aynen oyleeCanım benimAminnn...
Annelik ne zor di mi...
sagol cannn senin nasil gidiyor cok görünmuyorsunSelam herkese.
Örtmenlerimiz işe başlamış bugün, hayırlı olsun yeni eğitim öğretim yılı..
Senin minik ne yapmış bugünsagol cannn senin nasil gidiyor cok görünmuyorsun
Meraba canımm benim miniğimde uyumamış ve sürekli ağlamış hiç bu kadar beni arycagnı düşünmemiştim 1 haftadr beraberdi bakıcıyla alışmşdı ama demekki alışamamış sabah bırakırken çok kötydü ağlamkla ağlamamk arasnda kaldı dudakları büzdü:-( okuldan gelince hemen kucagıma aldm sarıldm nasıl ağlamaya başladı durup durup ağlaadı çok içerlemiş demekki ne zormuş yaa valla çok çok üzüldüm yavrumu böyle görünce:-(Senin minik ne yapmış bugün
benimki yememis uyumamiş üstelik bugün iki saat yoktum yarın 4saat nasıl olacak bakalım
Senin minik ne yapmış bugün
benimki yememis uyumamiş üstelik bugün iki saat yoktum yarın 4saat nasıl olacak bakalım
ayy sizinkilerdemi ayni bbenimkide hic bisey yememis geldik.emmk icin deliriyo acliktan .s inşallah yer uyurlar ya .onceden basladi.bizim.bakicida.ama anne gibi olmuyor.tabiMeraba canımm benim miniğimde uyumamış ve sürekli ağlamış hiç bu kadar beni arycagnı düşünmemiştim 1 haftadr beraberdi bakıcıyla alışmşdı ama demekki alışamamış sabah bırakırken çok kötydü ağlamkla ağlamamk arasnda kaldı dudakları büzdü:-( okuldan gelince hemen kucagıma aldm sarıldm nasıl ağlamaya başladı durup durup ağlaadı çok içerlemiş demekki ne zormuş yaa valla çok çok üzüldüm yavrumu böyle görünce:-(
Benim bakıcı oyunla faşan yedirmiş şükür aç kalmamış ama uyumami ve hep ağlMış okadar yorgun düşmüşki aglamaktan yavrum ben geldim yemeğini yedirdim uyuttum 3 saat uyudu normalde asla uyumz bu kadr:-(ayy sizinkilerdemi ayni bbenimkide hic bisey yememis geldik.emmk icin deliriyo acliktan .s inşallah yer uyurlar ya .onceden basladi.bizim.bakicida.ama anne gibi olmuyor.tabizaten cok.yiyen.bir cocuk.degil cok secer zorla oyunla iki saat sofra kaliyo kadinda.da hic yememis.haliyle.s
ayy sizinkilerdemi ayni bbenimkide hic bisey yememis geldik.emmk icin deliriyo acliktan .s inşallah yer uyurlar ya .onceden basladi.bizim.bakicida.ama anne gibi olmuyor.tabizaten cok.yiyen.bir cocuk.degil cok secer zorla oyunla iki saat sofra kaliyo kadinda.da hic yememis.haliyle.s
Benim bakıcı oyunla faşan yedirmiş şükür aç kalmamış ama uyumami ve hep ağlMış okadar yorgun düşmüşki aglamaktan yavrum ben geldim yemeğini yedirdim uyuttum 3 saat uyudu normalde asla uyumz bu kadr:-(
Hala uyku problemi yaşayan bir de biz varız cnm. Gündüz toplam ıkı saat bile uyumuyor. Akşam desen 1 saat ıcınde 4 kere yataga koyup aldıgım oluyor. Sürekli emmek istiyor emmeden uyuyamıyor çok emince sindiremiyor. Bir de cok hafif uykusu Üstünü bile örtsem uyanıyor. Ayy yoruldum bu uyku işinden artık.Ne zaman uyanik ben anlamadim
Uyku problemi yasayan efsunkar bunu hic okumamaliydiii
bende varimHala uyku problemi yaşayan bir de biz varız cnm. Gündüz toplam ıkı saat bile uyumuyor. Akşam desen 1 saat ıcınde 4 kere yataga koyup aldıgım oluyor. Sürekli emmek istiyor emmeden uyuyamıyor çok emince sindiremiyor. Bir de cok hafif uykusu Üstünü bile örtsem uyanıyor. Ayy yoruldum bu uyku işinden artık.
ayni biz.. Arkadaslarim bebeklerinin uzerini degistiriyor uyurken hayretle izliyorum ben corabini cikarsam aciyor gözünü..Hala uyku problemi yaşayan bir de biz varız cnm. Gündüz toplam ıkı saat bile uyumuyor. Akşam desen 1 saat ıcınde 4 kere yataga koyup aldıgım oluyor. Sürekli emmek istiyor emmeden uyuyamıyor çok emince sindiremiyor. Bir de cok hafif uykusu Üstünü bile örtsem uyanıyor. Ayy yoruldum bu uyku işinden artık.
bende varimben.nasil dayandiginida anlamiyorum.ben onunla ayni uyuyup dayanamiyorum uykusuzluga ama o halinden memnun.sBence emdikleri icin oluyor heralde.emmek icin uyaniyor meme.agzinda uyuyor cekip koyuyorum yatagina aninda uyaniyor yanima aliyorum agzİnda uyuuyo bukezde heryerim tutuluyo dustu dusecek korkusuyla yatamiyorumda ben dönemsel saniyordum.buyuyunce duzelir diyordum ama.hala aynii bir degisklik yok boyle.kabullenmem lazim.galiba
bende veremiyorum yiyince siskinlikten uyuyamiyor ac kalıyorda mi uyaniyor.diye denemiştim bikac kez daha beter oldu sadeece emip uyuyor en son 6 7 gibi bİZle ne yerse isteBen de tüm umutlarımı yitirdim canım. Sanırım süt işi bitene kadar böyle devam edecek. Emerek uyumaması için cok ugrastım ama olmuyor emzik te almadı. Derin uykuya gecebilse uyuyor 4-5 saat ama bu saat oldu hala mıkırdanıyor uykuda. Sindirim problemimiz var zaten muhallebi yedirdim birkaç kere doymuyor mu acaba diye bu sefer hiç uyuyamadı. Doktor da kilosu iyi gerek yok dedi.
Kızım emmemişti oğlum şimdi onun acısını cıkartıyor.
Horozumu özlemek dışında iyiydi canim eve gelir gelmez sarılıp koklastik okulumda yeni anne olanlar ve anne adaylari vardı muhabbet hep bebekler üstüne döndü bana eşekten düşeni getirin misali...uykusuz annis nasil gecti ilk günün?
evet alintilanmamis.. Masallah...
Gunaydn arkadaşlar. Dünkü piknıgımız cok kötü geçti. Kızım elleri kirlenince evdede aglıyodu. Piknikte yere bile oturmadı. Masada pusetınde yada yanımızda arabasındaydı.genelde hrp kucagımdaydı. hiçbişey yemedı emmedı akşam 9 a kadar. Uyumadıda. En son yolda emdı uyudu eve dönerken. Evde artık bişeyler yaptm yedırdım uyudu gece şükür. Benden başka kımsedede durmadı. Heryerım agrıyo ne bişey yıyebildm ne eglenebıldm. Dahada asla hira büyümeden piknik miknik yok olan hep bana oldu yıneya. Resmen pişman oldum gıttıgıme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?