2014 Kasım Anneleri

Ay gözünüz Aydın inşallah hepsi öyle çıkar bizim daha yok alt iki diş zarın Altın'da belli ama bakalım ne zaman teşrif edecekler

İyi akşamlar arkadaslar. Bende saclarıma sekıl verıp uclara gölgeler attırmak istyrm. Ama kızımla nssıl gıdıcem napıcam bılmıyorum. Sacları açamayanların arasnda bende varım. Cadım acayıp yoluyo kopartıyo. Önceden asla sacımı toplamazdm. Uzun sacı cok severdım. Şimdi saclarım belımde ama açamıyorum. Kıyafette sıyah mını elbıse gıyıcem. Kuzımın elbısesı pembe bende pembe kolye takıcam. Bacaklarımın arkasnda az catlak var mlsf opak corap gıymek zorundaym. Artık cıplak bacakla bişey gıyemıcemya.

Oyyyy oyyy oğlan 20:30 uyuduu ben daha yeni oturuyorum belim koptuuuuuuuuu.
Bulaşık yıka
Biberonlar
Ütüü
Yusufun yoğurdunu peynirini yaptım
Ayy bittimm.aradada yemek yedimm
Kendime vakit ayıracağım zmn gelirmi kii

Geçmiş olsun . Yavrularimiz Allah a emanet valla.

uyku tulumuyla ilgili bende aynı şeyleri düşünüyorum.sanki çok kalın oluyo ve bebek içinde rahat edemez.gerçi burası halaa çok sıcak.kalın giysiler için daha çok erken gibi..

belki geçici bi duraklamadır..boyu uzunmu şeker bebişin

annelik işte yeterince beslendiğine ikna olsak dediğiniz gibi kilo almasada olur..hatta ileriki yaşlarda yiyip kilo almasa süper olur.

Saçın baya uzunmus o zaman güle güle kullan simdi nasıl kısalığı?Ben saçlarımı hep bir hevesle kestirir sonrada pisman olurum ama kaç yıldır hep uzun esim istedi aslında hiç kısa saçlı görmedi beni:) Omuzlarda istiyorum balyaj yada ombre yaptırırım bunu beğendim renk ve model olarak biraz daha uzun hali yüzüm yuvarlak fazla toplatmak istemiyorum önerin varsa yaz dostum sizde tabi kızlar

fotodaki bebeğinizmi??çok çok tatlı Allah bağışlasın..kızmı oğlanmı

Kızlar bayram için kendinize neler yaptınız saç bas kıyafet ne düsünüyorsunuz hazırlık yapan var mı?Saçımda ciddi bir değisiklik yapmak istiyorum kararsızım ben
Slmlar herkese.. bu arada hepinizide tebrik ediyorum herseyden zaman bulup foruma girebilen sevgili annedaşlarim biz de ikk disimizi dun çıkardık hic beni bu kadar heyecanlandiracagini dusunmemistim ayy cok sevimli birsey dokununca filan yerimmm ben onlarin minnak agzini dislerini hepinizin bayramini simdiden kutluyorum bu yil hic tatil yapmamistik bu tatil iyi geldi sac degisikligi de super fikir bende cok istiyorum sacin modelini de rengini de sevdim kullanimi rahat olur bende yaptircam bundan kafamdaki topuzdan da Kurtulmuş olurum z hepinizi öpüyorum kızlar

slm cnmm.
valla ben çalıştığım için fırsat buluorum buraya girmeye
onun dışında nerdee tatildemiydinn ne güzel valla
ben bi geçen bayram gittim 3 gün oda bişey anlamadım bu bayramda evdeyiz
napıcam bilmiorum seninde bayramın kutlu olsunn..

Demekki buara hepimiz saçlara sardık:)) bu hafta düğünümüz var ondan sonra ben de kestrmeyi düşünüyorm saçım uzun küt yaptrcam sanırım şuan da oğlum çektiği için tepemde toplu deli kız gbi dolanıyorm en azından kurutma süresi kısalır kış da geliyo ben de uzun saç dışında kullanamayanlrdanım normlde. Napalım yaşlanıyoruz git gide kısalcak herlde boylar:) çocuk olunca zaten beden git gide bırakıyo kendni

bencede sütün hemen verilmesinin bir anlamı yok hatta
Çoğu dr artık sütün genetiğimize uygun olmadığını bol yoğurt ve perynirler yeterli kalsiyumu alabileceğimizi soyluyorlar ki buda mantıklı geliyorbana sut sevmyen.biri olarak :)

Ya kızlar kafamı karıştıran bırkac bişey var. Bu devm sütu ne. Mesela allah korusun sütüm bitse onun yerıne ne vermelıyım. Yadabir bucuk ıkı yaşından sonra falanda illakı anne sutu yerıne geçicek bişey mama falanmı vermelıyız. Yanı kızım emmeyı bırakırsa napmalıyım. Ilerısı için hiç bilgım yok. Belkı sacma soru oldu ama bılmıyoum napim:))

canım ben göremezsem bana da yollar mısın yazıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…