Hayır sorun olmaz endişe etmeKizim asi oldu bugun simdi yikadimya unuttum sorun olurmuki yikadiktan sonra aklima geldi istenn gucten
Dişiniz hayırlı olsunnSon canlar..
Hiç yaşamıyorum...iş yerinde engelli kk..
Telimdede net yok ama öteki ay olacak inş
Evdede musti ile giremiyorum..
Berbat bir 2 hafta geçirdikten geceleri surekki ağlama uykuya dalamanave bbugün sukur disimiz çıktı..ilk dişi patlattik hayırlısı ile.. Sizlere de haber verelim dedik teyzeleri... İnş telime net yuklenince aranızda olacağım..zaten akşam musti uyuyunca bakıyorum okuyup çıkıyorum sizleri..
Hepiniz ve bebisler opuldunuz
Canm dogdu dogali boyle esim cook gozlemci biri o oyle olunca dogal olarak bende oyle oldum saatlerini hic sasirtmadim hep onun duzenine gore yasadim acik acik dedim aksam misafr istemyorum die beni bilen biliyr yani hep sessiz ortamda uyuducnm yanlış anlamada benim ki
bukadar çok uyusa ben bi şüphelenirdim
sanki acaba bişeyimi var diye bi yerlere danıştın mı hiç
sakın dediğimi yanlış anlama ne bilm tuhafıma gidio bu kadar uyuması.
Normali o değilmi benimkide 8 dedimi bayılır gecede bikez uyanıp formül süt içer sabah 8 de uyanır tabi diş çıkardığı dönemler Hariç gün içinde de 2 kez toplam 3 saat yatarcnm yanlış anlamada benim ki
bukadar çok uyusa ben bi şüphelenirdim
sanki acaba bişeyimi var diye bi yerlere danıştın mı hiç
sakın dediğimi yanlış anlama ne bilm tuhafıma gidio bu kadar uyuması.
ayy masallah vallaya boyle cocuklari gorunce imrenmiyor degilim saat daha 3 ve kac kez yatağına koydum aldim bilmiyotum uyku falnda kalmadi bende sabah olsada gun baslasa bari.s soyledigin gibi bir kez uyusa aylarim yorgunluğunu atarim herhaldeNormali o değilmi benimkide 8 dedimi bayılır gecede bikez uyanıp formül süt içer sabah 8 de uyanır tabi diş çıkardığı dönemler Hariç gün içinde de 2 kez toplam 3 saat yatar
cook tesekkurlerrHayır sorun olmaz endişe etme
maşallah canım oğluna şanslı annelerdensin bencede hiç bi sorun yoktur asıl bizimkiler bi garip benim oğlum gündüz 15 saat uyumadigi oluyor o yüzden sürekli Mizmiz saatlerce uyutmaya calisiyorum ama direniyor her çocuk bir değil işteCanm dogdu dogali boyle esim cook gozlemci biri o oyle olunca dogal olarak bende oyle oldum saatlerini hic sasirtmadim hep onun duzenine gore yasadim acik acik dedim aksam misafr istemyorum die beni bilen biliyr yani hep sessiz ortamda uyudu
uyank 3saat kalsa yer yerinden oynar durmaz saclarini yolmaya baslr resmn hep boyle yani
cok sukur saglik sorunu yok yani nie gosterimki dr annem diyo sende boyleydin hala oyleyim :))gece gunduz yatiyorum doymuyorum uykuya:))))
Son canlar..
Berbat bir 2 hafta geçirdikten geceleri surekki ağlama uykuya dalamanave bbugün sukur disimiz çıktı..ilk dişi patlattik hayırlısı ile.. Sizlere de haber verelim dedik teyzeleri... İnş telime net yuklenince aranızda olacağım..zaten akşam musti uyuyunca bakıyorum okuyup çıkıyorum sizleri..
maşallah size çok güzelsiniz.
senin oğluna zaten bayılıyorum
nazar değmesinn çok yakışıklı
Son canlar..
Kizim asi oldu bugun simdi yikadimya unuttum sorun olurmuki yikadiktan sonra aklima geldi istenn gucten
Canm dogdu dogali boyle esim cook gozlemci biri o oyle olunca dogal olarak bende oyle oldum saatlerini hic sasirtmadim hep onun duzenine gore yasadim acik acik dedim aksam misafr istemyorum die beni bilen biliyr yani hep sessiz ortamda uyudu
uyank 3saat kalsa yer yerinden oynar durmaz saclarini yolmaya baslr resmn hep boyle yani
cok sukur saglik sorunu yok yani nie gosterimki dr annem diyo sende boyleydin hala oyleyim :))gece gunduz yatiyorum doymuyorum uykuya:))))
Normali o değilmi benimkide 8 dedimi bayılır gecede bikez uyanıp formül süt içer sabah 8 de uyanır tabi diş çıkardığı dönemler Hariç gün içinde de 2 kez toplam 3 saat yatar
Günaydın herkese... Arkadaşlar oğlum 1 haftadır geceleri nerdeyse artık mama ya da herhangi bişi yemiyor uyanıyor ama ya su içiyor ya da emziğini ağzına alıp uyuyor tekrar sabaha karşı ya da sabah yiyor bi posta işte.. Demekki büyüyor ondan di mi.. Ben de aç kalıyor diye zorluyorum bazı geceler yesin diye ağlıyor..
Benimki sadece 1 saat gecsn uykusu hic durmaz hep miz miz olur yatrdigda 3 dk almz uyutmammaşallah canım oğluna şanslı annelerdensin bencede hiç bi sorun yoktur asıl bizimkiler bi garip benim oğlum gündüz 15 saat uyumadigi oluyor o yüzden sürekli Mizmiz saatlerce uyutmaya calisiyorum ama direniyor her çocuk bir değil işte
Merhaba canimslm cnm hoşgeldin yoktun bayadır napıosun nasılsın kuzun nasıl
günaydın cnm..
aç olsa yer canım bence zorlama
iştahsızlık da var tabi şu aralar hepsinde
gece su içmesi de güsel boşver rahat ol sen.
Canm ben geceleri emziriyordum son 1aydir nerdeyse sadece suya veya emzige kalkiyor meme emmiyor yani zaten mama vermiyorum ondan sıkınti yapma yani uykuda lazim yani bendede bazen oluyor cok uyuynca acliktan olecek gibi hissediyorum ama yok yani buyuyorlar artikGünaydın herkese... Arkadaşlar oğlum 1 haftadır geceleri nerdeyse artık mama ya da herhangi bişi yemiyor uyanıyor ama ya su içiyor ya da emziğini ağzına alıp uyuyor tekrar sabaha karşı ya da sabah yiyor bi posta işte.. Demekki büyüyor ondan di mi.. Ben de aç kalıyor diye zorluyorum bazı geceler yesin diye ağlıyor..
İyi gidiyor canım çok şükür. Koşturmacadan pek vakit bulamıyorum ya.sagol cannn senin nasil gidiyor cok görünmuyorsun
Merhaba canim
İyiyim çok şükür, iş güç koşturup gidiyoruz. İşten çıkıp koşa koşa eve gidiyorum. Oğluşla akşam ediyoruz, sonra onu emzirirken sızıp kalıyorum :) Alperen de iyi. Harıl harıl emekliyor. Sıralıyor. 6 dişi çıktı. Bir de bir haftadır baba mama meme diyor :) sen nasilsin? Oğlun nasıl?
Canm ben geceleri emziriyordum son 1aydir nerdeyse sadece suya veya emzige kalkiyor meme emmiyor yani zaten mama vermiyorum ondan sıkınti yapma yani uykuda lazim yani bendede bazen oluyor cok uyuynca acliktan olecek gibi hissediyorum ama yok yani buyuyorlar artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?