- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
ohh ohh maşallah 4 tane iyiymiş bilmm
ben eşimle kaçtane die hiç konu olmadı ama
belli bi zaman sonra 2 yi ister sonra daha istemez sanırım
mezun mu olıcak kocişin ne zaman baya var heralde öle
dediğine göre:):)
aynen öle alıştılar artık ben yapmasam alışmazdı ama
aminn cnm rabbim esirgesin hepsini korusun yavrularımızı.
kuymak nedir peki nasıl yapılıo.
ne güzel hergün yanındasınız ya yaparsınız herşey
ben 1 gün olunca hafta içi yemediği şeyleri yesin istiyorum
hafta içi bulamaç yiyo çünkü.geçen hafta yaptım bulamaç ymedi
bende patates haşladım içine tereyağ peynir katmıştım belki bu hafta
da menemen yaparım başkada ne olurki kahvaltıda ya..
Tereyagi ve misir ununu kavuruyorum sonra sicak suyla aciyorum muhallebi kivaminda oluyo..yagini ustune birakinca bol kasar rendeliyorum..beraber yiyoruz..olcu olarakta 1 yemek kasigi misir unu yetiyo.cok az kaliyoo onuda ben yiyorumkuymak nedir peki nasıl yapılıo.
ne güzel hergün yanındasınız ya yaparsınız herşey
ben 1 gün olunca hafta içi yemediği şeyleri yesin istiyorum
haftyetiyoi bulamaç yiyo çünkü.geçen hafta yaptım bulamaç ymedi
bende patates haşladım içine tereyağ peynir katmıştım belki bu hafta
da menemen yaparım başkada ne olurki kahvaltıda ya..
Uzatmazsa 3 sene daha okuyacak canım : )
Valla öyle hem de sipariş usulü.. 2. - 3. de erkek 4. kız olacakmış : )))
Kız eşine de mi sormadın kuymak nedir diye hiç yedirmedi mi sana : )
Tereyagi ve misir ununu kavuruyorum sonra sicak suyla aciyorum muhallebi kivaminda oluyo..yagini ustune birakinca bol kasar rendeliyorum..beraber yiyoruz..olcu olarakta 1 yemek kasigi misir unu yetiyo.cok az kaliyoo onuda ben yiyorum
Benim oglum gece kusu 12 de yatti daha yeni kalkti..haliyle kahvaltimiz bu saate kaldi
tabi cnm ne demez:):)
inş.dilediğiniz gibi olur cnm ozaman:):):)
yok valla oda bilmez ki eminim:):)
kuymak mı denilio ona sanki başka bi adı vardı ben hayatta yemem de
bizmkiler falan bilmio yani.
yarasın kuzuya ozaman.
tabi cnm ne
yarasın kuzuya ozaman.
Allah inş razı olsun cnm böyle günlerde en ufak bişey bile çok önemli,çok iyi yapıyosun.zordur ama bikaçgün sabret.Herkes bebislerle ugrasiyo galibabeni oglum yormuyorda hani diyordumya arkadasin esi kanser die arkdas sabhtan gidiyor hastaneye 3 cocuk 8aylik bebege anneanne bakiyor digerleri orda burda cok yaramazlar bakamiyr anneanneleri 11 yasinda bendeki cok yaramz ama tuketyor artik ama ne yapim annesi zir durumda mecbur bakiyorum Allah icin yani 3 gundr bende yarinda gelecem diyor
Ayni sorunu bizde yasiyoduk dinmemekten mizir mizir uyumuyodu..careyi uyuduktan sonra 2 yanina yastik koymakta buldum.oyle olunca donemedi yastiklara sarilip uyudu.zamanlayastiklarin arasini genislettim simdi hic kullanmiyorum alistiBebeğim gece boyu uyumadı dönmekten pozisyon alamıyo çok hareketli ne zmn uyumaya baslıcak bilmiyorum yemekle de arası yok tek derdi karıştrmak kurcalamak fıldır fıldır oyuncak da sallamıyo peşindeyim her an kucaağımda fln asla durmaz döner atılır
[/QUOTE]basta bende yadirgadm cok sevmedim ozellikle oturup kendim icim yapmam ama bebek icin cok faydali arada kasarida yolluyosun
yarasın kuzuya ozaman.
o ikisi birbiryle ilgili iyi yiyen çocuk uyuyo bn buunu anladım bak bu hafta 2 3. Saatlilk uykuylayım bakıcyla hiç yemiyomui ben yine zorla yediriyodumBebeğim gece boyu uyumadı dönmekten pozisyon alamıyo çok hareketli ne zmn uyumaya baslıcak bilmiyorum yemekle de arası yok tek derdi karıştrmak kurcalamak fıldır fıldır oyuncak da sallamıyo peşindeyim her an kucaağımda fln asla durmaz döner atılır
Doğru diyosun cnm aç demekki ama reddediyo yemeyi oyhh napcağımı şaşırdım bi kez daa yüzüme çarptı sen böyle diyinceo ikisi birbiryle ilgili iyi yiyen çocuk uyuyo bn buunu anladım bak bu hafta 2 3. Saatlilk uykuylayım bakıcyla hiç yemiyomui ben yine zorla yediriyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?