demesi çok zor olsa gerek ben kaldırablrmym bilmyrm ama Allah güç kuvvet versin

Arkadaşlar bu aylarda normal mi bilmiyorum bebeğimle yapışık ikiz olduk resmen... Aşırı düşkün oldu bana neden bilmiyorum.. Komşumu da sürekli gördüğünden Allah tan sabah problem yaratmadı bi ara bana gelir gibi oldu hııı yaptı ağlar gibi sonra düzeldi... Gözünün önünde olayım hep kucağımda olsun istiyor... Kol kaslarım zayıfladı vallahi

Benimki tam tersi kimi gorse atliyor emme diyor yani disari demek istiyor gidiyor 5dk sonra yine beni ariyor hemen geliyor bana. Yaylada bi gece agliyarak uyandi benden baska kimseyede gutmedi omzumda agladi oda gozleri kapali agliyor dusun yani ama yinede babaya daha duskun babasini gorsun hayatta bana gelmez 6da babasi geliyor yogurdunu yediriyor o uyutyr hatta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…