2014 Kasım Anneleri

valla bilmiyorum ki inşallah o günleri bir görelimde toparlarız yine kendimizi inşallah

kızlar doğumdan sonra hormonlar nedeniyle bucak bucak kaçacaksınız maalesef:) şimdi tadını çıkarın madem:)

kızlar doğumdan sonra hormonlar nedeniyle bucak bucak kaçacaksınız maalesef:) şimdi tadını çıkarın madem:)

Allah kaçırtmasın Hormonlardan oluyorsa geçicidir o zaten, yoksa devamlı olmasın Allah korusun

süt hormonu isteksizlik ve vajinal kuruluk yapar, netten bakabilirsin canım.

Doğrudur canım ya, bizi hormonlarımız yönetiyor. Nasıl ki şimdi farklılıklar yaşatıyorlarsa bize doğumdan sonra da öyle değişiklikler olması doğal yani. Doğal bir süreç, herkes gibi bizlerde yaşayacağız. Allah sağlık sıhhat versin hem bebeklerimize hemde bizlere.

uzun zamandır giremiyorum arkadaşlar nasılsınız

Kizlar bizdeki durm cook farkli simdiye kadar tikkyok :))yani ilgili alakali cilvelesme hepsi var birlsme yok korkuyrm diyo bebise bise olck die dr anlatti ama elimde degl diyo neyaparsam yapim yok 9 boy lemi gececk diyrm ikiniz iyiolun ben iyiyim diyo onun icin uzulyrm yoksa benimle herturlu ilgili

ben kaçmamıştım ama sankı ılk kez bırlıkte oluyormuş gıbı belkı okdar cok degıl ama yınede acı olmuştu zaten doğuma 1 ay kala bırakıyosun bıde 40 gün bekle sezeryan yapıncada açılma yok ıyıce kapanıyor halıyle acı oluyor ayy kızlar en kötüsüde sütünüzzün akma tedırgınlıgı oluyor pete sexi olamıyoruz sütyenle

harmony testı nasıl oluyor o konuda bılgım yok benımde bugun olucak ıkılı tetsım normal kan alıp ıkılı yapmadılarmı

Kizlar bana cvp yazabilecek kimse yok mu??😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hosgeldin tekrar:) kac haftalik oldun, sonuclarin nasil bebisin nasil sen nasilsin bulantin var mi?

bencede hissedersin tatlım ben çok net algılıyorum kendisini

pekı rahım yukarı ne zaman cıkıyoordu ozamn daha net hıssedılır ınternette 12.haftadan sonra yazıyodu

harmony testı nasıl oluyor o konuda bılgım yok benımde bugun olucak ıkılı tetsım normal kan alıp ıkılı yapmadılarmı

İkili testin detayli ultrason kisminda ense kalinligi 2.8 cikinca kan almadilar. Bu harmony test amniyosentez yerine yapiliomus artik kanindan bakiolar bebekte sorun var mi diye sonuc iki haftada cikio nasil gececek bilmiyorum😔

kötü düşünme ınsallah ıyı cılkar bana dr amnıyosentezı söyledı ben ıkılı testte yüksek çıkarsa düşünürüm dedım

hosgeldin tekrar:) kac haftalik oldun, sonuclarin nasil bebisin nasil sen nasilsin bulantin var mi?

Hosbulduk canim☺️ben pek bulanti sorunu yasamadim o konuda sansliyim ama zor bi hamilelik yasiyorum 3 kez kanamam oldu bugune kadar birde bu ikili testte ense kalinligi sinirda ciktigi icin test yaptilar sonucun gelmesine 10gun var icim icime sigmiyo nasil gececek bilmiyorum😔

kötü düşünme ınsallah ıyı cılkar bana dr amnıyosentezı söyledı ben ıkılı testte yüksek çıkarsa düşünürüm dedım

Saol canm dua et bana.. Bu test amniyosentez gibi riskli degil sadece kan aliyolar ama insallah hicbirine gerek kalmaz sende

artik normale binmistir insallah. bende serum yiyorum surekli bulantilardan dolayi yerimden kalkamiorm. kilo kaybediorm hala. bebegimi besleyemiorm 12+3 um su an. ve dua ediorm normale binsin hersey die

Aramizda iki gun varmis bende 12+5 im😊 bende kanamalardan dolayi kalkamiorum hic sebepler farklida olsa ikimizde yatioruz😔 az kaldi insallah bi iki haftaya toparlaniriz hem merak etme bebegin gayet iyidir sen yiyemesende o beslenir senden..allah hepimizin yardimcisi olsun

cinsiyeti belli oldu mu senin bebisinin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…