2014 Kasım Anneleri

Canım aynı sorunu ben de yasadım. 10 gün oldu geleli yeni alıştı. 5 hafta geniş yatakta yattı döne döne kendi yatağı küçük şimdi alıştı ama ömrü kısa olacak yatagın. Napıcam bilmiyorum ben de

Ne kadar keyifçi bu bebişler ya... Tek kişilik bazada yatacak kadar da büyük değiller ki orda yatırayım dönsün dursun.. Bakalım çok büyük bir sorun olursa bazamın kenarlarına koruyucu felan yaptırırım bir de başlık aldım mı olur herhalde... Aklıma gelen ilk çözüm bu oldu : )

Canm benimkide ole artik durmuyorlar besikte birde yuz ustu yatmk istiyor besikte cok donemiyor bende yanima aliyorum oyle yatiyoz cift kisilik yatagi nerdeyse oglum kapliyor:))

Insan ailesinin yanına gidince tatil bitsin istemiyor, hergün dolu dolu ve çok keyifli geçiyor. Bu arada ben oğlunu sana daha çok benzettim.

Canm benimkide ole artik durmuyorlar besikte birde yuz ustu yatmk istiyor besikte cok donemiyor bende yanima aliyorum oyle yatiyoz cift kisilik yatagi nerdeyse oglum kapliyor:))

Canım öyle de çok alışacak ama ... Zaten durmuyor ki bi yüzüstü bi yan bi öbür yan dönüyor...

Kizlar bugun ne corbasi yapiyosunz fikir verin

Canım annem gelirken sağolsun bir sürü un karışımını birbirine katıp bana vermişti koca bir kavanoz.. İçinde yok yok... Nohut unu, mısır unu tam buğday unu yulaf kepeği normal un daha da vardır belki... akşamdan yaptım suyun içine kabak patates maydanoz kırmızı biber haşladım kaynayan suyun içine bu un karışımından su da önce çözdüm tabi topak olmasın diye ekledim..Blenderden geçirdim Sonra da içine şehriye attım... Onu verdim komşuma.. çeşitlendirebilirsin mercimek vs ile.. Nefis tadı oluyor hele ki bir de et suyuyla ya da kemik suyuyla

Insan ailesinin yanına gidince tatil bitsin istemiyor, hergün dolu dolu ve çok keyifli geçiyor. Bu arada ben oğlunu sana daha çok benzettim.

Öyle tabi ki.. Şimdi diyorum gitmek için gün sayıyordum heyecanla ne zaman bitti de geri geldim diyorum..

Canm valla ayni sen

Kıymalı domatesli tel Şehriye Çorbası yapmayı düşünüyorum. Dün kıymalı tarhana yapmıştım.
Canm biz tarhanayi hic bilmezdk komsm verdi kucuk kuck sick suda isliyrm sonra tereyagla pisiriyrm kiymayi nasil eklicem kavurup sonrami tarhaniyi eklemm gerek
ben birazda tam bugday ekmeginin icini ekliyorum

Ablam ve kardesim gelcek bayrm temizligi yapcz insallh 3kisi birden hallderiz buyuk yegenimde var oda ogluma bakr ben ufaktn perdeleri attim bile

Bende bıgun allah ne verdıyse püresi yapıcam kıymalı:)evde brokolı kabak fasulye ne bulduysam işte. İçinede bulgur koycam

Oyy dislerini yesinler onun
Agzi burnu yogurt olmus
Vitamin olsun yarasin kuzucuka

evet heryerine bulaştırdı ay may yaparken baktım
gülüo hemen çektim görende der ne pasaklı çocuk
annesi hiç bakmıo :) evet dişleri bi bu resimde bu kadar
belli olmuş :)

yorgana gerek yok cnm peluş yada polar battaniye gayet
güzel iş görüo yorgan ağır gelir ben belki bu kış bile
kullanmam yorganı ev zaten sıcak oluo yastık ben valla baya
kullanmadım sonrasında
çok ince bi yastık kullanmıştım gerek yok onlara ama gene sen bilirsin
yastığı da vardı yorganıda annem beşik takımı yaptırırken onları da yaptırmıştı
ama hiç kullanmadım.

kiloya takılma cnm her gören bişey der boşver sen onları
hareketliler almuolar kilo falan çok da zayıf değil 1 yaşında
10 kilo olması gerekio işte düşün yemesi gayet güzel kiloya takılma..

Bana demek istedin galiba:)bende bu kadar uyumasini istemiyorum bi yere gidemiyorum yolda basliyor mizmizlanmaya uyumk icin dogdu dogali takip ettik tek derdi uyumak hep bu duzende gitti sasmadi yani

Bencede çok uyuyo ben günde 2 saatuyusa gündüz iyi diorum
valla iyide die düşünüorum maşallah uyanık kaldığı zaman
yok gibi seninkinin :):) gece nasıl peki

Yavrum dişlerini sergilemiş.. Yoğurt ağız.. : )

Valla kol kaslarım zayıfladı ya.. Bal bal gülmeseler zaten kızacam ama yiyesim geliyor : )

Canım benim teşekkür ederim...

yoğurt yerken böle bulaştırdık birazcık :):)

Selam herkese.
Örtmenlerimiz işe başlamış bugün, hayırlı olsun yeni eğitim öğretim yılı..

slm cnm hoşgeldin yoktun bayadır napıosun nasılsın kuzun nasıl

Senin minik ne yapmış bugün
benimki yememis uyumamiş üstelik bugün iki saat yoktum yarın 4saat nasıl olacak bakalım

2 saat mi 4 saat mi bunlara bide
çokmu dionuz ayıp yaa :):)ben napım sabahtan akşama
kadar kuzucuğum bensizz

alışır cnm merak etme büyük bırakmanın da bu yanları varmış demek ki
ben küçük bıraktım çok sıkıntı çekmedim tek zorluğu beni üzen bazı şeylerini
kaçırdım yemesine içmesin eben alıştıramadım gibi şeyler yada göğsümü emmek varken
çok küçükken biberondan içti sütünü akşama kadar falan.büyüdükçe evet ayrılması daha zor sanki
ama heşey onlar için katlanıcaz onlar iyi olsun yeter.

maşallah size çok güzelsiniz.
senin oğluna zaten bayılıyorum
nazar değmesinn çok yakışıklı

Ablam ve kardesim gelcek bayrm temizligi yapcz insallh 3kisi birden hallderiz buyuk yegenimde var oda ogluma bakr ben ufaktn perdeleri attim bile

oh ner güzel keşke biride bana gelse
yapsa her hafta bi yer kaldıramıorum küçücük evim
var zaten gene yetişmio çocuk uyuyunca ancak yapabildiğim
kadar haftaya kalıo zaten bi günüm var oda yetişmio

Gecede 8.30 aksam uykusuna yatar sabaha kadar uyur sukur uyku arasi 1 2 uyanir ya emer ya su icer uyanik kalmaz yani bin sukur cok iyi uykusu darisi sizinkilere olsun insallh

Canm biz tarhanayi hic bilmezdk komsm verdi kucuk kuck sick suda isliyrm sonra tereyagla pisiriyrm kiymayi nasil eklicem kavurup sonrami tarhaniyi eklemm gerek
ben birazda tam bugday ekmeginin icini ekliyorum

Ben 1,5 Çorba kaşığı tarhanayı 1 bardak suyla beraber tencereye koyup 10 dk bekletiyorum. Sonra ocağın altını açıp, 1 ceviz büyüklüğünde kıymayı ekleyip beraber pişiriyorum. Ilıkken 1 Çay kaşığı Zeytinyağı ekliyorum. Bazen kıymayı önden kavurduğumda oluyor. Iki şekilde de olur sanırım.

Bu arada ben de yoğurda tam buğday ekmeyi ekliyorum. Tarhana çorbasını baya kıvamlı yapıyorum o yüzden Ekmek koymuyorum.

Arkadaşım belki yazmışsındır, göremedim. Seminer boyunca Eren paşama kim bakıyor?
Babası bakıyor 1 hafta yıllık izinden kullandı bende whatsapptan durumu idare ediyorum :) haftaya ereni de götürcem mecburen kalabalıktan hoşlanmıyor ilk gün sıkıntı olmazsa devam yoksa rapor alıp sonra da izni baslaticam bu şekilde planladim

Gecede 8.30 aksam uykusuna yatar sabaha kadar uyur sukur uyku arasi 1 2 uyanir ya emer ya su icer uyanik kalmaz yani bin sukur cok iyi uykusu darisi sizinkilere olsun insallh

cnm yanlış anlamada benim ki
bukadar çok uyusa ben bi şüphelenirdim
sanki acaba bişeyimi var diye bi yerlere danıştın mı hiç
sakın dediğimi yanlış anlama ne bilm tuhafıma gidio bu kadar uyuması.

Son canlar..
Hiç yaşamıyorum...iş yerinde engelli kk..
Telimdede net yok ama öteki ay olacak inş
Evdede musti ile giremiyorum..
Berbat bir 2 hafta geçirdikten geceleri surekki ağlama uykuya dalamanave bbugün sukur disimiz çıktı..ilk dişi patlattik hayırlısı ile.. Sizlere de haber verelim dedik teyzeleri... İnş telime net yuklenince aranızda olacağım..zaten akşam musti uyuyunca bakıyorum okuyup çıkıyorum sizleri..
Hepiniz ve bebisler opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…