2014 Kasım Anneleri

benim kendi ailem yok cnm eşimin ailesi onlarda
kalabalık çocuk falan yok oyüzden çocuklara bişey yapmıcam.
kostüm evet ne olur ya erkeğe zor ya nerden bakabilirz kostüme.

ay ne güzel arkadaşın olması ya.
partisepeti evet bende görmüştüm setler var
hatta içinde tabak peçete 1 yaşa özel gibi şeyler
var izmine özelde yapılıo sen aslında kızınla kendine
aynı kostüm hazırlayabilirsin çok güzel şeyler
kızlar için tabak içinn falan mı liste yapıcam sayısına .

pasta 1 şekli olabilir evet.
tabaklar falan netde set şeklinde
var peçete tabak kişiye özel değilde
1 yaşa özel falan balon örtü tabak peçete bu
şekilde set yani.kız anneleri bu konuda
şanslı aynı kıyafet yapılabilir kostüm olarak.

İsyanın napiosun.mustimi opuyorum. Tüm kasım 2014 annelerine selamlar☺

sanada slm cnm.

hadi ya ne güzelmiş markette rastlamadım
hiç markette olıcağıda aklıma gelmezdi.netden bakıotum ben
hep varda orda görmüştüm tabak vs.çocuk falan gelicekse
evet çocuklara için güzel şeyler hazırlayabilirsin ikramlık mı dedin
hediyelik mi.ayrıca resmlerini falan koyulan şey nedir anlamadım
nerden baktın bizde baksak.

evet cnm senn bu var napıcan ama hayat devam ediyor
babanneside oolsa güzel olurdu kısmeti okadarmış.

kızlar bu arada bende birkaç
birşey var şuan resim atamıorum ilk fırsatta
atarım dağıtmalık hediyelik için.

Ben de rastlayınca şaşırdım o zamana kadar da hiç doğumgünü için düşünmemiştim görünce hemen aldım hepsinden : )
Canım dediğim şey şu

Minik görünmüş ama duvara boydan boya sılan süsler oluyor ya bu da resimli hali oluyor işte.. Bebeğinin resimlerini koyuyorsun ay ay...

Bir de böyle magnet yaptırmayı düşünüyorum..

Kızlar daha önce çok konuşuldu ama bulamadım o sayfayı güneş kremi olarak ne almalıyım hem kendim için hem oğlum için acil cevap bekliyorum sizden fiyatı ne kdar birde bilgi verirseniz çok sevinirim

Kızlar daha önce çok konuşuldu ama bulamadım o sayfayı güneş kremi olarak ne almalıyım hem kendim için hem oğlum için acil cevap bekliyorum sizden fiyatı ne kdar birde bilgi verirseniz çok sevinirim

Ben mustela almıştım canım girmeden oğlumun her yerine sürmüştüm çok memnun kaldım hiçbir sıkıntı yaşamadım... Ayrı olarak almadın ben eczanede bu aralar mustela nın kampanyası varmış güneş kremi, vücut losyonu ve şampuanı 60 tl idi..

evet çok hoşmuş olabilir aslında
adı ne geçeio nasıl bakmalıyız
evet magnet de bende yaptırıcam zaten
onun dışında sabun kokulu taş kavanoz gibi bişiler var resimlerini
atıcam ilk fırsatta onlardan falan tabaklar peçeteler
1 yaş kurabiyeleri gibi.magnet de şöle küçük çerçeveler
var fotoğrafçıda resim çıkarttıosun istediğin bir pozu
mink mink çıkabilio hatta birde çerçeveler arkası mıknatıslı
için etakıon resmini okadar.çerçeve yani buzdolabına çok güzel

Evet daha neler var...
Partidunyası.com da var canm...

Evet daha neler var...
Partidunyası.com da var canm...

aynen çok şey varda hepsi para
çok para harcarsan çok da güzel şeyler
yaparsın zaten hazırlıcağımız börek pasta vs
şeylerde bi dünya tutucak bide bu tarz şeyler ucuzda değil
bakalım artık.

Bende guzel bi seyler yaomk istyorum masraf k.p ait herseyiyle ben sadece pasta borek isiji yapcm oglumun kiyafetide ayakkabisida suslemelerde onlara ait bana ait diyo sansliyim azcik:))

Bende guzel bi seyler yaomk istyorum masraf k.p ait herseyiyle ben sadece pasta borek isiji yapcm oglumun kiyafetide ayakkabisida suslemelerde onlara ait bana ait diyo sansliyim azcik:))

Bebek mevlüdümüzü onlar yaptı
doğum günü yaptıramam bu sefer ben yapıcam
imkanım neye el veriyorsa güzel bi anı olsun yeter dimi.
ama kıyafetini alsalar hiç fena olmaz gibi :):)

Bebek mevlüdümüzü onlar yaptı
doğum günü yaptıramam bu sefer ben yapıcam
imkanım neye el veriyorsa güzel bi anı olsun yeter dimi.
ama kıyafetini alsalar hiç fena olmaz gibi :):)
Valla bizim mevludude onlar yapti ama cook detaya inilmedi tabi pasta corek gibi birde ilk dogum suslerimi almislardi susleme yani

Valla bizim mevludude onlar yapti ama cook detaya inilmedi tabi pasta corek gibi birde ilk dogum suslerimi almislardi susleme yani

daha ne olsun ki ikramlık şeylerde pasta
börek tatlı vs şeyler de baya tutuo cnm
benim mevlüdümde istediğim gibi olmuştu
dağıtmalık şeyler baya oldu arkadaşımda yaptrmıştı
bişiler süslerim vs herşey çok şükür.inş.doğum günüde istediğim gibi
olur.belkide gene bişiler yaparlar ne bilim belki derler bunları siz yaptınız
ikramlıkları biz yapalım bilmiorum valla.

Kızımın beşigıne koruma mınderı almak istıyorum. Uygun fıyatlı tavsıyesı olan varmı

Kızlar fikir olsun bu hafta kızıma yaptığım yemekleri yazayım Cumartesi günü balık Yemeğe gitmiştik ben ızgara levrek yedim ve kızımada benim balığımdan yedirdim güvendiğim bi yerdi ve tamamen tuzsuz yapıyorlar bende normalde çok az tuz tükettiğim için ana kız afiyetle yedik,pazar günü tavuk etli tarhana çorbası, Pazartesi Semiz yemeği, salı erişteli yeşilmercimek yemeği, çarşamba kabaklı, havuçlu mücver bugünde kuzu kıymadan köfte yaptım iki adet yedi üç adet kızartmıştım kalanı ben yedim :)

Bende yarin eristeli mercmekli corbavyapim diyorum iyi aklima dusurdun iyi oldu

Herkes bebislerle ugrasiyo galiba beni oglum yormuyorda hani diyordumya arkadasin esi kanser die arkdas sabhtan gidiyor hastaneye 3 cocuk 8aylik bebege anneanne bakiyor digerleri orda burda cok yaramazlar bakamiyr anneanneleri 11 yasinda bendeki cok yaramz ama tuketyor artik ama ne yapim annesi zir durumda mecbur bakiyorum Allah icin yani 3 gundr bende yarinda gelecem diyor

Ben doğduğundan beri saatini hiç geçirmem düzene Önem veriyorum belki ondan öle alıştı inş sizinkilerde düzelir

Ben doğduğundan beri saatini hiç geçirmem düzene Önem veriyorum belki ondan öle alıştı inş sizinkilerde düzelir
inşallah canımm tatil dışında her. Akşm bnyo yapar uykuya hazzrlanır ortalama aynı saatte yatakta olur uyur saati gelnce ama dddğm gibisaattebazen yarım bazen 2 saate uyanır suan ateşi var aşıdan dolayı bu keyifsiZ hali bile mutsuz ediyoor insanı yeterki sağlıklı mutlu bir çocuk olsunda alışılıuor her duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…