- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Maşallah umut arasımızaaCanım ya ben baktım netten ama bu kıyafetleri nerden bulucaz.. Özellikle şu yelek gömlekli kıyafet hoşuma gitti nerelerde olur ki?
Eki Görüntüle 1626763 Eki Görüntüle 1626764 Eki Görüntüle 1626765 Eki Görüntüle 1626766
Arkadaşlar siz de fikir verin.. Marka felan yazmamışlar... Nerede olur bunlar özellikle son iki tanesini çok beğendim ilk iki tanesi var da son iki tanesinin markası ya da nerde satılır bilmiyorum..
Canım yaa çok çok geçmiş olsun ilk defa duydum... Allah korusun yavruyu... Öpüyorum..
Hoşgeldin aramıza... Aminnn...
Benim oğlum 01:10 03.11.2014 doğumlu
Umut Aras
Eki Görüntüle 1626768 Eki Görüntüle 1626769 Eki Görüntüle 1626770
Maşallah umut arasımızaa
Bende ne giydirebilirim diye düşünüyorummm doğumgünündee
ben işe giderken kızım arkamdan ağlıyor dye üüzülüyorım Allah sabır versin o annelereBenim cocugum biraz halsizlesiyr die tum tadim gidiyor dusunun o anneleri
Afiyet olsun damlaya. Tarifi paylaşırmısın carputinin mesajını bulmam zaman alabilir çünkü.carputi Senin hurmalı ruşeymli toplarından bugün kahvaltıda yaptım damlaya bayıla bayıla yedi hepsini sildi süpürdü
ama biz kaysı yerine muz koydukçok leziz oldu gerçkten ben bile yedim tbi hepsini yediğ iiçin bana artıkları kaldı bu tarz tariflerin varsa paylaşırsan çok iyi olur
Off lilipitim bende aynı hatayı yaptım. Çıkan alttaki iki minicik dişi ile nasıl becerip o kadar acıtıyor anlamıyorum istem dışı tepki verince oyuna çevirdi. Isırıp ısırıp bırakıyor. Bende oyun oynadığı için kızdığımı belli ettim. Konusarak ama sert bir şekilde anlattım. (10 aylık bebeğe neyi anlatıyorsam) Sonra ısırdığında tepki vermedim ısırdı ısırdı sonra emmeye başladı. Çok şükür şimdi nadiren ısırıyor zaten dişimiz şurda 2 haftadır var. Geç çıktı bizim.Kizlar ben bi hata yaptim
Dun gecemiz kotu gecti bu yuzden
Aksam gogsumu cok isirdi demistim ya
Bi tanesinde cnm cok acidi ve bagirarak agladm yani ogluma kizmadim, cnm acidi icin bagira bagira agladim, oglum korkup aglamisti, istem disi yaptigimdan cocugumun bu kadar etkilenecegini tahmin edemedm
Gece acikipuyandi herzamanki gibi aldim emzirmek icin emmiyor nasil agliyor biyerine birsey oldu sandm, ugrastim emmedi, annemi kaldirdim annem sevdi dolastirdi falan yok aglio susmuyor
Karnimi agriyor dedik ovduk yine yok
Ben muhallebi pisireyim bari deidm, oara annem sakinlestirdi onu, bende severek emzirmeyi deneyim dedim, emdi ve uyudu
Gece bida oyle sikinti olmadi ama once isiriyor tepki gelmezse emiyor ve ben disimi sikiyorm tepki vermemek icin
Bnm dustugum hataya dusmeyin sakin canininiz acisada tepkinizi yuksek vermeyin
Oglum emmeyecek bida diye cok korktum
Benim oğlum arkamdan gülerek bay bay yapıyor. Ananesini seviyor beni istemiyor diye düşünüyorum bende.ben işe giderken kızım arkamdan ağlıyor dye üüzülüyorım Allah sabır versin o annelere
Ayen canmya. Facebookta paylaşmışlar mınnacık cocuk babasının resminın üstüne oturmuş yanaklarını sevıyo yanına yatıyo saatlerce agladm. Rabbım sabır versin cok zoryaGunaydin kizlar sehitlerimiz yuregimi yakiyor artik kendi evladim gibi agliyrum hepsi gencecik yaa nasil dayanck anneleri Allah dayanma gucu versin cok zor bi aci insallh bu son olur
inanin gulemiyorum bile
aslında çok hoş ama acaba renkli daha cıvılcıvıl mı olsa ?Arkadaşlar doğumgünü için böyle magnet ve magnet için hediye paketi düşünüyrum güzel mi sizce daha renkli bişiler mi olsun? Bu baya hoşuma gitti benim ikisi takım gibi..
Eki Görüntüle 1626796 Magnet bu
Eki Görüntüle 1626797 Hediye paketi de bu..
Off evet onu bende gördüm içim parçalandı.Ayen canmya. Facebookta paylaşmışlar mınnacık cocuk babasının resminın üstüne oturmuş yanaklarını sevıyo yanına yatıyo saatlerce agladm. Rabbım sabır versin cok zorya
aslında çok hoş ama acaba renkli daha cıvılcıvıl mı olsa ?
Off evet onu bende gördüm içim parçalandı.
Nerden veriyorsun hangi site ? evet erken ama iş bitirmiş oluyorsunRenkli vardı baktım bu sefer ona uygun hediye paketi bulamadım canım alakasız oldu.. O yüzden böyle düşündüm.. Seçim de ne zormuş.. Erken olacak ama vereyim siparişi gelsin sabırsızlanıyorum : )
Arkadaşlar doğumgünü için böyle magnet ve magnet için hediye paketi düşünüyrum güzel mi sizce daha renkli bişiler mi olsun? Bu baya hoşuma gitti benim ikisi takım gibi..
Nerden veriyorsun hangi site ? evet erken ama iş bitirmiş oluyorsun
Bana renkleri koyu geldi
keşke öyle olsa benimdeBenim oğlum arkamdan gülerek bay bay yapıyor. Ananesini seviyor beni istemiyor diye düşünüyorum bende.
Ağlasa bu seferde arkamdan ağlıyor diye üzüleceğim.
Her türlü ben üzüleceğim bari o gülsün böylesi daha iyi sanırım.
Ayy evlat yetiştirmek ne zormuş. En ufak detay bile çook büyükkk.
Bugün küçük bi badire atlattık oğlum yerde yuvarlanırken birden ağladı sonra kolunu oynatamiyordu hemen doktora gittik direği çıkmışdoktor bi klick sesi ile düzeltdi ve tekrar hareketlendi yavrum. Şimdi ödüm patlıyor yine olacak diye çocuğu hiçbir yere uzandirmıyorum her şeyi ben veriyorum eline :-(
Canm 38.8 e cıktı ateşi ılıktan bı tık soguk suda oynattım yıkadm. Uyudu şimdi. İnş çıkmaz daha ateşiya. İnsan napıcanı bilemıyo bıde yemiyo içmiyo. Azda olsa emdi çok şükür
Cok sagol cnm Uyuyo şimdi ölçtum 37.5 olmuş şükür. İnş cıkmaz daha. Sıfır kollu çıtçıtlıyla corapsz falan yatrdm üşürmü acabaya çıkar dıye korkumdan gıydrmedm bişey. Bakalm gece sureklı takıp edıcem
arkadaşlar merhaba..
2014 kasım annelerine ben de dahil olmak istiyorum.bebeğim 19 aralıkta beklenirken 24 kasımda geldi ve ben de kasım annesi oldum..çok şükür 10. ayımızın içindeyiz.hepimizin bebeklerine Allah sıhhat versin mutlu büyüsünler İnşallah..
bundan sonra forumda ben de varım hepinize sevgiler..
Benim oğlum arkamdan gülerek bay bay yapıyor. Ananesini seviyor beni istemiyor diye düşünüyorum bende.
Ağlasa bu seferde arkamdan ağlıyor diye üzüleceğim.
Her türlü ben üzüleceğim bari o gülsün böylesi daha iyi sanırım.
Ayy evlat yetiştirmek ne zormuş. En ufak detay bile çook büyükkk.
Arkadaşlar doğumgünü için böyle magnet ve magnet için hediye paketi düşünüyrum güzel mi sizce daha renkli bişiler mi olsun? Bu baya hoşuma gitti benim ikisi takım gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?