2014 Kasım Anneleri

Benim oğlumla cidden çok sıkıntım var kızlar. Ne adam gibi yiyor ne de uyuyor. . İnanılmaz hareketli cin gibi. Bir yere gitmek istemiyorum onun yüzünden . Dışarı ciktigimizda asla uyumuyor mız mız bütün gün. Uykusu desen yarım saatte sallayarak zor uyutuyorum. Yemesi yarım yamalak. Çok sinirleniyorum böyle olunca. Bagiriyorum ona. O kadar hareketli ki bezini bile degistirmeme izin vermiyor. Ben napicam bilmiyorum.

Canım benim oğlum da böyle gece bile doğru dürüst uyumuyor onunla birlikte ben de tabi.bi de çalışmaya da başladım Artık cok yorgunum caresizim onun enerjisine yetişemiyorum ama hep aklıma sagligi yerinde olmayanlar geliyor sonra şükrediyorum iyiki sağlıklı da böyle diye. Biraz büyüdüklerinde rahat edeceğiz inşallah

selam kızlarr
bayadır girmiyodum..okudum biraz..özlemişim valla..
geçen sene bu zamanlar sabırsızlıkla doğumu bekliyoduk,şimdi 10aylık oldular..zaman gerçekten çabuk geçiyo..
ne kadar zor olsada bu dönemleri,kıymetini bilmeliyiz bence..çünkü hiç bizaman bu kadar minik olmuycaklar

Yamanın Ateş'i sabahtan beri 38 in altına inmedi hep 39 üstünde geziyor iki defa doktora götürdüm muayenede bişeyi yok diyorlar viral bişey 3 gün içinde Ateş'i düşmezse tahlil yaparız diyorlar cayır cayır yanıyor çocuk baygın yatıyor ve benim moralim çok bozuk sinirlerimde yine bunaldımm çok

Allah yardım etsin ben en azından evdeyim. Biliyorum ve kendime çok kızıyorum snra ağlıyorum ona kizdigim için. Gerçekten evlat büyütmek çok zormus

Çok geçmiş olsun Yaman bebeğe. 11 . Ay aşısı galiba değil mi?

Iyi Akşamlar arkadaşlar çok zor 4 günün ardından nihayet yarın iş yok. Lütfen öneri de bulunun. Bebeğim asla ben gelene kadar uyumamış Ağla Ağla çatlamış emzik vermeye çalıştım almıyor ısırıp atıyor süt sağıp bıraktım yok emmemiş kökümü alsın dedim tişörtümü bıraktım yok ayakta sallayalım dedim ilk oyun zannediyor sonra basıyor çığlığı ne yapacağımı şaşırdım pazartesi okuluma gideceğim kurul varmış gelmem 5 bulur ne yapacak bu çocuk o evde ben okulda Ağladım zaten kaçtım erken

cok gecmis olsun biz de iki hafta once oyle olmustuk el ayak agiz hastaligi denildi.. Dün yine ateslendi bu sefer bogaz enfeksiyonu antibiyotik basladik.. Gercekten cok zor.. Zaten zor bebekler bir de hastalandiklarinda.. Rabbim saglik versin hepsine..

M mrymerhn canim kizina da cok gecmis olsun 9.ay asisi pek ates yapmazdi ama baska sebepten mi acaba dusmezse götür istersen bir doktora..

gecmiş olsunn yaa iyi olsunlar bir an önce İnşallahbizdede kulagına boğazına baktı iki güne düşmesse idrar tahlili yapalım dedi başka enfeksiyon kaynağı yok dedi dr asıda olduğu için idrar tahlili istemedm ama gecmesse gidecez sizdede vardır belki boyle bir durum.s

Ayy uyumama ateş yememe dışında bide oda var şuan kapı kapansa çığlıkla ağlıuo bakıcı gelecek ayrılacagoz sanıyor galiba evden çıktım 5 dak mesafeden duyuluyodu ağlaması off ya Allah sabır güç kuvvet versin hepimize
sanada geçmiş olsunn canımmm Rabbim şifa versin tüm miniklere götürdük bizde calpol ver dedi yolladı

geçmiş olsun cnm çok yüksek değilse takılma
düşer inş.bu ara salgın varmış ondandır
belki amin cnm aminn onlar hasta olunca
biz mafoluyoruz.

merhaba cnm hoşgeldin nasılsın kuzucuğun nasıl
neden giremedin işe falan mı başladın ondan mı.
aynen cnm valla bi topiğimiz vardı orda hatta adet olmadık acaba hamilemiyiz
test yapalım sabırsızlıkla sonucu bekledik sonra burası oldu geldik yok 2 li test yok başka bişey
derken hergün bişey paylaştık dünyaya geliceklerde bizde görücez dedik
çok şükür dünyaya geldiler yaşları bile yaklaştı allahın izni ile.çok şükür
her an her saniye bakımları biraz daha fazlalaşıo bu yürümeye başladıklarında daha da
bir artıcak olsun iyiki varlar rabbim hepsini korusun..

geçmiş olsun cnm hayırdır neyi var acaba
bizim orda biride zatürre olmuş üşütmüş demiş doktor bu havalarda
nasıl bu kadar üşütebilirlerki ya.evet 3 gün sürerse sıkıntıymış
inş.geçer nasıl şuan peki.

cnm valla küçük olsa emziğe falan alışır dicem ama
bilmm ki bu saatten sonra nasıl alışır keşke alıştırsaydın küçkken
zaman geçtikçe alışır cnm merak etme büyükken de bırakmak böle işte
benimki sabah bana bay bay yapıo :)
zaman geçtikçe seni görmemeye alışır bakıcısına alışır durur onda.

Gunaydn arkadaşlar sıkıntısı olan bebişlere coook gecmiş olsun. İnş bıan once iyleşirler.

Telefondan Alıntı yapamadım arkadaşlar sabah a kadar ateş takibi yaptık eşimle calpol dolven 4 saatte bir dönüşümlü verdik 5 de Ateş'i düştü şuan durumu iyi döküntüsü oldu 6. Hastalık Demişti zaten doktor inşallah bir daha Ateş'i olmaz valla çok zormuş hastalık Rabbim meleklerimizi korusun hepsine acil şifalar versin inşallah
Temassız ateş ölçer aldık hemen koltuk altı vardı bizde çok hassas olduğu için artık dokundurmuyodu kendine flowerhome arkadasım Sağolsun medisana diye bir marka tavsiye etti mennun kaldık güzel Ölçüm yapıyor

E efsunkarr M mrymerhn siz ne yaptınız minikler nasıl oldu

aa iyi cnm sevindim çok şükür
arada yine takip et sen.
evet valla insan panik olur ya
ateş de kötü valla amin rabbim hepsini korusun
onlar savunmasız meleklerimiz bizim.

Kizlar cok sukur biz bu zamana kadar hic ates sikintisi yasamadk da bu aralar sanki biraz var gibi olcmedim ama belli belirsiz oda vucudunda oyle olunca calpol veriyrm distenmi acaba yok gibi bisey ama yinede artmasn die verdim valla
ates kotudur ya insani panikletir kuzucuklar halsizlesirlerde yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…