- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Valla ben burdayim oglusumun herifimn kahvaltisi verdim oglusumu yatirdim herifide ise yolladim bi kahve icip bende yatacam:)Herkese günaydın diyeceğim ama "herkes" yok ki burda : )
Nerelere gittiniz kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa....
Valla ben burdayim oglusumun herifimn kahvaltisi verdim oglusumu yatirdim herifide ise yolladim bi kahve icip bende yatacam:)
Benimde ayni boyle her aksam 6.30da oarka cikar 8 de eve gelir princ ununu yer guzel bi banyo sonra dogru uyku vakti bende hep onem verdim duzenine ama birasda cocukla alakali uyumak istemeyen cocugu istedigin kadar yika et banamisin demez bin sukur bizimkilere. Herkes diyor bu kadar hareketli bi cocugun var iyi bu kadar yatiyor normalde bu harekete gore devamli uyanik kalmasi lazimmis etrafa goreinşallah canımm tatil dışında her. Akşm bnyo yapar uykuya hazzrlanır ortalama aynı saatte yatakta olur uyur saati gelnce ama dddğm gibisaattebazen yarım bazen 2 saate uyanır suan ateşi var aşıdan dolayı bu keyifsiZ hali bile mutsuz ediyoor insanı yeterki sağlıklı mutlu bir çocuk olsunda alışılıuor her duruma
Sen calisiyor muydun canmOhhhhhhhhhh misssssssss... Afiyet olsun size... Ben de işlerde sürüneyim oyy... Şimdi yatağımda olmak vardı...
Sen calisiyor muydun canm
Ohhhhhhhhhh misssssssss... Afiyet olsun size... Ben de işlerde sürüneyim oyy... Şimdi yatağımda olmak vardı...
Benimde ayni boyle her aksam 6.30da oarka cikar 8 de eve gelir princ ununu yer guzel bi banyo sonra dogru uyku vakti bende hep onem verdim duzenine ama birasda cocukla alakali uyumak istemeyen cocugu istedigin kadar yika et banamisin demez bin sukur bizimkilere. Herkes diyor bu kadar hareketli bi cocugun var iyi bu kadar yatiyor normalde bu harekete gore devamli uyanik kalmasi lazimmis etrafa gore
Günaydın hatunlarrr.
Bizimkide uyumak üzere valla bende vurup kafayı yatıyım azıcık.en fazla gerçi 30-45 dk uyuyacak ama regl oldum karnım ağrıyoo.eve vakit ayıramıcam valla oğluşunda yemeği hazır. kıymalı taze fasulyee.
Geçen kıymalı domatesli bamya yaptım çatalla ezimp içine ekmek koyup yedirdim çok güzel yedi sizde deneyin derimm
Ay aynen yaa azcık uyusam yeter.
gerçi evde olsamda çocuk uyanık olurki bu saatte
pazarları bile kalkıo erkenden 9.30 yada 10 gibi uyuyo bu
seferde ben uyumuom o uyurken kahvaltı hazırlayım falan
diorum amannnn bakalım biz ne zaman istediğimz gibi uyucaz
günaydınn cnmm.
ohh aafiyet bal şeker olsun pşaya
yarasınnn löp löp et olsunn :)
ahh cnm ben evde olsam neler yaparım da işte haftanın 1 günü
evdeyim ondada değişik şeyler yapıorum zaten bazen kabak bazen
semiz otu falan işte.kv benm pek vermez hala genelde sebze püreleri yapıp
verio mesela..aman boğulur aman yiyemez daha küçük bilmm ne.
Ben de onu düşünüyorum ya.. Eşim hemen ikinci çocuğu istiyor ama lütfen diyorum şöyle deliksiz uyku uyuyacağım günler bi gelsin mutlu olayım sonra : )
Canım ya korkuyordur napsın.. Çocuk bu bir de emanet sayılır... Daha dün haberlerde izledim çocuk boğazında erik kaldığı için konuşma yetisini yürüme yetisini kaybetmiş.. Basit gibi görünüyor ama tehlikeli gerçekten... Allah esirgesin yavrularımızı...
napalım haftanın 1 günü evde olunca
böle oluo öğlen uykusuna yattığında da
aman işlerimi halledim evi bi temizlim uyanana
kadar falan diyoruım öle akşam oluo zaten.
amann 2.çcouk mu ciddimisin ya benm eşim benden fena
valla korkuo geçen kondom bitti die bişey yapamadı isticek isteyemio
kazaya kurban gideriz die valla :):):)daha çok erken hem bizim için hem
onlar için ev hanımı olsam belkide şuan yok yani..
ayy ciddimi ya erik falan bende veriorum
eline armut muz vs öle yesin alışsın die
çok panik benm kv ödü kopuo düşücek falan
die ben ona göre daha rahat biraz bu konularda soğuk
kanlı olmak lazım yoksa hiç bişeye alışamaz ki.
gerçi başıma kötü bişey gelmedi die belkide bu kadar rahat
konuşuorum bişey olsa panikten ölürüm heralde.
Sana yazmistim ama yine alinti silinmiskızlar ya kahvaltıda neler veriosunuz yemeklerde
değilde kahvaltıda donup kalıorum zaten
haftanın 1 günü ondada güzel şeyler yapım çocuğuma..
Valla ona sorsan bi sene sonra olsun diyo... Aklında 4 çocuk varmış deli mi ne... Dedim sen okuldan mezun olacağın sene mezuniyet hediyesi olarak yaparız dedim
Ben de rahatım canım eline herşeyi veriyorum zaten öğrendiler artık yutamazsa öğürüyor eliyle hemen geri çıkartıyor... İnsanın aklına gelmiyor işte canım Allah esirgesin
Gunaydin herkese kixlar...canim ben dun kuymak yaptim..carsamba menemen yapmistim.sali kumpir..bugunde bulamac yapicam..cok istemiyorum bulamac yemesini ama hem seviyo hemde daha fazla besin aliyo..tek tek yedirmeye kalksam onlari hayatta yediremem..bizimki agzini parayla acicak nerdeyse..yemek saati onunde telefin sarj aleti legenler taraklar ne ararsan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?