2014 Kasım Anneleri

Kızlar kullanıp memnun olduğunuz mama markası söyler misiniz kabızlıkda var kabızlık yapmayan bişey olursa iyi olur ben yanında yokken hiçbirşey yemiyor sağsam göğsüm boş gelene kadar anca doluyor mama versin kadın barii aç kalmasın

Biz fotoğraf çekicez onun için bişeyler bakıyorum nasıl çekelim diye doğum günü yapmıcam bir pasta Alıp Çekirdek aile Yemeğe gidicez
Bizde 1yaş fotosu çektrcez dış mekan olcak fikirlerine açığım varsa güzel fotolar hehe yaa bende aile ve bikaç arkadaşımızı çağırcamm anı olsun diye napym heves ettim

Canım biz 5. Aydan beri hipp kullanyrz çok memnunum hiç kabız olmadı zaten prebiyotik var bu mamada tavsiye ederim foto atıyorım

Eklentiler

• image.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 65
Hipp combiotic öneririm

Biz doğumda baya hazırlık yaptık millet yok sezaryen oldun dinlen yok kırkın çıksın diye gelmedi ben o arada topladım eşyayı Kv deye taşındım öyle elimizde bile kaldı boşuna uğraştık o Yüzden en baştan dedim asla doğum günü yapmam diye o parayı gidip şık bir restaurant da çatır çatır Yicem oğlum ve kocamla fotoğrafı eşimle biz çekicez daha anca bir şeklinde folyo balon aldım araştırmalarım Sürüyor dış mekan olacak havalar iyi olur inşallah
Içinden geliyorsa Yap tabi canım eğlenin ne güzel
Bizde 1yaş fotosu çektrcez dış mekan olcak fikirlerine açığım varsa güzel fotolar hehe yaa bende aile ve bikaç arkadaşımızı çağırcamm anı olsun diye napym heves ettim

Sıvı alımı nasıl peki bol bol su içir

Gunaydinlar kizlar oglum aksam hiccc sorun yapmadi bin sukur ilk defaaa aksam bi yere gittik hemde dugune normalde dugunu sevdi diyemi durdu anlamadik 8,30 gece uykusuna yatardi 8de evden ciktik 10 30 eve geldik
Bin sukur hic mizmizlanmadi bile bu aksamda esimin arkadasi yemege cagiryo ust komsumda geliyo 3 arkdas olacz orda uyur ayagimda sallarsam uyur gece gec geliriz cunku

Selam kızlar
Dun studyo fotosu cektırdık
Cok keyıflıydı
Dort poz begendım :)
Cıkmalarını sabırsızlıkla beklıyrm :)
Flastan rahatsız olmadı ama tabıkı poz vermek zor
Donduruya sulu kofte yapıp koyan varmı
Oyle yapmayı planlıyrm
Nasıl olur sizce
Arada pişiririz
Kolay olur
Ne dersınız

Bebişlerimize çok geçmiş olsunn.hastalık sıkıntılı yaa rabbim kuzucuklarımıza sağlık sıhhat versinn.oyyy oyyy bizimkininde hala öksürüğü geçnedi iki hafta oldu poffff

ben hipp kullanıyorum canmm..memlunum,kabızlık sorunu olmadı

Emxiren annelere sorum olacak benim oglum 1aya yakindir gece emiyordu gunduz pek az emiyordu bu aralar gece uyanmiyor sabaha kadar uyandginda emiyor oda oturarak emiyor agzinin kenarlarinda sut gorunuyor yani gunde 2 3 yani oda oyun gibi emiyor sizinkilerde boyle yapiyormu

ben hipp kullanıyorum canmm..memlunum,kabızlık sorunu olmadı
sagol seker

sen diyorsunya baya yiyor bence oyuzden doydugu iicn emmek istemiyo heralde bizdede tam tersi durum yenlmedigi icin sadece emmek istyor doymuyor gece saat basi kalkiyor emmeye dert etme bence bazEn donemselde oluyor bir bakarsin yemez emmmeye baslar

Diş çıkartıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…