Ben aynı bu resimdekini kullanıyorum fermuarlı evet cok da memnunum bi arkadaş yazmisti fermuar olmayanlar için bi dezavantaj ama hatırlayama dımDeneyimli annelere bir sorum olacak.
Kraft Calipso Park Yatak almıştım , ara katı fermuarlı sabitleniyor diye .
Yalnız bana yollanan modelde ara kat fermuarla değil tutturma aparatları ile yatağın kenarlarına tutturuluyor.Mağazaya söyledim , bu yatağın görselleri bu şekilde değil , değiştirin lütfen ya da iade alın , dedim.Cevap bekliyorum.
Ara katın bu şekilde fermuarlı / tutturmalı olması çok fark ediyor mu anneler ?
Fermuarlı olan daha mı sağlam olur sizce ? Yoksa hiç fark etmez mi ?
(İlk görsel fermuarlı olan model , ikincisi bana yollanan tutturmalı olan model )
Eki Görüntüle 1627120 Eki Görüntüle 1627121
Kendimiz yapsak?buldum asslında tarif hep aynıda yapmm lazım denemm
lazım yani çok güzel şeyler oluo ya bakıcam yapabilirsem yapıcam
yoksa tanesini 2,50dan falan yapıolar paketli tabi herşeyi hazır..
bulursam yazarım cnm
saol cnm hepimizin inş.nice aylara yaşlaraa inş..
ben magnet yapıcam bide bu koku taşlar sabun bambu kokular falan
var ama bilemedim sadece magnet yeterli mi
mevlütde de baya bişiler dağıtmıştım çünkü herşey çok pahalı çünkü
çok fazla masraf etme lüksüm malesef yok onun dışında süslere falan
vericem çünkü tabak çanak çatal vs gibi.doğum gününe özel..bakalımm
hadi be umudumuz sendin ama:):):)
bende yapsam mı yaptırsam mı acaba diorum bilmiorum ki
yaa çokda istiyorumm.
Canm benimki takmali olandan bence fermuarli alsan daha iyi olur sanki benimki suan gevsedi tasimiyr artik esneme yapti yani tutmuyr artikDeneyimli annelere bir sorum olacak.
Yalnız bana yollanan modelde ara kat fermuarla değil tutturma aparatları ile yatağın kenarlarına tutturuluyor.Mağazaya söyledim , bu yatağın görselleri bu şekilde değil , değiştirin lütfen ya da iade alın , dedim.Cevap bekliyorum.
(İlk görsel fermuarlı olan model , ikincisi bana yollanan tutturmalı olan model )
nerelerdesn kubbaa bayadır göremiyordm seni forumda.Kendimiz yapsak?
Canım ya ben baktım netten ama bu kıyafetleri nerden bulucaz.. Özellikle şu yelek gömlekli kıyafet hoşuma gitti nerelerde olur ki?
Eki Görüntüle 1626763 Eki Görüntüle 1626764 Eki Görüntüle 1626765 Eki Görüntüle 1626766
Arkadaşlar siz de fikir verin.. Marka felan yazmamışlar... Nerede olur bunlar özellikle son iki tanesini çok beğendim ilk iki tanesi var da son iki tanesinin markası ya da nerde satılır bilmiyorum..
Canım yaa çok çok geçmiş olsun ilk defa duydum... Allah korusun yavruyu... Öpüyorum..
Hoşgeldin aramıza... Aminnn...
Benim oğlum 01:10 03.11.2014 doğumlu
Umut Aras
umut arasa bayıldım sağlıkla büyüsün..
Eki Görüntüle 1626768 Eki Görüntüle 1626769 Eki Görüntüle 1626770
ben 10.5 aylık emeklemişim benim oğlan 10. ayın içinde 15 gündür emekliyo yaşında yürüse seviniriz..Herkese günaydın arkadaşlar...
Oğlum haftasonu babannesinin evinde yavaş yavaş emeklemeye başlamıştı.. Artık şükür emekliyor... Çok geç oldu ama oldu : )
ben 10.5 aylık yürümüşüm benim oğlan 10. ayın içinde 15 gündür emekliyo yaşında yürüse seviniriz..
1. yaş günlerini de kutladıktan sonra neye heyecan yapıcaz merak ediyorumArkadaşlar doğumgünü için böyle magnet ve magnet için hediye paketi düşünüyrum güzel mi sizce daha renkli bişiler mi olsun? Bu baya hoşuma gitti benim ikisi takım gibi..
Eki Görüntüle 1626796 Magnet bu
Eki Görüntüle 1626797 Hediye paketi de bu..
ay geçmiş olsun cnm bende oğluma küçükken yapmıştım onu
güya spor yaptrıodum resmen çıtladı sesini duydum çok ağlamıştı ama
allahtan bişey olmadı rabbim korusun hepsini.
iyi cnm düştüyse çok aşırı olmadıkça doktora götürmene gerek
ılık duş aldır ince giydir şurup ver inş.yükselmez uzun süre düşmezse
doktora bence.üşümez cnm ateşli ya iice düşsün havalar sıcak zaten
ince bişey ört üzerine tmm.
hoşgeldin cnm tabiki seviniriz aramızda görmekten
ben en baştan beri burdayım resmimde görünüo zaten
tarihim oğluşum var adıda ufukhan memnun olduk teyzesi :)
aynen benimkide öyle üzülüoruz belki sevmio mu bizi acaba
die ama ağlamalarından iyidir ya boşver.ağlamaları daha kötü oluo kıyammmm
hediye paketine mi koyucan güzel olmuş sipariş verdin heralde
paylaştığına göre resimleri foto çok güzel bende magnet düşünorum ama
böle değil çerçeve gibi magnet içine resmi kendin koyuyosun çok güzel ben
öle yaptırcam.sen beğendiysen sorun yok cnm başka neler yaptın şimdilik
bumu bu arada kıyafetleri doğum günü içinmi düşünüon bende 2.yi beğendim ya
nerden bulunur gerçekten bayram için bu arada ben doğum günü için kostüm düşünüorum
da pahalı ya micky mouse gördüm bi yerde çok güzel aslında.
baby showere gelenlere..doğumda hastaneye gelenlere..mevlüte gelenlere..diş buğdayına gelenlere hatıra hediyeliklerini verdik.sıra doğum günlerinde...bizim de işimiz zor arkadaşlarkızlar doğum günü için gelenlere neler hediye edebilirim fikir verir misiniz naısl organizasyonlar tasarlıyorsunuz?
mutluluğunuz daim olsunAramıza Hoşgeldin
Resimdeki biziz oğlum Abdullah Kerim 9Kasım doğumlu, memnun olduk teyzesi ..
Bence fermuarliyi al mutlaka canim uste tutturulanlarda cok tutnup ayaga kalkmaya cabaladigi zamanlar agzini suratini vuruyo tehlikeli yani ben kullandim sana tavsiyemDeneyimli annelere bir sorum olacak.
Günaydın herkese ,
Cevaplar için çok teşekkür ederim.Yatağı büyük ihtimalle değiştirecekler.
Giyim konusunda da danışmak istediğim birkaç detay var . Ben de Kasım annesi olacağım , sizler deneyimli olduğunuz için ilk elden doğru bilgi alma şansım oluyor.
English Home'dan pamuk yorgan ve yastık alacaktım gece için ; ama araştırdığım kadarıyla hiç kullanılmıyormuş.Ben de vazgeçtim , uyku tulumu öneriliyor.
Uyku tutumlarına da baktım , bazıları kolsuz , bazıları ayaklı , bazıları üstten çıtçıtlı ve alttan fermuarlı oval şekilde . Baktıklarımın hepsi pamukluydu.Hangisi uygun olur , tavsiye edeceğiniz bir marka var mı ? Uyku tutumunun içine çıtçıtlı body üzerine ayaklı tulum giydirsen yeterli olur mu ? Minicik bebeği üşütürüm diye korkuyorum şimdiden.
Yan yatış yastığı da aldım ama sanırım sırt üstü yatırmak gerekiyormuş , biz yanında bakıyorsak da yüz üstü . Kraft 'ın pamuk yatağını aldım park yatağın içine , bazı yerlerde yumuşak zararlı yazılmış.
Son olarak da önden ( boyundan ayaklara kadar olan ) çıtçıtlı tulumlar uyku için iyi mi , 9 aylıkken vs giydirilebilir mi , yoksa alt üst ayrı pijama gibi olanlar daha mı kullanışlı ?
Çok soru sordum
ben 10.5 aylık emeklemişim benim oğlan 10. ayın içinde 15 gündür emekliyo yaşında yürüse seviniriz..
Hediyeliklere çok para harcamayıpta acaba
süstü vs işte tabak falan mı ağırlık versem
set halinde gördüm onlarda çünkü ucuz değil
örtü tabak çatal masa örtüsü vs..
günaydın canım üstüme alınıyorum güzel hatunum bebişlerimde çoookk şirin ::))Günaydın Hatunlar...
Günaydın Güzel Hatunların Şirin bebişleri
günaydın canım üstüme alınıyorum güzel hatunum bebişlerimde çoookk şirin ::))
amannn napiym bari böyle kendimi motive edeyim yoksa üstümü giymeye saçımı taramaya halim yok :)Vaaaooovvvv Uuuuuuuuuuuu !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?