2014 Kasım Anneleri

çok geçmiş olsun arkadaşım size... geçen haftalarda ben de gribe yakaladım çok kötüydm ilaç içmemeye gayret ettim karabiberli balı göğsüne sırtına sür ayağının altına viks sür dedi yengem yaptım iki güne iyiydim... bir de sinüzüt ağrısı için tuzlu su yapıp burunavermek için eczaneye sordum yeni bişey çıkmış haberim yoktu nasatol dye buruna veriyorsun doğal bişey sabah akşam yaptım o da çok açıcı oldu tavsiye edebilirim tüm hamiş annelere.. acil şifalar dilerim

bebekte hissediyor canım baktım sinirlenmekle olmuyor kendimi rahatlatcak bişeyler buldum nebilim dua et kitap oku müzik dinle ama mutlaka kafanı dağıt bebeğinden ve senden değerli değil hiçbişeee

ahhh çok doğru söylüyon evde olduğum sürece sakinim ama okulda çocuklarla uğraşınca bitiyorum. sınıfım 40 kişi ve çok haylazlar. bugün hiç susmadılar

Hoşgeldin benimkide 18 Kasım inşallah iyi olur her şey demek ki bebek gelmek istiyormuş

Aynen canım gekecegi varmış hamile oldugumu bilmiyordum agir iste yapmistim ama bise olmadi. Allah diledikten sonra... benin sata gore 16 kasim ultrosana göre senle ayniyiz canim. Ilk mi senin?

güzel sonuçlarını paylaşan arkadaşlara kocaman MAAŞALLAHHHH diyorum darısı başımıza

olumlu haberler okudukça canlanıyorum, olumsuz haberlerde yıkılıyorum, yaa kızlar ben haberleri izlerken ağlamaya, biri birşey anlatırken çok fazla etkilenmeye başladım, annelik böyle olacaksa çok zor günler bekliyor bizi, ben buluttan nem kapmaya başladım, allahıma emanet kuzularımız ve de duygularımız

Çok haklısın canım bende öyleyim herkes öyledir eminim ki annelik bu olsa gerek

Canım ben test yaptırmadim ve yaptırmıcamda. Doktorum yaptirmayacagimi bildiği için benim için ense kalinligini ölçtu benimkinin ense kalınlığı yaklaşık 3 çıktı ve doktor "güzel beklediğimiz aralıklar da" dedi. Yani korkma sonucun gayet güzel

Merhabalar; Allah'tan hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Ben 10+5 günlük hamileyim. İlk zamanlar ne mide bulantım oluyordu ne halsizliğim. Fakat geçen haftadan beri mide bulantılarım hafif baş dönmelerim ve aşırı derecede halsizliğim başladı özellikle bu hafta iyice yoğunlaştı. Ben bu haftalar olan şikayetler hafifler diye biliyorum ama benim yeni yeni başlamış gibi oldu. İçim çekiliyor sanki hiç keyfim yok. Acaba bir terslik olabilir mi?

Son düzenleme:
Cnm cevapladigin icin cok tesekkur ederim oncelikle.. Ben doktorlari anlamiorum hic. kimisi benimki gibi endiseleniyo kimisi gayet normal diyo bizim ne kadar etkilendigimizi bilseler😔 bence de test konusunda karar verdiysen geri donme hic beni de doktorlar yönlendirdigi endislendirdigi icin yaptirdim insallah sonuclar da guzel gelir.. İnsallah saglikla aliriz kucagimiza bebisleri

Benim doktorum da yapman lazım falan diye endişelendirdi ama ben şu cevabı verdim. Allah ne verirse başımın üstüne, sonuçta testler olumsuz çıksa bile ona çareleri yada engelleyebilecekleri bir çözümleri de yok. O yüzden yaptırmayacagimi söyledim. O da kararlı olduğumu görünce ısrar etmedi. :)

çok haklısın canım,allahım hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin

çok haklısın canım,allahım hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin inşaallah :)
Valla söz konusu bebeğimin sağlığı ise sabretmeyi tercih ederim. Sık sık doktora giderek ultrasona girerek bebeğimi ışınlara ve yüksek ses dalgasına maruz bırakmıyorum. Bi çok anneler malesef kendilerini düşünüp sırf bebeklerini merak edip görmek içinde sık sık ultrasona giriyorlar halbuki bebeklerine çok büyük zarar veriyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım vitamin ve demirine baktır bebek senin depolarını boşaltıyor olabilir

Canım benim kararın çok takdir edilesi inşallah bebeğin sağlıklıdır inşallah sana hayırlı güzel bir evlat olur hergün bütün anneler için dua ediyorum umarım bu sayfayı bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alarak bitiririz ayrıca hiç birimizin ne olacağı belli değil hayat bu

Kesinlikle cok dogru davranmişsin ama ben 3 defa kanama gecirdigim zor bi hamilelik yasiyorum ve bu sekilde beklemek beni cok yoracakti bende senin gibi dusunuyorum ama ne oldugunu bilmek istiyorum sadece😔

benimde 10 haftalıkken benzer şikayetlerim olmuştu. demir hapı ve multivitamine başladık. daha iyiyim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…