Bizde 1yaş fotosu çektrcez dış mekan olcak fikirlerine açığımBiz fotoğraf çekicez onun için bişeyler bakıyorum nasıl çekelim diye doğum günü yapmıcam bir pasta Alıp Çekirdek aile Yemeğe gidicez
Canım biz 5. Aydan beri hipp kullanyrz çok memnunum hiç kabız olmadı zaten prebiyotik var bu mamada tavsiye ederim foto atıyorımKızlar kullanıp memnun olduğunuz mama markası söyler misiniz kabızlıkda var kabızlık yapmayan bişey olursa iyi olur ben yanında yokken hiçbirşey yemiyor sağsam göğsüm boş gelene kadar anca doluyor mama versin kadın barii aç kalmasın
Kızlar kullanıp memnun olduğunuz mama markası söyler misiniz kabızlıkda var kabızlık yapmayan bişey olursa iyi olur ben yanında yokken hiçbirşey yemiyor sağsam göğsüm boş gelene kadar anca doluyor mama versin kadın barii aç kalmasın
Bizde 1yaş fotosu çektrcez dış mekan olcak fikirlerine açığımvarsa güzel fotolar hehe yaa bende aile ve bikaç arkadaşımızı çağırcamm anı olsun diye napym heves ettim
Mrhaba kızlaryekta'yla baya yoğun günler geçiriyorum giremiyorum buraya. Sizler nasılsınız
İyi Aksamlar..
Geçmiş olsun hanımlar hasta bebeklerimiz var okudum geçmişi, inşallah bi an önce iyileşirler keyifleri yerine gelir.
Biz de durum şöyle;
3 gündür ishal oğlum muz yoğurt patates pirinç lapası tarhana çorbası yedirmeye çalışıyorum.Gece 3 e kadar kaka numunesi için bekledik hastanede yapmadı. sabah yaptı hemen götürdük tahlil için.
herhangi bi virüs vs çıkmadı şükür ama MAFLOR damla verdi 5 damla koyuyorum suyunun içine öyle içiyor.
etki etmedi galiba hala foşur foşur yapıyor beze ve çokk huysuz :'(
Canım biz 5. Aydan beri hipp kullanyrz çok memnunum hiç kabız olmadı zaten prebiyotik var bu mamada tavsiye ederim foto atıyorım
sağolun iyiki varsınız seviyorum siizi yaHipp combiotic öneririm
sağolun iyiki varsınız seviyorum siizi ya
Bende sana karşı boş değilim
ben hipp kullanıyorum canmm..memlunum,kabızlık sorunu olmadıKızlar kullanıp memnun olduğunuz mama markası söyler misiniz kabızlıkda var kabızlık yapmayan bişey olursa iyi olur ben yanında yokken hiçbirşey yemiyor sağsam göğsüm boş gelene kadar anca doluyor mama versin kadın barii aç kalmasın
sagol sekerben hipp kullanıyorum canmm..memlunum,kabızlık sorunu olmadı
sen diyorsunya baya yiyor bence oyuzden doydugu iicn emmek istemiyo heralde bizdede tam tersi durum yenlmedigi icin sadece emmek istyor doymuyor gece saat basi kalkiyor emmeye dert etme bence bazEn donemselde oluyor bir bakarsin yemez emmmeye baslarEmxiren annelere sorum olacak benim oglum 1aya yakindir gece emiyordu gunduz pek az emiyordu bu aralar gece uyanmiyor sabaha kadar uyandginda emiyor oda oturarak emiyor agzinin kenarlarinda sut gorunuyor yani gunde 2 3 yani oda oyun gibi emiyor sizinkilerde boyle yapiyormu
Diş çıkartıyor olabilirİyi Aksamlar..
Geçmiş olsun hanımlar hasta bebeklerimiz var okudum geçmişi, inşallah bi an önce iyileşirler keyifleri yerine gelir.
Biz de durum şöyle;
3 gündür ishal oğlum muz yoğurt patates pirinç lapası tarhana çorbası yedirmeye çalışıyorum.Gece 3 e kadar kaka numunesi için bekledik hastanede yapmadı. sabah yaptı hemen götürdük tahlil için.
herhangi bi virüs vs çıkmadı şükür ama MAFLOR damla verdi 5 damla koyuyorum suyunun içine öyle içiyor.
etki etmedi galiba hala foşur foşur yapıyor beze ve çokk huysuz :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?