2014 Kasım Anneleri

Bana gorede Iyi yemesi ama haftasonu sivastaydim annem ne yapsakta bu cocuk kilo alsa dedi..dun komsu geldi acaba tiroid mi var bu cocukta diyo iyice moralim bozuldu..babasida boyle zayifmis bebekken diz kapaklari one firlarmis zayifliktan diyorum ama yokkherkes kendimi yetersiz hissettiriyo bana.benim oglum kemik agirlikli et yapismiyo ustune ne yapabilirim

Yavrum dişlerini sergilemiş.. Yoğurt ağız.. : )

Ay ne guzel iste
Yoruluosundur ama cok guZel
Yakisikli oglusunu yerim senin cok tatli yaaa agzini burnunu yidigim :)))

Valla kol kaslarım zayıfladı ya.. Bal bal gülmeseler zaten kızacam ama yiyesim geliyor : )

Sanirim ogluna asik oluyrm ben
Bu ne ya
Hastasiyim
Masallah

Canım benim teşekkür ederim...

oyy maşallah ya cook tatlı oğluşun Allah bağışlasın yavrularımızı
anneannenin gömleğiyle fincanda pek bi uyumluymuş kelebekleri :)

oyy maşallah ya cook tatlı oğluşun Allah bağışlasın yavrularımızı
anneannenin gömleğiyle fincanda pek bi uyumluymuş kelebekleri :)

Amin canım Teşekkür ederim nerede kimin kuzusu varsa Rabbim bağışlasın esirgesin...
Evet sonra biz de farkettik güzel uyum yakalamışız bilmeden : )

Günaydın geçen senenin kasım anneleri, geçenlerde park yatak için yardımınızı almıştım şimdi ise baston bebek arabası için.. istediğim içinde hem bebeğimin rahat etmesi hemde ürünün ve fiyatının hafifliği, önerilerinizi bekliyorum ..

Merhaba canım.. Bir arkadaşımız bu ürünü çok önermişti çok övdü
Baby2go 86010 Pinna Deluxe Hafif Lüx Bebek Araba

Bir bak istersen gayet hafif ve çok şık görünüyor...

Benim bebek arabam da bu
Tripper go puset... Çok memnunum Ama biraz ağır..

Bir de bebek arabası alırken nacizane tavsiyem tekerlekleri ikili ikili olmasın.. Böyle tek tek olsun.. Çift çift olanları sürmek baya zor oluyormuş...

Ben yeni aldım canım pliko mini 6kg ağırlığı fiyatı 600 küsür birde chicco ve nuna ağırlık ve fiyat olarak uygun ben birazda açılıp kapanma kolaylığına göre yaptım tercihimi

Offff rastgele bişi okudum çok fena oldum şu an... Profil mesajlarını okurken rastlarım.. Bir annenin en ağır imtihanıdır herhalde evlat acısı... Çok kötü oldum...

Offff rastgele bişi okudum çok fena oldum şu an... Profil mesajlarını okurken rastlarım.. Bir annenin en ağır imtihanıdır herhalde evlat acısı... Çok kötü oldum...
Ben haberleri bile izleyemiyorum artık şehit haberlerini, annelerini görmeye dayanamıyorum Allah sabır versin kimseyi bunla sinamasin

Neden peki bakmayayim dedim ama senin profilin üstünden baktım fotosunu gördüm sadece

19 aylıkmış melek gibi yavrum ya... Annesi süt ısıtırken mi ne yatak odasının penceresinden düşmüş... Yüreğim öyle çarpıyor ki ben de zaten hemen kendi hayatıma yontma var oğlumu sarıp sarmalamak geldi içimden sıkıca..

Cok yazık olmuş ya ne kadar anlık bişey kötü oldum Allah sabır versin anne babasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…