2014 Kasım Anneleri

benimde sağ kasığım ağrıyor öğleden sonra bacağımı uzatıp oturuyorum stresten mi oldu acaba.. kendini bilmezler için strese girmeye gerek yok ama gıcık oluyorum işte

benim cumartesi randevum var dünya tatlısı kızlarrrrr acep cinsiyet belli olur mu ya bu 25 nisandaki foto sizin varmı tahmininiz kızmı dersiniz erkek mi ilk bebişkom kızz benimm Eki Görüntüle 1104433

Masallah bebisine cok net bi foto cok guzeller yaa sennle gunumuz aynymis rabbim gonlune gore versin pasani:))

Masallah bebisine cok net bi foto cok guzeller yaa sennle gunumuz aynymis rabbim gonlune gore versin pasani:))

Erkekmi diosunn bana kız doğdu yaa ne bilim çok heyecanlııı hemen yazarım cumartesiii
usg fotolarında sağda duruosa erkek solda duruosa kız diolar ya ben şimdi kestiremiyorum bu hep sağdamı acaba nedir nedirrr

Sonuçlarım beta hcg 35.6 düzeltilmiş mom 1.02 papp a 1.73 düzeltilmiş mom 0.43 ense kalınlığı 0.9 bıochem risk + nt 1:4060 ikili test riski 1:654 yaş riski 1:847 trisomi13/18 ise 1:10000 grafiktede siyah dikey çizgi yeşil alanda kalıyor netten baktığım kadarıyla risk yoksa yeşil alanda kalıyormuş fakat ben papp a nın düzeltilmiş mom değerine takıldım herkeste 1 küsürlerdeyken bende 0.4 çıkmış kafama taktım nedir bu bilen var mı randevum yarın

strese girince benimde batmalarım artıyor...
yapma böyle kendini sakinleştirmeye çalış..
güzel şeyler düşün..
herkesin işi yürür merak etme..
kendini ve bebeğini düşün...

Çok haklısın, elimden geleni yapıyorum sakin kalmak için. Ama zaten bulantılar ve istifralar yüzünden huysuz ihtiyarlara döndüm, canımla uğraşır vaziyetteyim 2 aydır, bitkinlik, yorgunluk, moralsizlik bi yandan bastırıyor, bir de ofisteki saçmalıklar artık "Eyterea beaaaaaah!" noktasına getiriyor beni. Canımı sürüyorum ben, burdakilerin derdine bak yahu..

benimde sağ kasığım ağrıyor öğleden sonra bacağımı uzatıp oturuyorum stresten mi oldu acaba.. kendini bilmezler için strese girmeye gerek yok ama gıcık oluyorum işte

Benim kesin stresten, hissediyorum. Annem düşüp kolunu kırdığı zaman da o kadar çok ağlayıp üzülmüştüm ki, 8. haftamdı, benzer bir kasık ağrısı sağ tarafımda 2 gün devam etmişti. Hatta ben düşücek sanmıştım bebek. Mümkün olduğunca stresten uzak durmaya çalışmamız gerek ama keşke insanlarda da biraz vicdan, biraz duyarlılık olsa.

benim cumartesi randevum var dünya tatlısı kızlarrrrr acep cinsiyet belli olur mu ya bu 25 nisandaki foto sizin varmı tahmininiz kızmı dersiniz erkek mi ilk bebişkom kızz benimm Eki Görüntüle 1104433

Allah'Im bu ne kadar güzel bir foto, bnmde mi bebeğim şimdi böyle, yerim ben onu ya ne kadar tatlııı ne güzel çıkmışş

bu 4 boyutlu ultrason görüntüsümü maşallah

hiç sıkmaa canınıı hiççç senin en değerlin yanında yemişim onların işini yaa

kızlar dr umla konuştum çok şükür ikili testim normalmiş 16. Haftaya kadar gelme dedi dua edin yarın cinsiyet için özele gideceğim umarım öğrenirim ikili test sonuçlarımı birde özeldeki dr a göstereceğim iki dr yapmak bence çok iyi. Hepinizin test sonuçlarının güzel olması dileği ile

Bence öğrenirsin arkadaşıma 13.haftada erkek dedi sanırım daha erken belli oluyor erkek bebekler ,hayırlısı ben de bekliyorum

gözün aydınnn çok sevindimmmm

kızlar ikili tesste yaptırdığınız betahcg 50 altı ise erkek 50 üstü isede kız bebek oluyormuş 2000 yılından beri yapılan ankete göre bir dr açıklamış tutan var mı bilmiyorum ama yarın cinsiyet öğrenirsem söylerim benimki 50 altı

oğlum da 34idi:)

Hoşgeldin benimkide 18 Kasım inşallah iyi olur her şey demek ki bebek gelmek istiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…