- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
hediye paketine mi koyucan güzel olmuş sipariş verdin heralde
paylaştığına göre resimleri foto çok güzel bende magnet düşünorum ama
böle değil çerçeve gibi magnet içine resmi kendin koyuyosun çok güzel ben
öle yaptırcam.sen beğendiysen sorun yok cnm başka neler yaptın şimdilik
bumu bu arada kıyafetleri doğum günü içinmi düşünüon bende 2.yi beğendim ya
nerden bulunur gerçekten bayram için bu arada ben doğum günü için kostüm düşünüorum
da pahalı ya micky mouse gördüm bi yerde çok güzel aslında.
bende baktım şimdide pek göremedim
ya senin bu modelini bile göremedim doğum
günü magnetleri var ordan mı bakıosun.hediye paketi
de takım olmuyo galiba.
Valla canım pahalı gerçekten ya... Canım ilk iki resimdeki kıyafetleri hatta daha fazlasını bulabilirsin... partiavm.com da ana sayfanın azcık aşağısına doğru indiğinde 0-2 yaş kostümler yazar ordan gir bak daha neler var.. Ama pahalı... Ama çok cici : )
Doğmgünü magnetleri ordan da 1. doğumgünü magnetleri ne tıklıyorsun canım yani bir yaş.. Orda sayfalar çok üşenmedim tek tek baktım... Herhangi bir magneti seçip tasarım yaptıktan sonra takımı varsa altta sana öneriyor zaten önermiyorsa yoktur takımı.. Çoğunun yok.. Ayrı bakıp yaptırıyorsun ben de takımı olduğu için bir de beğendim bunu yaptırdım...
evet ya çok pahalı napıcaz bilmm
başka birşey yaptırmayı düşünüomusun ben
birde sabun yada kokulu taş yaptrımak istiyorum yada koku şişesi
ya küçük kavanozda badem şekeri resimlerini paylaşıcam zaten.
bilmiorum yada onlar fazlamı çünkü daha tabak çatal partiye özel varya
onlardan da almayı düşünüorum...
Yeter canım bana göre ben sadece hediye olarak magnet vericem... Zaten parti temalı tabak bardak vs. bi sürü şey var..
Bugün küçük bi badire atlattık oğlum yerde yuvarlanırken birden ağladı sonra kolunu oynatamiyordu hemen doktora gittik direği çıkmışdoktor bi klick sesi ile düzeltdi ve tekrar hareketlendi yavrum. Şimdi ödüm patlıyor yine olacak diye çocuğu hiçbir yere uzandirmıyorum her şeyi ben veriyorum eline :-(
Çok sagol csnm. Hiç sorma kendımı unuttumya. Neysekı bugun yemek yedı ona şükrediyorum. Arada cıkıp iniyo ateşi. Gece ıyıydı çıkmadi. Bıraz önce yıne 38 i gördük takipteyım sürekliGünlerdir aylan bebeğe içim yanıyo düşününce bile bi tuhaf oluyorum kıyamıyorum üşümüştr diyorum kuzu minik kuzu annesinin kuzusubu şehit haberleri de cabası allahım sabır versin ailelerine,artık dışarı çıkmak bile güvensiz hele kalabalık yerler allahım sonumuzu hayır etsinSibeltanju acil şifalar diliyorum yavruna inşallah düşer ateşi tadın tuzun kalmamıştr çok geçmiş olsun
1 şeklindeki kurabiye fikri süpermiş bana da yazar mısın canımkızlar birde kurabiyeler varya bilen varmı bunu doğum günü için yapmak
istiyorum 1 şeklinde meselacarputi cnm sen kesin bilirsin :)
tariff lütfennnn netde illaki çıkarda yapılmışı yapmak daha iyi
sanırım.
10 ayınız kutlu mutlu olsun. Nice 10 aylara sağlıkla huzurla inş allah.bu arada teyzeleri oğluşum bugün
tammmm 10 aylıkk olduuuu şurda yaşına
tam 60 gün varrr:):) ay ne çabuk geçti yaaa
rabbim hepsine uzun ömürler versinnnn
kızlar birde kurabiyeler varya bilen varmı bunu doğum günü için yapmak
istiyorum 1 şeklinde meselacarputi cnm sen kesin bilirsin :)
tariff lütfennnn netde illaki çıkarda yapılmışı yapmak daha iyi
sanırım.
1 şeklindeki kurabiye fikri süpermiş bana da yazar mısın canım
10 ayınız kutlu mutlu olsun. Nice 10 aylara sağlıkla huzurla inş allah.
kızlar doğum günü için gelenlere neler hediye edebilirim fikir verir misiniz naısl organizasyonlar tasarlıyorsunuz?
Ben bilmiyorum hiç sevmem öyle zahmetli şeylerle uğraşmayı yemeği zor yapıyorum zaten çoğunlukla yapmıyorum da
Bence yap bosa masraf etme herseyi ben kendim yapcm k.p alack suslerimide kiyafetinidebuldum asslında tarif hep aynıda yapmm lazım denemm
lazım yani çok güzel şeyler oluo ya bakıcam yapabilirsem yapıcam
yoksa tanesini 2,50dan falan yapıolar paketli tabi herşeyi hazır..
bulursam yazarım cnm
saol cnm hepimizin inş.nice aylara yaşlaraa inş..
ben magnet yapıcam bide bu koku taşlar sabun bambu kokular falan
var ama bilemedim sadece magnet yeterli mi
mevlütde de baya bişiler dağıtmıştım çünkü herşey çok pahalı çünkü
çok fazla masraf etme lüksüm malesef yok onun dışında süslere falan
vericem çünkü tabak çanak çatal vs gibi.doğum gününe özel..bakalımm
hadi be umudumuz sendin ama:):):)
bende yapsam mı yaptırsam mı acaba diorum bilmiorum ki
yaa çokda istiyorumm.
Aramıza Hoşgeldinzamanla hepinizi ve bebeklerinizi teker teker tanımak istiyorum..dünyadaki tüm bebekleri de çok seviyorum
olabilir canım şuan 4 disi var görünürde uzayan. biraz daha iyi şükür geçiyor galibaDiş çıkartıyor olabilir
içiyor canım, şükür iyilesiyor azaldı epey masallah.Sıvı alımı nasıl peki bol bol su içir
içiyor canım, şükür iyilesiyor azaldı epey masallah.Sıvı alımı nasıl peki bol bol su içir
Dadı dirseği diye geçiyormuşbaşka biri zorlayınca olur sanıyordum bizimki kendi kendine başardı Doktor dirseğini düzeltince hemen hareket ettirmeye başladı cok şükür kolunu bi kaç gün dikkat edin dedi tekrarlayabilirmiş de bu çıkma. Çocuğun hareketleri kısıtlıyorum korkudan hiç emekleme çabası gostermeyen çocuk dünden beri sürünmeye başladı. Kalkmaya çalışıyor İyice korkmaya başladım Allahım korusun hepsiniAy çok gecmiş olsun Rabbim beterinden korusun benimde telefonumda uygulama var bitane geçenlerde bunu okumuştum kolları diresekten çıkarmış dikkatli olun diyordu şimdi nasıl peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?