Aynen ben de bugün cinnetlerdeyim!!!
Saçma sapan nedenlerle, kişisel kaprisler yüzünden şu hamile halimle koşmamı bekliyorlar benden ya! El insaf!!! Konuşurken bile midem bulanıyor benim ağzımın hareketinden, nasıl koşayım?!? Bir de saçma sapan bir evrak yani, hani ciddi bir şey olsa neyse. Birileri birilerine yaranacak diye bebeğimi tehlikeye atamam valla, çıldırmış bu insanlar! Resmen stresten kasığıma ağrı saplandı
benim cumartesi randevum var dünya tatlısı kızlarrrrracep cinsiyet belli olur mu ya bu 25 nisandaki foto sizin varmı tahmininiz kızmı dersiniz erkek mi ilk bebişkom kızz benimm Eki Görüntüle 1104433
Masallah bebisine cok net bi foto cok guzeller yaa sennle gunumuz aynymis rabbim gonlune gore versin pasani:))
benim cumartesi randevum var dünya tatlısı kızlarrrrracep cinsiyet belli olur mu ya bu 25 nisandaki foto sizin varmı tahmininiz kızmı dersiniz erkek mi ilk bebişkom kızz benimm Eki Görüntüle 1104433
strese girince benimde batmalarım artıyor...
yapma böyle kendini sakinleştirmeye çalış..
güzel şeyler düşün..
herkesin işi yürür merak etme..
kendini ve bebeğini düşün...
benimde sağ kasığım ağrıyor öğleden sonra bacağımı uzatıp oturuyorum stresten mi oldu acaba.. kendini bilmezler için strese girmeye gerek yok ama gıcık oluyorum işte
valla içimden ilk kız geçti ama ben ne tahminde bulunsam tam tersi çıkar
Allah'Im bu ne kadar güzel bir foto, bnmde mi bebeğim şimdi böyle, yerim ben onu ya ne kadar tatlııı ne güzel çıkmışş
bu 4 boyutlu ultrason görüntüsümü maşallah
strese girince benimde batmalarım artıyor...
yapma böyle kendini sakinleştirmeye çalış..
güzel şeyler düşün..
herkesin işi yürür merak etme..
kendini ve bebeğini düşün...
Aynen ben de bugün cinnetlerdeyim!!!
Saçma sapan nedenlerle, kişisel kaprisler yüzünden şu hamile halimle koşmamı bekliyorlar benden ya! El insaf!!! Konuşurken bile midem bulanıyor benim ağzımın hareketinden, nasıl koşayım?!? Bir de saçma sapan bir evrak yani, hani ciddi bir şey olsa neyse. Birileri birilerine yaranacak diye bebeğimi tehlikeye atamam valla, çıldırmış bu insanlar! Resmen stresten kasığıma ağrı saplandı
kızlar dr umla konuştum çok şükür ikili testim normalmiş 16. Haftaya kadar gelme dedidua edin yarın cinsiyet için özele gideceğim umarım öğrenirim ikili test sonuçlarımı birde özeldeki dr a göstereceğim iki dr yapmak bence çok iyi. Hepinizin test sonuçlarının güzel olması dileği ile
kızlar dr umla konuştum çok şükür ikili testim normalmiş 16. Haftaya kadar gelme dedidua edin yarın cinsiyet için özele gideceğim umarım öğrenirim ikili test sonuçlarımı birde özeldeki dr a göstereceğim iki dr yapmak bence çok iyi. Hepinizin test sonuçlarının güzel olması dileği ile
kızlar ikili tesste yaptırdığınız betahcg 50 altı ise erkek 50 üstü isede kız bebek oluyormuş 2000 yılından beri yapılan ankete göre bir dr açıklamış tutan var mı bilmiyorum ama yarın cinsiyet öğrenirsem söylerim benimki 50 altı
Merhaba Kasım anneleri bende12 +2 gunluk hamileyim. 3.bebegim spiralle hamile kaldim. Iki kizim var bakalim hayırlısı bu ne olacak Merak ediyorum. Beklenen dogum tarihi 16 kasim. Normal dogum yaptim inşallah buda normal olur. Korku var ama sezeryan daha cok heyecanlandiriyor beniDun benim de kontrolum vardi ikili testi yaptık sonuçları 15 gun sonra alacagim. Bisey cikacagini sanmıyorum zaten. Bebegim ultrosonda arkasini donup yatmis anlicaginiz hiç bişey göremedim halbuki heyecenla girmiştim bebegimi göreceğim diye
Tutmuş sanırımoğlum da 34idi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?