2014 Kasım Anneleri

Herkese günaydın arkadaşlar...
Oğlum haftasonu babannesinin evinde yavaş yavaş emeklemeye başlamıştı.. Artık şükür emekliyor... Çok geç oldu ama oldu : )

Maşallah umut arasımızaa
Bende ne giydirebilirim diye düşünüyorummm doğumgünündee

Afiyet olsun damlaya. Tarifi paylaşırmısın carputinin mesajını bulmam zaman alabilir çünkü.
Bende deneyeyim değişiklik olsun paşama.
Off lilipitim bende aynı hatayı yaptım. Çıkan alttaki iki minicik dişi ile nasıl becerip o kadar acıtıyor anlamıyorum istem dışı tepki verince oyuna çevirdi. Isırıp ısırıp bırakıyor. Bende oyun oynadığı için kızdığımı belli ettim. Konusarak ama sert bir şekilde anlattım. (10 aylık bebeğe neyi anlatıyorsam) Sonra ısırdığında tepki vermedim ısırdı ısırdı sonra emmeye başladı. Çok şükür şimdi nadiren ısırıyor zaten dişimiz şurda 2 haftadır var. Geç çıktı bizim.

ben işe giderken kızım arkamdan ağlıyor dye üüzülüyorım Allah sabır versin o annelere
Benim oğlum arkamdan gülerek bay bay yapıyor. Ananesini seviyor beni istemiyor diye düşünüyorum bende.
Ağlasa bu seferde arkamdan ağlıyor diye üzüleceğim.
Her türlü ben üzüleceğim bari o gülsün böylesi daha iyi sanırım.
Ayy evlat yetiştirmek ne zormuş. En ufak detay bile çook büyükkk.

Arkadaşlar doğumgünü için böyle magnet ve magnet için hediye paketi düşünüyrum güzel mi sizce daha renkli bişiler mi olsun? Bu baya hoşuma gitti benim ikisi takım gibi..

Magnet bu

Hediye paketi de bu..

Gunaydin kizlar sehitlerimiz yuregimi yakiyor artik kendi evladim gibi agliyrum hepsi gencecik yaa nasil dayanck anneleri Allah dayanma gucu versin cok zor bi aci insallh bu son olur
inanin gulemiyorum bile
Ayen canmya. Facebookta paylaşmışlar mınnacık cocuk babasının resminın üstüne oturmuş yanaklarını sevıyo yanına yatıyo saatlerce agladm. Rabbım sabır versin cok zorya

aslında çok hoş ama acaba renkli daha cıvılcıvıl mı olsa ?
Ayen canmya. Facebookta paylaşmışlar mınnacık cocuk babasının resminın üstüne oturmuş yanaklarını sevıyo yanına yatıyo saatlerce agladm. Rabbım sabır versin cok zorya
Off evet onu bende gördüm içim parçalandı.

aslında çok hoş ama acaba renkli daha cıvılcıvıl mı olsa ?

Off evet onu bende gördüm içim parçalandı.

Renkli vardı baktım bu sefer ona uygun hediye paketi bulamadım canım alakasız oldu.. O yüzden böyle düşündüm.. Seçim de ne zormuş.. Erken olacak ama vereyim siparişi gelsin sabırsızlanıyorum : )

Renkli vardı baktım bu sefer ona uygun hediye paketi bulamadım canım alakasız oldu.. O yüzden böyle düşündüm.. Seçim de ne zormuş.. Erken olacak ama vereyim siparişi gelsin sabırsızlanıyorum : )
Nerden veriyorsun hangi site ? evet erken ama iş bitirmiş oluyorsun

Nerden veriyorsun hangi site ? evet erken ama iş bitirmiş oluyorsun

Verdim canım ya dediğin gibi iş bitsin...

Fotomagnet.net
Çok cici şeyler var ya..

Bana renkleri koyu geldi

Canım haklısın ilk seçtiğim cıvıl cıvıldı.. Ama bu da ağır geldi hoşuma gitti verdim gitti pişman olmam inşallah..

Bu ne arkadaş ya her gün her gün onlarca şehit.. Bugün de 12 polis şehit.. Nereye gidiyoruz arkadaş yaaaaa... İçim parçalandı bu nedir ya offffffffffffffffffffffff Rabbim offffffffffffffffffffff sen yardım et

keşke öyle olsa benimde

Günlerdir aylan bebeğe içim yanıyo düşününce bile bi tuhaf oluyorum kıyamıyorum üşümüştr diyorum kuzu minik kuzu annesinin kuzusubu şehit haberleri de cabası allahım sabır versin ailelerine,artık dışarı çıkmak bile güvensiz hele kalabalık yerler allahım sonumuzu hayır etsin Sibeltanju acil şifalar diliyorum yavruna inşallah düşer ateşi tadın tuzun kalmamıştr çok geçmiş olsun

ay geçmiş olsun cnm bende oğluma küçükken yapmıştım onu
güya spor yaptrıodum resmen çıtladı sesini duydum çok ağlamıştı ama
allahtan bişey olmadı rabbim korusun hepsini.

Canm 38.8 e cıktı ateşi ılıktan bı tık soguk suda oynattım yıkadm. Uyudu şimdi. İnş çıkmaz daha ateşiya. İnsan napıcanı bilemıyo bıde yemiyo içmiyo. Azda olsa emdi çok şükür

iyi cnm düştüyse çok aşırı olmadıkça doktora götürmene gerek
ılık duş aldır ince giydir şurup ver inş.yükselmez uzun süre düşmezse
doktora bence.üşümez cnm ateşli ya iice düşsün havalar sıcak zaten
ince bişey ört üzerine tmm.

hoşgeldin cnm tabiki seviniriz aramızda görmekten
ben en baştan beri burdayım resmimde görünüo zaten
tarihim oğluşum var adıda ufukhan memnun olduk teyzesi :)

aynen benimkide öyle üzülüoruz belki sevmio mu bizi acaba
die ama ağlamalarından iyidir ya boşver.ağlamaları daha kötü oluo kıyammmm

hediye paketine mi koyucan güzel olmuş sipariş verdin heralde
paylaştığına göre resimleri foto çok güzel bende magnet düşünorum ama
böle değil çerçeve gibi magnet içine resmi kendin koyuyosun çok güzel ben
öle yaptırcam.sen beğendiysen sorun yok cnm başka neler yaptın şimdilik
bumu bu arada kıyafetleri doğum günü içinmi düşünüon bende 2.yi beğendim ya
nerden bulunur gerçekten bayram için bu arada ben doğum günü için kostüm düşünüorum
da pahalı ya micky mouse gördüm bi yerde çok güzel aslında.

bende baktım şimdide pek göremedim
ya senin bu modelini bile göremedim doğum
günü magnetleri var ordan mı bakıosun.hediye paketi
de takım olmuyo galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…