2014 Kasım Anneleri

Cok sukur bu zamana kadar guzek emdi ama yinede emsin yani
soyle teselli ediyorum ya hic emmeseydi ne olacakti sukur bunada sadece sunun pismanligini yasadim ilk 6 ay sutum cook fazlaydi nie depolamadim ona yaniyorum simdi okadar yok az emdigi icin once sadece emdigi icin sut akisida okadar fazlaydi bazen sagiyorum eskisi gibi degil coj zor cikiyor yani

Arkadaşlar Merhaba.. nasılsıniz neler yapıyorsunuz :) özledim burayı. Bu aralar evde cizim yapiorum giremiorum pek. Yürüyen bebisler var mi yada yürümeye yakin olanlar ?
Benimki bu aralar tutunup kaljiyor emeklemeside cok guzel ama hala yurumuyor ayakta bikac saniye duruyo okadar sanki yasinda yuruyecek gibi

canım çok sağol ben de kiraladim. Ameda markası. medela elinde kalmamis. Markasi onemli degil bi fark yok aralarinda dedi medikalci. Istanbulda kira daha ucuzmus. Ben aylik 150 veriyorum, ama değer. ev tipiyle hastane tipinin gerçekten farki var. Ev tipi isimi goruyodu ama bebegim emmediginden sütüm azalmisti. süt problemi olan herkese tavsiye ederim. Sabah yarim saatte sagiyorum dikiyo kafaya yarim dakikada bitiriyo onu. Bi de gerisi nerde diye bakiyo suratima:))

Kizlar oğlum sadece corba meyve puresi bulamac gibi direk yutulan seyleri yiyebiliyo gerisini oguruyo tukuruyo.puturlu bile yiyemiyo. Agzinda emme diye bi olayi yok.öyle menemenmis omletmis kofteymis nasi yediriyosunuz?

Canm benmkıde gece üç dört kere emıyoken buaralar ıkı kere falan uyanıyo bazrn su içiyo bazen emıyo. Ama emme durumuna göre ben saatı kurup iki üç saatte bır uykusunda emzırıyorum. Benmde sagdıgımda cok az gelıyo sütüm

Kizlar oğlum sadece corba meyve puresi bulamac gibi direk yutulan seyleri yiyebiliyo gerisini oguruyo tukuruyo.puturlu bile yiyemiyo. Agzinda emme diye bi olayi yok.öyle menemenmis omletmis kofteymis nasi yediriyosunuz?
Canm ben hiç öylesulu corba yedırmedm Baştada blendrdan grçırrkendr az pütürlü bırakıyodum. Bır ıkı öğürdü ama alışti. Şimdi çok şükür azcık ezıyorum. Omletı elımle yedırıyorum bazen eline verıyorum buyuk parca alınca agzına çıkarıyo zaten kendısi. Meyvelerıde eline vermeyı dene yannda takip et tabi. Ama ufaktan alıştrman lazım pütürlüye ufak degıller artık. Mesela bugun şehrıye tarhana didilmiş tavuklu çorba yaptım ama koyu yapıyorum onu öyle ezmeden verdm

Canim denedim hepsini yenmeyecek her seyi eline alip agzina sokuyo ama yiyecekleri meyveyi falan asla. Ben yedireyim desem agzini acmaz. Kafasini saga sola sallar eliyle ittirir. Olmadi agzinda bekletiyo yutmuyo. Suzgec gibi agzi var çocuğun. ben de boyleymisim bana cekmis. Nasi alistircam cok inatcidir

çok gecmis olsun yaman pasaya .iyileşmesine çok sevindim.barlas tada 39 derece ateş 2 gün sürmüştü .ardından kilaiklik ve döküntü olmuştu ve ertesi günde diş cikarmisti.yarın yaman in incisini görebilirsiniz belki

Valla canm bılmıyorumki. Bebişinin huyunu senden daha ıyı kımse bilemez. Mesela kızım su olmadan yanında yemek yemıyo. İstemedıgı zaman doymadıgından emınsem suyla kandırıp öyle yedırıyorum. Su verıyorum zannedıp açıyo agzını yemegı verıyorum hemen:))e tabı ıstrmrm yan cebıme koy yapıyo. Ama bazen yemedıgı zamanda o kıtledigı agzını asla açmıyo.

Sorularimla bunalttim ama.bu ayda kac delikli olmalı biberon emzigi chicco biberon mrkasidda nette kimii yer 3 kimi 4 diyo.s

Hayirli akşamlar anneleer herkes iyidir inşallah
Bugün oğlum ilk kez üç dört adim atti
Yakinda yürüyecek sanki. Yürüyen bebekler var mi ?

Bir de alt iki dişten sonra hangi dişler çıkar biz de kac gündür uykusuzluk istahsizlik hafif ateş var bi çıkamadılar

Sevgili annişler bebekler için kışlık bişiyler yapabilen varmı.domates rendeleyip buzdolabı poşetlerine koyayım diyorum.fikri olan varmı.
Tabii tek başıma yapıcam basit fikirler lütfenn :)))

Bir de alt iki dişten sonra hangi dişler çıkar biz de kac gündür uykusuzluk istahsizlik hafif ateş var bi çıkamadılar
Alt iki dişten sonra ustler çıkıyor canım ama.onlar biraz daha sancılı çıkıyor. Benim kızımın alt ve üst ikiler çıktı. Şimdi üst köpek dişı çıkmak uzere

Arkadaşlar Merhaba.. nasılsıniz neler yapıyorsunuz :) özledim burayı. Bu aralar evde cizim yapiorum giremiorum pek. Yürüyen bebisler var mi yada yürümeye yakin olanlar ?
Benimki bir iki adım atıyor artık. Tutunarak bayadir yuruyor ama.hiç tutunmadan hafif hafif başladı. Tebrik ederim canım çocukla cizim yapabiliyormusun?

Gunaydin kizlar ben bu aralar oglumu cook nazar ediyorim ya hastanmadi diyordum dun aksamdn beri hapsiriyor burnu akiyor klimayi cok aciyorum ondan oldu acmazsamda sicaktn nasil terliyor
dun aksam misafirlikte princ ununu yedirdim birden midesi bulanir gibi oldu oldugu gibi cikardi hepsini cok fena kustu ilk defa boyle oldu bardaktan bosalircasina babasi mahcup oldu ama yapack bise yok bebek yani bilerekmi yapti neyseki ev sahibi hic yuzunu eksitmedi ne olack dedi zaten yikamaya gidecekti dedi
birde uyumadi tam birakacagin zamn hortluyordu resmn icerde bebek vardi die oynamk istyrdu ama aglamadida durdu yani orumceginide gotrmustum

Bide gece uyurken birden aglama krizine girdi ne emsk ne su nede meme almadi babasinin onzunda uyudu sustu oyle uyudu
tekrardan sorun olmadi ama 1defa agliyrak uyandi atesde olmadi surekli baktim

Babasininn kucagindaykenn2 3 defa guzel gaz cikardi onami uyandi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…