2014 Kasım Anneleri

Kızlar bebişle piknıge gıttınızmı almam gereken önlem varmı böcüklere vs karşı. Yarın hava guzel olursa gıdıcez inşallah
Canım ben dün gittim ben çok korkarım börtü böcekten oğluma oyun çadırı aldık onun içine yorganını yastığını götürdüm içinde salladım hem rüzgar gelmedi hemde güneş falan içindede bi güzel oynadı benim işime yaradı haftaya tatile gidecez yine götürcem

Bi arkadasimiz pisiktenpisikten muzdaripmis benim tavsiyem az bise anne sutu cok iyi geliyor ben denedim hemen gecirdi ilk zamn olmustu pisik bana dediklerinde de gulmustum hatta:) boyke bise olamaz die

Merhaba kızlar. Geçmişi okuyayım dedim yarın iş başı yapacak olan öğretmen arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum ama inanın bana çalışmak hem size hemde bebeklere çok iyi geliyor. Ben işe başlayalı 1ay oldu , aynı sizin gibi ağlamaktan helâk olmuştum daha işe başlamadan . Ama şimdi diyorumki iyi ki çalışıyorum. Hem kendime zaman ayırıyorum hemde eve gelince kızımla çok güzel vakit geçiriyorum. Sakın kafanıza takmayın ne olursa olsun, kim bakarsa baksın onların anneleri bizleriz, kendinizden pay biçin bir sürü insan var hayatımızda ama biri bile annemizin yerini tutabilir mi? Üzmeyin kendinizi tam tersine eski hayatınıza ve düzeninize evladınız ile geri döndüğünüz için sevinin. Herşey onlar için.

Ay onu hiç sorma ben karıncadan bıle korkar allahın gücüne gitmesin tiksinirim bı bocek görim hep tetıkte olurum ufacık şeyden basarım cıglıgı. Eşimle cok ugraştk bunu yenmek için ama olmuyo malesef. Sevmek istıyorum ama yapamıyorumya. Yarın gıdıcegımiz için cadırı nerden bulurum acaba bilmıyoumki arabada pusetınde uyuturum arabasınıda goturucem her ihtımale karşı. Ama cadır iyi fikirmiş

Ay ne guzel iste
Yoruluosundur ama cok guZel
Yakisikli oglusunu yerim senin cok tatli yaaa agzini burnunu yidigim :)))

Cnm bnm oglum yemiyor ama kg aldi
Acaba beslenmesinde mi hata yapiosun
Annem diet yapiyor meyve ile yogurt veriliyor birbirini dengelesin diye
Bende o mantikla meyveli yogurt yerse bebek kilo alma diye dusunuyrm
Onun haricinde kilo almamasi cok sorun degil
Boyu uzamasi ve yuzde elli persentil degerinin uZerinde olmasi yeter diye biliyrm

Ne kadar cok yiyiyor ya masallah :)

Cnm yedikleri ile alakali olabilir mi

Sevgili anneler,
Kasım 2015 anne adayı olarak sizlere bir sorum daha olacak :)

Bu yıl yastık , yorgan kullanabilir miyim ? Henüz almadım. Yan yatış yastığı aldım.Penye battaniyemiz var , örgü yünden battaniyemiz var , bir de kalın kumaştan kundak aldım.
Yorgan ve yastık da almalı mıyım ?

Canm ben ilk aylarda yastık kullanmamıştım. Yorgan hiç kullanmadm halada. ınce ve örgü battanıyelerı vardı kışın onu örtmuştum. Minnacık bedeni yorgann altında düşün daralır bence. En azından ben daralırdım:))

Canm valla bilmiyorum ama zannetmiyorum su sekilde veriyorum
sabh bulamac yaparsam (ihlamur 5 6 cicibebe labne ceviz findik badem karisimi ev yapimi pekmeZ tahin teryag karstryrm hepsi dogal birde)
bazen omlette yapiyorum kendi yiyor onu
ara meyve+cicibebe
oglen sebze corbasi etli veya tavuklu yada kiymali sehriye crbasi yada tavk sulu yayla crbasi en fazla 2 gun veriyorum
ara yogurt cicibebeli yada sade
aksam princ unu prkmezli irmikli
gecede emiyor zaten corbalarim cesitli oluyor bazen mercmek bazen nohut bulgur princ irmk sehriye gibi...

Iyi aksamlar kizlar..benim oglumda cok az kilo aliyo daha 9 kg gormedik 8.7 kg..bende yemek duzenimizi yazim acaba yanlismi yapiyorum?sabah 6 da 150 cc mama 10 da kahvalti (zeytin peynir pekmez tahin ceviz tereyag buskuvi kasar) 12 de meyve..1 de uyuyo 150 cc mama..3.5 ta corba veya sebze etli veya kiymali..6.5 da yogurt avakado veya bugday hasliyorum icine..9.5 da kasik mamasi veya hurmali muhallebi.yatarken 12 gibide 150 cc mama.porsiyonlarda corba kasesiyle.bana iyi gibi geliyoama goren bu cocuk cok zayif sunu yap bunu yap ne yapsakta bu cocuk kilo alsa diyolar cok uzuluyorum. .kendimi yetersiz hissediyorum

Antibiyotik mi kullandınız bu aralar ondan olmuş olabilir herşeyi de yapmışsın cidden benim yeğenimin geçmeyen pişiği vardı çareyi sadece pudra da bulduk
Yok kullanmadik antibiyotik canim bir hafta sonu cok sıcakti disardaydik bezini degistirmeme ragmen o gün pisik oldu sicaktan.. Pudra gozenekleri tikiyormus diye denemedim ama artik deneyecegim gecsin yeter ki..

Bi arkadasimiz pisiktenpisikten muzdaripmis benim tavsiyem az bise anne sutu cok iyi geliyor ben denedim hemen gecirdi ilk zamn olmustu pisik bana dediklerinde de gulmustum hatta:) boyke bise olamaz die
Malesef ki o benim..
Mutlaka deneyecegim tesekkurler..

Cnm yedikleri ile alakali olabilir mi
hep ayni seyleri yiyor canim ya.. Yani degisik bir sey yemedi ama domatesi fln kestim yiyeceklerimizden.. Dogdugundan beri ilk kez bezinin markasini da degistirdim bakalim yapmadigim kalmadi :)

Bana gore sen fazla bile yediriyorsun ben mama vermedigim icin mamalr fazlama geldi benimki tas catlasin 9u bulur yatmasi 8 30 uyur gun icinde 2saate bi uyur 2 3 saat uyur bi uyudugunda gunde 4defa uyur sabh uyans ara uyku oglen uyku ikindi uyku ara uyku aksam uyku ve sabha kadar uyur

Yarın yeni okulumda ilk günüm kasıldim nedense uyuyamadim saat kaç oldu

Ne zaman uyanik ben anlamadim
Uyku problemi yasayan efsunkar bunu hic okumamaliydiii
Bana demek istedin galiba:)bende bu kadar uyumasini istemiyorum bi yere gidemiyorum yolda basliyor mizmizlanmaya uyumk icin dogdu dogali takip ettik tek derdi uyumak hep bu duzende gitti sasmadi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…