Bana gorede Iyi yemesi ama haftasonu sivastaydim annem ne yapsakta bu cocuk kilo alsa dedi..dun komsu geldi acaba tiroid mi var bu cocukta diyo iyice moralim bozuldu..babasida boyle zayifmis bebekken diz kapaklari one firlarmis zayifliktan diyorum ama yokkherkes kendimi yetersiz hissettiriyo bana.benim oglum kemik agirlikli et yapismiyo ustune ne yapabilirimBana gore sen fazla bile yediriyorsun ben mama vermedigim icin mamalr fazlama geldi benimki tas catlasin 9u bulur yatmasi 8 30 uyur gun icinde 2saate bi uyur 2 3 saat uyur bi uyudugunda gunde 4defa uyur sabh uyans ara uyku oglen uyku ikindi uyku ara uyku aksam uyku ve sabha kadar uyur
Eki Görüntüle 1620111 oğluşum yoğurt yerse :):)
Ay ne guzel iste
Yoruluosundur ama cok guZel
Yakisikli oglusunu yerim senin cok tatli yaaa agzini burnunu yidigim :)))
Sanirim ogluna asik oluyrm ben
Bu ne ya
Hastasiyim
Masallah
oyy maşallah ya cook tatlı oğluşun Allah bağışlasın yavrularımızıGÜNAYDIINNNNNNNNNNNNNN
Oğlum ilk günler neme sıcağa alışamadı yavrum haline bakın : ) İmdat der gibi..
Eki Görüntüle 1620636
Eki Görüntüle 1620639 Gezmelere gittikEki Görüntüle 1620640
Doya doya çikolata yedi Ananesini ziyarete gittik mesai yaptık : )
Eki Görüntüle 1620638 Eki Görüntüle 1620637
oyy maşallah ya cook tatlı oğluşun Allah bağışlasın yavrularımızı
anneannenin gömleğiyle fincanda pek bi uyumluymuş kelebekleri :)
Günaydın geçen senenin kasım anneleri, geçenlerde park yatak için yardımınızı almıştım şimdi ise baston bebek arabası için.. istediğim içinde hem bebeğimin rahat etmesi hemde ürünün ve fiyatının hafifliği, önerilerinizi bekliyorum ..
Ben yeni aldım canım pliko mini 6kg ağırlığı fiyatı 600 küsür birde chicco ve nuna ağırlık ve fiyat olarak uygun ben birazda açılıp kapanma kolaylığına göre yaptım tercihimiGünaydın geçen senenin kasım anneleri, geçenlerde park yatak için yardımınızı almıştım şimdi ise baston bebek arabası için.. istediğim içinde hem bebeğimin rahat etmesi hemde ürünün ve fiyatının hafifliği, önerilerinizi bekliyorum ..
Ben haberleri bile izleyemiyorum artık şehit haberlerini, annelerini görmeye dayanamıyorum Allah sabır versin kimseyi bunla sinamasinOffff rastgele bişi okudum çok fena oldum şu an... Profil mesajlarını okurken rastlarım.. Bir annenin en ağır imtihanıdır herhalde evlat acısı... Çok kötü oldum...
Ben haberleri bile izleyemiyorum artık şehit haberlerini, annelerini görmeye dayanamıyorum Allah sabır versin kimseyi bunla sinamasin
Kizimdan ayri ilk gunum ve her an onu duusnuyorumbiran once gitseydim eve hemen sarilip opcem kuzumu tum yavrulara saglik sihhat uuzun hayirli omur versin Rabbim
Neden peki bakmayayim dedim ama senin profilin üstünden baktım fotosunu gördüm sadeceAmin canım amin... 1,5 yaşında minik bir prenses... Allah sabır versin annesine...
Neden peki bakmayayim dedim ama senin profilin üstünden baktım fotosunu gördüm sadece
Cok yazık olmuş ya ne kadar anlık bişey kötü oldum Allah sabır versin anne babasına19 aylıkmış melek gibi yavrum ya... Annesi süt ısıtırken mi ne yatak odasının penceresinden düşmüş... Yüreğim öyle çarpıyor ki ben de zaten hemen kendi hayatıma yontma var oğlumu sarıp sarmalamak geldi içimden sıkıca..
Cok yazık olmuş ya ne kadar anlık bişey kötü oldum Allah sabır versin anne babasına
uykusuz annis nasil gecti ilk günün?Yarın yeni okulumda ilk günüm kasıldim nedense uyuyamadim saat kaç oldu
evet alintilanmamis.. Masallah...Bana demek istedin galiba:)bende bu kadar uyumasini istemiyorum bi yere gidemiyorum yolda basliyor mizmizlanmaya uyumk icin dogdu dogali takip ettik tek derdi uyumak hep bu duzende gitti sasmadi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?