- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 373
Bende bunu düşünüyorum günlerdir. Fikrim oğlum a Spiderman ya da Winnie kiyafeti giydirmek . Süsler vs yapıcam. Kek muffins sarma böyle şeyler de hazirlarim. Güzel olsun istiyorum. Benim Ailem olmicak yanımda malesef. Eşimin ailesi ve bir iki arkadaş.
benim kendi ailem yok cnm eşimin ailesi onlarda
kalabalık çocuk falan yok oyüzden çocuklara bişey yapmıcam.
kostüm evet ne olur ya erkeğe zor ya nerden bakabilirz kostüme.
Slm arkadaşlar benm pastacı arkadaşım var pasta kurabıye ve cup keklerı o yapıcak. Konsept mını mause. Emınonune gıdemezsem partisepeti. Comdan alışveriş yapıcam. Kızımada mını maus kostumu buldum gıttıgıdıyordan onu alıcam. Nerdeyse hazır hersey kışıye gore lıste yapıp ona gore siparış verıcem. Ben ne gıysem onu düşünüyorum siyah mını elbise gıyerım heralde onuda tozlu. Comdan alıırım. He bırde stüdyoda kızıma guzel bı resım cektırıp masanın arkasına afiş yaptırcam. Her ay bişey alırım bütçede cok zorlanmaz inş. Tabı eşimin bukadar hazırlıktan haberı yok şuan:))
ay ne güzel arkadaşın olması ya.
partisepeti evet bende görmüştüm setler var
hatta içinde tabak peçete 1 yaşa özel gibi şeyler
var izmine özelde yapılıo sen aslında kızınla kendine
aynı kostüm hazırlayabilirsin çok güzel şeyler
kızlar için tabak içinn falan mı liste yapıcam sayısına .
Bende doğumgünü hazırlığı ne yapsam düşünenlerdenimm.pasta bir yaş ve üstüne telde sevdiği iki çizgifil karekteri var onlar çıkınca gülüyor onların şklini koydurucağım.rengarenk balon ama tabakları filan bilmiyorum nasıl olur.benim yaptıracağım karakterlerin tabağı filan yok belki bilirsiniz digitürkte baby firstte gökkuşağı atı ve cee yapan bi tip iştee.o yüzden tabaklarda belki rengarek olur.çerçeve istemiyorum bana saşma geliyorr.kıyafet olarak keçeden yapsammı diyorum ikimizee şimdilik düşüncelerim bunlarr
pasta 1 şekli olabilir evet.
tabaklar falan netde set şeklinde
var peçete tabak kişiye özel değilde
1 yaşa özel falan balon örtü tabak peçete bu
şekilde set yani.kız anneleri bu konuda
şanslı aynı kıyafet yapılabilir kostüm olarak.
İsyanın napiosun.mustimi opuyorum. Tüm kasım 2014 annelerine selamlar☺
sanada slm cnm.
Canım bi markette rastlamıştım memlekette ordan almıştım böyle 1 yaş logolu 6 adet tabak, peçetesi, duvar süsü ve masa süsü olarak.. Şimdilik bu kadar.. Çocuk çok olmayacağı için gelen her çocuğa minik bir hediye yapmak istiyorum isimlerini üzerine yazcam sonra o benim bu benim yapmasınlar diye.. Bir de yine kalabalık olmayacağımız için bizden bir yaş günü hatırası bişi yaptırmak istiyorum küçük kavanoz içine bişi olur ya da sabun vs.. İkramlıklar zaten olur... Çocuklar için yine 1 yaş logolu lolipoplar şekerler felan oluyor öyle alırım sanırım... Ne bilim bakalım nasıl olur.. Az önce bişi gördüm 3,65 metre uzunluğunda 1. aydan 12. aya kadar yine duvar süsü ama resimlerini koyabiliyorsun bir yaş günü partisi için çok hoş olur diye düşündüm bakalım..
hadi ya ne güzelmiş markette rastlamadım
hiç markette olıcağıda aklıma gelmezdi.netden bakıotum ben
hep varda orda görmüştüm tabak vs.çocuk falan gelicekse
evet çocuklara için güzel şeyler hazırlayabilirsin ikramlık mı dedin
hediyelik mi.ayrıca resmlerini falan koyulan şey nedir anlamadım
nerden baktın bizde baksak.
Bizim 1. Yaşımız malesef çok buruk geçecek. Babaannesi göremedi torununun 1. Yaşını. Vefat etmeden önce gün sayıyordu şu kadar kaldı diye.. Planımda denizci konsepti vardı. O zamana kadar Allah büyük, Ileride oğlumun ilk doğum Gününe Hatıra amaçlı belki ufak Çaplı birşeyler yaparız.
evet cnm senn bu var napıcan ama hayat devam ediyor
babanneside oolsa güzel olurdu kısmeti okadarmış.