Kizlar cok sukur biz bu zamana kadar hic ates sikintisi yasamadk da bu aralar sanki biraz var gibi olcmedim ama belli belirsiz oda vucudunda oyle olunca calpol veriyrm distenmi acaba yok gibi bisey ama yinede artmasn die verdim valla
ates kotudur ya insani panikletir kuzucuklar halsizlesirlerde yaa
Gecmis olsun döküntüler basladiysa cikmaz insallah bir daha atesi.. Kizim da iyi cok şükür antibiyotik kullaniyoruz hic sevmesem de ve tam duzeldi derken her hastalik yine bir huysuzluk katiyor bize hayirlisi..Telefondan Alıntı yapamadım arkadaşlar sabah a kadar ateş takibi yaptık eşimle calpol dolven 4 saatte bir dönüşümlü verdik 5 de Ateş'i düştü şuan durumu iyi döküntüsü oldu 6. Hastalık Demişti zaten doktor inşallah bir daha Ateş'i olmaz valla çok zormuş hastalık Rabbim meleklerimizi korusun hepsine acil şifalar versin inşallah
Temassız ateş ölçer aldık hemen koltuk altı vardı bizde çok hassas olduğu için artık dokundurmuyodu kendine @flowerhome arkadasım Sağolsun medisana diye bir marka tavsiye etti mennun kaldık güzel Ölçüm yapıyor
E efsunkarr M mrymerhn siz ne yaptınız minikler nasıl oldu
Telefondan Alıntı yapamadım arkadaşlar sabah a kadar ateş takibi yaptık eşimle calpol dolven 4 saatte bir dönüşümlü verdik 5 de Ateş'i düştü şuan durumu iyi döküntüsü oldu 6. Hastalık Demişti zaten doktor inşallah bir daha Ateş'i olmaz valla çok zormuş hastalık Rabbim meleklerimizi korusun hepsine acil şifalar versin inşallah
Temassız ateş ölçer aldık hemen koltuk altı vardı bizde çok hassas olduğu için artık dokundurmuyodu kendine @flowerhome arkadasım Sağolsun medisana diye bir marka tavsiye etti mennun kaldık güzel Ölçüm yapıyor
Canım size de geçmiş olsun Rabbim dermansız hastalık vermesinGecmis olsun döküntüler basladiysa cikmaz insallah bir daha atesi.. Kizim da iyi cok şükür antibiyotik kullaniyoruz hic sevmesem de ve tam duzeldi derken her hastalik yine bir huysuzluk katiyor bize hayirlisi..
bizde de hala var ateş 38 i geçiyor duş aldırıyorum surekli 37 buçuklara iniyor altına düşmedi henüzTelefondan Alıntı yapamadım arkadaşlar sabah a kadar ateş takibi yaptık eşimle calpol dolven 4 saatte bir dönüşümlü verdik 5 de Ateş'i düştü şuan durumu iyi döküntüsü oldu 6. Hastalık Demişti zaten doktor inşallah bir daha Ateş'i olmaz valla çok zormuş hastalık Rabbim meleklerimizi korusun hepsine acil şifalar versin inşallah
geçmiş olsun cnm çok yüksek değilse takılma
düşer inş.bu ara salgın varmış ondandır
belki amin cnm aminn onlar hasta olunca
biz mafoluyoruz.
merhaba cnm hoşgeldin nasılsın kuzucuğun nasıl
neden giremedin işe falan mı başladın ondan mı.
aynen cnm valla bi topiğimiz vardı orda hatta adet olmadık acaba hamilemiyiz
test yapalım sabırsızlıkla sonucu bekledik sonra burası oldu geldik yok 2 li test yok başka bişey
derken hergün bişey paylaştık dünyaya geliceklerde bizde görücez dedik
çok şükür dünyaya geldiler yaşları bile yaklaştı allahın izni ile.çok şükür
her an her saniye bakımları biraz daha fazlalaşıo bu yürümeye başladıklarında daha da
bir artıcak olsun iyiki varlar rabbim hepsini korusun..
geçmiş olsun cnm hayırdır neyi var acaba
bizim orda biride zatürre olmuş üşütmüş demiş doktor bu havalarda
nasıl bu kadar üşütebilirlerki ya.evet 3 gün sürerse sıkıntıymış
inş.geçer nasıl şuan peki.
cnm valla küçük olsa emziğe falan alışır dicem ama
bilmm ki bu saatten sonra nasıl alışır keşke alıştırsaydın küçkken
zaman geçtikçe alışır cnm merak etme büyükken de bırakmak böle işte
benimki sabah bana bay bay yapıo :)
zaman geçtikçe seni görmemeye alışır bakıcısına alışır durur onda.
hoşbuldum canımm..geçmiş olsun cnm çok yüksek değilse takılma
düşer inş.bu ara salgın varmış ondandır
belki amin cnm aminn onlar hasta olunca
biz mafoluyoruz.
merhaba cnm hoşgeldin nasılsın kuzucuğun nasıl
neden giremedin işe falan mı başladın ondan mı.
aynen cnm valla bi topiğimiz vardı orda hatta adet olmadık acaba hamilemiyiz
test yapalım sabırsızlıkla sonucu bekledik sonra burası oldu geldik yok 2 li test yok başka bişey
derken hergün bişey paylaştık dünyaya geliceklerde bizde görücez dedik
çok şükür dünyaya geldiler yaşları bile yaklaştı allahın izni ile.çok şükür
her an her saniye bakımları biraz daha fazlalaşıo bu yürümeye başladıklarında daha da
bir artıcak olsun iyiki varlar rabbim hepsini korusun..
geçmiş olsun cnm hayırdır neyi var acaba
bizim orda biride zatürre olmuş üşütmüş demiş doktor bu havalarda
nasıl bu kadar üşütebilirlerki ya.evet 3 gün sürerse sıkıntıymış
inş.geçer nasıl şuan peki.
cnm valla küçük olsa emziğe falan alışır dicem ama
bilmm ki bu saatten sonra nasıl alışır keşke alıştırsaydın küçkken
zaman geçtikçe alışır cnm merak etme büyükken de bırakmak böle işte
benimki sabah bana bay bay yapıo :)
zaman geçtikçe seni görmemeye alışır bakıcısına alışır durur onda.
geçmiş olsun canmm..döküntü başladıysa atlattı sayılır..ateş olcanı sanmam bi daha..Telefondan Alıntı yapamadım arkadaşlar sabah a kadar ateş takibi yaptık eşimle calpol dolven 4 saatte bir dönüşümlü verdik 5 de Ateş'i düştü şuan durumu iyi döküntüsü oldu 6. Hastalık Demişti zaten doktor inşallah bir daha Ateş'i olmaz valla çok zormuş hastalık Rabbim meleklerimizi korusun hepsine acil şifalar versin inşallah
Gecmis olsun döküntüler basladiysa cikmaz insallah bir daha atesi.. Kizim da iyi cok şükür antibiyotik kullaniyoruz hic sevmesem de ve tam duzeldi derken her hastalik yine bir huysuzluk katiyor bize hayirlisi..
geçmiş olsun canmm..döküntü başladıysa atlattı sayılır..ateş olcanı sanmam bi daha..
4aylıkken mete de geçirmişti 6.hastalık atesle geçen 3gün gerçekten cok zordu döküntü ile huzuru yerine gelmiş ateş de tekrarlamamıştı geçmiş olsun hemen düzelir inşallah
Perişan oldu kuzular elifimin de düşse hemen canım benim hasta olmasalar hiç bizim bu sabah acayip döküntü oldu ateş geçti inşallah hemen iyileşir prensesbizde de hala var ateş 38 i geçiyor duş aldırıyorum surekli 37 buçuklara iniyor altına düşmedi henüzinşallah geçer randevu aldm dra pazartesi götürcem inşallah acile gitsekde direk calpol ver diyolar zaten.s aşıdan olsa taa çarşamba oldu bukadr h.sürmemişti.velkide.bizdede öyle birşey varr aman iyi oşsunlar taa İnşallah öyle galsiz görünce içim gidiyor valaa kucagımdan inmedi 3 gündr sürekki ağlamaklı birde bakıcıda basladı psikolojik olarakta etkilendi heralde kapı kapnsa beni göremese ağlıyorr yavrumm yaa
Kızlar doğum günleri yaklaşyor bebişlerin yapcakmısınız, yapcaksanız neler yapcaksınız nerden alışveriş yapcaksn parti malzemelerini falan burdan paylaşalım yaa fikir olsun ben hiç birşey yapamadm oğluşa en azından doğum günü güzel bi anı olsun istiyorumm oyuzden şimdiden bakayım diyorum
Gotrdüm canım pazrtesi tahlil yapışcak geçmezse
inşallah canım benim yaa iyi olsunlar hep yavrularımız içi gdiiyo insanın öyle görünce gülecek hali bile yokkPerişan oldu kuzular elifimin de düşse hemen canım benim hasta olmasalar hiç bizim bu sabah acayip döküntü oldu ateş geçti inşallah hemen iyileşir prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?