- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Kızlar doğum günleri yaklaşyor bebişlerin yapcakmısınız, yapcaksanız neler yapcaksınız nerden alışveriş yapcaksn parti malzemelerini falan burdan paylaşalım yaa fikir olsun ben hiç birşey yapamadm oğluşa en azından doğum günü güzel bi anı olsun istiyorumm oyuzden şimdiden bakayım diyorum
Kızlar kullanıp memnun olduğunuz mama markası söyler misiniz kabızlıkda var kabızlık yapmayan bişey olursa iyi olur ben yanında yokken hiçbirşey yemiyor sağsam göğsüm boş gelene kadar anca doluyor mama versin kadın barii aç kalmasın
Selam kızlar
Dun studyo fotosu cektırdık
Cok keyıflıydı
Dort poz begendım :)
Cıkmalarını sabırsızlıkla beklıyrm :)
Flastan rahatsız olmadı ama tabıkı poz vermek zor
Donduruya sulu kofte yapıp koyan varmı
Oyle yapmayı planlıyrm
Nasıl olur sizce
Arada pişiririz
Kolay olur
Ne dersınız
Babasininn kucagindaykenn2 3 defa guzel gaz cikardi onami uyandi acaba
çok gecmis olsun yaman pasaya .iyileşmesine çok sevindim.barlas tada 39 derece ateş 2 gün sürmüştü .ardından kilaiklik ve döküntü olmuştu ve ertesi günde diş cikarmisti.yarın yaman in incisini görebilirsiniz belki
Ay ne güzel maşallah ona. Ben uyuttuktan sonra yapmaya çalışıyorum olduğu kadar artik :)Benimki bir iki adım atıyor artık. Tutunarak bayadir yuruyor ama.hiç tutunmadan hafif hafif başladı. Tebrik ederim canım çocukla cizim yapabiliyormusun?
Bir yas doğum günü icin fotoğraf fikirleri isteyenler :)
hoşbuldum canımm..
evet başladım işe 4ay oldu..
işyerinde giremiyorum..yoğun baya..
eve gelincede bitmiyoki mesai,yemek defne derken fırsat olmuyo
kuzucumda iyi teyzesi..diş çıkarıyo geceleri huzursuz şu ara..
senin minnoş nasıl..
kahvaltı tarifi sormuşsun sanırım
ben denedim bunu güzel oldu sevdi baya..bak bi istersen..
Kızlar doğum günleri yaklaşyor bebişlerin yapcakmısınız, yapcaksanız neler yapcaksınız nerden alışveriş yapcaksn parti malzemelerini falan burdan paylaşalım yaa fikir olsun ben hiç birşey yapamadm oğluşa en azından doğum günü güzel bi anı olsun istiyorumm oyuzden şimdiden bakayım diyorum
Biz fotoğraf çekicez onun için bişeyler bakıyorum nasıl çekelim diye doğum günü yapmıcam bir pasta Alıp Çekirdek aile Yemeğe gidicez
Biz doğumda baya hazırlık yaptık millet yok sezaryen oldun dinlen yok kırkın çıksın diye gelmedi ben o arada topladım eşyayı Kv deye taşındım öyle elimizde bile kaldı boşuna uğraştık o Yüzden en baştan dedim asla doğum günü yapmam diye o parayı gidip şık bir restaurant da çatır çatır Yicem oğlum ve kocamlafotoğrafı eşimle biz çekicez daha anca bir şeklinde folyo balon aldım araştırmalarım Sürüyor dış mekan olacak havalar iyi olur inşallah
Içinden geliyorsa Yap tabi canım eğlenin ne güzel
canım çok sağol ben de kiraladim. Ameda markası. medela elinde kalmamis. Markasi onemli degil bi fark yok aralarinda dedi medikalci. Istanbulda kira daha ucuzmus. Ben aylik 150 veriyorum, ama değer. ev tipiyle hastane tipinin gerçekten farki var. Ev tipi isimi goruyodu ama bebegim emmediginden sütüm azalmisti. süt problemi olan herkese tavsiye ederim. Sabah yarim saatte sagiyorum dikiyo kafaya yarim dakikada bitiriyo onu. Bi de gerisi nerde diye bakiyo suratima:))
Gaz öyle yapıyor canım aniden ince bir sesle bağırarak uyanır bizim ki de çok nadir peşine hemen pırtlar ya da gaz çıkarır : )
kim bakıodu bebişine.
iyiyiz cnm bizde işte takılıo günüdüzyavrum babannesi dedesi
halaları falan.diş durumları malum onla uğraşıo çok şükür çok
huzursuzluğumuz yok onun dışında herşey aynı.
kahvaltı evet çok karışıo ya ne verilicek insan bilemio tarif için saol denicem
zatn haftada 1 hazırlıom
bunu bende yazmıştım geçen evet çok güzel
doğum günü planlıorum bakalım partisepeti ve partidünyası
baya şeyler var orda ordan bakıcam onun dışında dağıtmalık bişiler yapıcam
bi kaç örnek var paylaşıcam burda ben mevlütde de yaptım ama doğum günü çok ayrı bişey
inş.istediğimiz gibi yaparız çok masraflı oluo aslında herşey yapmaya kalksak orta değer bişiler
bakıcaz bakalım.
nasıl çekiceniz isz peki bilginiz var ozaman.
varsa öle bişey ne güzel valla gidersiniz degişik yerlere
gider çekersiniz ne güzel olur.
mevlüt mü yaptın kimse gelmedi anlamadım cnm hazırlık yaptım boşa
gitti demişin kaldımı hepsi onlarımı dağıtcan şimdi.folyo balon nerden aldın cnm
aldığın yaptığın araştırdığın herşeyi paylaş bizimle tmm mı güveniyoruz sana:)
Herkese selam kızlar sifayı kapmısım ben grip oldum hemen toparlamak için ilaçlara yüklendim geçen yılda aynı zamanlarda grip oldum pesi sıra da doğum yapmıstım eylül ayı bana yaramıyor anlasılan sizlerde dikkat edin... Bu ay Betül'ün doğum günü 26 sıydı yanlıs hatırlamıyorsam ilk onun, sonraki hafta da bizim olacak insallah.Biz doğum günümüzde Kırıkkale de benim ailemin yanında olcaz muhtemelen onun için hazırlıklarımı burda yapıp gitmek istiyorum süs vs. Eminönün de nerde satılıyor bu tür seyler çok kalabalık oluyor oralar aramak istemiyorum
Saol arkadasım ne güzel tarif etmissin yolda görüp sormusum gibi harikasınHemen Eminönü meydanda kahve Dünya'sı fermo falan yazan tabela var ordan gir düz Yürü o sıra hep böyle Şeyler Satıyor gecmiş olsun sanada Eylül Ay'ı grip Ay'ı maalesef
rica ederim canımm..bende öyle anca haftasonu hazırlayabiliyorum..annemin kolayına geliyo bulamaç yediriyo,bende değişik şeyler yedirmek istiyorum..kim bakıodu bebişine.
iyiyiz cnm bizde işte takılıo günüdüzyavrum babannesi dedesi
halaları falan.diş durumları malum onla uğraşıo çok şükür çok
huzursuzluğumuz yok onun dışında herşey aynı.
kahvaltı evet çok karışıo ya ne verilicek insan bilemio tarif için saol denicem
zatn haftada 1 hazırlıom
bunu bende yazmıştım geçen evet çok güzel
doğum günü planlıorum bakalım partisepeti ve partidünyası
baya şeyler var orda ordan bakıcam onun dışında dağıtmalık bişiler yapıcam
bi kaç örnek var paylaşıcam burda ben mevlütde de yaptım ama doğum günü çok ayrı bişey
inş.istediğimiz gibi yaparız çok masraflı oluo aslında herşey yapmaya kalksak orta değer bişiler
bakıcaz bakalım.
nasıl çekiceniz isz peki bilginiz var ozaman.
varsa öle bişey ne güzel valla gidersiniz degişik yerlere
gider çekersiniz ne güzel olur.
mevlüt mü yaptın kimse gelmedi anlamadım cnm hazırlık yaptım boşa
gitti demişin kaldımı hepsi onlarımı dağıtcan şimdi.folyo balon nerden aldın cnm
aldığın yaptığın araştırdığın herşeyi paylaş bizimle tmm mı güveniyoruz sana:)
canım ben avakadoyu sade vermedim hiç..yoğurdun içine şeftali ve avakado karıştırdım..tadı kötü gerçekten..slm kızlar.
oğluşuma avakado alım dedim çok yararlı dediniz die
çok kötü tadı varya bide çok sertti yumuşaması lazım tabi
ama nasıl veriosunuz avakadoyu normalde tadı çok kötü yemez yani.
semiz otu yaptım dün pek yemedi yoğurtunu doğru düzgün yemedi
iştahlıydı aslında hafta içide yiyo dio genelde sormuorum ama dişinden
falan mı acaba yaa
Mevlüt'e falan geldiler de ne bileyim bizde fazla mi yaptık Belkide neyse geçti gitti zaten..
fotoğrafları öyle amatör çekiyoruz iste profesyonel makinamız var her ay değişik Şeyler yapmaya çalıştık 10. Ay kartondan tank yaptı babası yüz boyası ile suratını Boyadık öyle çektik
Doğum günü için şöyle 3-4 tane güzel pozu olsa yeter iste bende öyle araştırıyorum çekimde kullanmak için süs falan
rica ederim canımm..bende öyle anca haftasonu hazırlayabiliyorum..annemin kolayına geliyo bulamaç yediriyo,bende değişik şeyler yedirmek istiyorum..
annemle kv de 1er ay sırayla bakıyo.. aslında gözüm arkada kalmıyo ama olmuyo evde 3.bi kişi..kreş araştırdım bi tanesi kafama yattı,yaşını doldurunca oraya vercem..bakıcı bulmak zor burda bide kimseyi tanımıyorum
sende çalışıyodun galiba kim bakıyo kuzucuğa
canım ben avakadoyu sade vermedim hiç..yoğurdun içine şeftali ve avakado karıştırdım..tadı kötü gerçekten..
bazen oluyo iştahsızlıkları..geçici ama..biz bile bazen yemek istemiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?