Ben pek isteksizlik yaşamadım zaten ilk zamanlardan beri zaten, şu aralar hele tavan yapmış durumda libidoBak kendine aynen, zaten Allah kısmet ederse doğumdan sonra bir süre bakamayacağız kendimize. Doğum yorgunluğu, uykusuzluk, emzirmeye alışma, bebeğe alışma derken o aralar salabiliriz büyük ihtimal.Bana öyle gibi geliyor.
valla bilmiyorum ki inşallah o günleri bir görelimde toparlarız yine kendimizi inşallah
kızlar doğumdan sonra hormonlar nedeniyle bucak bucak kaçacaksınız maalesef:) şimdi tadını çıkarın madem:)
Allah kaçırtmasınHormonlardan oluyorsa geçicidir o zaten, yoksa devamlı olmasın Allah korusun
süt hormonu isteksizlik ve vajinal kuruluk yapar, netten bakabilirsin canım.
benimde iki ama ben hissediyorum yaa 14 te vallahi bak yaaa
canım senle aramız 1 hafta ınsallah bende hissederim 1 haftaya
kızlar doğumdan sonra hormonlar nedeniyle bucak bucak kaçacaksınız maalesef:) şimdi tadını çıkarın madem:)
Arkadaslar nasipse bende kasimda dogum yapacagim gecen hafta ikili test yapildi ve ense kalinligi 2.80 cikti aranizda test yaptirip boyle sınırda sonuc alan var mi?harmony test yaptirdim ama cok endiseliyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bana cvp yazabilecek kimse yok mu??😔
Kizlar bizdeki durm cook farkli simdiye kadar tikkyok :))yani ilgili alakali cilvelesme hepsi var birlsme yok korkuyrm diyo bebise bise olck die dr anlatti ama elimde degl diyo neyaparsam yapim yok 9 boy lemi gececk diyrm ikiniz iyiolun ben iyiyim diyo onun icin uzulyrm yoksa benimle herturlu ilgili
bencede hissedersin tatlım ben çok net algılıyorum kendisini
harmony testı nasıl oluyor o konuda bılgım yok benımde bugun olucak ıkılı tetsım normal kan alıp ıkılı yapmadılarmı
İkili testin detayli ultrason kisminda ense kalinligi 2.8 cikinca kan almadilar. Bu harmony test amniyosentez yerine yapiliomus artik kanindan bakiolar bebekte sorun var mi diye sonuc iki haftada cikio nasil gececek bilmiyorum😔
hosgeldin tekrar:) kac haftalik oldun, sonuclarin nasil bebisin nasil sen nasilsin bulantin var mi?
kötü düşünme ınsallah ıyı cılkar bana dr amnıyosentezı söyledı ben ıkılı testte yüksek çıkarsa düşünürüm dedım
Hosbulduk canim☺️ben pek bulanti sorunu yasamadim o konuda sansliyim ama zor bi hamilelik yasiyorum 3 kez kanamam oldu bugune kadar birde bu ikili testte ense kalinligi sinirda ciktigi icin test yaptilar sonucun gelmesine 10gun var icim icime sigmiyo nasil gececek bilmiyorum😔
artik normale binmistir insallah. bende serum yiyorum surekli bulantilardan dolayiyerimden kalkamiorm. kilo kaybediorm hala. bebegimi besleyemiorm 12+3 um su an. ve dua ediorm normale binsin hersey die
Aramizda iki gun varmis bende 12+5 im😊 bende kanamalardan dolayi kalkamiorum hic sebepler farklida olsa ikimizde yatioruz😔 az kaldi insallah bi iki haftaya toparlaniriz hem merak etme bebegin gayet iyidir sen yiyemesende o beslenir senden..allah hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?