2014 Kasım Anneleri

Ben aynı bu resimdekini kullanıyorum fermuarlı evet cok da memnunum bi arkadaş yazmisti fermuar olmayanlar için bi dezavantaj ama hatırlayama dım

Kendimiz yapsak?

Canm benimki takmali olandan bence fermuarli alsan daha iyi olur sanki benimki suan gevsedi tasimiyr artik esneme yapti yani tutmuyr artik
ben mekan yatagi cikardim pamuktan minder koydum terletiyor die biraz agir ondanmi bilmiyorum ama esnedi iyice

UFUKTAN.a Maşallah..ilkten bebişleri ve annelerini hemen öğrenemem gibi geliyo..ama hepinizi takipte olup en kısa sürede öğrenicem..

kızlar doğum günü için gelenlere neler hediye edebilirim fikir verir misiniz naısl organizasyonlar tasarlıyorsunuz?
baby showere gelenlere..doğumda hastaneye gelenlere..mevlüte gelenlere..diş buğdayına gelenlere hatıra hediyeliklerini verdik.sıra doğum günlerinde...bizim de işimiz zor arkadaşlar

mesaj yazarken ve alıntı yaparken hatalarım oluyo zamanla alışırm..desteksiz durabilen bebek varmı.bizimki tutunarak dururken dengesini hiç sağlayamıycakmış gibi geliyo bana

Bence fermuarliyi al mutlaka canim uste tutturulanlarda cok tutnup ayaga kalkmaya cabaladigi zamanlar agzini suratini vuruyo tehlikeli yani ben kullandim sana tavsiyem

Günaydın herkese ,

Cevaplar için çok teşekkür ederim.Yatağı büyük ihtimalle değiştirecekler.
Giyim konusunda da danışmak istediğim birkaç detay var . Ben de Kasım annesi olacağım , sizler deneyimli olduğunuz için ilk elden doğru bilgi alma şansım oluyor.

English Home'dan pamuk yorgan ve yastık alacaktım gece için ; ama araştırdığım kadarıyla hiç kullanılmıyormuş.Ben de vazgeçtim , uyku tulumu öneriliyor.
Uyku tutumlarına da baktım , bazıları kolsuz , bazıları ayaklı , bazıları üstten çıtçıtlı ve alttan fermuarlı oval şekilde . Baktıklarımın hepsi pamukluydu.Hangisi uygun olur , tavsiye edeceğiniz bir marka var mı ? Uyku tutumunun içine çıtçıtlı body üzerine ayaklı tulum giydirsen yeterli olur mu ? Minicik bebeği üşütürüm diye korkuyorum şimdiden.
Yan yatış yastığı da aldım ama sanırım sırt üstü yatırmak gerekiyormuş , biz yanında bakıyorsak da yüz üstü . Kraft 'ın pamuk yatağını aldım park yatağın içine , bazı yerlerde yumuşak zararlı yazılmış.
Son olarak da önden ( boyundan ayaklara kadar olan ) çıtçıtlı tulumlar uyku için iyi mi , 9 aylıkken vs giydirilebilir mi , yoksa alt üst ayrı pijama gibi olanlar daha mı kullanışlı ?
Çok soru sordum

Canım ben şimdiye kadar uyku tulumu kullanmadım hiç bebeğim 10 aylık ve erzurum gibi soğuk bir yerde yaşıyorum... Uyku tulumları sağlıksız oluyor çok terletiyormuş ve bebeğin vücudu hava almıyormuş.. Tabi çok iyi organik bi tulum alırsan alabilirsin elbette biraz pahalı olur ama bebeğin için.. Çünkü zaten doğduklarında üstlerini açma problemleri olmuyor nasıl örttüysen öyle kalıyor üşümez yani meraklanma.. Erzurum gibi bir yerde ben oğlumu sadece bir kere hasta ettim o da mayıstaydı... Ben bebeğim sırt üstü, yan, yüzüstü çok yatırdım değiştirerek... Bebekler için de ço yumuşak yatağı tavsiye etmiyorlar cnım... Biraz sert olması gerekiyormuş... Tulum olarak da ben pek kullanmadım ama kullanışlı bişi.. Alttan ince pijama takımının üstüne bi tulum giydirdin mi tamamdır.. Üstüne de sıcaklığa göre bir yelek... Göbeği düşene kadar iyileşene kadar tabi tulum giydirmedim hiç.. Hep alt üst takım giydirdim... Bebekler büyüdükçe zaten kendi bebeğinin alışkanlığına göre huyuna göre de seçimini artık çok iyi yapabiliyorsun... Sağlıkla kucağına al inşallah kuzunu..

ben 10.5 aylık emeklemişim benim oğlan 10. ayın içinde 15 gündür emekliyo yaşında yürüse seviniriz..

İnşallah yürürler bakalım..

Hediyeliklere çok para harcamayıpta acaba
süstü vs işte tabak falan mı ağırlık versem
set halinde gördüm onlarda çünkü ucuz değil
örtü tabak çatal masa örtüsü vs..

Canım hediyelik dediğin o günün bi hatırası ben magnet yaptırıyorum tamamdır başka bişiye gerek yok zaten hazırlıklar olacak fotoğraflar çekilecek... Gayet de yeterli olacak bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…