Kızlar bizim ilk dişimiz sessizce bugün öğleden sonra patlamış baya ucu çıkmış görünüyor .görünce şok oldum sabah baktım ağzına tık yoktu. Kabartı bile yoktu geçen hafta doktoruda baktı hatta yokdu nası oldu anlamadım şaşkınım.
Teşekkür ederiz canım. İnşallah sizinkide kolay çıkar ağrısız sızısız ateşsiz.Ay gözünüz Aydın inşallah hepsi öyle çıkar bizim daha yok alt iki diş zarın Altın'da belli ama bakalım ne zaman teşrif edecekler
Geçmiş olsun . Yavrularimiz Allah a emanet valla.İşte bu iyi fikir, bende biraz kafa dinlerdim. Dün tezgahın üstüne uzandı sıcak süte dokunmasıyla onu çekmem bir oldu ama ne yazık ki olan oldu. Elini ve alnını Yaktısaatlerce ağladı, üst komşum geldi artık. Krem falan sürdük, inşallah iz kalmaz. Dünden beri çok kötüyüm, ruh gibiyim
uyku tulumuyla ilgili bende aynı şeyleri düşünüyorum.sanki çok kalın oluyo ve bebek içinde rahat edemez.gerçi burası halaa çok sıcak.kalın giysiler için daha çok erken gibi..Teşekkür ederim canım evet 3 kasım doğumlu...
Maşallah oğluşuna çok güzel bir bebek
Arkadaşlar ben de uyku tulumu almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız bişi varsa söyleyin onu alayım bir de bana aşırı kalın geliyorlar sanki gece onu giydirsem aşırı terlermiş gibi hissediyorum... Üstüne bşi örtülmüyor değil mi bunları giydikten sonra.. Bir de böyle giyilebilir değil de alt tarafı bol etek gibi olanlar varya öyle daha mı rahat ederler acaba böyle ayaklı olunca kalın ya rahat hareket edemezler diye düşünüyorum hiç denemediğim için fikir yürütüyorum işte..
belki geçici bi duraklamadır..boyu uzunmu şeker bebişinYani hiç kilo almamasını güzel bulmadı canım.. Bir de idrar tahlili verdi bir türlü çişini yapmadı bekledik bekledik.. Onu da veremedik o da aklımda kaldı.. Huzursuzluğu için bi bakalım demişti.. Ne bileyim.. Veriyorum canım et suyu tavuk suyu eksik olmuyor evden elimden geldiğince güzel beslemeye çalışıyorum ne bileiym moralim bozuldu baya..
çok geçmiş olsunGeçmiş olsun . Yavrularimiz Allah a emanet valla.
annelik işte yeterince beslendiğine ikna olsak dediğiniz gibi kilo almasada olur..hatta ileriki yaşlarda yiyip kilo almasa süper olur.Bende aynı bu doktorun görüşündeyim bu kilo almıyor yazılarını okudukça içim daralıyor ne kadar çok çevreyi dinliyoruz halbuki o kişiye baksan senin benim eğitim seviyemin yanından Geçmez ama nasıl etki Altın'da bırakıyorlar
fotodaki bebk sizinkimi saçları bizimkine çok benziyo.Allah bağışlasınNiye sinirleniyorsun ki dön arkana Yürü git deli ediyor beni bu insanlar ya bi bildikleri kilo çok bilmişler
Saçın baya uzunmus o zaman güle güle kullan simdi nasıl kısalığı?Ben saçlarımı hep bir hevesle kestirir sonrada pisman olurum ama kaç yıldır hep uzun esim istedi aslında hiç kısa saçlı görmedi beni:) Omuzlarda istiyorum balyaj yada ombre yaptırırım bunu beğendim renk ve model olarak biraz daha uzun hali yüzüm yuvarlak fazla toplatmak istemiyorum önerin varsa yaz dostum sizde tabi kızlarBen saçımı 22 cm kestirdimhaftasonu Ankara'ya Düğüne gittik gitmeden saçlarımı kestirdim bu vesileyle... hamileyken aldığım giyemediğim güzel kıyafetlerim var onları giyicem ne tarz bişey düşünüyorsun Saçına
fotodaki bebeğinizmi??çok çok tatlı Allah bağışlasın..kızmı oğlanmıcanımm iyiyiz büyümeye çalışıyoruz :) bebeişin nasıl kuzucuk? canım senin ki de saçlarını çekiyor mu? benim ki tutar tutmaz çekip koparıyor. eminim söylediğin model yakışır sana. lacivert çizgiliyi mi diyorsun acaba? canım 1 yaşından sonra bizim sütümüz yeterli gelmiyor mu acaba o yüzden mi süte başlayacağız?
Slmlar herkese..Kızlar bayram için kendinize neler yaptınız saç bas kıyafet ne düsünüyorsunuz hazırlık yapan var mı?Saçımda ciddi bir değisiklik yapmak istiyorum kararsızım ben
Slmlar herkese..bu arada hepinizide tebrik ediyorum herseyden zaman bulup foruma girebilen sevgili annedaşlarim biz de ikk disimizi dun çıkardık hic beni bu kadar heyecanlandiracagini dusunmemistim ayy cok sevimli birsey dokununca filan yerimmm ben onlarin minnak agzini dislerini hepinizin bayramini simdiden kutluyorum bu yil hic tatil yapmamistik bu tatil iyi geldi sac degisikligi de super fikir bende cok istiyorum sacin modelini de rengini de sevdim kullanimi rahat olur bende yaptircam bundan kafamdaki topuzdan da Kurtulmuş olurum z hepinizi öpüyorum kızlar
bencede sütün hemen verilmesinin bir anlamı yok hattaMasallah bebisinebenimki de fena çekiyor aynen hep topluyorum malesef...İnek sütünü,anne sütünün yeterli olmadığı zamanlarda verilebiliyor yani tam tersi eğer sütün yeterliyse verme bence 1 yasından sonra belli oranlarda veriliyor sindirim ve böbrek açısından bazı sakıncaları var.Bir yazı okutmustu esim bana ya onu bulabilirsem atayım buraya Bende vermek istemistim ama sakıncalıymıs 1 yas öncesi
canım ben göremezsem bana da yollar mısın yazıyıMasallah bebisinebenimki de fena çekiyor aynen hep topluyorum malesef...İnek sütünü,anne sütünün yeterli olmadığı zamanlarda verilebiliyor yani tam tersi eğer sütün yeterliyse verme bence 1 yasından sonra belli oranlarda veriliyor sindirim ve böbrek açısından bazı sakıncaları var.Bir yazı okutmustu esim bana ya onu bulabilirsem atayım buraya Bende vermek istemistim ama sakıncalıymıs 1 yas öncesi
canım bu resimdeki benim değil ama bu modelin saçlarının daha seyrek ve sarı olanı benim:) maşallahhfotodaki bebeğinizmi??çok çok tatlı Allah bağışlasın..kızmı oğlanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?