2014 Kasım Anneleri

Elimden geldiğince yapıyorum ya.. Zaten hastalıklı bi görümcem var yine gidicez bayrama bugün 9 gün oralarda... Başlar yine ay bu çocuk çok zayıf bizim binada bi çocuk var (6 ay büyük Umut Aras'tan) O çok tombul vs... Gıcık oluyorum artık

[QUOsu $ iAs (

TE="perikanadi, post: 42672556, member: 525112"]Yani hiç kilo almamasını güzel bulmadı canım.. Bir de idrar tahlili verdi bir türlü çişini yapmadı bekledik bekledik.. Onu da veremedik o da aklımda kaldı.. Huzursuzluğu için bi bakalım demişti.. Ne bileyim.. Veriyorum canım et suyu tavuk suyu eksik olmuyor evden elimden geldiğince güzel beslemeye çalışıyorum ne bileiym moralim bozuldu baya..[/QUOTE]
Bence kilosu kötü değil.bizimki geçen ay kilo almamıştı bu ayda sadece 300 gr aldı.büyüdükçe yavaşlıtor alımları bende elimden geldiğince herşeyi yediriyorum ama minyon tipli gerçi bizimkide erken doğdu ama bilemedimm.

Bence kilosu kötü değil.bizimki geçen ay kilo almamıştı bu ayda sadece 300 gr aldı.büyüdükçe yavaşlıtor alımları bende elimden geldiğince herşeyi yediriyorum ama minyon tipli gerçi bizimkide erken doğdu ama bilemedimm.[/QUOTE]

Az da olsa almış olsaydı bu kadar dert etmezdim canım.. Hiç almamış olması tuhaf geldi.. Sağlıkla ilgili sıkıntısı olmasın da napayım elimden geldiğince yine beslicem

âmin inşallah canım benim çok şükür dün yemeye başladı ama reklamları açıyorum o bakarken tıkıyorum Ağzına. Ne kadar yapmam dediğim şey varsa yapar oldum

Canım benimki de emeklemiyor Çalışıyor ama yapamıyor sürekli kolumdan tutup gezdir diyor banada Dr emeklemeye artık dedi birden yürüyecek sanırım benim ki de 10 kilo belki kilolarındandır

Benim oğlumda öyle tok olduğu halde emiyor alışkanlık yaptı herhalde geceleri artık cok zor oluyor emzirmeden uyutmayı deniyorum yıkıyor ortalığı susmuyor.
Canım bende kitap vs aldım emmeden uyudun diye 1 gün denemeye çalıştım ama beceremedim pıtır pıtır yaş döküyor çalışmasaydım hiç umrumda olmazdı emsin yatsın derdim ama son haftaya giriyoruz ve hala Mete memede uyuyor ne yapacak bilemiyorum

Benim ki de son iki aydır aynı kiloda iştahsız mı acaba kansızlık iştahsızlık yaparmış Ondandır Sıkma Can'ını bir de hareketlendiler Ondandır ki gelişimi gayet iyi Dr 12 aylık bebek 10 kilo civarında Olmalı dedi

Nerdeyse 1 yaşına 1,5 aycık kaldı o kadar zamanda da 1 kilo almaz hayatta böyle giderse.. Kuzenimin oğlu 11 kilo : S 10 gündür iştahsızlık var herşeye itiraz ediyor bakalım inşalah düzelir

Nerdeyse 1 yaşına 1,5 aycık kaldı o kadar zamanda da 1 kilo almaz hayatta böyle giderse.. Kuzenimin oğlu 11 kilo : S 10 gündür iştahsızlık var herşeye itiraz ediyor bakalım inşalah düzelir
benim kizim daaha 8i gormedi canim saglikli olsunlarda napalim uçakta br arkadaş ermeni bir drla oturuyormuş konusmuslar demis turkler nekadar takiliyo boya kiloya bir cocuk mutlu bakiyor gerekli fiziksel aktiviteleri zamaninda gerceklestiriyor mu tamamdir demis gerisi önemli degil

Canım kesinlikle orası öyle ama işte insanın içi elvermiyor.. Bir de çevre çok insanı etkiliyor ya o yüzden moralim bozuluyor ne kadar takmıyorum desem de...

Arkadaşlar markafoni de Mothercare ürünleri bu sefer baya indiriimli çok çeşit yok ama ben bunları aldım yine

Bir de oyuncaklar çok güzel hep eğitici ve ahşap... Bütçeme göre aldım iki şey çok güzel şeyler var

İsterseniz bir göz atın derim

bir iki değil her öğün denemelisin önce koy önüne biraz oynasın baksın ne bu diye sonra sen yine besle hem katı gıdaya da alışır veya bana yolla zaten ev batıyor erenle yaman beraber yesinler

İşte bu iyi fikir, bende biraz kafa dinlerdim. Dün tezgahın üstüne uzandı sıcak süte dokunmasıyla onu çekmem bir oldu ama ne yazık ki olan oldu. Elini ve alnını Yaktı saatlerce ağladı, üst komşum geldi artık. Krem falan sürdük, inşallah iz kalmaz. Dünden beri çok kötüyüm, ruh gibiyim

Canım yaaaaa.. Çok geçmiş olsun süt yanığı da fena oluyor... Dikkat et kuzucuğa...

sagol ya guzel oyuncaklar var bnde aalacam. İnşallah iyce bakayimds ksilofonn istiyodum oda varmis iyi oldu

Canım inşallah alır bizim Demir ilacımızın 3. Günü ve belki Ondandır iştahımız açıldı ilk kez yumurtanın hemen hemen sarısının hepsini zeytin ve peynir yedi. Çok güzel bir öneri değil ama tv nin karşısında mı denesen. Yesin besin alsında varsın çok kilo almasın yemediğinde üzülüyoruz vitaminsiz kalacak diye

Hadi ya çok geçmiş olsun korkma iz kalmaz onların ciltleri daha çok yeniler kendini şimdi nasıl peki

Bende aynı bu doktorun görüşündeyim bu kilo almıyor yazılarını okudukça içim daralıyor ne kadar çok çevreyi dinliyoruz halbuki o kişiye baksan senin benim eğitim seviyemin yanından Geçmez ama nasıl etki Altın'da bırakıyorlar

Çok geçmis olsun Erenime insallah iz kalmaz üzüldüm valla biz sakındıkça indadına oluyor gibi Allah korusun

aynen oyle birde bu persentil degerleri hangi millete gore hesaplandi acaba oda var

gecmis olsun ya İnşallah iz falan kalmaz ALLAH korusun beterinden

iyyyy benim kv gibi 3 kurusluk akıllarıyla 5 kurusluk akıl vermeye çalısan kıt akıllılar bu tipleri bi yere toplucan benzin döküp vericen atese sonrada karısına geçip izlicen baska türlü yok olmazlar

canim ya kiyamam cok gecmis olsun iz kalmaz canim merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…