2014 Kasım Anneleri

Herkeslere masallah bix hala dis cikarmadik tek biz kaldik heralde isyanda cikarmis massllh mustafaya

Umut Aras maşallah küçük adama neler de bilirmişş yaa. Tutunarak inmek zor geliyo Alperen e yaa hop alın beni kucağınıza diye atlıyo :)

Umut Aras maşallah küçük adama neler de bilirmişş yaa. Tutunarak inmek zor geliyo Alperen e yaa hop alın beni kucağınıza diye atlıyo :)

Canım bebekler biz farkında olmadan neler öğreniyorlarmış gerçekten... Doğduğundan beri tarağı var hep onla saçını taramışız ya geçen hafta oyuncaklarının arasına karışmış eline aldı saçına götürdü saçını taradı şok oldum ben... Başka şeyle yapmıyor onu mesela sadece onla yapıyor... Maşallah hepsine... Diyorum bir de üstlerine fazla düşsek hiçbi iş yapmasak neler yapar bu bebişler.. Rabbim hepsini bağışlasın..

Masallh buyuduler de dogsa die sabirsizlaniyduk az kaldi yas gunlerine

Evet canım ya... Gün akışında normal geliyor ama bazen böyle oturup düşünüyorum Rabbim diyorum ne günler geçti şaka gibi benim bir oğlum var bebeğim var ve yaş gününe iki ay kaldı diyorum... Şükrler olsun Allah'ıma.. Ben şimdiden minik hazırlıklar yapmaya başladım... Yaş günü süsleri bardakları tabakları felan aldım... Kimsemiz yok burda ama olsun komşum ve çocukları var gelebilirlerse burda çok kar olmazsa annemler inşallah gelecek bizbize olacağız... Yine de güzel bişi olsun istiyorum bakalım fikirlerimi yapabilirsem..

15 aya kadar vakti varmisti ciksin artik yani heyecanla kirik princ tanesini gormek istiyorum

benm oğluşumda işte 5 tane falan diş çıkardı 1 tanesi üstte
onun dışında emekleyerek koşuyo valla eli heryere uzanıo artık
benimkide dede dedi arada anne dio işte anlayabilirsen mammam
dio arada öle bakalım çok hareketli ve yaramaz.
akşamı bende zor ediorum hemen gidiorum oğluşuma işte
bazende falan oluo beni görünce ilk gülüo gelio kucağıma
sarılıo ama sonra yine yere inmek için kim olsa ona atılıo
bazen zoruma gidio işte öle takılıoz.

Ne bilim demekki öyle diyorum.. Gündüz şükür canım yeme problemi yok... Gece işte demekki uykuya çok düşüyor artık...

uyuyosa ne güzel cnm benimkide erken yatar aslında
ama gece sürekli uyanıo emio uyuyo falan uykumda sürekli bölünüo
çok şükür aama uzun süre uyanık kalmaz sanırım gündüz pek uyumuo
sıcaktan da olabilir tabi.
bu arada kızlar doğum gününe düşündüğümüz şeyleri aldığımız
şeyleri burda paylaşalım fikir olsun tabak falan ne aldın nasıl aldın mesela.

kızlar doğum gününe hazırlık yapanlar
yapmayı düşünenler burda paylaşalım olurmu herşey
aldığımız baktığımız araştırdığımız ne varsa herşeyi hepimize
fikir olsun olurmu canlarr :):):):)

Bende bunu düşünüyorum günlerdir. Fikrim oğlum a Spiderman ya da Winnie kiyafeti giydirmek . Süsler vs yapıcam. Kek muffins sarma böyle şeyler de hazirlarim. Güzel olsun istiyorum. Benim Ailem olmicak yanımda malesef. Eşimin ailesi ve bir iki arkadaş.

Slm arkadaşlar benm pastacı arkadaşım var pasta kurabıye ve cup keklerı o yapıcak. Konsept mını mause. Emınonune gıdemezsem partisepeti. Comdan alışveriş yapıcam. Kızımada mını maus kostumu buldum gıttıgıdıyordan onu alıcam. Nerdeyse hazır hersey kışıye gore lıste yapıp ona gore siparış verıcem. Ben ne gıysem onu düşünüyorum siyah mını elbise gıyerım heralde onuda tozlu. Comdan alıırım. He bırde stüdyoda kızıma guzel bı resım cektırıp masanın arkasına afiş yaptırcam. Her ay bişey alırım bütçede cok zorlanmaz inş. Tabı eşimin bukadar hazırlıktan haberı yok şuan:))

9. Ay bitanesini kacirdik ailemin yanindaydi ancak cagirdilar saglik ocagindan

Bende doğumgünü hazırlığı ne yapsam düşünenlerdenimm.pasta bir yaş ve üstüne telde sevdiği iki çizgifil karekteri var onlar çıkınca gülüyor onların şklini koydurucağım.rengarenk balon ama tabakları filan bilmiyorum nasıl olur.benim yaptıracağım karakterlerin tabağı filan yok belki bilirsiniz digitürkte baby firstte gökkuşağı atı ve cee yapan bi tip iştee.o yüzden tabaklarda belki rengarek olur.çerçeve istemiyorum bana saşma geliyorr.kıyafet olarak keçeden yapsammı diyorum ikimizee şimdilik düşüncelerim bunlarr

Canım bi markette rastlamıştım memlekette ordan almıştım böyle 1 yaş logolu 6 adet tabak, peçetesi, duvar süsü ve masa süsü olarak.. Şimdilik bu kadar.. Çocuk çok olmayacağı için gelen her çocuğa minik bir hediye yapmak istiyorum isimlerini üzerine yazcam sonra o benim bu benim yapmasınlar diye.. Bir de yine kalabalık olmayacağımız için bizden bir yaş günü hatırası bişi yaptırmak istiyorum küçük kavanoz içine bişi olur ya da sabun vs.. İkramlıklar zaten olur... Çocuklar için yine 1 yaş logolu lolipoplar şekerler felan oluyor öyle alırım sanırım... Ne bilim bakalım nasıl olur.. Az önce bişi gördüm 3,65 metre uzunluğunda 1. aydan 12. aya kadar yine duvar süsü ama resimlerini koyabiliyorsun bir yaş günü partisi için çok hoş olur diye düşündüm bakalım..

Bizim 1. Yaşımız malesef çok buruk geçecek. Babaannesi göremedi torununun 1. Yaşını. Vefat etmeden önce gün sayıyordu şu kadar kaldı diye.. Planımda denizci konsepti vardı. O zamana kadar Allah büyük, Ileride oğlumun ilk doğum Gününe Hatıra amaçlı belki ufak Çaplı birşeyler yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…