- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Cok sukur bu zamana kadar guzek emdi ama yinede emsin yanisagol seker
sen diyorsunya baya yiyor bence oyuzden doydugu iicn emmek istemiyo heralde bizdede tam tersi durum yenlmedigi icin sadece emmek istyor doymuyor gece saat basi kalkiyor emmeye dert etme bence bazEn donemselde oluyor bir bakarsin yemez emmmeye baslar
Benimki bu aralar tutunup kaljiyor emeklemeside cok guzel ama hala yurumuyor ayakta bikac saniye duruyo okadar sanki yasinda yuruyecek gibiArkadaşlar Merhaba.. nasılsıniz neler yapıyorsunuz :) özledim burayı. Bu aralar evde cizim yapiorum giremiorum pek. Yürüyen bebisler var mi yada yürümeye yakin olanlar ?
cnm ben 6 aydır kullanıorum hastane tipi işe ilk giridğimde almıştım
çok büyük değil kolay taşınıo çokda güzel çekio hatta artık yeter kirayı,
bırakım başka şeylerle denim gündüz emmesinden ziyade süt gitmesin die
ama yine uzattım bu ayda bakalım ayda 70 tl veriorum diğerlerini bilmiorum
memnun kalnlarda var miniklerden ama ben onlara hiç bakmadan direk böle yapmıştım
model de bu
Eki Görüntüle 1618614
Canm benmkıde gece üç dört kere emıyoken buaralar ıkı kere falan uyanıyo bazrn su içiyo bazen emıyo. Ama emme durumuna göre ben saatı kurup iki üç saatte bır uykusunda emzırıyorum. Benmde sagdıgımda cok az gelıyo sütümEmxiren annelere sorum olacak benim oglum 1aya yakindir gece emiyordu gunduz pek az emiyordu bu aralar gece uyanmiyor sabaha kadar uyandginda emiyor oda oturarak emiyor agzinin kenarlarinda sut gorunuyor yani gunde 2 3 yani oda oyun gibi emiyor sizinkilerde boyle yapiyormu
Canm ben hiç öylesulu corba yedırmedm Baştada blendrdan grçırrkendr az pütürlü bırakıyodum. Bır ıkı öğürdü ama alışti. Şimdi çok şükür azcık ezıyorum. Omletı elımle yedırıyorum bazen eline verıyorum buyuk parca alınca agzına çıkarıyo zaten kendısi. Meyvelerıde eline vermeyı dene yannda takip et tabi. Ama ufaktan alıştrman lazım pütürlüye ufak degıller artık. Mesela bugun şehrıye tarhana didilmiş tavuklu çorba yaptım ama koyu yapıyorum onu öyle ezmeden verdmKizlar oğlum sadece corba meyve puresi bulamac gibi direk yutulan seyleri yiyebiliyo gerisini oguruyo tukuruyo.puturlu bile yiyemiyo. Agzinda emme diye bi olayi yok.öyle menemenmis omletmis kofteymis nasi yediriyosunuz?
Canm ben hiç öylesulu corba yedırmedm Baştada blendrdan grçırrkendr az pütürlü bırakıyodum. Bır ıkı öğürdü ama alışti. Şimdi çok şükür azcık ezıyorum. Omletı elımle yedırıyorum bazen eline verıyorum buyuk parca alınca agzına çıkarıyo zaten kendısi. Meyvelerıde eline vermeyı dene yannda takip et tabi. Ama ufaktan alıştrman lazım pütürlüye ufak degıller artık. Mesela bugun şehrıye tarhana didilmiş tavuklu çorba yaptım ama koyu yapıyorum onu öyle ezmeden verdm
çok gecmis olsun yaman pasaya .iyileşmesine çok sevindim.barlas tada 39 derece ateş 2 gün sürmüştü .ardından kilaiklik ve döküntü olmuştu ve ertesi günde diş cikarmisti.yarın yaman in incisini görebilirsiniz belkiTelefondan Alıntı yapamadım arkadaşlar sabah a kadar ateş takibi yaptık eşimle calpol dolven 4 saatte bir dönüşümlü verdik 5 de Ateş'i düştü şuan durumu iyi döküntüsü oldu 6. Hastalık Demişti zaten doktor inşallah bir daha Ateş'i olmaz valla çok zormuş hastalık Rabbim meleklerimizi korusun hepsine acil şifalar versin inşallah
Temassız ateş ölçer aldık hemen koltuk altı vardı bizde çok hassas olduğu için artık dokundurmuyodu kendine @flowerhome arkadasım Sağolsun medisana diye bir marka tavsiye etti mennun kaldık güzel Ölçüm yapıyor
@efsunkarr M mrymerhn siz ne yaptınız minikler nasıl oldu
Valla canm bılmıyorumki. Bebişinin huyunu senden daha ıyı kımse bilemez. Mesela kızım su olmadan yanında yemek yemıyo. İstemedıgı zaman doymadıgından emınsem suyla kandırıp öyle yedırıyorum. Su verıyorum zannedıp açıyo agzını yemegı verıyorum hemen:))e tabı ıstrmrm yan cebıme koy yapıyo. Ama bazen yemedıgı zamanda o kıtledigı agzını asla açmıyo.Canim denedim hepsini yenmeyecek her seyi eline alip agzina sokuyo ama yiyecekleri meyveyi falan asla. Ben yedireyim desem agzini acmaz. Kafasini saga sola sallar eliyle ittirir. Olmadi agzinda bekletiyo yutmuyo. Suzgec gibi agzi var çocuğun. ben de boyleymisim bana cekmis. Nasi alistircam cok inatcidir
Sorularimla bunalttim ama.bu ayda kac delikli olmalı biberon emzigi chicco biberon mrkasidda nette kimii yer 3 kimi 4 diyo.s
ayy cok sagolya Allah gönlüne gore versin aldim kaynatacamm daa soriyim dedim sabaha hazir olsun İnşallah3 kâfi
Alt iki dişten sonra ustler çıkıyor canım ama.onlar biraz daha sancılı çıkıyor. Benim kızımın alt ve üst ikiler çıktı. Şimdi üst köpek dişı çıkmak uzereBir de alt iki dişten sonra hangi dişler çıkar biz de kac gündür uykusuzluk istahsizlik hafif ateş var bi çıkamadılar
Benimki bir iki adım atıyor artık. Tutunarak bayadir yuruyor ama.hiç tutunmadan hafif hafif başladı. Tebrik ederim canım çocukla cizim yapabiliyormusun?Arkadaşlar Merhaba.. nasılsıniz neler yapıyorsunuz :) özledim burayı. Bu aralar evde cizim yapiorum giremiorum pek. Yürüyen bebisler var mi yada yürümeye yakin olanlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?