2014 Kasım Anneleri

cinsiyeti belli oldu mu senin bebisinin:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buyuk ihtimalle erkek dedi doktor☺️ ama beni bu ense kalinligi o kadar endiselendirdi ki onu dusunemiyorum bile..senin bebis icin ne dedi doktor?

Buyuk ihtimalle erkek dedi doktor☺️ ama beni bu ense kalinligi o kadar endiselendirdi ki onu dusunemiyorum bile..senin bebis icin ne dedi doktor?

benim sipam erkek olacakmis teyzesi:) su bulantilarim bi gecse bi ayaklansam baska bise istemiorm. evin icinde tikanip kaliorm merdiven dahi cikamiorm. insallah sonuclarin temiz cikar insallah hersey yoluna girer duaciyim

işyerinde birine sinir oldum yaa valla zor tuttum kendimi zaten gebelik süreci stresli bide bu garip insanlar olmasa iyice strese sokuyorlar adımı :84:

Hayirlisi olsun insallah en kisa zamanda toparlanip kalkariz bebislerimizi de saglikla kucagimiza aliriz

of sen bide bana sor çıldırıcimmmm resmen

ayy hem bendem yaşça küçük ismimle hitap ediyor neyse dedim çocukluğuna verdim ama yılışık hareketlere tahammül edemiyorum neyse strese girmicem ama sinir etti beni töbe töbee

ayy hem bendem yaşça küçük ismimle hitap ediyor neyse dedim çocukluğuna verdim ama yılışık hareketlere tahammül edemiyorum neyse strese girmicem ama sinir etti beni töbe töbee

bebişi düşün sakinleş annesi onu da strese sokma

slmm kızlar. ben bugün çok sinirlendim ya, sinirimden başım döndü kımıldayamadım. bebeğe etkisi çok olurmu ki , moralim bozuldu

çokkk severim bu çorbayı aldım tarifini bende çok sağol :)

slmm kızlar. ben bugün çok sinirlendim ya, sinirimden başım döndü kımıldayamadım. bebeğe etkisi çok olurmu ki , moralim bozuldu

bebekte hissediyor canım baktım sinirlenmekle olmuyor kendimi rahatlatcak bişeyler buldum nebilim dua et kitap oku müzik dinle ama mutlaka kafanı dağıt bebeğinden ve senden değerli değil hiçbişeee

Uzun zamandır gelemiyordum. Ikılı test sonucu konusunda sıkıntısı olan arkadaslarım Rabbim korktuğunuza uğratmasın sağlık versin yavrulara inşallah.

Bende ağır bir sinüzit geçirmekteyim. Hamileliğin başından beri vardı ama ilk üc ay bitene kadar ıhlamur falan idare ettim. İyice arttı sıkıntılarım sesim gitti burnum akıyor öksürmekten karnım ağrıyor boğazın o derece şişki gece oturdum ağladım yutkunamadığım için. Dün KBB ye gittim antibiyotik başladı. Bu arada 3,5 yaşındaki kızımda sinüzit o da ant. kullanıyor. Rapor aldım 3 gün bu hafta evdeyim inşallah kızımıda yollamadım kreşe ilaç içip yatıyoruz...Bize dua edin anneler iyileşelim ana kız...

10 mayısta ikili testim var bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah. Öptük sizi ve bebişleri

Bu arada bulantılar hala devam ediyor yemek yapamıyorum ne zaman azalacak acaba kızım aç kalıyor diye üzülüyorum en çok

benim cumartesi randevum var dünya tatlısı kızlarrrrr acep cinsiyet belli olur mu ya bu 25 nisandaki foto sizin varmı tahmininiz kızmı dersiniz erkek mi ilk bebişkom kızz benimm

Son düzenleme:
Merhaba kızlar cici anneler hamilelik nasil gidiyor? Benim 3.bebegim midr bulantısı kusma oluyor ama beni con zorlamiyor ama bas sirt ağrısı beni mahvetti. Bide cinsiyeti merak etmekten catlicam. Bu sene kiz senesi mo erkek senesi mi acaba? 12 +3 olduk ikili testim yapıldı sonuçlar mayisin 20 sinden sonra ama devlet hastahanesinde 17-18 haftadan evvel söylemiyorlar:-( iki kizim var hayırlı ve saglikli evlat olsun inşallah en evveli o ama gönlüm iki kızdan sonra bi erkek istemiyor degil Rabbim inşallah evlat hasreti cekenlerede evlat nasip eder. Hakkımızda hayirli olani gonlumuze razi eylesin Rabbim. Dualariniz eksik etmeyin kizlar inşallah bi avazda aliriz bebeklerimizi kucagimiza. ..

işyerinde birine sinir oldum yaa valla zor tuttum kendimi zaten gebelik süreci stresli bide bu garip insanlar olmasa iyice strese sokuyorlar adımı :84:

of sen bide bana sor çıldırıcimmmm resmen

Aynen ben de bugün cinnetlerdeyim!!!
Saçma sapan nedenlerle, kişisel kaprisler yüzünden şu hamile halimle koşmamı bekliyorlar benden ya! El insaf!!! Konuşurken bile midem bulanıyor benim ağzımın hareketinden, nasıl koşayım?!? Bir de saçma sapan bir evrak yani, hani ciddi bir şey olsa neyse. Birileri birilerine yaranacak diye bebeğimi tehlikeye atamam valla, çıldırmış bu insanlar! Resmen stresten kasığıma ağrı saplandı

Son düzenleme:

strese girince benimde batmalarım artıyor...
yapma böyle kendini sakinleştirmeye çalış..
güzel şeyler düşün..
herkesin işi yürür merak etme..
kendini ve bebeğini düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…