Canım aynı sorunu ben de yasadım. 10 gün oldu geleli yeni alıştı. 5 hafta geniş yatakta yattı döne döne kendi yatağı küçük şimdi alıştı ama ömrü kısa olacak yatagın. Napıcam bilmiyorum ben deGünaydın arkadaşlar.. Sizlere bişi danışmak istiyorum ya...
Oğlum tatilde kocaman yatakta döne döne uyumaya alıştı bir oyana bir buyana ters düz... Yatağında sıkılıyor uyuyamıyor.. Gecede en az 15-20 sefer ağlıyor gidiyor gidiyor başını sıkıştırıyor ya da tam yan dönemediği için ağlıyor alıyorum bir daha geri vs.. Çok keyifçi oldu ya oyy.. Nasıl çözüm bulucam şaştım kaldım.. Bir gece hiç uyumadı yanıma aldım babası gitti yan odada yattı böyle alışsın istemiyorum..
Canım aynı sorunu ben de yasadım. 10 gün oldu geleli yeni alıştı. 5 hafta geniş yatakta yattı döne döne kendi yatağı küçük şimdi alıştı ama ömrü kısa olacak yatagın. Napıcam bilmiyorum ben de
Sana benziyorOğlumun deniz keyfi..
Eki Görüntüle 1621551 Eki Görüntüle 1621552 Eki Görüntüle 1621553
Yayla gezimiz... Canım babam sağolsun... Rabbim herkesin sevdiklerini bağışlasın..
Eki Görüntüle 1621554 Eki Görüntüle 1621555 Eki Görüntüle 1621556
Bu da çekirdek aile
Eki Görüntüle 1621558 Sizce kime benziyor oğlum?
Canm benimkide ole artik durmuyorlar besikte birde yuz ustu yatmk istiyor besikte cok donemiyor bende yanima aliyorum oyle yatiyoz cift kisilik yatagi nerdeyse oglum kapliyor:))Ne kadar keyifçi bu bebişler ya... Tek kişilik bazada yatacak kadar da büyük değiller ki orda yatırayım dönsün dursun.. Bakalım çok büyük bir sorun olursa bazamın kenarlarına koruyucu felan yaptırırım bir de başlık aldım mı olur herhalde... Aklıma gelen ilk çözüm bu oldu : )
Insan ailesinin yanına gidince tatil bitsin istemiyor, hergün dolu dolu ve çok keyifli geçiyor. Bu arada ben oğlunu sana daha çok benzettim.Oğlumun deniz keyfi..
Yayla gezimiz... Canım babam sağolsun... Rabbim herkesin sevdiklerini bağışlasın..
Bu da çekirdek aile
Sana benziyor
Kıymalı domatesli tel Şehriye Çorbası yapmayı düşünüyorum. Dün kıymalı tarhana yapmıştım.Kizlar bugun ne corbasi yapiyosunz fikir verin
Canm benimkide ole artik durmuyorlar besikte birde yuz ustu yatmk istiyor besikte cok donemiyor bende yanima aliyorum oyle yatiyoz cift kisilik yatagi nerdeyse oglum kapliyor:))
Kizlar bugun ne corbasi yapiyosunz fikir verin
Insan ailesinin yanına gidince tatil bitsin istemiyor, hergün dolu dolu ve çok keyifli geçiyor. Bu arada ben oğlunu sana daha çok benzettim.
Canm valla ayni senNe kadar keyifçi bu bebişler ya... Tek kişilik bazada yatacak kadar da büyük değiller ki orda yatırayım dönsün dursun.. Bakalım çok büyük bir sorun olursa bazamın kenarlarına koruyucu felan yaptırırım bir de başlık aldım mı olur herhalde... Aklıma gelen ilk çözüm bu oldu : )
Canm biz tarhanayi hic bilmezdk komsm verdi kucuk kuck sick suda isliyrm sonra tereyagla pisiriyrm kiymayi nasil eklicem kavurup sonrami tarhaniyi eklemm gerekKıymalı domatesli tel Şehriye Çorbası yapmayı düşünüyorum. Dün kıymalı tarhana yapmıştım.
Oyy dislerini yesinler onun
Agzi burnu yogurt olmus
Vitamin olsun yarasin kuzucuka
Sevgili anneler,
Kasım 2015 anne adayı olarak sizlere bir sorum daha olacak :)
Bu yıl yastık , yorgan kullanabilir miyim ? Henüz almadım. Yan yatış yastığı aldım.Penye battaniyemiz var , örgü yünden battaniyemiz var , bir de kalın kumaştan kundak aldım.
Yorgan ve yastık da almalı mıyım ?
Iyi aksamlar kizlar..benim oglumda cok az kilo aliyo daha 9 kg gormedik 8.7 kg..bende yemek duzenimizi yazim acaba yanlismi yapiyorum?sabah 6 da 150 cc mama 10 da kahvalti (zeytin peynir pekmez tahin ceviz tereyag buskuvi kasar) 12 de meyve..1 de uyuyo 150 cc mama..3.5 ta corba veya sebze etli veya kiymali..6.5 da yogurt avakado veya bugday hasliyorum icine..9.5 da kasik mamasi veya hurmali muhallebi.yatarken 12 gibide 150 cc mama.porsiyonlarda corba kasesiyle.bana iyi gibi geliyoama goren bu cocuk cok zayif sunu yap bunu yap ne yapsakta bu cocuk kilo alsa diyolar cok uzuluyorum. .kendimi yetersiz hissediyorum
Bana demek istedin galiba:)bende bu kadar uyumasini istemiyorum bi yere gidemiyorum yolda basliyor mizmizlanmaya uyumk icin dogdu dogali takip ettik tek derdi uyumak hep bu duzende gitti sasmadi yani
Yavrum dişlerini sergilemiş.. Yoğurt ağız.. : )
Valla kol kaslarım zayıfladı ya.. Bal bal gülmeseler zaten kızacam ama yiyesim geliyor : )
Canım benim teşekkür ederim...
Selam herkese.
Örtmenlerimiz işe başlamış bugün, hayırlı olsun yeni eğitim öğretim yılı..
Senin minik ne yapmış bugün
benimki yememis uyumamiş üstelik bugün iki saat yoktum yarın 4saat nasıl olacak bakalım
Meraba canımm benim miniğimde uyumamış ve sürekli ağlamış hiç bu kadar beni arycagnı düşünmemiştim 1 haftadr beraberdi bakıcıyla alışmşdı ama demekki alışamamış sabah bırakırken çok kötydü ağlamkla ağlamamk arasnda kaldı dudakları büzdü:-( okuldan gelince hemen kucagıma aldm sarıldm nasıl ağlamaya başladı durup durup ağlaadı çok içerlemiş demekki ne zormuş yaa valla çok çok üzüldüm yavrumu böyle görünce:-(
Oğlumun deniz keyfi..
Bu da çekirdek aile
Ablam ve kardesim gelcek bayrm temizligi yapcz insallh 3kisi birden hallderiz buyuk yegenimde var oda ogluma bakr ben ufaktn perdeleri attim bile
Canm biz tarhanayi hic bilmezdk komsm verdi kucuk kuck sick suda isliyrm sonra tereyagla pisiriyrm kiymayi nasil eklicem kavurup sonrami tarhaniyi eklemm gerek
ben birazda tam bugday ekmeginin icini ekliyorum
Babası bakıyor 1 hafta yıllık izinden kullandı bende whatsapptan durumu idare ediyorum :) haftaya ereni de götürcem mecburen kalabalıktan hoşlanmıyor ilk gün sıkıntı olmazsa devam yoksa rapor alıp sonra da izni baslaticam bu şekilde planladimArkadaşım belki yazmışsındır, göremedim. Seminer boyunca Eren paşama kim bakıyor?
Gecede 8.30 aksam uykusuna yatar sabaha kadar uyur sukur uyku arasi 1 2 uyanir ya emer ya su icer uyanik kalmaz yani bin sukur cok iyi uykusu darisi sizinkilere olsun insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?