2014 Kasım Anneleri

Maşallah uyuyan bebişlere,bnmkinin uykusu gitgide azalıyo gece çok sık uyanıyo her gece 2 olunca sbhmışçasına açıyo gözleri uyut uyutablrsen ben baygın bi şekilde öyle salla böyle salla nasıl uyutcağımı şaşırıyorum geceleri uyumuyo resmen.eklemlerimi huzursuz ediyo diyorum.dişte var tabi.bnmki hala yemek yemiyo ayrıca ne güzel besleyici tarifler yapıyosunuz hala bikaç kaşıktan sonra reddediyo

Kizim asi oldu bugun simdi yikadimya unuttum sorun olurmuki yikadiktan sonra aklima geldi istenn gucten

Dişiniz hayırlı olsunn

cnm yanlış anlamada benim ki
bukadar çok uyusa ben bi şüphelenirdim
sanki acaba bişeyimi var diye bi yerlere danıştın mı hiç
sakın dediğimi yanlış anlama ne bilm tuhafıma gidio bu kadar uyuması.
Canm dogdu dogali boyle esim cook gozlemci biri o oyle olunca dogal olarak bende oyle oldum saatlerini hic sasirtmadim hep onun duzenine gore yasadim acik acik dedim aksam misafr istemyorum die beni bilen biliyr yani hep sessiz ortamda uyudu
uyank 3saat kalsa yer yerinden oynar durmaz saclarini yolmaya baslr resmn hep boyle yani
cok sukur saglik sorunu yok yani nie gosterimki dr annem diyo sende boyleydin hala oyleyim :))gece gunduz yatiyorum doymuyorum uykuya:))))

cnm yanlış anlamada benim ki
bukadar çok uyusa ben bi şüphelenirdim
sanki acaba bişeyimi var diye bi yerlere danıştın mı hiç
sakın dediğimi yanlış anlama ne bilm tuhafıma gidio bu kadar uyuması.
Normali o değilmi benimkide 8 dedimi bayılır gecede bikez uyanıp formül süt içer sabah 8 de uyanır tabi diş çıkardığı dönemler Hariç gün içinde de 2 kez toplam 3 saat yatar

Normali o değilmi benimkide 8 dedimi bayılır gecede bikez uyanıp formül süt içer sabah 8 de uyanır tabi diş çıkardığı dönemler Hariç gün içinde de 2 kez toplam 3 saat yatar
ayy masallah vallaya boyle cocuklari gorunce imrenmiyor degilim saat daha 3 ve kac kez yatağına koydum aldim bilmiyotum uyku falnda kalmadi bende sabah olsada gun baslasa bari.s soyledigin gibi bir kez uyusa aylarim yorgunluğunu atarim herhalde

maşallah canım oğluna şanslı annelerdensin bencede hiç bi sorun yoktur asıl bizimkiler bi garip benim oğlum gündüz 15 saat uyumadigi oluyor o yüzden sürekli Mizmiz saatlerce uyutmaya calisiyorum ama direniyor her çocuk bir değil işte

Kızzzzzz diyorum bu isyan hiç bişi yazmıyor beğeniyor bakıyor çıkıyor nerelerde diye... Çabuk gel kız aramıza özledim seni... Şükür bir dişiniz patlamış... Evet o süreç baya zor oluyor.. Hayırlı olsun canım..

maşallah size çok güzelsiniz.
senin oğluna zaten bayılıyorum
nazar değmesinn çok yakışıklı

Teşekkür ederim canım.. Rabbim hepsini nazardan korusun hepsini esirgesin..

Günaydın herkese... Arkadaşlar oğlum 1 haftadır geceleri nerdeyse artık mama ya da herhangi bişi yemiyor uyanıyor ama ya su içiyor ya da emziğini ağzına alıp uyuyor tekrar sabaha karşı ya da sabah yiyor bi posta işte.. Demekki büyüyor ondan di mi.. Ben de aç kalıyor diye zorluyorum bazı geceler yesin diye ağlıyor..

slm cnm bizler iyiyiz sen nasılsın şükür dişinize
hayırlı olsun biz 5 oldu üstte çıktı:) telden girmek çok
zor ya ben hiç giremiorum okuyamıorum rahat yazamıorum
inş.dönersin çabucak neler yaptın hiç bilemioz.sende öpüldün canm.

Kizim asi oldu bugun simdi yikadimya unuttum sorun olurmuki yikadiktan sonra aklima geldi istenn gucten

ne aşısı cnm geç olmadımı aşı için
sıkıntı olmaz endişe etme.

cnm ne bilimpek rastlmadım böle uykuya
alışmakla da ilgili olabilir tabi ama ne bilim
bu kadar fazla uyuyana pek rastlamadım hele ki
bu aylarda diş ti bilmm ne.maşallah valla
nazar değmesin.

okadar çok uyumak bilmm ki valla
ben pek rastlamadım sabah uyurlar 1 2 saat
sonra öğlen yada öğleden sonra 1 yada 2 saat
oda nadir tabi sonra gece işte ama gecede uyanırlar yani
ben hep böle gördüm rastladım sizinkide bölyse iyi maşallah.

günaydın cnm..
aç olsa yer canım bence zorlama
iştahsızlık da var tabi şu aralar hepsinde
gece su içmesi de güsel boşver rahat ol sen.

Benimki sadece 1 saat gecsn uykusu hic durmaz hep miz miz olur yatrdigda 3 dk almz uyutmam
gecen gun ablama gittim uyku saati diyorum ablm dedi hayatta bu uyumaz uyutma 5 dk sonra ciktim odadan sok oldu alismis demekki diyor

slm cnm hoşgeldin yoktun bayadır napıosun nasılsın kuzun nasıl
Merhaba canim
İyiyim çok şükür, iş güç koşturup gidiyoruz. İşten çıkıp koşa koşa eve gidiyorum. Oğluşla akşam ediyoruz, sonra onu emzirirken sızıp kalıyorum :) Alperen de iyi. Harıl harıl emekliyor. Sıralıyor. 6 dişi çıktı. Bir de bir haftadır baba mama meme diyor :) sen nasilsin? Oğlun nasıl?

günaydın cnm..
aç olsa yer canım bence zorlama
iştahsızlık da var tabi şu aralar hepsinde
gece su içmesi de güsel boşver rahat ol sen.

Ne bilim demekki öyle diyorum.. Gündüz şükür canım yeme problemi yok... Gece işte demekki uykuya çok düşüyor artık...

Canm ben geceleri emziriyordum son 1aydir nerdeyse sadece suya veya emzige kalkiyor meme emmiyor yani zaten mama vermiyorum ondan sıkınti yapma yani uykuda lazim yani bendede bazen oluyor cok uyuynca acliktan olecek gibi hissediyorum ama yok yani buyuyorlar artik

Maşallah Alperen paşaya canım benim hem dişleri hem emeklemesi sıralaması... Rabbim esirgesin.. Benim bebiş tembel popo üstünde hala.. Bi yere tutunup kalkıyor yüksek bir yerden yere iniyor tutunarak o kadar... Emeklemeye niyeti yok... Aşırı geveze işte.. Yürümeden konuşacak sanırım : ))) tek kelime çoğu şeyi söylüyor.. Göstermesek de öpücük dememiz yeterli öpücük atıyor çok tatlı, bay bay ı alkışı saçını taramayı bir bir bir yapmayı öğrendi yalandan gülüyor biz sohbet ederken kahkaha atınca o da yalandan hehehe yapıyor : ))

Seni okuyunca biraz rahatladım canım demekki evet uyku daha güzel geliyor onlara.. Aç olsa uyanır ağlar.. Ne bilim ben de alışkanlık gitmiş ya öyle artık zorlamicam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…