- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Moral bozulcak bişey yok cnm
kilosu bence iyi hareketten de gidebilir
yani benimkide anca okadardır 9 ay aşısında
bakmıştık 8.700 dü ancak okadar olmuştur benmkide
ama çok hareketli mümkün değil kilo kalmaz yani
ben oyüzden kafaya takmıorum alsa tabiki iyi de
napalım yani sen etini sebzesini eksik etme herşey düzelir hemen ilaca
yönelme yanii.
Günaydın arkadaşlar..
Dün doktora gittik...
Doktorumuz baktı diş etleri kabarmış dedi..
Kansızlığı için ben hiç kullanmamıştım 11,50 değeri için gitgide düşer sabah akşam 7 damla ver dedi..
Ve oğlum bir ay boyunca hiiiiiç kilo almamış...
Hala 9 kg.. Çok kafam takıldı neden böyle ya kilo almıyor...
Vitamin verdi..
Yani hiç kilo almamasını güzel bulmadı canım.. Bir de idrar tahlili verdi bir türlü çişini yapmadı bekledik bekledik.. Onu da veremedik o da aklımda kaldı.. Huzursuzluğu için bi bakalım demişti.. Ne bileyim.. Veriyorum canım et suyu tavuk suyu eksik olmuyor evden elimden geldiğince güzel beslemeye çalışıyorum ne bileiym moralim bozuldu baya..
âmin inşallah canım benim çok şükür dün yemeye başladı ama reklamları açıyorum o bakarken tıkıyorum Ağzına. Ne kadar yapmam dediğim şey varsa yapar oldumBizde Ferrum kullanıyoruz ama fena kabız yapıyor. Kan ilacımızı değiştirmek istiyorum. Sağlık Ocağı'nın verdiği vegaferonun içinde de paraben var. Bir de Ferritin diye bi kan ilacı var. Sanırım onu kullanıcam artık. Ek gıda olayını bizde oturtamadık. Kahvaltımız zaten tam bir kabus. Yemiyor, yemediği gibi ağzını kilitleyip kafasını sağa sola sallıyorEmmesi 2-3 dk. Bir de herkes Israr etme diyor, sanki ben bilmiyorum zorlamamak gerektiğini ama insanlar da şunu bilmiyor, çocuk açken annenin huzurlu olamadığını. Oyy oyy valla işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun
Canım benimki de emeklemiyor Çalışıyor ama yapamıyor sürekli kolumdan tutup gezdir diyor banada Dr emeklemeye artık dedi birden yürüyecek sanırım benim ki de 10 kilo belki kilolarındandırKızlar gordugum kadarıyla maşallah diyim yavruların cogu emekliyor tutunup kalkıyor. Benim oğlum hala surunerek gerı gerı atıyor kendını. Otururken poposunun ustunde gezınıyor ama tabı odadan cıkmıyor. Koltuga el atıyor ama kalkamıyor henuz. Doktor sıkıntı yok emeklemez artık ayaga kalkar bırden dedi ayakta tuttu baktı falan. Kızım bu kadarke koltuga tırmanıyordu. Kıpır kıpır aslında herseye el atıyor sofrayı dagıtıyor ablasının odasında heseyı dagıtıp atıyor ama o kadar. Kilodan hareketsız diyor herkes 10.200 dü kılosu gecen hafta. Benim oğlum gıbı olan var mı biz mi cok tembeliz.
Canım bende kitap vs aldım emmeden uyudun diye 1 gün denemeye çalıştım ama beceremedim pıtır pıtır yaş döküyor çalışmasaydım hiç umrumda olmazdı emsin yatsın derdim ama son haftaya giriyoruz ve hala Mete memede uyuyor ne yapacak bilemiyorumBenim oğlumda öyle tok olduğu halde emiyor alışkanlık yaptı herhalde geceleri artık cok zor oluyor emzirmeden uyutmayı deniyorum yıkıyor ortalığı susmuyor.
Benim ki de son iki aydır aynı kiloda iştahsız mı acaba kansızlık iştahsızlık yaparmış Ondandır Sıkma Can'ını bir de hareketlendiler Ondandır ki gelişimi gayet iyi Dr 12 aylık bebek 10 kilo civarında Olmalı dediYani hiç kilo almamasını güzel bulmadı canım.. Bir de idrar tahlili verdi bir türlü çişini yapmadı bekledik bekledik.. Onu da veremedik o da aklımda kaldı.. Huzursuzluğu için bi bakalım demişti.. Ne bileyim.. Veriyorum canım et suyu tavuk suyu eksik olmuyor evden elimden geldiğince güzel beslemeye çalışıyorum ne bileiym moralim bozuldu baya..
âmin inşallah canım benim çok şükür dün yemeye başladı ama reklamları açıyorum o bakarken tıkıyorum Ağzına. Ne kadar yapmam dediğim şey varsa yapar oldum
Canım benimki de emeklemiyor Çalışıyor ama yapamıyor sürekli kolumdan tutup gezdir diyor banada Dr emeklemeye artık dedi birden yürüyecek sanırım benim ki de 10 kilo belki kilolarındandır
Canım bende kitap vs aldım emmeden uyudun diye 1 gün denemeye çalıştım ama beceremedim pıtır pıtır yaş döküyor çalışmasaydım hiç umrumda olmazdı emsin yatsın derdim ama son haftaya giriyoruz ve hala Mete memede uyuyor ne yapacak bilemiyorum
Benim ki de son iki aydır aynı kiloda iştahsız mı acaba kansızlık iştahsızlık yaparmış Ondandır Sıkma Can'ını bir de hareketlendiler Ondandır ki gelişimi gayet iyi Dr 12 aylık bebek 10 kilo civarında Olmalı dedi
benim kizim daaha 8i gormedi canim saglikli olsunlarda napalim uçakta br arkadaş ermeni bir drla oturuyormuş konusmuslar demis turkler nekadar takiliyo boya kiloya bir cocuk mutlu bakiyor gerekli fiziksel aktiviteleri zamaninda gerceklestiriyor mu tamamdir demis gerisi önemli degilNerdeyse 1 yaşına 1,5 aycık kaldı o kadar zamanda da 1 kilo almaz hayatta böyle giderse.. Kuzenimin oğlu 11 kilo : S 10 gündür iştahsızlık var herşeye itiraz ediyor bakalım inşalah düzelir
benim kizim daaha 8i gormedi canim saglikli olsunlarda napalim uçakta br arkadaş ermeni bir drla oturuyormuş konusmuslar demis turkler nekadar takiliyo boya kiloya bir cocuk mutlu bakiyor gerekli fiziksel aktiviteleri zamaninda gerceklestiriyor mu tamamdir demis gerisi önemli degil
bir iki değil her öğün denemelisin önce koy önüne biraz oynasın baksın ne bu diye sonra sen yine besle hem katı gıdaya da alışır veya bana yolla zaten ev batıyor erenle yaman beraber yesinler
İşte bu iyi fikir, bende biraz kafa dinlerdim. Dün tezgahın üstüne uzandı sıcak süte dokunmasıyla onu çekmem bir oldu ama ne yazık ki olan oldu. Elini ve alnını Yaktısaatlerce ağladı, üst komşum geldi artık. Krem falan sürdük, inşallah iz kalmaz. Dünden beri çok kötüyüm, ruh gibiyim
sagol ya guzel oyuncaklar var bnde aalacam. İnşallah iyce bakayimds ksilofonn istiyodum oda varmis iyi olduArkadaşlar markafoni de Mothercare ürünleri bu sefer baya indiriimli çok çeşit yok ama ben bunları aldım yine
Eki Görüntüle 1635193 Eki Görüntüle 1635194
Bir de oyuncaklar çok güzel hep eğitici ve ahşap... Bütçeme göre aldım iki şey çok güzel şeyler var
Eki Görüntüle 1635195 Eki Görüntüle 1635196
İsterseniz bir göz atın derim
Canım inşallah alır bizim Demir ilacımızın 3. Günü ve belki Ondandır iştahımız açıldı ilk kez yumurtanın hemen hemen sarısının hepsini zeytin ve peynir yedi. Çok güzel bir öneri değil ama tv nin karşısında mı denesen. Yesin besin alsında varsın çok kilo almasın yemediğinde üzülüyoruz vitaminsiz kalacak diyeNerdeyse 1 yaşına 1,5 aycık kaldı o kadar zamanda da 1 kilo almaz hayatta böyle giderse.. Kuzenimin oğlu 11 kilo : S 10 gündür iştahsızlık var herşeye itiraz ediyor bakalım inşalah düzelir
İşte bu iyi fikir, bende biraz kafa dinlerdim. Dün tezgahın üstüne uzandı sıcak süte dokunmasıyla onu çekmem bir oldu ama ne yazık ki olan oldu. Elini ve alnını Yaktısaatlerce ağladı, üst komşum geldi artık. Krem falan sürdük, inşallah iz kalmaz. Dünden beri çok kötüyüm, ruh gibiyim
benim kizim daaha 8i gormedi canim saglikli olsunlarda napalim uçakta br arkadaş ermeni bir drla oturuyormuş konusmuslar demis turkler nekadar takiliyo boya kiloya bir cocuk mutlu bakiyor gerekli fiziksel aktiviteleri zamaninda gerceklestiriyor mu tamamdir demis gerisi önemli degil
ebebekte 125 tl kliksa nerde ki bilmiyorumEbebek de ne kadar ben kliksa dan aldım ücretsiz kargo 112 tl
Çok geçmis olsun Erenime insallah iz kalmaz üzüldüm valla biz sakındıkça indadına oluyor gibi Allah korusunİşte bu iyi fikir, bende biraz kafa dinlerdim. Dün tezgahın üstüne uzandı sıcak süte dokunmasıyla onu çekmem bir oldu ama ne yazık ki olan oldu. Elini ve alnını Yaktısaatlerce ağladı, üst komşum geldi artık. Krem falan sürdük, inşallah iz kalmaz. Dünden beri çok kötüyüm, ruh gibiyim
aynen oyle birde bu persentil degerleri hangi millete gore hesaplandi acaba oda varBende aynı bu doktorun görüşündeyim bu kilo almıyor yazılarını okudukça içim daralıyor ne kadar çok çevreyi dinliyoruz halbuki o kişiye baksan senin benim eğitim seviyemin yanından Geçmez ama nasıl etki Altın'da bırakıyorlar
gecmis olsun ya İnşallah iz falan kalmaz ALLAH korusun beterindenİşte bu iyi fikir, bende biraz kafa dinlerdim. Dün tezgahın üstüne uzandı sıcak süte dokunmasıyla onu çekmem bir oldu ama ne yazık ki olan oldu. Elini ve alnını Yaktısaatlerce ağladı, üst komşum geldi artık. Krem falan sürdük, inşallah iz kalmaz. Dünden beri çok kötüyüm, ruh gibiyim
iyyyy benim kv gibi 3 kurusluk akıllarıyla 5 kurusluk akıl vermeye çalısan kıt akıllılar bu tipleri bi yere toplucan benzin döküp vericen atese sonrada karısına geçip izlicenElimden geldiğince yapıyorum ya.. Zaten hastalıklı bi görümcem var yine gidicez bayrama bugün 9 gün oralarda... Başlar yine ay bu çocuk çok zayıf bizim binada bi çocuk var (6 ay büyük Umut Aras'tan) O çok tombul vs... Gıcık oluyorum artık
canim ya kiyamam cok gecmis olsun iz kalmaz canim merak etme..İşte bu iyi fikir, bende biraz kafa dinlerdim. Dün tezgahın üstüne uzandı sıcak süte dokunmasıyla onu çekmem bir oldu ama ne yazık ki olan oldu. Elini ve alnını Yaktısaatlerce ağladı, üst komşum geldi artık. Krem falan sürdük, inşallah iz kalmaz. Dünden beri çok kötüyüm, ruh gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?