Tutmuş sanırım
150 çıkıp erkek doğana da şahidim. tesadüf bence cnm
İkili testte 150 biraz fazla değil mi :44:
neye göre fazla canım. hormon bu:)
hiç sıkmaa canınıı hiçççsenin en değerlin yanında yemişim onların işini yaa
Uzun zamandır gelemiyordum. Ikılı test sonucu konusunda sıkıntısı olan arkadaslarım Rabbim korktuğunuza uğratmasın sağlık versin yavrulara inşallah.
Bende ağır bir sinüzit geçirmekteyim. Hamileliğin başından beri vardı ama ilk üc ay bitene kadar ıhlamur falan idare ettim. İyice arttı sıkıntılarım sesim gitti burnum akıyor öksürmekten karnım ağrıyor boğazın o derece şişki gece oturdum ağladım yutkunamadığım için. Dün KBB ye gittim antibiyotik başladı. Bu arada 3,5 yaşındaki kızımda sinüzit o da ant. kullanıyor. Rapor aldım 3 gün bu hafta evdeyim inşallah kızımıda yollamadım kreşe ilaç içip yatıyoruz...Bize dua edin anneler iyileşelim ana kız...
10 mayısta ikili testim var bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah. Öptük sizi ve bebişleri
bebekte hissediyor canım baktım sinirlenmekle olmuyor kendimi rahatlatcak bişeyler buldum nebilim dua et kitap oku müzik dinle ama mutlaka kafanı dağıt bebeğinden ve senden değerli değil hiçbişeee
Hoşgeldinbenimkide 18 Kasım inşallah iyi olur her şey demek ki bebek gelmek istiyormuş
güzel sonuçlarını paylaşan arkadaşlara kocaman MAAŞALLAHHHH diyorum darısı başımıza
olumlu haberler okudukça canlanıyorum, olumsuz haberlerde yıkılıyorum, yaa kızlar ben haberleri izlerken ağlamaya, biri birşey anlatırken çok fazla etkilenmeye başladım, annelik böyle olacaksa çok zor günler bekliyor bizi, ben buluttan nem kapmaya başladım, allahıma emanet kuzularımız ve de duygularımız
Arkadaslar nasipse bende kasimda dogum yapacagim gecen hafta ikili test yapildi ve ense kalinligi 2.80 cikti aranizda test yaptirip boyle sınırda sonuc alan var mi?harmony test yaptirdim ama cok endiseliyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm cevapladigin icin cok tesekkur ederim oncelikle.. Ben doktorlari anlamiorum hic. kimisi benimki gibi endiseleniyo kimisi gayet normal diyo bizim ne kadar etkilendigimizi bilseler😔 bence de test konusunda karar verdiysen geri donme hic beni de doktorlar yönlendirdigi endislendirdigi icin yaptirdim insallah sonuclar da guzel gelir.. İnsallah saglikla aliriz kucagimiza bebisleriCanım ben test yaptırmadim ve yaptırmıcamda. Doktorum yaptirmayacagimi bildiği için benim için ense kalinligini ölçtu benimkinin ense kalınlığı yaklaşık 3 çıktı ve doktor "güzel beklediğimiz aralıklar da" dedi. Yani korkma sonucun gayet güzel
Cnm cevapladigin icin cok tesekkur ederim oncelikle.. Ben doktorlari anlamiorum hic. kimisi benimki gibi endiseleniyo kimisi gayet normal diyo bizim ne kadar etkilendigimizi bilseler😔 bence de test konusunda karar verdiysen geri donme hic beni de doktorlar yönlendirdigi endislendirdigi icin yaptirdim insallah sonuclar da guzel gelir.. İnsallah saglikla aliriz kucagimiza bebisleri
Benim doktorum da yapman lazım falan diye endişelendirdi ama ben şu cevabı verdim. Allah ne verirse başımın üstüne, sonuçta testler olumsuz çıksa bile ona çareleri yada engelleyebilecekleri bir çözümleri de yok. O yüzden yaptırmayacagimi söyledim. O da kararlı olduğumu görünce ısrar etmedi. :)
çok haklısın canım,allahım hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin
Merhabalar; Allah'tan hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Ben 10+5 günlük hamileyim. İlk zamanlar ne mide bulantım oluyordu ne halsizliğim. Fakat geçen haftadan beri mide bulantılarım hafif baş dönmelerim ve aşırı derecede halsizliğim başladı özellikle bu hafta iyice yoğunlaştı. Ben bu haftalar olan şikayetler hafifler diye biliyorum ama benim yeni yeni başlamış gibi oldu. İçim çekiliyor sanki hiç keyfim yok. Acaba bir terslik olabilir mi?
Canım ben test yaptırmadim ve yaptırmıcamda. Doktorum yaptirmayacagimi bildiği için benim için ense kalinligini ölçtu benimkinin ense kalınlığı yaklaşık 3 çıktı ve doktor "güzel beklediğimiz aralıklar da" dedi. Yani korkma sonucun gayet güzel
Benim doktorum da yapman lazım falan diye endişelendirdi ama ben şu cevabı verdim. Allah ne verirse başımın üstüne, sonuçta testler olumsuz çıksa bile ona çareleri yada engelleyebilecekleri bir çözümleri de yok. O yüzden yaptırmayacagimi söyledim. O da kararlı olduğumu görünce ısrar etmedi. :)
Merhabalar; Allah'tan hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Ben 10+5 günlük hamileyim. İlk zamanlar ne mide bulantım oluyordu ne halsizliğim. Fakat geçen haftadan beri mide bulantılarım hafif baş dönmelerim ve aşırı derecede halsizliğim başladı özellikle bu hafta iyice yoğunlaştı. Ben bu haftalar olan şikayetler hafifler diye biliyorum ama benim yeni yeni başlamış gibi oldu. İçim çekiliyor sanki hiç keyfim yok. Acaba bir terslik olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?