- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Umut Aras maşallah küçük adama neler de bilirmişş yaa. Tutunarak inmek zor geliyo Alperen e yaa hop alın beni kucağınıza diye atlıyo :)Maşallah Alperen paşaya canım benim hem dişleri hem emeklemesi sıralaması... Rabbim esirgesin.. Benim bebiş tembel popo üstünde hala.. Bi yere tutunup kalkıyor yüksek bir yerden yere iniyor tutunarak o kadar... Emeklemeye niyeti yok... Aşırı geveze işte.. Yürümeden konuşacak sanırım : ))) tek kelime çoğu şeyi söylüyor.. Göstermesek de öpücük dememiz yeterli öpücük atıyor çok tatlı, bay bay ı alkışı saçını taramayı bir bir bir yapmayı öğrendi yalandan gülüyor biz sohbet ederken kahkaha atınca o da yalandan hehehe yapıyor : ))
Masallh buyuduler de dogsa die sabirsizlaniyduk az kaldi yas gunlerineAaaa bugün ayın 3 ü.. Oğlum dolu dolu 10 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuu...
Yavrum benim...
Umut Aras maşallah küçük adama neler de bilirmişş yaa. Tutunarak inmek zor geliyo Alperen e yaa hop alın beni kucağınıza diye atlıyo :)
Masallh buyuduler de dogsa die sabirsizlaniyduk az kaldi yas gunlerine
Herkeslere masallah bix hala dis cikarmadik tek biz kaldik heralde isyanda cikarmis massllh mustafaya
Biizimde dişimiz çıkmadı halaaHerkeslere masallah bix hala dis cikarmadik tek biz kaldik heralde isyanda cikarmis massllh mustafaya
Merhaba canim
İyiyim çok şükür, iş güç koşturup gidiyoruz. İşten çıkıp koşa koşa eve gidiyorum. Oğluşla akşam ediyoruz, sonra onu emzirirken sızıp kalıyorum :) Alperen de iyi. Harıl harıl emekliyor. Sıralıyor. 6 dişi çıktı. Bir de bir haftadır baba mama meme diyor :) sen nasilsin? Oğlun nasıl?
Ne bilim demekki öyle diyorum.. Gündüz şükür canım yeme problemi yok... Gece işte demekki uykuya çok düşüyor artık...
Evet canım ya... Gün akışında normal geliyor ama bazen böyle oturup düşünüyorum Rabbim diyorum ne günler geçti şaka gibi benim bir oğlum var bebeğim var ve yaş gününe iki ay kaldı diyorum... Şükrler olsun Allah'ıma.. Ben şimdiden minik hazırlıklar yapmaya başladım... Yaş günü süsleri bardakları tabakları felan aldım... Kimsemiz yok burda ama olsun komşum ve çocukları var gelebilirlerse burda çok kar olmazsa annemler inşallah gelecek bizbize olacağız... Yine de güzel bişi olsun istiyorum bakalım fikirlerimi yapabilirsem..
15 aya kadar vakti varmisti ciksin artik yani heyecanla kirik princ tanesini gormek istiyorum
Bizde dişsisiz hala.Bizde varız Dişi olmayan sorun yok ama merak etme
Bende bunu düşünüyorum günlerdir. Fikrim oğlum a Spiderman ya da Winnie kiyafeti giydirmek . Süsler vs yapıcam. Kek muffins sarma böyle şeyler de hazirlarim. Güzel olsun istiyorum. Benim Ailem olmicak yanımda malesef. Eşimin ailesi ve bir iki arkadaş.kızlar doğum gününe hazırlık yapanlar
yapmayı düşünenler burda paylaşalım olurmu herşey
aldığımız baktığımız araştırdığımız ne varsa herşeyi hepimize
fikir olsun olurmu canlarr :):):):)
9. Ay bitanesini kacirdik ailemin yanindaydi ancak cagirdilar saglik ocagindanslm cnm bizler iyiyiz sen nasılsın şükür dişinize
hayırlı olsun biz 5 oldu üstte çıktı:) telden girmek çok
zor ya ben hiç giremiorum okuyamıorum rahat yazamıorum
inş.dönersin çabucak neler yaptın hiç bilemioz.sende öpüldün canm.
ne aşısı cnm geç olmadımı aşı için
sıkıntı olmaz endişe etme.
cnm ne bilimpek rastlmadım böle uykuya
alışmakla da ilgili olabilir tabi ama ne bilim
bu kadar fazla uyuyana pek rastlamadım hele ki
bu aylarda diş ti bilmm ne.maşallah valla
nazar değmesin.
okadar çok uyumak bilmm ki valla
ben pek rastlamadım sabah uyurlar 1 2 saat
sonra öğlen yada öğleden sonra 1 yada 2 saat
oda nadir tabi sonra gece işte ama gecede uyanırlar yani
ben hep böle gördüm rastladım sizinkide bölyse iyi maşallah.
kızlar doğum gününe hazırlık yapanlar
yapmayı düşünenler burda paylaşalım olurmu herşey
aldığımız baktığımız araştırdığımız ne varsa herşeyi hepimize
fikir olsun olurmu canlarr :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?