2014 Kasım Anneleri

Biz 39 dan aşağı düşmedi diye ateş düşürücü kullandık ölçmeden verme zaten vücut ısıları normalden fazla

Son düzenleme:
Bugun dedimki kimse uykusu bolmesinde rahat raht uyusn aksam dugunde dursun tam uyuttum ust komsum oglunu birakti 1.5 yasinda komsunun biberini temizlemeye gitti asaagiya yok demedim seviyorum cunku cocukda durmadi uyandrdi ogluma indik assaga mecburen bahcede yedirdim corbasini simdi uyuttum insallh biri daha gelmez
ailem hep yakinimda die gelenim oluyor

Gecmis olsun döküntüler basladiysa cikmaz insallah bir daha atesi.. Kizim da iyi cok şükür antibiyotik kullaniyoruz hic sevmesem de ve tam duzeldi derken her hastalik yine bir huysuzluk katiyor bize hayirlisi..

4aylıkken mete de geçirmişti 6.hastalık atesle geçen 3gün gerçekten cok zordu döküntü ile huzuru yerine gelmiş ateş de tekrarlamamıştı geçmiş olsun hemen düzelir inşallah

bizde de hala var ateş 38 i geçiyor duş aldırıyorum surekli 37 buçuklara iniyor altına düşmedi henüzinşallah geçer randevu aldm dra pazartesi götürcem inşallah acile gitsekde direk calpol ver diyolar zaten.s aşıdan olsa taa çarşamba oldu bukadr h.sürmemişti.velkide.bizdede öyle birşey varr aman iyi oşsunlar taa İnşallah öyle galsiz görünce içim gidiyor valaa kucagımdan inmedi 3 gündr sürekki ağlamaklı birde bakıcıda basladı psikolojik olarakta etkilendi heralde kapı kapnsa beni göremese ağlıyorr yavrumm yaa

hoşbuldum canımm..
evet başladım işe 4ay oldu..
işyerinde giremiyorum..yoğun baya..
eve gelincede bitmiyoki mesai,yemek defne derken fırsat olmuyo
kuzucumda iyi teyzesi..diş çıkarıyo geceleri huzursuz şu ara..
senin minnoş nasıl..
kahvaltı tarifi sormuşsun sanırım
ben denedim bunu güzel oldu sevdi baya..bak bi istersen..

Eklentiler

• image.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 106
geçmiş olsun canmm..döküntü başladıysa atlattı sayılır..ateş olcanı sanmam bi daha..

Evet Ateş'i olmadı bir daha Şükürler olsun senin prenses de toparlar inşallah hemen napacaksın gerekliyse antibiyotik Kullanılacak tabiki Rabbim dermansız dert vermesin inşallah
Gecmis olsun döküntüler basladiysa cikmaz insallah bir daha atesi.. Kizim da iyi cok şükür antibiyotik kullaniyoruz hic sevmesem de ve tam duzeldi derken her hastalik yine bir huysuzluk katiyor bize hayirlisi..

Çok Sağol Rabbim korusun minikleri ateşimiz düştü şükür döküntü var baya
4aylıkken mete de geçirmişti 6.hastalık atesle geçen 3gün gerçekten cok zordu döküntü ile huzuru yerine gelmiş ateş de tekrarlamamıştı geçmiş olsun hemen düzelir inşallah

Kızlar doğum günleri yaklaşyor bebişlerin yapcakmısınız, yapcaksanız neler yapcaksınız nerden alışveriş yapcaksn parti malzemelerini falan burdan paylaşalım yaa fikir olsun ben hiç birşey yapamadm oğluşa en azından doğum günü güzel bi anı olsun istiyorumm oyuzden şimdiden bakayım diyorum

M mrymerhn sizede geçmiş olsun canım aşıdan oldugunu sanmıyrm 9.ay aşısı ateş yapmıyor bildiğim kadarıyla bi de götür ihmal etme kuzucuğu

Perişan oldu kuzular elifimin de düşse hemen canım benim hasta olmasalar hiç bizim bu sabah acayip döküntü oldu ateş geçti inşallah hemen iyileşir prenses

Biz fotoğraf çekicez onun için bişeyler bakıyorum nasıl çekelim diye doğum günü yapmıcam bir pasta Alıp Çekirdek aile Yemeğe gidicez

İyi Aksamlar..
Geçmiş olsun hanımlar hasta bebeklerimiz var okudum geçmişi, inşallah bi an önce iyileşirler keyifleri yerine gelir.
Biz de durum şöyle;
3 gündür ishal oğlum muz yoğurt patates pirinç lapası tarhana çorbası yedirmeye çalışıyorum.Gece 3 e kadar kaka numunesi için bekledik hastanede yapmadı. sabah yaptı hemen götürdük tahlil için.
herhangi bi virüs vs çıkmadı şükür ama MAFLOR damla verdi 5 damla koyuyorum suyunun içine öyle içiyor.
etki etmedi galiba hala foşur foşur yapıyor beze ve çokk huysuz :'(

M mrymerhn sizede geçmiş olsun canım aşıdan oldugunu sanmıyrm 9.ay aşısı ateş yapmıyor bildiğim kadarıyla bi de götür ihmal etme kuzucuğu
Gotrdüm canım pazrtesi tahlil yapışcak geçmezse
Perişan oldu kuzular elifimin de düşse hemen canım benim hasta olmasalar hiç bizim bu sabah acayip döküntü oldu ateş geçti inşallah hemen iyileşir prenses
inşallah canım benim yaa iyi olsunlar hep yavrularımız içi gdiiyo insanın öyle görünce gülecek hali bile yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…