2014 Kasım Anneleri

Uzatmazsa 3 sene daha okuyacak canım : )
Valla öyle hem de sipariş usulü.. 2. - 3. de erkek 4. kız olacakmış : )))

Kız eşine de mi sormadın kuymak nedir diye hiç yedirmedi mi sana : )

Tereyagi ve misir ununu kavuruyorum sonra sicak suyla aciyorum muhallebi kivaminda oluyo..yagini ustune birakinca bol kasar rendeliyorum..beraber yiyoruz..olcu olarakta 1 yemek kasigi misir unu yetiyo.cok az kaliyoo onuda ben yiyorum

Uzatmazsa 3 sene daha okuyacak canım : )
Valla öyle hem de sipariş usulü.. 2. - 3. de erkek 4. kız olacakmış : )))

tabi cnm ne demez:):)
inş.dilediğiniz gibi olur cnm ozaman:):):)

Kız eşine de mi sormadın kuymak nedir diye hiç yedirmedi mi sana : )

yok valla oda bilmez ki eminim:):)

Tereyagi ve misir ununu kavuruyorum sonra sicak suyla aciyorum muhallebi kivaminda oluyo..yagini ustune birakinca bol kasar rendeliyorum..beraber yiyoruz..olcu olarakta 1 yemek kasigi misir unu yetiyo.cok az kaliyoo onuda ben yiyorum

kuymak mı denilio ona sanki başka bi adı vardı ben hayatta yemem de
bizmkiler falan bilmio yani.
yarasın kuzuya ozaman.

tabi cnm ne demez:):)
inş.dilediğiniz gibi olur cnm ozaman:):):)

yarasın kuzuya ozaman.

Öğrenin yiyin o zaman güzel bişi : )

İnşallah canım bakalım : ))

tabi cnm ne

yarasın kuzuya ozaman.

basta bende yadirgadm cok sevmedim ozellikle oturup kendim icim yapmam ama bebek icin cok faydali arada kasarida yolluyosun

yarasın kuzuya ozaman.[/QUOTE]

Kizlar yarin aksam esimin is arkadasnin dugunu var ne yapacam bilmiyorum 8.30 uyuyor kimseyede birakamam alismamisim die yoksa sabaha kadar uyur yani gidelim yarim saat duralim dedim durmazsa geliriz dedim dugunu seviyor kapi onunde olmustu denemek amacli goturmustuk aklini yedi oynamaktan ama bu salonda olack insallh sıkılmaz

Allah inş razı olsun cnm böyle günlerde en ufak bişey bile çok önemli,çok iyi yapıyosun.zordur ama bikaçgün sabret.

Bebeğim gece boyu uyumadı dönmekten pozisyon alamıyo çok hareketli ne zmn uyumaya baslıcak bilmiyorum yemekle de arası yok tek derdi karıştrmak kurcalamak fıldır fıldır oyuncak da sallamıyo peşindeyim her an kucaağımda fln asla durmaz döner atılır

Ayni sorunu bizde yasiyoduk dinmemekten mizir mizir uyumuyodu..careyi uyuduktan sonra 2 yanina yastik koymakta buldum.oyle olunca donemedi yastiklara sarilip uyudu.zamanlayastiklarin arasini genislettim simdi hic kullanmiyorum alisti

[/QUOTE]

olabilir denim bakalım unla yağı kavurucam
sonra suyla açıcam üzerine de kaşarmı rendelicem.
bebek için faydalıysa yaparım tabiki.

[QUOTE="34ist, post: 42465819, member: 50073yumurta ve /QUOTE]

olabilir denim bakalım unla yağı kavurucam
sonra suyla açıcam üzerine de kaşarmı rendelicem.
bebek için faydalıysa yaparım tabiki.[/QUOTE]
Misir ununu yagla kavurup sutle acip en son yumurta ve kasar.bu tarif daha besleyici ama agir felir diye bu sekilde yapmadim..belki 1 ay sonra olabilir..simdilik sadece su ve kasar..butun gun cok su isticek bebeginiz aklinizda bulunsun

Kızlar banada kahvaltıya secenek lazm. Haşlama yumurta cok sevmıyo omleti çeşitlendrıp oyle yedırıyorum. Aradada menemen kumpir işte. Ama yannda neler içirebılırım genelde ıhlamur yada meyve oluyo. Başka neler yapabılırum

o ikisi birbiryle ilgili iyi yiyen çocuk uyuyo bn buunu anladım bak bu hafta 2 3. Saatlilk uykuylayım bakıcyla hiç yemiyomui ben yine zorla yediriyodum

Bızımde günlük yememiz sabah 9 9.30 kahvaltı. 12 gıbı cevızlı meyve püresı. Sonra uyuyo emıyo aralarda tabı. 2 3 gbı yemegını yıyo. Bazen yemkten sonra uyuyo sabah erken kalkmışsa. Sonra 5 gbı yogurt yemezse üzüm yada baska meyve. 7az muhallebı sonra duş ve en gec 8.30 uyku Sizce eksık yada fazla yaptıgım bişey varmı. Haftada sebze püresı kıymalı tavuklu baklıyatlı mutlaka yedırıyorum.

Kızlar oğlum 60*120 yatagına sıgamıyor. Kızım aynı karyolada 2bucuk yasına kadar yatmıştı. Oğlumun da oyle olacagını sanıyordum ama ablasına gore iri bır bebek ve cok dönüyor gece uykusu hafif rahat dönemeyince ağlıyor uyanıp.

Ablasının karyolası yavrulu genç karyolası ama aynı odada yatıramam uyandırırlar bırbırlerını ıkısıyle bırden gece ugrasamam. Zaten kızımın odası evin en uc odası sıcak oldugu ıcın orayı yapmıştım gece surekli oraya gıdemem.

Nasıl bir çözüm bulacam bilmiyorum. Uygun bir karyola bulabilir miyim acaba şimdi tek maaşla cok para da vermek istemiyorum poff

o ikisi birbiryle ilgili iyi yiyen çocuk uyuyo bn buunu anladım bak bu hafta 2 3. Saatlilk uykuylayım bakıcyla hiç yemiyomui ben yine zorla yediriyodum
Doğru diyosun cnm aç demekki ama reddediyo yemeyi oyhh napcağımı şaşırdım bi kez daa yüzüme çarptı sen böyle diyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…