Bugün mağaza ile yine görüştüm.Kraft ' la görüşmüşler. 2015 yılında üretilen modellerin hepsi tutturmalıymış. Fermuarlı olanlar esneme yapıp daha çabuk bozulduklarından modeli değiştirmişler , bu şekilde bir açıklama yaptılar, yine de bakıyorlarmış ellerinde var mı eski model diye.Cnm bnm calipsoda fermuarli
Diger turlusunu bilmiyrm
Saglam yani sikinti yasamadik
oyy maş allah çok yakışıklı bu kuzu.
Ben geçenlerde sulu köfte yaptım severek yedi. tabi yeme bizde sıkıntı geze geze yiyoz bir yudum alıyor iki emekliyor sonra yine. Yerinde duramıyor pek.
Kemik suyunun içine ilikleri karışıtırıp öyle donduruyorum ben.
Köy tavuğu buldum kv ayıklayıp butun olarak buzluğa koymuş. şimdi buzlu olarak parçalayıp öğünlere ayıracağım. Buzu çözülmeden yapmalıyız tabi bu işlemi.
Yarasın tüm yedikleri kuzucuklara.
Biz akikesini 7 günlükken kesip bebek mevlütünü akike eti ile yaptık. Sünnet ettirdim bende ama mevlüt falan yapmadım. Daha sonra 4-5 yaşında yaparız sanırım.
KıLar kızım bogaz enfeksıyonu olmuş kıpkırmızı olmuş bogazı antıbıyotık verdı dr.olan varmı sizlerde. Antıbıyotık moralımı boZduya. 5 gun kullan dedı
Çok geçmiş olsnKıLar kızım bogaz enfeksıyonu olmuş kıpkırmızı olmuş bogazı antıbıyotık verdı dr.olan varmı sizlerde. Antıbıyotık moralımı boZduya. 5 gun kullan dedı
Cnm kalibina bagli kuyafetlerin
Bence 9-12 al
Tam dursun buyuk durmasin
Bayram için mi cnm bu çok şıkmış nerden baktın bayram içinse
9 12 bence kalıbıda önemli tabi.
bu arada diğer kıyafetler vardı ya kostüm gibi
onları baktım buldumda onlar hep kısa ya kasımda nasıl
olur doğum günü için sence olurmu yani bence olmaz
yada çorap falan giyer bilemedim.
Çok geçmiş olsun canım. Antibiyotik ne kadar sevmesekte bazı durumlarda kullanmaktan başka çaremiz yok. İnş Allah çabucak atlatırsınız.KıLar kızım bogaz enfeksıyonu olmuş kıpkırmızı olmuş bogazı antıbıyotık verdı dr.olan varmı sizlerde. Antıbıyotık moralımı boZduya. 5 gun kullan dedı
Kasaptan ilikli kemik diye alıyorum ben adam kemikleri kırılmış ortadan bölünmüş olarak veriyor. Suda bekletiyorum kemikleri 1 saat kadar suyunu süzüp düdüklüde kaynatıyorum. Kemiklerin içlerinde ilikleri akıyor akmayanı ince uçlu bıçak ile falan çıkarıyorum suyuna karışıtırıyorum. Porsiyonlar halinde poşetleyip donduruyorum.ne güzel ya herkes et yapmış kuzucuklara
bizde sebzelerine falan ufaktan etler katıoz ama
haşlama falan yapmadık daha köfte de öle
ilik nasıl ayrılıo peki anlamadım ben onu hiç yapmadım yani
geçmiş olsun cnm ya nasıl acıodur boğazı kıyamam..
neden olmuş peki üşütmüş mü kullan cnm napıcan
olmasaydı daha iyiydi tabi ama naıcan yeterki iyileşsin.
Benimde ihtiyacım var böyle tariflere.Bebeğine bebek keki veya denediğiniz güzel muffin tarifleri var mı arkadaşlar
hala öyle yiyorsa ne mutlu sana. Biz resmen peşinde dolanıyoz. Mümkün değil yatarak yemez. Oturtursak bin şükür deriz. 1 kaşık alır kaçar gider emekleyerek sonra ordada bir kaşık falan hep gezerek. Koltuğa tutunup kalkacak hiç durmaz mı bir bebek yaa. Daha az önce onu konuştuk ablamla evdeki mama sandalyesin de durmuyor arakadaşınkinde durmuştu onu alıp denicem. durursa ondan alıcam. çizgi film oyuncak hepsi faso fiso yemek yedirmek işkence resmen. Ağzını açıyor ama ayakta kafa bir oyana bir bu yana ağzını denk getiremiyon bile. ayy çok dertliyim çokkk.Kizlar bebislere yemklerini nasl veryrsnz ben hala besigi var ona koyuyrm tv karsinda yiyo misafirliktede yere carsf seryrm oyle yiyo yani oturark vermyrm hepsini cikaryo yada heryeri batriyo hala yari yatar pozisyonda veryrm
Kizlar bebislere yemklerini nasl veryrsnz ben hala besigi var ona koyuyrm tv karsinda yiyo misafirliktede yere carsf seryrm oyle yiyo yani oturark vermyrm hepsini cikaryo yada heryeri batriyo hala yari yatar pozisyonda veryrm
Cnm iyi olsnlarda zaten bundn sonra az alirlarmis benimki okadar yemesine ragmn almiyorLargopen antıbıyotık verdı. Guzel boyu uzamş ama hiç kilo almamış
ayy ne güzel. İnş allah hep böyle sorunsuz gidersiniz.Canım genelde mutfakta mama sandalyesinde oturarak yediriyorum hep.. Bazen de oyuncaklarının içinde odada oturarak veriyorum hayatta yatmaz zaten.. Eliyle çarparsa döküp saçıyor onun dışında pek bir sorun olmuyor şükür...
Bende sorun yasamyrm yedirirken gayet guzel yiyorda hala yatark bi kac defa denedimde oturtark bazen geri cikariyr agzndn diliyle atyorCanım genelde mutfakta mama sandalyesinde oturarak yediriyorum hep.. Bazen de oyuncaklarının içinde odada oturarak veriyorum hayatta yatmaz zaten.. Eliyle çarparsa döküp saçıyor onun dışında pek bir sorun olmuyor şükür...
ayy ne güzel. İnş allah hep böyle sorunsuz gidersiniz.
Bende sorun yasamyrm yedirirken gayet guzel yiyorda hala yatark bi kac defa denedimde oturtark bazen geri cikariyr agzndn diliyle atyor
once yemiyrdu da alisti artik kacari yok yani yiyecek
dedimki biraz beklesin sonra yedirirsem ona alisr hep oyle yapr kavga dovus yiyordu simdi kasgi gorunce agiz kocamn aciliyr
kizlar zaten cok yediriyorum bazen cok yemesine ragmen hala agzi acikta bekliyr ver die ama vermiyrum ben bile diyorum catlicak simdi die niye acaba hala istiyor
Kalıbını da işte internetten anlamam ki canım ama smokin tarzı kıyafetler esnek olmuyor ya 9-12 dar gelir mi diye düşünüyorum...
Canım bayramlık değil doğumgünü için... Kalıbını bilemediğim için 12-18 daha alınabilir gibi geliyor ama emin değilim elbette.... Diğer kostümlere gelince valla altına çorapla güzel durabilen bir kostümse olur yoksa hoş durmaz evet.. Bu zamana kadar oğluma kot bile giydirmedim şimdiden büyük erkekler gibi görmek istemediğim için hep bebeksi şeyler giydi doğumgününde böyle şirin küçük adam olsun istiyorum o yüzden yelekli smokin takımları hoşuma gidiyor..
Ozaman 12-18 daha iyi olur evet ya o şekilde takımlar
çok güzel senn paylaştığın resimler varya mesela baktım dediğin yerden de
mesela o 4 resimden 2.si nasıl giyicek kısa çünkü
Canın bence daha küçük olduklarndan doydugunu bilmiyor çocuk sen verme zaten midesi ne kadarcık ki ya 1öğünde 1kase yeter bence ama öyle dolu dolu değil tabi,benim oğlum yarım kase yiyor ve doyuyor doymasa aglar uyumaz yani,çok yüklenmeyin yazık yaaBende sorun yasamyrm yedirirken gayet guzel yiyorda hala yatark bi kac defa denedimde oturtark bazen geri cikariyr agzndn diliyle atyor
once yemiyrdu da alisti artik kacari yok yani yiyecek
dedimki biraz beklesin sonra yedirirsem ona alisr hep oyle yapr kavga dovus yiyordu simdi kasgi gorunce agiz kocamn aciliyr
kizlar zaten cok yediriyorum bazen cok yemesine ragmen hala agzi acikta bekliyr ver die ama vermiyrum ben bile diyorum catlicak simdi die niye acaba hala istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?