fotoları paylaşırsan görürüz aynen öle bi kaç tane olsa yeter
biz mecbur fotografçıya götürcez hiç öle becerimiz yoktur.
çok iyi düşünmüşsünüz her ay bişiler yapmakla ay ay albüm yaparsınız
biz hep normal fotolar çektik işte olduğu kadar...babamızın pek merakı yok fotograf çekinmeye..
aynen benm kv minde öle bulamaç yada sebze püresi
şunu ver falan dediğimde daha yiyemez bilmm ne falan
dio zormu gelio ondan mı dio anlamadım.ne güzel sırayla bakmaları
benm annem burda olsa kv bırakmak istemez çok sahiplendiği için hep istio herşeyi
kendi yapsın.kreş için çok erken değil mi cnm ya bakmaları sıkıntımıki kreşe vericen
evet cnm ben 4 aylıktı başladım çalışmaya kv bakıo benm annem zaten burdadeğil uzak yani.
evet meyveyle falan verim ucundan azıcık baktım tövbe çok kötü
ya kimse yiyemez bence onu öle bakalım yumuşasın die koydum
olmadı ben öle karıştırıp veririm.evet iştahsızlık olur da ne bilim haftada 1 yanındayım
istiyotum bende yesin öle ne yaptıysam bide her hafta özel şeyler yapmaya
çalışıorum yapıorumda değişik şeyler
Kızımın ateşi düşmedi hala bişeyde yemedi sabahtan berıya yıkadm soydm hala 38 ateşi.
Ben direkt veriyorum dilimleyip bence güzel tadı bi kağıda sarıp elma koy yanına karanlık bir yerde dursun tatlanır
gazeteye sardım karanlığa koydum ama
elma koymadım yoktu evde çünkü
olmaz mı yani.çok kötü tadı vardı ya.
ben hiç tahmin etmemiştim kendim yemediğim
için daha önceden.
Gecmis olsn cnm evet ya korkulacak bi durum bende yataktn cektim kolu ters doner gibi oldu nasil agladi aklim gitmistiBugün küçük bi badire atlattık oğlum yerde yuvarlanırken birden ağladı sonra kolunu oynatamiyordu hemen doktora gittik direği çıkmışdoktor bi klick sesi ile düzeltdi ve tekrar hareketlendi yavrum. Şimdi ödüm patlıyor yine olacak diye çocuğu hiçbir yere uzandirmıyorum her şeyi ben veriyorum eline :-(
Canm 38.8 e cıktı ateşi ılıktan bı tık soguk suda oynattım yıkadm. Uyudu şimdi. İnş çıkmaz daha ateşiya. İnsan napıcanı bilemıyo bıde yemiyo içmiyo. Azda olsa emdi çok şükür38 bişey değil cnm aşırı değil yani panik yapma
düşer inş.ilacını düzenli ver yeter.
Canm 38.8 e cıktı ateşi ılıktan bı tık soguk suda oynattım yıkadm. Uyudu şimdi. İnş çıkmaz daha ateşiya. İnsan napıcanı bilemıyo bıde yemiyo içmiyo. Azda olsa emdi çok şükür
Cok sagol cnm Uyuyo şimdi ölçtum 37.5 olmuş şükür. İnş cıkmaz daha. Sıfır kollu çıtçıtlıyla corapsz falan yatrdm üşürmü acabaya çıkar dıye korkumdan gıydrmedm bişey. Bakalm gece sureklı takıp edıcemGeçmiş olsun benim oğlumda oldu düşmeyen bi ateş vardı doktorumuzun bizde uyguladığı tedavi şeklini anlatayim
38 in üzerinde ise bir tatlı kaşığı calpol 4 saat ara ile verdim
O gun dusmedi ertesi gün yarim olcek dolven ile calpolu 4 saatte bir donusumlu olarak verdim
Eger 4 saatten önce yine 38 i geçiyorsa sıradaki ateş dusurucuyü verdim 3 gün bu şekilde devam ettik
Yapılan tahlilde kanda virüs vardı ve antibiyotik tedavisi uygun degildi sadece ateş dusurucuye devam ettik
3 günün sonunda da döküntü oldu yuksek ihtimal 6.hastalıkti tahlillerde o yondeydi
Tekrar geçmiş olsun gece sürekli atesini olç inşallah biran once atlatirsiniz
Bu döküntü nasıl bişey cnm
Geçmiş olsunn iyi bak kendinee horozuna kim bakacak yoksamSaol arkadasım ne güzel tarif etmissin yolda görüp sormusum gibi harikasın
geçmiş olsun iyimi şimdiCanm 38.8 e cıktı ateşi ılıktan bı tık soguk suda oynattım yıkadm. Uyudu şimdi. İnş çıkmaz daha ateşiya. İnsan napıcanı bilemıyo bıde yemiyo içmiyo. Azda olsa emdi çok şükür
Cok şükür canm ateşi var hala ama sabhkı kadar cok degılGeçmiş olsunn iyi bak kendinee horozuna kim bakacak yoksam
geçmiş olsun iyimi şimdi
ben 70 veriyorum cnm medela çok iyi valla
ama amedaya da iyi diyorlar bilemiorum memnunsan
ne güzel tabiki fark var olmaz olurmu şimdi sütler azalmasına rağmen
yinede verim alıorum diğerleri olsa emnimki çıkmaz.yarım saatte nie sağıyosun cnm
3 saatte bir 15 dk yapsan yeterli çalışıomuydun sende onun için mi kiraladın.
süs falan hazır şeyler mi aldın cnm bundan alıntıladım
ama bu konuyla ilgili olan çok uzundu :)
özel kıyafetmi düşünüosunuz peki bi yerde micky mouse gördüm çok
güzeldi ama çok pahalıydı öle pahalıya gerek varmı yoksa şık kıyafetlerinden mi
giydirsek..çok kararsızımmmmmm
Bugün küçük bi badire atlattık oğlum yerde yuvarlanırken birden ağladı sonra kolunu oynatamiyordu hemen doktora gittik direği çıkmışdoktor bi klick sesi ile düzeltdi ve tekrar hareketlendi yavrum. Şimdi ödüm patlıyor yine olacak diye çocuğu hiçbir yere uzandirmıyorum her şeyi ben veriyorum eline :-(
arkadaşlar merhaba..
2014 kasım annelerine ben de dahil olmak istiyorum.bebeğim 19 aralıkta beklenirken 24 kasımda geldi ve ben de kasım annesi oldum..çok şükür 10. ayımızın içindeyiz.hepimizin bebeklerine Allah sıhhat versin mutlu büyüsünler İnşallah..
bundan sonra forumda ben de varım hepinize sevgiler..
zamanla hepinizi ve bebeklerinizi teker teker tanımak istiyorum..dünyadaki tüm bebekleri de çok seviyorum
Gunaydin kizlar sehitlerimiz yuregimi yakiyor artik kendi evladim gibi agliyrum hepsi gencecik yaa nasil dayanck anneleri Allah dayanma gucu versin cok zor bi aci insallh bu son olur
inanin gulemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?