Canım benim oğlum da böyle gece bile doğru dürüst uyumuyor onunla birlikte ben de tabi.bi de çalışmaya da başladım Artık cok yorgunum caresizim onun enerjisine yetişemiyorum ama hep aklıma sagligi yerinde olmayanlar geliyor sonra şükrediyorum iyiki sağlıklı da böyle diye. Biraz büyüdüklerinde rahat edeceğiz inşallahBenim oğlumla cidden çok sıkıntım var kızlar. Ne adam gibi yiyor ne de uyuyor. . İnanılmaz hareketli cin gibi. Bir yere gitmek istemiyorum onun yüzünden . Dışarı ciktigimizda asla uyumuyor mız mız bütün gün. Uykusu desen yarım saatte sallayarak zor uyutuyorum. Yemesi yarım yamalak. Çok sinirleniyorum böyle olunca. Bagiriyorum ona. O kadar hareketli ki bezini bile degistirmeme izin vermiyor. Ben napicam bilmiyorum.
Cok cok geçmiş olsun düşer artık inşallahNe aşıymış yaa nefret ediyorum şu aşılardan iki.gündür yanıyo çocukyaa uyuyamıyor daa sürekli ağlıyor yaz gunu cıplak bile dursa bişey farketmiyor Allah ım hiç.bir çocuk hasta olmasın Aminnn
Ne aşıymış yaa nefret ediyorum şu aşılardan iki.gündür yanıyo çocukyaa uyuyamıyor daa sürekli ağlıyor yaz gunu cıplak bile dursa bişey farketmiyor Allah ım hiç.bir çocuk hasta olmasın Aminnn
Allah yardım etsin ben en azından evdeyim. Biliyorum ve kendime çok kızıyorum snra ağlıyorum ona kizdigim için. Gerçekten evlat büyütmek çok zormusCanım benim oğlum da böyle gece bile doğru dürüst uyumuyor onunla birlikte ben de tabi.bi de çalışmaya da başladım Artık cok yorgunum caresizim onun enerjisine yetişemiyorum ama hep aklıma sagligi yerinde olmayanlar geliyor sonra şükrediyorum iyiki sağlıklı da böyle diye. Biraz büyüdüklerinde rahat edeceğiz inşallah
Çok geçmiş olsun Yaman bebeğe. 11 . Ay aşısı galiba değil mi?Yamanın Ateş'i sabahtan beri 38 in altına inmedi hep 39 üstünde geziyor iki defa doktora götürdüm muayenede bişeyi yok diyorlar viral bişey 3 gün içinde Ateş'i düşmezse tahlil yaparız diyorlar cayır cayır yanıyor çocuk baygın yatıyor ve benim moralim çok bozuk sinirlerimde yine bunaldımm çok
Hayır aşı olmadık biz neden Ateş'i var anlamıyorumÇok geçmiş olsun Yaman bebeğe. 11 . Ay aşısı galiba değil mi?
cok gecmis olsun biz de iki hafta once oyle olmustuk el ayak agiz hastaligi denildi.. Dün yine ateslendi bu sefer bogaz enfeksiyonu antibiyotik basladik.. Gercekten cok zor.. Zaten zor bebekler bir de hastalandiklarinda.. Rabbim saglik versin hepsine..Yamanın Ateş'i sabahtan beri 38 in altına inmedi hep 39 üstünde geziyor iki defa doktora götürdüm muayenede bişeyi yok diyorlar viral bişey 3 gün içinde Ateş'i düşmezse tahlil yaparız diyorlar cayır cayır yanıyor çocuk baygın yatıyor ve benim moralim çok bozuk sinirlerimde yine bunaldımm çok
gecmiş olsunn yaa iyi olsunlar bir an önce İnşallahYamanın Ateş'i sabahtan beri 38 in altına inmedi hep 39 üstünde geziyor iki defa doktora götürdüm muayenede bişeyi yok diyorlar viral bişey 3 gün içinde Ateş'i düşmezse tahlil yaparız diyorlar cayır cayır yanıyor çocuk baygın yatıyor ve benim moralim çok bozuk sinirlerimde yine bunaldımm çok
Ayy uyumama ateş yememe dışında bide oda var şuan kapı kapansa çığlıkla ağlıuo bakıcı gelecek ayrılacagoz sanıyor galiba evden çıktım 5 dak mesafeden duyuluyodu ağlaması off ya Allah sabır güç kuvvet versin hepimizeIyi Akşamlar arkadaşlar çok zor 4 günün ardından nihayet yarın iş yok. Lütfen öneri de bulunun. Bebeğim asla ben gelene kadar uyumamış Ağla Ağla çatlamış emzik vermeye çalıştım almıyor ısırıp atıyor süt sağıp bıraktım yok emmemiş kökümü alsın dedim tişörtümü bıraktım yok ayakta sallayalım dedim ilk oyun zannediyor sonra basıyor çığlığı ne yapacağımı şaşırdım pazartesi okuluma gideceğim kurul varmış gelmem 5 bulur ne yapacak bu çocuk o evde ben okulda Ağladım zaten kaçtım erken
sanada geçmiş olsunn canımmm Rabbim şifa versin tüm miniklere götürdük bizde calpol ver dedi yolladıcok gecmis olsun biz de iki hafta once oyle olmustuk el ayak agiz hastaligi denildi.. Dün yine ateslendi bu sefer bogaz enfeksiyonu antibiyotik basladik.. Gercekten cok zor.. Zaten zor bebekler bir de hastalandiklarinda.. Rabbim saglik versin hepsine..
M mrymerhn canim kizina da cok gecmis olsun 9.ay asisi pek ates yapmazdi ama baska sebepten mi acaba dusmezse götür istersen bir doktora..
Kan tahlili yapmadılarmı pekii.ateş düşürmek için iğne filannHayır aşı olmadık biz neden Ateş'i var anlamıyorum
Ne aşıymış yaa nefret ediyorum şu aşılardan iki.gündür yanıyo çocukyaa uyuyamıyor daa sürekli ağlıyor yaz gunu cıplak bile dursa bişey farketmiyor Allah ım hiç.bir çocuk hasta olmasın Aminnn
selam kızlarr
bayadır girmiyodum..okudum biraz..özlemişim valla..
geçen sene bu zamanlar sabırsızlıkla doğumu bekliyoduk,şimdi 10aylık oldular..zaman gerçekten çabuk geçiyo..
ne kadar zor olsada bu dönemleri,kıymetini bilmeliyiz bence..çünkü hiç bizaman bu kadar minik olmuycaklar
Yamanın Ateş'i sabahtan beri 38 in altına inmedi hep 39 üstünde geziyor iki defa doktora götürdüm muayenede bişeyi yok diyorlar viral bişey 3 gün içinde Ateş'i düşmezse tahlil yaparız diyorlar cayır cayır yanıyor çocuk baygın yatıyor ve benim moralim çok bozuk sinirlerimde yine bunaldımm çok
Iyi Akşamlar arkadaşlar çok zor 4 günün ardından nihayet yarın iş yok. Lütfen öneri de bulunun. Bebeğim asla ben gelene kadar uyumamış Ağla Ağla çatlamış emzik vermeye çalıştım almıyor ısırıp atıyor süt sağıp bıraktım yok emmemiş kökümü alsın dedim tişörtümü bıraktım yok ayakta sallayalım dedim ilk oyun zannediyor sonra basıyor çığlığı ne yapacağımı şaşırdım pazartesi okuluma gideceğim kurul varmış gelmem 5 bulur ne yapacak bu çocuk o evde ben okulda Ağladım zaten kaçtım erken
Öyle mi ben aşı sandım Kıyamam yavrum benim. Devam ederse götür doktora canım. İnşallah gerek kalmadan düşer kuzunun ateşi.Hayır aşı olmadık biz neden Ateş'i var anlamıyorum
Telefondan Alıntı yapamadım arkadaşlar sabah a kadar ateş takibi yaptık eşimle calpol dolven 4 saatte bir dönüşümlü verdik 5 de Ateş'i düştü şuan durumu iyi döküntüsü oldu 6. Hastalık Demişti zaten doktor inşallah bir daha Ateş'i olmaz valla çok zormuş hastalık Rabbim meleklerimizi korusun hepsine acil şifalar versin inşallah
Temassız ateş ölçer aldık hemen koltuk altı vardı bizde çok hassas olduğu için artık dokundurmuyodu kendineflowerhome arkadasım Sağolsun medisana diye bir marka tavsiye etti mennun kaldık güzel Ölçüm yapıyor
E efsunkarr M mrymerhn siz ne yaptınız minikler nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?