cinsiyeti belli oldu mu senin bebisinin:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Buyuk ihtimalle erkek dedi doktor☺️ ama beni bu ense kalinligi o kadar endiselendirdi ki onu dusunemiyorum bile..senin bebis icin ne dedi doktor?
benim sipam erkek olacakmis teyzesi:) su bulantilarim bi gecse bi ayaklansam baska bise istemiorm. evin icinde tikanip kaliorm merdiven dahi cikamiorm. insallah sonuclarin temiz cikar insallah hersey yoluna girer duaciyim
işyerinde birine sinir oldum yaa valla zor tuttum kendimizaten gebelik süreci stresli bide bu garip insanlar olmasa iyice strese sokuyorlar adımı :84:
of sen bide bana sor çıldırıcimmmm resmen
ayy hem bendem yaşça küçük ismimle hitap ediyor neyse dedim çocukluğuna verdim ama yılışık hareketlere tahammül edemiyorum neyse strese girmicem ama sinir etti beni töbe töbee
ayy iğrenç ya gün boyu çekiyorum geniz akıntısını resmen nasıl geçer ki acaba ya
Benim eşim çok seviyor pilavı, ama bende genelde bulgur pilavını tercih ederim. Ama eşim istediği zaman yapıyorum.
yayla çorbasının tarifini vereyim canım,
önce tencereye suyu koy kaynasın. Kaynayan suya istediğin ölçüde arpa şehriye at. O ocakta haşlanırken bir kapta 3 kaşık yoğurda 1 kaşık un şeklinde bir karışım hazırla. İyice çırp ki topak topak kalmasın un. Bu karşımı, yavaş yavaş karıştırarak arpa şehriyeli suya dök. Bir yandan karıştır ve dökerken azar azar dök. 5 Dk kadar normal ateşte kaynat. O kaynarken, ufak bir tavada tereyağını erit içine bolca nane ekle, biraz yansın kokusunu çıksın. Bu tereyağ-nane karşımını da çorbanın içine dök. Coss diye sesle dökülüyor yağ zaten. Bu kadar.
Hem yoğurdun ekşiliği, hem nanenin kokusuyla benim çok sevdiğim bir tarif.
slmm kızlar. ben bugün çok sinirlendim ya, sinirimden başım döndü kımıldayamadım. bebeğe etkisi çok olurmu ki , moralim bozuldu
çokkk severim bu çorbayı aldım tarifini bende çok sağol :)
işyerinde birine sinir oldum yaa valla zor tuttum kendimizaten gebelik süreci stresli bide bu garip insanlar olmasa iyice strese sokuyorlar adımı :84:
of sen bide bana sor çıldırıcimmmm resmen
Aynen ben de bugün cinnetlerdeyim!!!
Saçma sapan nedenlerle, kişisel kaprisler yüzünden şu hamile halimle koşmamı bekliyorlar benden ya! El insaf!!! Konuşurken bile midem bulanıyor benim ağzımın hareketinden, nasıl koşayım?!? Bir de saçma sapan bir evrak yani, hani ciddi bir şey olsa neyse. Birileri birilerine yaranacak diye bebeğimi tehlikeye atamam valla, çıldırmış bu insanlar! Resmen stresten kasığıma ağrı saplandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?